![]() |
Sivasspor`a Şiirler/Şarkılar
Yiğidolar
Parlasın yıldızın, doğ güneş gibi Isıt süper ligi, yak sivas spor Futbol oyna sana hayran kalsınlar Golleri kaleye, çak sivas spor Kükre arslan gibi,sesin duyulsun İnlesin süper lig,stad çınlasın Öyle baski topa hep sende kalsın Gollerle hattirik yap sivas spor Hedef galibiyet ama kardeşçe Yenilsende destan yaz sivas spor Futbol üç skorlu spor unutma Kalplerin lideri ol sivas spor İbrahim Tamer |
kardes agzına saglık çok güzel olmus boyle devam...
|
[b]KARDEŞ ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ UMARIM DEVAMINDA DA BÖYLE GÜZEL ŞİİRLERİN GELİR BAŞARILAR..[/b]
|
cok guzel elerine saglik kardes
|
Gerçekden cok güzel olmuş kardeş elleri saglık
|
sair ruhlunun şiiri çok hoş yav
|
[QUOTE=erhan_58][b]KARDEŞ ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ UMARIM DEVAMINDA DA BÖYLE GÜZEL ŞİİRLERİN GELİR BAŞARILAR..[/b][/QUOTE]
HARİKA OLMUŞ |
..
çok güzel elinize kolunuza sağlık
|
aramızda şair ruhlu baska kımse yokmu ya
|
çok güzel olmuş ben de bi şiir yazmaya çalışıcam
|
Şair Ruhluya
Süper bir şiir kardeş. Yenilerini bekliyoruz..
|
KARDAŞLER HEPİNİZİN ELİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK
|
selam
elinize yüreğinize sağlık arkadaşlar hepiniz çok iyisiniz tebrik ediyorum sizi hep böyle olun
|
SİVASSPOR’A
SİVASSPOR’A
“Bu şiir, gönlü Sivas ve Sivasspor için çarpanlara hediye.” Cesarete ve çalışma yüreklere yerleşti Azimliler başarı yemininde birleşti Umutlar zaferlerin coşkusuyla gürleşti Beklenen zafer geldi, mutlu oldu; sevenler Sivasspor adıyla tezahürat edenler. Deplasmanlara gitti geldi yıllar boyunca Taraftarlar desteğe koştu yollar boyunca Yiğidolar birinci lige çıktı sonunda Sivasspor Sivas’ın iftiharı olmaz mı? Başarıya susamış asık yüzler gülmez mi? Böyle bir başarıyı beklemiyordu kimse Türkiye’de korkulan, Avrupa hedefinde Sivas’lının başı dik, göğsünü gere gere Yürüyor başarıya, uzak değil başarı Kucaklar aralıksız azimle çalışanı. 10.11.05 [url]www.kadirkaraman.com[/url] |
Sanamı ait bu şiir,bilmiyorum ama çok güzel, yazanın yüreğine eline sağlık.
|
[B]Üstadım, sitemize hoş geldin. Sitenizi ziyaret ettim, tebrk ederim. Bu güzel şiiirlerinizi bizimle de paylaşırsanız seviniriz.[/B]
|
yüreğine sağlık arkadaşım...
|
Çok güzel bir şiir Kadir bey, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
|
[CENTER][B][COLOR="Red"]Merhaba sevgili Gönüldaşlar ve yöndaşlar;
"şiir senin mi?" diyen arkadaş tahkike ihtiyaç duymuş belli ki;haklı da.. Şiirin altında yer alan "www.kadirkaraman.com" site adresi gözünden kaçmış belli ki...Şiir elbette bize ait bir şiir, kendimize ait olmayan şiir altına imza atcak kadar insanlıktan uzak değiliz... Şiiri okuyan ve mesaj yazan herkese gönül dolusu sevgi ve saygılarımla...[/COLOR][/B][/CENTER] |
eline sağlık arkadaş hoş geldin
|
ELİNE SAĞLIK GARDAŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ..
|
VE DİER ŞİİRLERİNİ DE BEKLİOZ
|
Sevgili Kadir bey;
Bu duygu yüklü şiiri bizimle paylaştığınız için; Böyle bir siteyi bize tanıttığınız için; Aramıza katılıp renk verdiğiniz için; Çok teşekkür ederiz. |
yüreğine sağlık çok güzel olmuş
|
[B]üstadım gönlünüze sağlık çok güzel olmuş... kısa ama net olmasıda ayrı bir güzellik :)[/B]
|
SİVAS SEVDASI
SİVASLIYA HAS SEVMEK DEVASI DERDİNSE SİVAS SEVGİLİ HEŞEHRİLERİME CAN-I GÖNÜLDEN.... |
osman amca bu siir senin icin: dersin ya hep sivas cumhuriyet sehri diye :D
[B]Cumhuriyet Şehri Sivas
[/B] Adı vilayettir başında vali Yürekler acısı Sivas'ın hali Sanayisi yoktur göçmüş ahali Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Yurduma temeller burada atıldı Manevi değerler nere atıldı Fabrikalar hangi kente satıldı Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Derin tarihiyle kültür ocağı Ozanlar diyarı köyü bucağı İade etsinler büyük sancağı Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Bu davaya ait divan kurulsun Faili kimlerdir sorgu sorulsun Dört bir yanı fabrikayla sarılsın Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Bütün cevher dolu her bir dağında Beklemek olur mu uzay çağında Barajlar kurulsun Tokma çayında Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Kurulsun çarşılar işlesin şu hal Birlikte kalkınsın orada mahal Ağaçlar dikilsin yeşersin hardal Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Kangal toprakları su görmelidir Maden Divriği'de işlemelidir Ankara da ozan iz sürmelidir Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Kapanmış köylerin tüm okulları Sefalete mahkum yetim dulları Viraneye dönmüş evi yolları Sivas Cumhuriyet şehriydi beyler Kangaldır ilçemiz dert mi dert etmez İlhami'dir adım köyüm etyemez Köyüm haritada hiç mi hiç geçmez Sivas CUMHURİYET şehridir beyler Sair: Ilhami Arslantas |
[QUOTE=KARAMAN]SİVASSPOR’A
“Bu şiir, gönlü Sivas ve Sivasspor için çarpanlara hediye.” Cesarete ve çalışma yüreklere yerleşti Azimliler başarı yemininde birleşti Umutlar zaferlerin coşkusuyla gürleşti Beklenen zafer geldi, mutlu oldu; sevenler Sivasspor adıyla tezahürat edenler. Deplasmanlara gitti geldi yıllar boyunca Taraftarlar desteğe koştu yollar boyunca Yiğidolar birinci lige çıktı sonunda Sivasspor Sivas’ın iftiharı olmaz mı? Başarıya susamış asık yüzler gülmez mi? Böyle bir başarıyı beklemiyordu kimse Türkiye’de korkulan, Avrupa hedefinde Sivas’lının başı dik, göğsünü gere gere Yürüyor başarıya, uzak değil başarı Kucaklar aralıksız azimle çalışanı. 10.11.05 [url]www.kadirkaraman.com[/url][/QUOTE] [B]ELİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK GARDAŞ.. GÜZEL OLMUŞ[/B] |
[QUOTE=Ser58dar]Sevgili Kadir bey;
Bu duygu yüklü şiiri bizimle paylaştığınız için; Böyle bir siteyi bize tanıttığınız için; Aramıza katılıp renk verdiğiniz için; Çok teşekkür ederiz.[/QUOTE] katılıyorum..aynenh |
ACIZANE!
Haddime degil siir yazmak ama icimden geldi,kendi capimda!..
Otuzsekiz yilda geldin Lige seller gibi daldin Büyüklügü ele aldin Sivasspor iste busun Cünkü sen bir Yigidosun Yigidodur nam-i diger Dünyada her seye deger Rakipleri boyun eger Sivasspor iste busun Cünkü sen bir Yigidosun Her macta kalbimiz atar Senle kalkar, senle yatar Yigit olan seni tutar Sivasspor iste busun Cünkü sen bir Yigidosun Havalandir fileleri Cekeriz biz cileleri Durduramaz hileleri Sivasspor iste busun Cünkü sen bir Yigidosun Taraftarin altmisyedi Ölümüne variz dedi Senle gitti, senle geldi Sivasspor iste busun Cünkü sen bir Yigidosun... |
yasasın yiğitlerrr sivasa ve sivaslılara asıgım
|
ĞÜZEL ŞİİR WALLA
|
teşekkürler
|
SİVASLININ GURURU
[B][COLOR="Red"]
Sevinç doldur içimizi Hak et temiz sevgimizi At golleri güldür bizi Şampiyonluk olsun tek yol! Sivaslının gururu ol! Deplasman içeri saha Her sahada kalk sen şaha Düşünme geriyi daha Alkış al bizlerden bol bol Sivaslının onuru ol! Azimle ileri yürü Sivas’ı peşinden sürü Başarıya bil hoşgörü Şampiyonluk biçilen rol Sivaslının umuru ol! Zor olan işleri başar Millet hep peşinden koşar Zoru başaranlar yaşar İçimize zaferle dol Sivaslının şuuru ol![/b][/color] 13.12.05 |
eline saglik
|
teşekkürler
|
SİVASSPORA ŞARKI
KIRMIZININ YANINA BEYAZI KOYDUK
GÖNLÜMÜZÜN YANINA SEVGİYİ KOYDUK ARADIK ARADIK SİZLERİ BULDUK CANIMIZ KANIMIZ YİĞİDOLARIMIZ KALBİMİZ SİZİNLE HEP BİR VURDU BURAYA KADAR DEGİL SONUNA KADAR AT GOLÜNÜ YİGİDOM ONLARI KORKUT AT GOLÜNÜ YİĞİDOM DÜNYAYI KORKUT CANIMIZ KANIMIZ YİGİDOMUZ SİZLERİ TANIMAYAN TÜM DÜNYAYA GÖSTERDİNİZ KENDİNİZİ ŞAMPİYONLUKLA TANIDIK SEVDİK BİZ SİZLERİ CANIMIZ KANIMIZ YİĞİDOMUZ........ NASIL AMMA OLMUŞMU 2 YIL ÖNCE YAZMIŞTIM ŞİMDİ DERLEDİM SİZE SUNDUM YORUMLARINIZI BEKLİYOM |
NASIL OLMUŞ EMME
|
[QUOTE=hafiklisemo58]NASIL OLMUŞ EMME[/QUOTE]
sivasspor için bir şeyler yapmak istemişsin.... güzel olmuş gardas sagolasın.... |
SAOL BABA SENİDE RAHATSIZ ETTİK SEN UYUMANA DEWAAAAAM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29. |