SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ZİRVE KIRMIZI BEYAZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14573)

SivasSpor.Com 09.12.2007 16:36

ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[CENTER][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/lider.jpg[/IMG][/CENTER]

Sivasspor, 15.haftada Denizlispor`u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

[B]5 HAFTA SONRA YENİDEN LİDER...[/B]

Bu sezon ortaya koyduğu performansla müthiş bir çıkış yapan Sivasspor, ligin 10. haftasında Konyaspor'a mağlup olarak Galatasaray'a bıraktığı liderlik koltuğunu, 5 hafta aradan sonra Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye mağlup olmasıyla yeniden ele geçirdi. Karşılaşma sonrasında Sivasspor taraftarlarının sevinci görülmeye değerdi.

Sivasspor, 15.haftada Denizlispor`u mağlup ederek 5 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Kısıtlı bütçesine rağmen oynadığı futbolla taktir toplayanSivasspor diğer takımların taraftarları ve spor kamuoyu tarafından da taktir edilmeye başlandı. Başkan Mecnun Otyakmaz'ın sağlam duruşu,genç hocası Bülent Uygun'un dinamik oyun anlayışı,takımın istikararlı çıkışı ve sporun dostluk olduğunun bilincinde ki ateşli taraftarı ile Sivaspor Süper Lige yeni bir hava,tatlı bir seda getirdi. Artık rakip takımın taraftarlarından bu sene Sivasspor'un şampiyon olmasından mutluluk duyacaklarını belirtmeye başladılar.Andolunun dört bir köşesinden
[B]Sana Liderlik Çook Yakışıyor[/B] haykırışları yükselmeye başladı.

yigidomustafa58 09.12.2007 16:38

--->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[B]bu senenin şampiyonu belli kimse uğraşmasın [COLOR="Red"]"Golleri Ata Ata Rakipleri Ezeriz"[/COLOR][/B]

myway 09.12.2007 16:38

-->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[B]Sivassporuma da boylesi yakisir . Can-i gonulden kutluyorum Sivassporumu ve Bulent Hocamizi:)[/B]

cilgin_sivaslim 09.12.2007 16:40

yigidoya bu yakisir helal sana sampiyon sivasim kim tutar bizi yürüyün aslanlar

SivasLady 09.12.2007 16:43

[b]tekrar liderligi aldik
cok mutluyuz
SivasSpor`umuza liderlik cok yakisiyor [/b]

yusuf_yusuf 09.12.2007 16:43

evet yığodoya da bu yakısır dı helal size sivasspor

BOUN 09.12.2007 16:44

İşte yine ''lider'' diye diye bu takımı ''Lider'' yaptık. Hayırlı uğurlu olsun.

Tüm futbolcularımızı özellikle İlhan, Cvetkov ve Devran'ı tebrik ediyorum.

Nefis bir maçtı ama direkten dönen üç top neyse de kaçırdığımız 7-8 tane yüzde yüzlük goller için futbolcularımızın biraz şut çalışması lazım.

Tekrardan tebrikler...

RüStü ElmaS 09.12.2007 16:51

Sivasspor' muzu ligin zirvesinde görmek bizler için büyük bir mutluluktur.

Bizlere bu güzelliği yaşatan başta başkanımız Mecnun Otyakmaz' ı, bülent hocamızı ve tüm futbolcularımızı kutluyorum.

İşte gerçek Sivasspor!

sivas_kangallı 09.12.2007 16:52

LİDERLİK SANA ÇOK YAKIŞIYOR HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.

NİHAT_EKİCİ 09.12.2007 16:59

[B][COLOR="Red"]EVET ZİRVE; KIRMIZIBEYAZ ZATEN OLMASI GEREKENDE BUYDU. BU SEZON SİVASSPOR FUTBOLOLARAK MÜKEMMEL,ANCAK ÇOK GOL KAÇIRIYORUZ DENİZLİ MAÇI EN AZ 5-0 OLMASI GEREKİRKEN SON DAKİKAYA 1-0 GİREBİLDİK TAKIM BİRAZ DİKKATLİ OLSA SON VURUŞLARI BİRAZ İYİ YAPABİLSE DAHA RAHAT MAÇ KAZANIRIZ, FUTBOL OLARAK HARİKAYIZ AMA BUNU SKORADA YANSITMAMIZ LAZIM. BU HAFTA CUMA GÜNÜ İSTANBULDAKİ TÜM YİĞİDOLARI VE SİVASTAKİ TÜM DERNEKLERİ BU MAÇA BEKLİYORUZ ÖZELLİKLE 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİ İSTANBULA BEKLİYORUZ. [/COLOR][/B]

GuNaY 09.12.2007 17:11

[B]Bize mutluluğu yaşatan, Başkanımız, teknik heyetimiz, hocamız ve futbolcularımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.
15. hafta olmasına rağmen büyük diye nitelendirilen takımları arkamızda tutmamız, kendi evimizde puan kaybetmemiz artık bazılarının bizden yani GERÇEK LİDER'den bahsetmelerine sebep olacaktır. Bekleyip göreceğiz :)[/B]

sivas_kangallı 09.12.2007 17:12

Yiğidolar liderliği devraldı

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi müsabakasında sahadan mağlubiyetle ayrılması üzerine Denizlispor karşısına liderlik için çıkan Sivasspor hedefine ulaştı.

Müthiş bir atmosfer altında başlayan karşılaşmanın ilk yarısında Sivasspor rakibi önünde daha baskılı bir futbol sergilemesine rağmen aradığı golü bulamadı. İkinci yarının hemen başında ise Musa Aydın Devran'ın ortasına ayak koyarak topu ağlara gönderdi ve takımını maçta 1-0 öne geçirdi.

Maçın son dakikalar ise büyük bir heyecen içerisinde geçti. Denizlispor karşı kalede bereberlik golü ararken, Sivasspor rakip savunmanın boşluklarından yararlanarak uzatmalarda İlhan ile bulduğu golle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Sivasspor bu sonuçla 34 puana ulaşarak liderliğe çıktı.

sivas_kangallı 09.12.2007 17:13

--->: Yiğidolar liderliği devraldı

haftaya cimbomuda yenicez inş.

sinan-58 09.12.2007 17:15

-->: Yiğidolar liderliği devraldı

inş. daha geri vermeyiz..........

özsivasli1903 09.12.2007 17:19

helal sana sivasim....
denizli zor bir rakipti...
ama süper oynadik...
tam bir lider gibi...
ama cok gol kacirdik...

sampiyon sivassssssssssssssssssss

ALACAHANLI 09.12.2007 17:21

TEBRİKLER YİĞİDO... ZİRVEDE KALMAYA DEVAM...

TUNA_TNK 09.12.2007 17:28

ölümüne sivasspor,
bizlere lıder olma gururunu yaşatan herkese teşekkur ediyorum.....

bahadır erdem 09.12.2007 17:29

Maçı Radyodan dinledim.Son dakikaları çok heyecanlı geçti.Helal olsun S[COLOR="Red"]İVASSPOR[/COLOR]'umuza...
[COLOR="red"]Korksun bizden Galatasaray!!![/COLOR]

merkez_emre 09.12.2007 17:38

[B]cok stresli gecdı cok gol kacırdık keske 1 0 dan sonra yakaladklarımızı atsaydık stres olmucakdı son dakıkalar gecmek bılmedı resmen ama ılhan saolsun rahatlattı...

YİNE LİDERİZ ULAN ! ! ! [/B]

yigidolar06 09.12.2007 17:42

-->: --->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[QUOTE=merkez_emre;283188][B]cok stresli gecdı cok gol kacırdık keske 1 0 dan sonra yakaladklarımızı atsaydık stres olmucakdı son dakıkalar gecmek bılmedı resmen ama ılhan saolsun rahatlattı...

YİNE LİDERİZ ULAN ! ! ! [/B][/QUOTE]SİZLER MAÇ SEYRETMEYEMİ GİTTİNİZ HİÇ SESİNİZ ÇIKMADI TV BAŞINDA BEN UTANDIM NEDEN TÜRÜBÜNE HAKİM OLAMIYORSUNUZ

AdemEmre 09.12.2007 17:49

Sıra gs de bide onlara çaktıkmı bu iş biter

oğuzhan AKDOĞAN 09.12.2007 17:54

inşallah böyle devam edrde sivasım şampiyon olur

h0r0z_58 09.12.2007 18:02

seninle gurur duyuyorum sivasspor ne kadar mutluyum anlatamam keşke diğer takımlarda bizim gibi oynaya bilseydi.Böyle oluyor insan sevince herşey gönlünce olsun Bülent hoca herşey gönlünüzce olsun inanıp oynayan futbolcularımız, teşekkürler taraftarımıza.

Yigido DogaN 09.12.2007 18:10

HEEEEEYYY HEEEEY BU GELEN ANADOLU KAPLANLARININ ASLANLARININ YİGİTLERİN YİGİDOLARIN SESİİ HEEEEEYT GERİ DURSUN TRILYONERLİK İSTANBULUN TOPLAMA TAKIMLARI ARTIK SÖZÜN BİTTİGİ YERDEYİZ ARTIK ŞAMPİYONLUGUN ANADOLUYA DEVREDİLME VAKTİ GELDII
İSTANBULDAN SİVAS SEVDALISI BIR YIGIDO OLARAL ALİ SAMİYENDE EN AZ 5 BİNLİK BİLET ALMAK İCİN YÖNETİMİMİZİ VE BÜYÜKLERİMİZİ GOREVE DAVET EDİYORUM
KUTLU OLSUN AMA LUTFEN FUTBOLCU ARKADASLAR BOL BOL SUT CALISMASI YAPIN NOLUR SAMIYENDE KACIRILACAK BHIR SUTUMUZ BILE YOOOK ONA GORE EYVALLAH

FurkaN 09.12.2007 18:13

[B]Daha ötesi var mı zirvedeyiz... Çok güzel mücadele çok güzel taraftar... İnşaallah haftaya da 3 puan alıp ilk yarıyı lider bitireceğiz...[/B]

sivas_5201 09.12.2007 18:14

sivassporum bu sene bizlere bayram yaşatıyor. akşam tv programlarını bekliyorum. gerçi derbi vardı ama bakalım medya liderine ne kadar zaman ayıracak......

Del Piero 09.12.2007 18:15

[COLOR="Red"][B]övünmekte çok haklıyız.. sapına kadar sivaslıyızz..
iyi günde... kötü günde.. sapına kadar.. sivaslıyız..

helal olsun yiğidolarımıza

kıskananlar çatlasın bee :)[/B][/COLOR]

EyüphanAydın 09.12.2007 18:21

İşte Herkez Sivassporu Gcünü Gördü İnşallah Haftayada Aslanı Yenip Koltuktan Kalkmak İstemiyoruzz

gardasin.58 09.12.2007 18:27

sizler bizi mutlu ettiniz Allah sizlerin yolunu acik eylesin
son vuruslar biraz daha isabetli olabilseydi 6 -sifir bitebilirdi
haftaya kadar bu eksiklerin düzeltilmesi gerek insallah öyle olur.

Buraq58 09.12.2007 18:31

Sivasspor:2 Denizlispor:0
S İ V A S S P O R SENİ HİÇ YANIZ BIRAKMICAZ ÇILGIN58 TŞKLER
E N B Ü Y Ü K S İ V A S S P O R :D

xremix 09.12.2007 18:38

başta 4 Eylülü dolduran yiğidolara,teknik heyete yöneticilere ve sahada aslanlar gibi mücadele eden FUTBOLCULARIMIZA minnettarız,gelecek hafta alisemiyende SİVASSPOR şovu izlemeye hazırızz

CÜSSKB-Betül 09.12.2007 18:51

hiçbir şey tesadüf değildir.sivasspor şuan hakettiği yerde tebrikler...

CÜSSKB-Aynur 09.12.2007 18:54

-->: --->: ZİRVE KIRMIZI BEYAZ

[QUOTE=CÜSSKB-Betül;283266]hiçbir şey tesadüf değildir.sivasspor şuan hakettiği yerde tebrikler...[/QUOTE]

[B]Aynen katılıyorum Betül;)

Tüm Sivasspor camiasını ve emeği geçenleri kutluyorum.[/B]

abdullahkaya 09.12.2007 18:55

arkadaslar wwwwçspor3.com dakı ılk yarı kım lıder olur anketıne katılalım ve sıvasımızı yanlız bırakmayalımmm

zaralım 58 09.12.2007 18:56

HELAL SİZE YİĞİDOLAR SİZE BU YAKIŞIR HER ZAMAN YANINIZDAYIZ MADDİ MANEVİ DESTEK SONUNA KADAR

hulo58 09.12.2007 19:18

Yigidolar isallah haftaya puan farkini acacak.

kangallıyız 09.12.2007 19:42

liderlik sana çok yakışıyor SİVASIM

İ_N_F_İ_A_L 09.12.2007 19:45

VALLA SAHA DA Kİ OYUNDAN ZİYADE BEN HAKEME TAKTIM BU HAFTA.AMA YİNE ZİRVEDEN İNDİREMEDİ BİZİ.

KoNaN 09.12.2007 20:02

HELAL OLSUN SİZE KOÇ YİĞİTLER. BAŞARINIZ DAİM OLSUN, ALLAH'IN İZNİYLE DAİM OLACAĞINA İNANIYORUM, NE MUTLU SİVAS'LIYIM DİYENE, NE MUTLU YİĞİDOYUM DİYENE, SELAM VE SAYGILARIM TÜM YİĞİDOLARA

selcuk349 09.12.2007 20:03

sivas halkı sizinle grur duyuyor.bu işi hakkınızla yapıyorsunuz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:35.