SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14494)

gungurkan 05.12.2007 13:14

Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

Öncelikle [COLOR="DarkGreen"]Denizli'den[/COLOR] herkese iyi günler

Sivasspor'un bu sene şampiyon olması bizleri çok mutlu edecektir.Artık büyük küçük takım olmadığını ispatlayan Sivasspor'a çok teşekkür ederim.İnşallah bu sene şampiyon Sivasspor olur.Sitenizide çok beğendim emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ligte başarılar Sivasspor

[COLOR="DarkGreen"]DENİZLİSPOR TARAFTARLARI[/COLOR]

Del Piero 05.12.2007 13:17

--->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

[QUOTE=gungurkan;281726]Öncelikle [COLOR="DarkGreen"]Denizli'den[/COLOR] herkese iyi günler

Sivasspor'un bu sene şampiyon olması bizleri çok mutlu edecektir.Artık büyük küçük takım olmadığını ispatlayan Sivasspor'a çok teşekkür ederim.İnşallah bu sene şampiyon Sivasspor olur.Sitenizide çok beğendim emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ligte başarılar Sivasspor

[COLOR="DarkGreen"]DENİZLİSPOR TARAFTARLARI[/COLOR][/QUOTE]

temennilerin için biz teşekkür ederiz bu sene sivas şampiyon olursa bu sivasın değil anadolunun başarısı ve haykırışı olacaktır bizler anadolu uğruna çalışıyoruz artık 4 büyütülmüşler haddini bilmelidirler süperligde sadece 4 takım olmadığını görecekler.. artık anadolu takımları piyon olmaktan kurtulacak Allah'ın izniyle.. şimdi anadoluda birlik ve beraberlik zamanıdır...

denizlisporada başarılar dileriz vali canpolata selamlar :)

nuri_58 05.12.2007 13:21

denizlispora başarılar ii bir takım...

GLoBe-Y-Gençlik 05.12.2007 13:22

[B]selamlar denızlıye sagolunn [/B] her zaman her yerdesıvas

nuri_58 05.12.2007 13:24

denizlispor-sivasspor maçının dostça geçmesi dileğiyle

gungurkan 05.12.2007 13:29

hepinize dostça we kardeşçe msjlar yazdığınız için çok tşkkür ederim.İnşallah bu haftasonundaki maç dostça geçer bence kazanmaktan daha önemli olan fair-play.Her zaman her yerde en büyük ANADOLU alayına isyan ölümüne anti-istanbul

puar 05.12.2007 13:34

biz sivaslıyız kimseyle sorunumuz olmaz yusufun yoklundan yararlanıp denizliyi yenmek isteriz. taraftarlar açısındanda güzel mac olacak sivasta hiç kimseye küfr hakaret edilmediği gibi güzelde karşılanacağınıza emin olun...sizinde yolunuz açık olsun.

gungurkan 05.12.2007 13:36

[QUOTE=puar;281735]biz sivaslıyız kimseyle sorunumuz olmaz yusufun yoklundan yararlanıp denizliyi yenmek isteriz. taraftarlar açısındanda güzel mac olacak sivasta hiç kimseye küfr hakaret edilmediği gibi güzelde karşılanacağınıza emin olun...sizinde yolunuz açık olsun.[/QUOTE]

çok tşkkürler

yusuf olmasa bile serhat war ama :D

puar 05.12.2007 13:39

yusuf takımın beyni tek başına bir takım gerçi yerine kim oynacak oda belli değil bence denizlide veyselle kratocvil tehliklei bulent hocam hepsini etüd etmiştir arkamıza yaslanıp macı izlemek düşer bizlere :D

PATRON 05.12.2007 13:39

Denizli'de Yusufun olmaması gerçekten sevindirici.:)

Bu arada aramıza hoş geldin :)

talha58 05.12.2007 13:40

[B][COLOR="Indigo"]Evet Serhat iyi bir oyuncu. Defansta Kratochvil iyi adam. Oturmuş bir kadroları var. Bize de ters gelen bir takım. Ama Yusuf'un olmaması bizim için büyük avantaj olacak inş. Sonuçta Denizli burada her zamanki gibi çok iyi karşılanacak. Çok iyi uğurlanacak. Çok centilmen bir seyirci grubu var Denizli'nin de bzim taraftarımız gibi. [/COLOR][/B]

puar 05.12.2007 13:43

[QUOTE=leblebi82;281741][B][COLOR="Indigo"]Evet Serhat iyi bir oyuncu. Defansta Kratochvil iyi adam. Oturmuş bir kadroları var. Bize de ters gelen bir takım. Ama Yusuf'un olmaması bizim için büyük avantaj olacak inş. Sonuçta Denizli burada her zamanki gibi çok iyi karşılanacak. Çok iyi uğurlanacak. Çok centilmen bir seyirci grubu var Denizli'nin de bzim taraftarımız gibi. [/COLOR][/B][/QUOTE]

evet kratochvil çok tecrubeli defansı toparlayan oyuncu umarım büyük hata yaparda mehmette affetmez :D

hakandemirezen 05.12.2007 13:48

[QUOTE=gungurkan;281726]Öncelikle [COLOR="DarkGreen"]Denizli'den[/COLOR] herkese iyi günler

[COLOR="DarkGreen"]DENİZLİSPOR TARAFTARLARI[/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="Navy"][B]BU GÜZEL DİLEKLERİNDEN DOLAYI SANA VE TÜM DENİZLİ TARFTARINA SAYGILAR VE SEVGİLER SUNUYORUM.ANADOLUNUN FAİR PLAY RUHUNU TAŞIYAN İLK TAKIMLARDAN BİRİ OLMANIZ VE BU SENEKİ OYNADIĞINIZ FUTBOLLA ALKIŞLARI FAZLASIYLA HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA VE SONRAKİ MAÇLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

2.YARIDAKİ MAÇTA KISMET OLURSA İST DERNEĞİ OLARAK DENİZLİYE GELMEYİ ÇOK İSTERİZ.[/B][/COLOR]

Del Piero 05.12.2007 13:52

ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...

HakkıTİMUÇİN 05.12.2007 13:53

[B]Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.

Hafta sonu karşılaşmamızında çekişmeli ama dostça bir maç olacağını düşünüyorum.

Hafta sonu neler olacak hep beraber göreceğiz [COLOR="DarkGreen"]Denizlinin[/COLOR] horozu mu ?? Yoksa [COLOR="Red"]Sivasın [/COLOR]Kangalı mı ?? :)[/B]

talha58 05.12.2007 14:08

[QUOTE=FatihCan;281748]ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Evet ilk Denizli'de kalkmıştı. Maalesef sonra Trabzon'da bile kaldırdılar ve durumu gördük. Yalnız ben yukarda bizimkiler için taraftar demişim. Ben de seyirci şeklinde düzelmiş olayım sayende. [/COLOR][/B]

EyüphanAydın 05.12.2007 14:12

[B]h.g aramıza kardeşim BU HAFTA OYNANACAK MAÇTA BAŞARİLAR DİLERİM....HER İKİ TAKIMA[/B]

nuri_58 05.12.2007 14:16

[QUOTE=leblebi82;281763][B][COLOR="Indigo"]Evet ilk Denizli'de kalkmıştı. Maalesef sonra Trabzon'da bile kaldırdılar ve durumu gördük. Yalnız ben yukarda bizimkiler için taraftar demişim. Ben de seyirci şeklinde düzelmiş olayım sayende. [/COLOR][/B][/QUOTE]

artık sivassporada tel örgü gelir:D:D:);)

gungurkan 05.12.2007 14:18

[QUOTE=puar;281739]yusuf takımın beyni tek başına bir takım gerçi yerine kim oynacak oda belli değil bence denizlide veyselle kratocvil tehliklei bulent hocam hepsini etüd etmiştir arkamıza yaslanıp macı izlemek düşer bizlere :D[/QUOTE]

veysel denizliden gideli çok oldu :D

yusuf'un yerinde büyük bir ihtimalle tomas oynucak

gungurkan 05.12.2007 14:20

[QUOTE=FatihCan;281748]ya bir şey daha türkiyede stadyumlarda bildiğim kadarıyla ilk tel örgülenrin kaltığı yer denizli stadyumu dimi.. çok centilmen seyircileri var bizim ki gibi :) taraftar demedim dikkat edin :D kutlamak lazım ...[/QUOTE]

walla eskiden olaylar olmuodu fakat son 2 senedir maalesef denizlide de olaylar oluyor çok büyük olmasa bile :D

gungurkan 05.12.2007 14:23

h.b aranıza geldiğim için çok mutluyum

kratochvil son 3-4 maçtır hep yedek kalıyor onun yerine savunmada 35 numaralı Burak Akyıldız oynuyor.Denizlispor bu oyuncuyu sezon başında İzmir Aliağaspor'dan almıştı ama benim düşüncem Burak gelecek vaat ediyor.Maçlarda hatası yok denilcek kadar az

gungurkan 05.12.2007 14:29

[QUOTE=hakandemirezen;281746][COLOR="Navy"][B]BU GÜZEL DİLEKLERİNDEN DOLAYI SANA VE TÜM DENİZLİ TARFTARINA SAYGILAR VE SEVGİLER SUNUYORUM.ANADOLUNUN FAİR PLAY RUHUNU TAŞIYAN İLK TAKIMLARDAN BİRİ OLMANIZ VE BU SENEKİ OYNADIĞINIZ FUTBOLLA ALKIŞLARI FAZLASIYLA HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA VE SONRAKİ MAÇLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

2.YARIDAKİ MAÇTA KISMET OLURSA İST DERNEĞİ OLARAK DENİZLİYE GELMEYİ ÇOK İSTERİZ.[/B][/COLOR][/QUOTE]

ilk önce çok tşkkür ediyorum yazdıklarınız için gelin tabiiki bekleriz başımızın üstünde yeriniz war

sivas_kangallı 05.12.2007 14:40

hoşgeldin aramıza inş dostça bi maç olur..

gungurkan 05.12.2007 14:53

h.b inşallah dostça bir maç olur sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar

yigidomustafa58 05.12.2007 15:13

[B]eyvallah Denizlispor lu kardeş hoşgeldin, gerçekten Sivasspor bu sene Süper ligde fırtına gibi esiyor ve artık süper lig de 4 büyük takım olmadığını inşallah bu sene göstereceğiz herkeze...[/B]

samet yıldız 05.12.2007 15:29

inş. dostça bi maç olur
misafir takım denizliye başarılar
iyi olan kazansın :D

ceza_tolga_rep 05.12.2007 16:06

-->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

eyvallah denizli gardaşlarımız.sizi yencez başka yolu yok ama.....

ofozturk 05.12.2007 18:03

öncelikle hepinize hayırlı akşamlar yiğido kardeşleri...
diğer takımlardan gelen tebrik mesajlarını okudum demekki herkes bu dört büyük lafından bıkmış arkadaşlar bir anadolu takımı şanpiyon olursa herşey çok değişecek devamıda gelecektir artık her takım şanpiyon olabilir düşüncesi yer alacak..

denizlili kardeşlerim buyrun maça gelin çok güzel bi maç olacak burda ortam güzel ama inş biz yenerizde ilk anadolu şanpiyonluğu yolunda iyi yere varırız..

altuntas58 05.12.2007 18:26

Umarım bu mc centilmenlik içinde gecer hak eden kazansın tabiki gönlümüzde sivassporumuz var ama denizlisporda çok beğendiğim bir anadolu takımı Sivasporumuza başarılar dilerken denizlisporada bizim mactan sonraki maclarda başarılar dilerim

alem_halil 05.12.2007 18:31

hoşgeldin denizlili gardaş bizi destekleridğin için teşekkür ederiz...maç çok güzel olacak inş biz yeneriz de bu yarışada anadolu takımlarıda katılabilir düşüncesini herkese yayarız saygılarımlar hayırlı akşamlar maçta görüşmek üzere..

sinan-58 05.12.2007 18:39

h.g sitemize sizede super ligde başarılar sizde iyi gidiyorsunuz denizliden taraftar gelecekmi bilgin varmı

CÜSSKB_Emirhan 05.12.2007 18:39

[B]DENİZLİLİ KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.GÜZEL DİLEKLERİNİZ VE İÇTEN YAZDIĞINIZ YAZILAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.UMARIM BU HAFTAKİ MAÇ CENTİLMENLİK ÇERCEVESİNDE DOSTHANE GEÇER.ŞAMPİONLUK YOLUNDA BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ...BU DÜŞÜNCEM İÇİN UMARIM BANA SAYGI DUYARSIN...2.YARI İNŞALLAH DENİZLİYE GELİCEĞİZ.DENİZLİDE YUSUFUN OLMAMASI KÖTÜ AMA SERHAT VE ROMAN DA GÜSEL...ÇOK GÜZEL MAÇ OLUCAK...UMARIM HAK EDEN KAZANIR[/B]

gungurkan 05.12.2007 19:03

--->: -->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

[QUOTE=sinan-58;281852]h.g sitemize sizede super ligde başarılar sizde iyi gidiyorsunuz denizliden taraftar gelecekmi bilgin varmı[/QUOTE]

h.b tekrardan bildiğim kadarıyla gelen olmayacak sivasa

gungurkan 05.12.2007 19:04

[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;281853][B]DENİZLİLİ KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.GÜZEL DİLEKLERİNİZ VE İÇTEN YAZDIĞINIZ YAZILAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.UMARIM BU HAFTAKİ MAÇ CENTİLMENLİK ÇERCEVESİNDE DOSTHANE GEÇER.ŞAMPİONLUK YOLUNDA BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDAYIZ...BU DÜŞÜNCEM İÇİN UMARIM BANA SAYGI DUYARSIN...2.YARI İNŞALLAH DENİZLİYE GELİCEĞİZ.DENİZLİDE YUSUFUN OLMAMASI KÖTÜ AMA SERHAT VE ROMAN DA GÜSEL...ÇOK GÜZEL MAÇ OLUCAK...UMARIM HAK EDEN KAZANIR[/B][/QUOTE]

İnşallah hak eden kazanır size tabiiki hak weriyorum we inşallah fair-play ruhu ön planda olur

alem_halil 05.12.2007 19:20

denizlide iyi yerde..umarım iyi maç olur bakın sakın bizi sakatlamayın saten yeteri kadar sakat oyuncumuz var yenisi olursa kötü olur:))))sonra yarıştan diskalifiye oluruz istermsiniz olmamızı..:)

jakobieen 05.12.2007 19:38

bizlerdende denizliye saygı,sevgi ve selam olsun gardaşım...

bu arada sivasımdan üzülerek denizliye uğurladığımız eski valimizide sevgiyle analım bu vesile ile :)

Yigido_Burak 05.12.2007 19:39

[B]Saol Garda$ Aramızada .HO$ Geldin Zorlu Bi Rakip Oldugunuzu Bilioruz Ama Yusuf Simsekin Eksikligini Biz Galibiyetle Degerlendirecegimize İnanıorum..![/B]

İ_N_F_İ_A_L 05.12.2007 19:55

aramıza hoşgeldin.soru cevap şeklinde gidiyor

gungurkan 05.12.2007 21:56

[COLOR="DarkGreen"]Denizlispor'un[/COLOR] kadrosu :D
CARLOS ALBERTO DOS SANTOS GOMES
Defans
A Takımı

ALLYSON ARAUJO SANTOS
Defans
A Takımı