![]() |
GS/SVS MACI BILET FIYATLARI
[ATTACH]2504[/ATTACH]
Biletler yarı yarıya indirimli Galatasaray'ın, Sivas ile yapacağı maç biletleri yarın satışa çıkıyor. İşte fiyatlar; Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın biletleri, yarın satışa çıkartılacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, karşılaşmanın biletlerinin, yarın saat 11.00'den itibaren Biletix'ten satışa sunulacağı, Aslantepe Ali Sami Yen Kompleksi'nin temelinin atılması dolayısıyla da fiyatlarda yüzde 50 indirim uygulanacağı bildirildi. Galatasaray-Sivasspor maçının bilet fiyatları şöyle: Numaralı VIP 1 ...........: 200 YTL Numaralı VIP 2 ...........: 160 YTL Numaralı Grup 1 ..........: 110 YTL Numaralı Grup 2 ..........: 75 YTL Kapalı Üst ...............: 40 YTL Kapalı Alt ...............: 35 YTL Yeni Açık Üst/Alt ........: 15 YTL Eski Açık ................: 15 YTL Eski Açık (Rakip) ........: 15 YTL |
--->: Biletler yarı yarıya indirimli
fiyatlar uygun inş bu maça bende gidicem..
|
Ankaradan maça gidecek arkaşlarla iletişim kursak çok iyi olur.
|
inş.. arkadaşlar bu sefer 1200 full doldurur ve gereken desteği sivaSSporumuza verilir
|
bu maçta görüşmek üzere. inşlah bu maçta puan farkını 5 yükseltip gs yi şampiyonlugun dışına iticez...
|
-->: Biletler yarı yarıya indirimli
biletler uygun fb ve bjk göre fb maçına 27 ytl bjk maçına 25 ytl ye girdik bence fiyat iyi
|
SUDAN UCUZ BİLETLER
GS-Sivas maçı biletleri yüzde 50 indirimli
Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın biletleri, yarın satışa çıkartılacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, karşılaşmanın biletlerinin, yarın saat 11.00'den itibaren Biletix'ten satışa sunulacağı, Aslantepe Ali Sami Yen Kompleksi'nin temelinin atılması dolayısıyla da fiyatlarda yüzde 50 indirim uygulanacağı bildirildi. Galatasaray-Sivasspor maçının bilet fiyatları şöyle: Numaralı VIP 1 ...........: 200 YTL Numaralı VIP 2 ...........: 160 YTL Numaralı Grup 1 ..........: 110 YTL Numaralı Grup 2 ..........: 75 YTL Kapalı Üst ...............: 40 YTL Kapalı Alt ...............: 35 YTL Yeni Açık Üst/Alt ........: 15 YTL Eski Açık ................: 15 YTL Eski Açık (Rakip) ........: 15 YTL |
tmm da biz nerde olcaz eski açıkmı yeni açıkmı kapalımı nerde
|
ark bıletleı eskı acık mı hangısı oldugunnun soyleryım ona gore alalım sıvaslıların gucunu ordayı cıkaralım
|
[B]taraftarımı macta gortmek ıstıyoruzzz haydımaca
|
--->: MAÇ GÜNÜ BİZİM TRİBÜN 13 YTL!
[COLOR="Red"][B]!!!MAÇ GÜNÜ BİZİM BÖLÜM 13 YTL OLACAK!!![/B][/COLOR]
[B]Bu Gelişmelerden Sonra Kim Gitmez ki Maça???[/B] :) |
-->: Biletler yarı yarıya indirimli
GÜZEL İNŞALLAH KALABALIK OLURUZ
|
inşallah bi aksilik çıkmassa bende maçta olucam.gün öncedesinden bileti almak lazım.
|
--->: GS/SVS MACI BILET FIYATLARI
[B]biletler beklenenden daha ucuz fiyat cikti
buda güzel oldu insallah taraftarimiz tribünde yerini alir bu mac kacirilmaz bence :)[/B] |
ewt kendimize ayrılan yeri doldurmalıyız.biletleri maç gününde önce alalım cevahirde satışta şu anda
|
geçen sene 11'di bu senede 13 fazla değişiklik yok...gs yönetimine teşekkürler fb gibi değil 30 ytl bilet....
|
-->: GS/SVS MACI BILET FIYATLARI
organize olarak gidilirse daha iyi olur
|
EVET İNŞ.BU MAÇTA YER KALMAYACAK HAYDİ YİĞİDOLAR TIKLIM TIKLIM DOLDURALIM.BEN GEBZE'den GELMEYE ÇALIŞICAM
|
[B]Eski açık yeni açık yok arkadaşlar RAKİP TAKIM BİLETİNİ alacaksınız o kadar ;)
Zaten o biletle sadece kendi tarafımıza girebilirsiniz :D[/B] |
[B][COLOR="Red"]bu fiyatlar karşısında gitmemek hıyarlık olur herhalde bu nedenle bizde yerimizi alacağız maçta............
İST.GençSivassporlular[/COLOR][/B] |
bilet fiyatları uygun 15 ytl çok güzel ben şahsen 25 filan bekliodum.
|
[B][B]ßilet Fiyatları Cok Uygun Herkesi ßekliyoruz..Maça..![/B][/B]
|
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla galatasaray rakip taraftara eski açık tribünün sağ kısmını ayırıyor. yani maçı sahaya sol çapraza bakarak izlicez :D
|
[QUOTE=sivasligenc;284489]Arkadaşlar bildiğim kadarıyla galatasaray rakip taraftara eski açık tribünün sağ kısmını ayırıyor. yani maçı sahaya sol çapraza bakarak izlicez :D[/QUOTE]
evet aynen öyle kardeşim. doldurcaz 1200 kişilik yerimizi inşallah. |
-->: GS/SVS MACI BILET FIYATLARI
Keşke Olimpiyat stadında yapsalardı. Neyse Ali Sami de bize yabancı değil. Cimbom u da yenince gel keyfim gel.
|
[QUOTE=omercoskun;284483]bilet fiyatları uygun 15 ytl çok güzel ben şahsen 25 filan bekliodum.[/QUOTE]
[B] her seferinde 22 - 27 ytl arasi oluyordu sahsen bende yine böyle yüksek bekliyordum :D taraftar destegine önem veriyorlar onun icin fiyatlar uygun yapilmis haydi yigidolar sizde bize ayirilan yerleri doldurun[/B] |
selam arkadaşlar ben 10 kişi getiriyorum maça ümraniye adem yavuz mahlesi taraftarları hepinizi bekliyorum
|
Numaralı VIP 1 ...........: 200 YTL
Numaralı VIP 2 ...........: 160 YTL Numaralı Grup 1 ..........: 110 YTL Numaralı Grup 2 ..........: 75 YTL Kapalı Üst ...............: 40 YTL Kapalı Alt ...............: 35 YTL Yeni Açık Üst/Alt ........: 15 YTL Eski Açık ................: 15 YTL Eski Açık (Rakip) ........: 15 YTL maça bende geliom |
[QUOTE]Galatasaray Kulübü, Turkcell Süper Lig’de 14 Aralık Cuma günü yapılacak Sivasspor karşılaşmasında stat kapılarının saat 16.00’da açılacağını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Cuma günü Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında stat kapıları saat 16.00’da açılacaktır. Maça gelecek Galatasaray taraftarlarına saygıyla duyurulur" denildi.[/QUOTE] [B] giris 16:00 itibarenmis :) herkes rahatca girer[/B] |
inşallah bizlerde orda yerimizi alacağız
|
istanbuldan lider dönmememiz için Sivassporumuzu yalnız bırakmayıp desteklemeliyiz...
|
ahhhh bide izmire gelse de gitsek maçlara
|
İki bilet aldım oradayım destek sivasa
|
%50 İNDİRİM OLUNCAMI 15 YTL YOKSA DİREKMİ 15 YTL BİLETLER
|
Yine Fiyatlar Aynı dicem ama Diyemiyom Çünkü bİRAZ PAHALI gİBİ
|
[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;284669]%50 İNDİRİM OLUNCAMI 15 YTL YOKSA DİREKMİ 15 YTL BİLETLER[/QUOTE]
onu bunu bilmem bize ayrılan taraf15 ytl gardas. |
biletler satışa çıkdı
cuma günü oynanacak olan galatasaray sivasspor maçı biletleri bugün saat 13:00 de satışa çıkdı. glatasarayın yeni stat için temele başlamaları nedeyile bu maçda biletlerde %50 indirime gidildi biletler 15 ytl bütün sivaslıları bekleriz
|
-->: biletler satışa çıkdı
Biletlerin bu kadar ucuz olması %50 indirim bizim maca tesadüf etti bize ayrılan yerlerin hepsini doldurmalıyız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08. |