SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14442)

SivasSpor.Com 02.12.2007 16:51

MAÇIN ARDINDAN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Ankaraspor maçındaki yenilginin yorumunda, "Topun biraz da bizi sevmemesi nedeniyle yenildik" derken, mağlubiyetten ders çıkaracaklarını ifade etti..

Teknik Direktör Bülent Uygun Ankaraspor'un kendilerine göre daha arzulu ve istekli oynadıklarını ifade ederek, ''Maçın ikinci yarısında biz de takım halinde bir şeyler yapmak istedik. Topun biraz da bizi sevmemesi nedeniyle yenildik. Aslında bugün kazansak bizi iyi günler bekliyordu. Daha rahat olacaktık ama olmadı. Mağlubiyetten ders çıkaracağız. Futbol adına güzel şeyler oldu. Ankaraspor'u kutluyorum'' diye konuştu.

Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek,
Sivasspor maçında atılan golleri gazeteci-yazar Hıncal Uluç'a hediye ettiklerini söyledi. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek, Ankaraspor'un Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip olduğunu belirterek, ''Bir türlü kendilerine gösteremediler. Bugün gerçek Ankaraspor'u gördük. Bundan sonra inşallah daha güzel olacak. Bugün atılan golleri Hıncal Uluç'a hediye ediyoruz. Eğer kalede Hıncal Uluç olsaydı, goller onun kalesine girecekti'' dedi.

yigidomustafa58 02.12.2007 16:57

--->: MAÇIN ARDINDAN

[B][COLOR="Red"][U]"Ankaraspor'u kutluyorum"[/U][/COLOR]

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_tk_BulentUygun009.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun maçtan sonra yaptığı açıklamada Ankaraspor'un kendilerine göre daha arzulu ve istekli oynadıklarını ifade etti.

Uygun'un yaptığı açıklamalar şöyle:

"Maçın ikinci yarısında biz de takım halinde bir şeyler yapmak istedik. Topun biraz da bizi sevmemesi nedeniyle yenildik. Aslında bugün kazansak bizi iyi günler bekliyordu. Daha rahat olacaktık ama olmadı. Mağlubiyetten ders çıkaracağız. Futbol adına güzel şeyler oldu. Ankaraspor'u kutluyorum" diye konuştu.
[/B]

harun afacan 02.12.2007 16:57

-->: MAÇIN ARDINDAN

kadro olarak ankara bizden çok üslerde bir takım bireysel olarak baktıgımızda iyi oyuncuları var.
Biz bugüne kadar yüregimizle oynadık ve maçları aldık bugün o yürek sahada yoktu ve maç gitti umarım denizli maçında tekrar sahaya döner ve maçı alırız.

HERŞEYE RAĞMEN BU TAKIM BURALARA GELDİYSE BU TAKIMI KUTLAMAK LAZIM

duman58 02.12.2007 16:59

Sevgili BULENT hocam Sivasliyim Diyenler senin onda bir'in kadar sivasli olsalar bizi hicbir guc yikamaz degil bir mac kaybetmek sen bizi ikinci ligede dusursen de kimsenin sana bi sey demeye hakki yok ALLAH senin ve SIVASSPOR'umuzun yardimcisi olsun ozelliklede sivasliyim deyipte baska bir takimi tutanlara inat

Thai 02.12.2007 17:00

Canınız sağolsun Bülent Hocam ve tüm futbolcular...Sizler bizim için yenseniz de yenilseniz de onurunuzla gururunuzla ve mücadelenizle her zaman kıymetlisiniz. Sizlerle olmaktan ve sizlerin Sivasspora hizmetlerinizden ötürü müteşekkiriz.
Bu maç olmazsa olmasın, futbolda 3 netice var, yeter ki siz duruşunuzla adamlığınızla hep gönülleri fethedin....

Del Piero 02.12.2007 17:01

iyi şöförlerde kaza yapabilir önemli değil haftaya yeneriz inş..

Arif Coşkun 02.12.2007 17:01

Bu maçtır yenmekte var yenilmekte.Mühim olanı bir dahakine bu hataları yapmamak.Bu adamın Hıncal Uluç'la ne alıp veremediği var anlamadım.

sivas_kangallı 02.12.2007 17:15

yenmekte var yenilmekte önemli değil halen 2.yiz.

Ertugrul 02.12.2007 17:17

[B]"Topun biraz da bizi sevmemesi nedeniyle yenildik" kusura bakma Bülent hocam bu maçta Sivasspordan beklediğimiz oyunu saha sergileyemediniz. Lider takım gibi oynmadık. Liderlik yolunda ki bu mağlubiyet nazar boncuğumuz olsun.
Ankara'da Sivasspora yoğun destek vardı,Sivassporlu taraftarlara ayrılan bölüme hemşerilerimiz sığmayınca yan tarafta ki bölümde bizim için açıldı hatta Ankaraspor bölümünde de çok fazla Sivasspor taraftarı vardı. Maç için İstanbul'dan,Sivas'tan,Balıkesir'den,Eskişehir'den yoğun katılım vardı. Tüm taraftarlarımızı kutluyorum.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Komite Başkanı Recep Yüksel stadda küçük bir kaza geçirdi ve ayağından sakatlandı,Recep ağbiyede büyük geçmiş olsun Allah şifa versin.[/B]

TracyMcGrady58 02.12.2007 17:25

Bu maci unutup önümüzdeki Denizli macina bakmaliyiz. Insallah Denizliyi devirip liderlige oturacagiz

FurkaN 02.12.2007 17:35

[B]Canınız sağolsun... Bu bir iş kazasıdır ve Allah'ın izniyle inşaallah haftaya lideriz...[/B]

ero 02.12.2007 17:40

haftaya kesin ynmemiz lazım.fener ensemizde

murat58murat 02.12.2007 17:43

iyi olan kazandi..........................................................................................................................

ua58ibo 02.12.2007 18:07

[B]her zaman biz yenersek ne zevki kalır bu kadarına da hakkımız var[/B]

SivasLady 02.12.2007 18:13

--->: -->: MAÇIN ARDINDAN

[B]macta fazla etkili degildik
o alistigimiz yürekle oynayan takim yoktu
maglup olduk ama biz takimimizin arkasindayiz
haftaya daha iyi oynar kazaniriz insallah
TARAFTARa gelisin duyduguma göre cok iyi destek olmuslar
zaten secilme taraftar diyebiliriz tezahürat yapip takimi destekleyen
taraftarlar maca her bir yandan akin ettiler
HEPSINI tebrik ediyorum, destek ciktiklari icin TESEKKÜRLER[/B]

[QUOTE=cahar;280803][B] Maç için İstanbul'dan,Sivas'tan,Balıkesir'den,Eskişehir'den yoğun katılım vardı. Tüm taraftarlarımızı kutluyorum.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Komite Başkanı Recep Yüksel stadda küçük bir kaza geçirdi ve ayağından sakatlandı,Recep ağbiyede büyük geçmiş olsun Allah şifa versin.[/B][/QUOTE]

[B]Recep abi gecmis olsun insallah önemli birsey yoktur
sana acil sifalar dilerim[/B]

yeniceri_can 02.12.2007 18:20

bizlere liderliği yaşatanda bu heyet ve futbolcular bu maçı kaybedeblerde onlar.hiç bir şey kaybetmedik daha.3 puan haricinde.1 üç puan gider 30 puan geri gelir.

Arkanızdayız.Sizlere Güveniyoruz.Gel bakalım denizli.

EyüphanAydın 02.12.2007 18:27

iyi oynadılar ve hak ettiler tebrikler diliyorum onlar yoluna bizde yolumuza

HaSiVasLıM58 02.12.2007 18:43

[QUOTE=SivasSpor.Com;280789][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentuygun1410.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Ankaraspor maçındaki yenilginin yorumunda, "Topun biraz da bizi sevmemesi nedeniyle yenildik" derken, mağlubiyetten ders çıkaracaklarını ifade etti..

Teknik Direktör Bülent Uygun Ankaraspor'un kendilerine göre daha arzulu ve istekli oynadıklarını ifade ederek, ''Maçın ikinci yarısında biz de takım halinde bir şeyler yapmak istedik. Topun biraz da bizi sevmemesi nedeniyle yenildik. Aslında bugün kazansak bizi iyi günler bekliyordu. Daha rahat olacaktık ama olmadı. Mağlubiyetten ders çıkaracağız. Futbol adına güzel şeyler oldu. Ankaraspor'u kutluyorum'' diye konuştu.

Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek,
Sivasspor maçında atılan golleri gazeteci-yazar Hıncal Uluç'a hediye ettiklerini söyledi. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökçek, Ankaraspor'un Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip olduğunu belirterek, ''Bir türlü kendilerine gösteremediler. Bugün gerçek Ankaraspor'u gördük. Bundan sonra inşallah daha güzel olacak. Bugün atılan golleri Hıncal Uluç'a hediye ediyoruz. Eğer kalede Hıncal Uluç olsaydı, goller onun kalesine girecekti'' dedi.[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][B][FONT="Comic Sans MS"]Hocam Seni Seviyoruzda Daha candan açıklamaLar beklerdik Top bizi sevmedi feLan:)Nedense çok gülünç geLiyor Bir dahaki DenizLi Yada DepLesman Maçında Bizi Seven TopLardan Giderken ALaLım.!!Hatta Yedek ALaLım Topçularada VeriLir...Sizden AsıL Sebebi beklerdik Sizin veya Bizim HataLarımızdan DoLayıki etkenLeri..En azından istedik ama olmadı diyebilirdiniz veya başka sebebler '''Top bizi Sevmedi'''BöyLe bir açıkLama OLmaz 7MiLyon Size Güler Geçer Ve 7 MiLyon bu Yenilginin Sebebini Öğrenmek ister...!!![/FONT][/B][/B][/COLOR]

Yigido_Burak 02.12.2007 18:52

[B]Olsun Aslanlar Yigidolar Top Yuvarlak Yenmekte Var Yenilmekte ßir Mac Yenilmişiz Cokmu Olsun Haftaya Denizli Macına ßakıcaz ARtıqın...Basın Öne Egilmesin Aldırma Sivas Aldırma En Büyük Sen Degilmisin Aldırma Sivas Aldırma Dısarda Yuzbın Taraftar ßir Gun Aglar ßirgun Çoşar Aldırma Yigidom Aldırma..![/B]

sivaslı yıldız 02.12.2007 19:22

--->: -->: MAÇIN ARDINDAN

[QUOTE=cahar;280803][B]
Ankara'da Sivasspora yoğun destek vardı,Sivassporlu taraftarlara ayrılan bölüme hemşerilerimiz sığmayınca yan tarafta ki bölümde bizim için açıldı hatta Ankaraspor bölümünde de çok fazla Sivasspor taraftarı vardı. Maç için İstanbul'dan,Sivas'tan,Balıkesir'den,Eskişehir'den yoğun katılım vardı. Tüm taraftarlarımızı kutluyorum.[/B][/QUOTE]

Bende tam olarak bu kısmı soracaktım..:)

Ankara'ya giden taraftarımızın ayaklarına sağlık..Özellikle de kaza geçiren abinin..:)

Taraftarımızı yanlız bırakmadığınız için de ayrıca teşekkürler..

talha58 02.12.2007 19:35

[B][COLOR="Indigo"]Liderlik fırsatını teptik ama inşallah haftaya telafi ederiz. Yalnız önemli bir nokta var. Yıllardır bize ters gelen takımlara yenilmeye devam ediyoruz. Konya ve Ankara bize hep ters geliyordu. Denizli de ters gelen bir takım. Yusuf oynamayacak gerçi ama bu haftaya kadar formda bir takımdı. İnşallah alırız bu dönüm maçını. [/COLOR][/B]

EREN25 02.12.2007 19:38

Sivasporumuz bu kazayı telafi edecek yeteneğe sahip bir takım
CANIN SAĞOLSUN YİĞİDOM BİR DAHA OLMAZ İNŞALLAH

samet yıldız 02.12.2007 20:28

canınız sağolsun sivasspor açısında üzücü bir oalydı
beni üzen diğer olayda gs 2-0 yenilirken 2-2 oldu
farkındamısınız 4 haftadır 90. dk gs gol atıyor veya berabere kalıyor yada sadece 1 golle kazanıyor

dülger58 02.12.2007 20:38

Yenilmekden ders cıkarmak lazım aynı hataya düşmemek lazım.Önemli olan istikrarlı gitmek.daha iyi olacagız inşallah.

XXCakir58 02.12.2007 22:26

artik ankara macini unutmamiz lazim. Üzüldüm ama illeriye bakmamiz lazim geriye degil

Abdullah DuMaN 03.12.2007 07:32

BÜLENT HOCA GÜZEL KONUŞMUŞ AMA MELİH GÖKÇEK BİRAZ AYIP ETMİŞ BİZİM HOCA ONLARI ÖVMÜŞ ADAM BİZE TEK KELİME SÖYLEMEMİŞ

zereya 03.12.2007 09:06

Sansızlık hepde son sıralardaki takımlara yeniliyoruz,

Geçen geçti , İnşallah Denizliyi yeneceğiz

Taraftara büyük iş düşüyor

Taraftar bugünlerde lazım

Abdullah DuMaN 03.12.2007 09:10

NEYSE BİZDE DENİZLİYİ ELİ BOŞ GÖNDERİRİZ

ceza_tolga_rep 03.12.2007 09:38

çok terbiyesiz bi adam bu melih gökçek???

kadirakin58 03.12.2007 09:42

bülent uygun sivassporlulara liderliği tattırdı ya, bundan sonra her maçını kaybetse yine bülent uygunun arkasında olurum. zaten bu yenilgi de nazar boncuğumuz oldu, elemtere fiş, kem gözlere şiş :)

özgühertaş 03.12.2007 11:07

BİZLERE ONULRLU VE GRURLU DURUŞU VE MÜCADELEYİ GÖSTEREN HEPİMİZİN GRURLA VE ZEVKLE SEYRETTİGİ VE ÖVÜNDÜGÜ YİĞİDOLARIMIZ OLSUN BUDA OLACAK.BİZ HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ.

puar 03.12.2007 11:29

biletler çok pahalı olmasına rağmen bize ayrılan yeri doldurduk sığmayanlarda ankara tarafında yerlerini aldılar...
benim şikayetim sadace hakeme gereksiz düdükler çalarak oyuncuların direncini kırdı centilmen bir mac oldu...
birçok şehirden maca taraftarlar geldi...genel anlamda güzel mactı diyebiliriz.

babacann 03.12.2007 12:18

sivasspor u çekemeyen ve onu manisaspor a benzetmeye çalışanlara inat,bize hala hakettiğimiz ilgiyi göstermeyen türk medyasına inat,biz bu yola yüreğimizle çıktık devam da edeceğiz.kusursuz güzel olmaz,ben başkanıma,bülen hocama ve aslanlarıma sonuna kadar güveniyorum.bize bizden başkası ilgi ve alaka göstermez kenetlenme zamanı geldi geçiyor,haydi yiğido hemşerilerim zaman birlik zamanı,artık aslanlarımıza hakettiği desteği verelim.sivası sivassporu seven haftaya bayraklarla çiceklerle 4 eylüle.

yigidolar06 03.12.2007 13:05

-->: --->: MAÇIN ARDINDAN

[QUOTE=puar;281028]biletler çok pahalı olmasına rağmen bize ayrılan yeri doldurduk sığmayanlarda ankara tarafında yerlerini aldılar...
benim şikayetim sadace hakeme gereksiz düdükler çalarak oyuncuların direncini kırdı centilmen bir mac oldu...
birçok şehirden maca taraftarlar geldi...genel anlamda güzel mactı diyebiliriz.[/QUOTE]PARDON BİLETLER 500 krş du SİZ KARABORSADANMI ALDINIZ

puar 03.12.2007 13:20

--->: -->: --->: MAÇIN ARDINDAN

[QUOTE=yigidolar06;281040]PARDON BİLETLER 500 krş du SİZ KARABORSADANMI ALDINIZ[/QUOTE]

yok yaa bildiğimiz yerden aldık abi ;)

_bling_lady- 03.12.2007 14:44

[B]eh bu hafta dada bäyle olsun napalim canlari sagolsun yigidolarimizin :( :)
[/B]

ibrahim58 03.12.2007 16:28

SONUNA KADAR DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK.SİZLER RAHAT OLUN BÜLENT HOCAM.SİZE GÜVENİYORUZ.

ofgurleyuk78 03.12.2007 16:37

Ankaragücü maçında kötüydük. Tek galibiyeti olan puan sıralamasındasondan 2. olan takıma yenildik. Beni asıl üzen bu. Elbette yenmek ve yenilmek futbolda var. Var da acaba havaya mı girdik ne. Denizli maçında umarım ayaklarımız yere basar.

altuntas58 03.12.2007 19:44

Gercektende top bizi sevmedi çok şansız anlar yaşadık kaleci bu macta panter kesildi canımız sağolsun önümüzdeki maca bakalım

Dark Force 03.12.2007 20:51

[B]Canınız sağ olsun hep yeneceğiz diye bir olay yok [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01.