![]() |
İLK HEDEF HAYRETTİN
[B]İlk hedef Hayrettin!
Kartal, Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya için harekete geçti... 8.12.2007 Kartal, Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya için harekete geçti... Yiğidolar, yıldız oyuncu için İbrahim Akın ve 1.5 milyon Dolar istedi Yönetim sıcak bakıyor Beşiktaş, devre arasında yapılacak transferler için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Kartal’ın son gözdesi; Hayrettin Yerlikaya... Sivasspor formasıyla ligde başarılı bir performans sergileyen yıldız oyuncu için Siyah-Beyazlı yönetimin resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören’in, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’a konuyu açtığı ve Yiğidolar’ın, Hayrettin’e karşılık İbrahim Akın ve 1.5 milyon Dolar talep ettiği bildirildi. İbrahim Akın’ı devre arasında göndermeyi düşünen yönetimin, bu öneriye sıcak baktığı kaydedildi. Yıldız da gündemde Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız ile de yakından ilgilenen Beşiktaş’ın, bu oyuncu konusunda da Kırmızı-Beyazlı kulüpten öncelik istediği ifade edildi. Üç büyük kulübün transfer listesinde yer alan Milli futbolcu için daha önce 5 milyon Dolar’lık bir fiyat açıklayan Sivasspor’un, Kara Kartal ile bu transfer konusunda pazarlık masasına oturmaya hazır olduğu açıklandı. Hayrettin’in Beşiktaş’a transferinin devre arasında büyük bir olasılıkla gerçekleşeceği, Mehmet Yıldız konusunun ise yapılacak görüşmeler sonucunda netleşeceği bildirildi. [/B] |
--->: İLK HEDEF HAYRETTİN
VALLA YÖNETİM VE BÜLENT UYGUN'UN KANAATİ DOĞRULTUSUNDA YAPILMASI GEREKEN YAPILIR
|
VALLA BU BEŞKTAŞTA Herkezi istiyor bırak kalsın adam bizde.AMA HAYRETTİNİDE DÜŞÜNMEK LAZIM NEYSE SİVASSPOR NE DERSE HAYRETTİN NE DERSE O OLUR ARTIK BAŞKA ÇARE YOK
|
-->: İLK HEDEF HAYRETTİN
BEN ÖNCE YALAN DİECEKTİM AMA GAZETELERİN ÇOĞUNDA YAZANLAR BU
|
mehmet sedef + 1 milyon € ya guzel olur
|
İbrahim Akın değil Sivas'a oynayacak oyuncu lazım. Beşiktaş'ın bu politikası ise iyi kaptanları İbrahişm artık o bölgenin yükünü kaldıramıyor.
|
iki kaptanımızıda bence takımda tutmalıyız bu takım dağılmamalı
|
[B]bende saglam yerlerden duydum hayro da gidior buyuk ıhtımal
Yırtınıorum resmen ama kımse duymuor Takım harikalar yaratıyor ama butun yıldız oyuncularımızı satıyoruz..[/B] |
[B]ŞU DURUMDA SİVASSPOR'A LAZIM OLAN MADDİ KAYNAK.EMİNİM BÜLENT UYGUN B PLANINI OLUŞTURMUŞTUR.BÜLENT HOCAMIZIN KARARI BAĞLAYICI OLMALIDIR. [/B]
|
mehmet sedef+i.akın ve 1 milyon $ olursa iyi olur
|
bnce bu durumda kimseyi satmamaliyiz en azindan sezon sonuna kadar 2.yari yapacagimiz 2 takviye ile yolumuza emin adimlarla ilerleriz
|
hayırlısı olsun mecnun baskanımız bilir işini...
|
yok kardesim ya olmaz ne guzel takim bozmaya ne gerek var bence ne takviye nede satim bence takim oldugu gibi devam etsin ama tabi maddi kaynagin azligi yonetimin boynunu bukebilir zengin is adamlarimiz yardim etmeleri lazim!!!
|
bence bu kadrodan hiç bir oyuncu satılmamalı durumumuz çok iyi kadroyu bozmamalıyız.
|
HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH
|
şuan durumumuz çok iyi.futbolcular formlarını en üstündeler.yönetimde hazır futbolcular üst seviyedeyken para yapar diye satabilirler.bence yönetim sonrasınıda düşünüyorgibi.mesela.ilk yarı üst seviyede olan futbolcular ikinci yarı düşüşe girerse para etmez diye ilk yarının sonunda satmayı düşünüyor olabilir yönetim
|
YA ARKADAŞLAR BIRAKINDA HER İKİSİDE GİTSİN,
Gitsin çünkü artık bunlar bardağa sığmıyor Gitsin çünkü sivalı zenginler sivasa sahip çıkmıyor Gitsin çünkü sivasspora sıcak para lazım Gitsin çünkü kalan oyuncuların yaşaması için Gitsin çünkü bizde Bülen hoca var Gitsin çünkü 5 ytl ye kahve köşelerinde maç seyrediyor stada gelip 5 ytl veremiyoruz. Gitsin çünkü 3 ligde iş yerlerinde aylıklardan para isteniyor veriyorduk şimdi 1.liğdeyid ya isteyen de yok verende yok. |
[QUOTE=merkez_emre;283198][B]bende saglam yerlerden duydum hayro da gidior buyuk ıhtımal
Yırtınıorum resmen ama kımse duymuor Takım harikalar yaratıyor ama butun yıldız oyuncularımızı satıyoruz..[/B][/QUOTE] [B]hepimiz istemeyiz gitmelerini ama malesef birseyler yapilmiyor takima destek lazim maddi yardimlar gerek sahip cikan olsa futbolcularimizda bizde kalir yönetimin takim icin en iyisi ne ise onu yapiyor bizede en azindan güvenip arkalarinda durmak düser[/B] |
***EN AZIMDAN TAKIMDAN BU SEZON İÇİN KİMSE GİTMEMELİ.BU İŞİ SONUNA KADAR KOVALAMALIYIZ.***
|
VALLA HEMEN SATSINLAR BU SEZON BEKLENENİ VEREMEDİĞİ KAANATINDEYIM ANKARADA Bİ TİTAYI DURDURAMADI HUCUMA YETERINCE DESTEK OLAMIYOR SATILMASI KULUBUN KARINA OLACAKTIR BAKILDIĞI ZAMAN YEDİĞİMİZ GOLLERIN GENELI HAYRETTININ KANADINDAN VE KACIRDIĞI ADAMLARDAN GELİYOR HİSSİ DAVRAN MAYIN BEYLER
|
Hayırlısı olsun vardır bir bilinen..Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olur inşallah.
|
--->: -->: İLK HEDEF HAYRETTİN
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;282877]BEN ÖNCE YALAN DİECEKTİM AMA GAZETELERİN ÇOĞUNDA YAZANLAR BU[/QUOTE]
Aga gazetelere bakma sen geçen gün mehmet yıldızın transferi hem gsnın hem fb hhemde bjknın sayfasındaydı...Gazetelerin tirajjj için transfer edemeyeceği futbolcu yok :D |
[B]devre arasında takımdan futbolcu ayrılmasına kesinlikle karşıyım.Yönetim ne yapıp edip bu oyuncuları en azından sezon sonuna kadar takımda tutmalı.bir çok külübün yapamadığını yapıyoruz en azından sezon sonu ne yapabileceğimizi görmek istiyorum.bence satmak yerine 2 tane takviye yapmalı bakalım görelim neler oluyor.ne yapabiliriz.sonra şampiyonluk gelirse harika olur.[/B]
|
bu konuda en güzel kararı bülent hoca verir.yönetim ve hocaya güvenim tam
|
Bir takım düşünün,sezon başından beri futbolcuları paralarını alamamış, hocası,başkanı hepsi bir kolej ortamı yaratmış ve kulübü ayakta tutmaya çalışıyorlar.Ve yine o kulübün lig lideri olduğunu düşünün.Bu kulübün adını şimdi de Sivasspor olarak koyun...
Sivasspor'un sırtında bir kambur gibi duran maddi krizi aşmak adına yapması gereken tek şansı var.Kadrosunda ki kaliteli isimlerden bir kaçını satmak.7 milyon taraftara sahip bir kulübün maddi destek bulamaması da ya yönetim başarısızlığı ya da büyük bir kısmetsizlik... Ocak ayı ara transfer döneminde Takımda bazı taşları yerinden oynatacak olan Beşiktaş yönetimide Sivasspor'da ki performansı ile A milli takıma kadar yükselen Hayrettin Yerlikaya için hem Sivasspor hem de futbolcuyla anlaşmış durumda,bu transferin Ocak ayında gerçekleşeceğini artık rahatlıkla dile getirmekte fayda var.Benim fikriyatıma göre bu transfer Beşiktaş açısından çok fayda sağlayacak bir hamledir.Ertuğrul Sağlam'ın sisteminde kaptan Üzülmez'den fazla randıman alamaması ve bu futbolcunun alternatifinin olmayışı bu transferi tetikleyen en önemli etken.Kaldı ki basında İbrahim Üzülmez'in yaşından dolayı gönderileceği söz konusu ediliyor.Ben böyle bir durumun olacağını sanmıyorum,yaş konusunda takıntılı olan yönetimler ve kulüpler değil,sadece ve sadece bizim medyamızdır.Sadece Beşiktaş sol kanadına kaliteli bir ismi takviye etti hepsi bu... Sivasspor'a gelince; maddi darboğaz yüzünden Hayrettin'i vermek zorunda kaldılar,bize çok keyifli bir futbol izleten bu takım umarım ki oyuncuların ayrılmasıyla futbolundan ödün vermez,fakat devamı da gelebilir,kim mi? Mehmet Yıldız... Koray Düsova ---------------------------------------------------------------- Koray Düsova cok saglam bir kaynak... Besiktas'ta olup bitenleri yok iyi biliyor... Sanirim Hayrettin Besiktas'a transfer olacak... |
[B]İ.akın + 1.5 milyon[/B] dolar bence değerlendirilmeli güzel teklif
|
-->: --->: -->: İLK HEDEF HAYRETTİN
[QUOTE=MERİÇ;283591]Aga gazetelere bakma sen geçen gün mehmet yıldızın transferi hem gsnın hem fb hhemde bjknın sayfasındaydı...Gazetelerin tirajjj için transfer edemeyeceği futbolcu yok :D[/QUOTE]
SENDE HAKLISIN DOSTUM............:D:D:D |
sivasspor futbolcu satarsa yine bizi hüsrana uğratır.
kesinlikle futbolcu satmadan kaliteli 5-6 transfere ihtiyacımız var... |
HAYRETTİN ÇOK İYİ FUTBOLCU GÜZEL TEKLİF GELİRSE VERİRİM DEDİ BÜLENT HOCA
|
Yerli Hayrettin yabancı Castro
Kayserispor’u çalıştırdığı dönemde Atletico Madrid’in Portekizli stoperi Ze Castro’ya hayran kalan Ertuğrul Sağlam yönetimden bu oyuncuyu istedi. Sivaslı Hayrettin de listenin başında Forvetteki sorununu Holosko’yla çözen Kartal şimdi savunmaya transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kyrgiakos’un Stuttgart’la anlaşmak üzere olması rotayı İspanya’ya çevirdi. Kayserispor’u çalıştırdığı dönemde Atletico Madrid’in Portekizli stoperi Ze Castro’ya hayran kalan Ertuğrul Sağlam yönetimden bu oyuncuyu istedi. Menajer Sinan Engin’in önümüzdeki günlerde İspanya’ya giderek, A.Madrid’in yöneticileriyle masaya oturması bekleniyor. Öte yandan savunmanın solunda görev yapan Sivaslı Hayrettin için de girişimler sürüyor... Siyah-beyazlı yöneticilerin Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a Hayrettin karşılığında Higuain ile bir miktar da para teklif ettikleri öğrenildi. |
HAYRETTIN GIDERSE SİVASPOR BITER YAAA BITER HAYRETTOIN GITMESIN
|
-->: --->: İLK HEDEF HAYRETTİN
[QUOTE=karacaorenli;283584]VALLA HEMEN SATSINLAR BU SEZON BEKLENENİ VEREMEDİĞİ KAANATINDEYIM ANKARADA Bİ TİTAYI DURDURAMADI HUCUMA YETERINCE DESTEK OLAMIYOR SATILMASI KULUBUN KARINA OLACAKTIR BAKILDIĞI ZAMAN YEDİĞİMİZ GOLLERIN GENELI HAYRETTININ KANADINDAN VE KACIRDIĞI ADAMLARDAN GELİYOR HİSSİ DAVRAN MAYIN BEYLER[/QUOTE]
karacaörenli sen futbolu bilmiyorsun heralde gözün kör galiba senin bi can acın varsa bunu yansıtma buraya yüregin varsa yüzüne söle |
Hayrettini kimselere veremeyiz o bu takımın dinamosu...
|
gardaslarim bu olmaz artik ibo gitti besiktas dan
bence sivasspor zaten vermezdiki |
[QUOTE=merkez_emre;283198][B]bende saglam yerlerden duydum hayro da gidior buyuk ıhtımal
Yırtınıorum resmen ama kımse duymuor Takım harikalar yaratıyor ama butun yıldız oyuncularımızı satıyoruz..[/B][/QUOTE] SATILMADI VESATILMADIĞIDA İYİ OLDU |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51. |