![]() |
BALİLİ SEZONU KAPATTI
[IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/20202baliliservet.jpg[/IMG]
Maçın başına sakatlanan Balili'den de kötü haber geldi. Sivasspor'un yıldız futbolcusu Pini Felix Balili'nin omuzunun iki yerinde çıkık olduğu belirtildi. [IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/201941.jpg[/IMG] Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan İsrailli futbolcusu Balili, ambulansla acil şekilde Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Balili, çektiği acıdan dolayı sedyeden indirilirken sağlık görevlilerine "Yavaş yavaş" diye bağırdı. [IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/20201balili.jpg[/IMG] Yolda baygınlık geçirdiği öğrenilen Balili'nin ambulansta kendine gelince çevresindekilere "Maç kaç kaç devam ediyor?" diye sorması, maçı hala yaşadığını gösteriyordu. Hemen müşahade altına alınan Balili'nin daha önceden çıkık olduğu tespit edilen sağ omzunun bir defa daha aynı yerden çıktığı belirtildi. İsrailli futbolcunun ameliyat olup olmayacağı doktorların yapacağı kontrollerden sonra netlik kazanacak. Yıldız futbolcunun en az üç ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. [IMG]http://galeri.milliyet.com.tr/2007/12/15Galatasaray2__Sivasspor0_(14.12.2007)/23.jpg[/IMG] |
-->: BALİLİ ŞOKU
aman tanrim ya su aksiliye bak. Gecmis olsun allah acil sifalar versin. Bu da mi gelcekti basimiza
|
--->: BALİLİ ŞOKU
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Balilinin sakatlanmasi maalesef macinda kaderini degistirdi.
Insallah daha cabuk iyilesir ve sahalara geri dönebilir. COK BÜYÜK GECMIS OLSUN!!![/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
OFFFFF:S Neolcak Halimiz.....Gecmis olsun insallah cabuk iylesirsin..
|
Allah yardımcımız olsun ne diyim yaa
|
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞ İYİLEŞİR VE YEŞİL SAHALARA GERİ DÖNER
|
zaten son zamanlarda formsuzdu.ama kötü haber tabiki...
|
Olamaz 3 aymi :(: ya nasilll olucak takimda oyuncu kalmadii:(:(:offffffffffffff
|
BALİLİ'YE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.
ÇOK ARZULU OYNUYORDU.DEVAM EDEBİLDEYDİ BU MAÇIN SONUCU BÖYLE OLMAZDI.SEDAT'INDA ÇIKMASI TAKIMIN PİSKOLOJİSİNİ BOZDU.YİNEDE SİVASSPOR BÜYÜK TAKIM OLDUĞUNU GÖSTEERDİ.82.DAKİKAYA KADAR ZAMAN ZAMAN HAKEME RAĞMEN ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ. [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU[/B][/COLOR] |
acil şifalar dilerim en kısa zamanda aramızda olur inş.
|
ben bu işi bilmiyorum ?????????? cuval dızını kendimize batıralım gercekler ortada balili hem kendini hem sivası yaktı
|
Dünyada bir yahudiyi seveceksin, ve onun için gözyaşı
dökeceksin deseler inanmazdım. Ama kalbimde sana karşı öyle bir sevgi var ki " Kara Kaşlı Adam " sahada acı çektiğin o an, oyuna girmek için can atman karşısında haykırarak söylüyorum gözlerim doldu. Sen Sivasımı aldın Gardaşlar tepesi gibi zirvelere çıkardın.... Sen acı çekerken bile iş namusunu düşündün.... Sen baygınlık geçirsen de kendine geldiğinde Sivasımı sordun... Sen benim gibi Türk olmak için başvurup benle birlikte o şanlı bayrağımı milyonların önünde dalgalandırdın... Seni seviyorum Kara Kaşlı Adam Seni seviyorum Kara Gözlü Adam gibi Adam...... Allahım acil şifalar versin sana.... |
Balilinin ilk sakatlanmada geri dönmesi ardından tekrar aynı acıyı yaşaması beni derinden üzdü... o hırsı beni hayran bırakıyor kendisine.. Allah acil şifalar versin onsuz sivassporun tadı olmuyor.. Keşke sakatlanmasaydıda kırızı kart görüp oyundan atılsaydı.. Hala sakat haliyle çektiği acılar gözümün önünden gitmiyor...
|
ah balili sakatlanmasaydın şimdi galibiyeti kutluyorduk ama canın sağolsun allah acil şifalar versin
|
ya vallahi ben bukadar olur diyorum.yaw daha 10. dakka olmadan ikitane futbolcumuz sakatlandı çıktı.bukadar şansızlık hangi takımda var acaba.neyse ya olan puana olsun.futbolcularımıza bişey olmasın.acil şifalar diliyorum.
|
İşte bu kötü haber :mad:
Garibime giden: Herhangi bir çarpışma olmadı, :confused: düşme olmadı, sert bir poziyon da yoktu...! :confused: Bu nasıl bir omuz çıkması...? (hem de iki yerdenmiş) :confused: Nazara mı geliyoruz ne..! :rolleyes: İnşallah en kısa sürede iyileşir ve sahalara döner. Büyük geçmiş olsun. |
Başka bir gariplik de:
Sakatlanan oyuncunun yuhalanmasıydı...! Adamın canı yanmış, kıvranıyor... Buna rağmen oyuna tekrar girip devam etmek istiyor Ve yuhalanıyor...! |
[QUOTE=SONMEZ;285910]İşte bu kötü haber :mad:
Garibime giden: Herhangi bir çarpışma olmadı, :confused: düşme olmadı, sert bir poziyon da yoktu...! :confused: Bu nasıl bir omuz çıkması...? (hem de iki yerdenmiş) :confused: Nazara mı geliyoruz ne..! :rolleyes: İnşallah en kısa sürede iyileşir ve sahalara döner. Büyük geçmiş olsun.[/QUOTE] abi bu sorun önceden vardı..denizli maçından önce..şimdide tekrarladı diye düşünüyorum |
[QUOTE=zarali_sansar;285917]abi bu sorun önceden vardı..denizli maçından önce..şimdide tekrarladı diye düşünüyorum[/QUOTE]
Maalesef bu daha da üzücü bir durum...! :mad: Müzmin sakatlık illeti kronikleşirse, verimlilik düşer. Bu durum, [B]Rıdvan[/B]' ın omuzundan sakatlandığı maç ve sonrasını hatırlattı bana. Dilim varmıyor söylemeye ama: [B]Rıdvan DİLMEN' [/B]in futbol hayatını karartan da, bu müzmin sakatlıktı...! :mad: |
Maçın ilk on dakika içerisinde,sağ kanattan balili nin bindirmelerinde aksayan servet çetin dir sorumlusu.İki pozisyonu tekrar seyretmekde fayda var,birinci pozisyonda servet hem sağ dirseği ile dirsek attı,ardından sert faulünü yapdı.İkinci pozisyonda yine yüzleri GS kalesine dönük sağ kulvardan koşarken,servet solda balili sağ tarafında idi.Pozisyon avantajını kaybeden servet,kendine sağ tarafında olan baliliye sağ kolu ile kalbine gelecek şekilde dirsek attı.
Pozisyonların tekrarını seyretmekde fayda var.Daha enteresan yanı ise hem birinci pozisyonda hemde ikinci pozisyonda sarı kart olması gerekirken hakem faul bile çalmadı. Bence BALİLİ'nin pozisyon ve rahatsızlığından çok,bu faullerde uzak kalan hakem maç boyunca ters kararları,GS lehine düdükleri ile maçı çığrından çıkarırken,bencede balilinin sakatlanmasının sorumlusudur. |
sansizlik ya valla sanki büyü yapilmis bi macda 2-3 sakat oyuncu veririyoruz:S
|
ya olamaz yaa nazar değdi işte napalım biz 7 kişi dahi kalsa isvassporun arkasndayız
|
-->: --->: BALİLİ ŞOKU
[QUOTE=SONMEZ;285910]İşte bu kötü haber :mad:
Garibime giden: Herhangi bir çarpışma olmadı, :confused: düşme olmadı, sert bir poziyon da yoktu...! :confused: Bu nasıl bir omuz çıkması...? (hem de iki yerdenmiş) :confused: Nazara mı geliyoruz ne..! :rolleyes: İnşallah en kısa sürede iyileşir ve sahalara döner. Büyük geçmiş olsun.[/QUOTE]BİLE BİLE LADES BU HAFTA HEB BERABER KAYBETTİK KİM NE DERSE DESİN |
Balili'ye geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Ne kadar 'YİĞİDO' karakterine sahip bir insan olduğunu bir kez daha ispatladı. Yine şükür ki sakatlığı devre arasına geldi. İnşallah ikinci yarının başında sakatlığını tamamen atlatmış bir şekilde takıma katılacaktır.
Bu arada uzun bir aranın ardından İstanbul seyircimiz bu kadar iyi idi. Maça gelen bütün yiğidolara teşekkürler. Ayrıca benim bilet bulup içeri girmemde emeği geçen DJMurat'a, ve bileti satın aldığım Çevik abiye teşekkürler. Tabii Orhan Abi'ye (puar) ve Recep Yüksel abiye de teşekkürler... |
adam gibi adam balili o halde bile adam maçı soruyo yigido balili. bir an önce iyileş. bu taraftar sensiz yapamaz.
|
baliliye büyük gecmiş olsun dılıyorum bu macı nasıl kaybettık hala sokundayım belkı balılı cıkmasaydı boyle olmuyacaaktı ama ne yapalım gerı gelmez
|
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir ALLAH acil şifalar versin
|
insallah balili ye birsey olmaz ve yeniden oynayabilir
allah korusun |
yapma be 3 ay cok ya neyse futbolcularimizin cani saolsun yalniz devre arasi transfer sart sivasima basarilar fazla sevinmeyin daha bitmedik
|
[B][I][B][I]Galatasaraya yenilmekten daha kötü bir haber. Balili deplasman maclarinda cok zorlaniriz topla ayni süratte giden baska bir futbolcu süperligde daha yok Keske Hoca 2 hafta daha dinlendirmis olsaydi ve ikinci devre basina saglam olarak girerdi cok yazik...[/I][/B][/I][/B]
|
maç gitti olan baliliye oldu.keşke hemen oyuna balili ile başlamsaydı bülent hoca oyun düzenimiz çok bozuldu.yoksa biz gs ye çok rahat döşerdik.
|
benim omzum çıkaydı... insallah iyileşir.. sana ihtiyacımız var... geçmiş olsun...
|
YA BÖYLE ŞANSIZLIKMI OLUR MAÇIN 10. DAKİKASI SEDAT VE BALLİLİ SAKATLANIYOR OYUN DÜZENİMİZ BOZULUYOR AMA HAKEME RAGMEN 82 DAKİKA ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK TABİKİ ŞANS VE BİRAZ DAHA BECERİKLİ OLSA İDİK GOLLERİ BİZ BULACAKKEN ONLAR ATTILAR ATAMAYANA ATARLAR YİNEDE ONLARIN CANI SAG OLSUN BALLİLİ KARDEŞİMEDE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNER
|
hiç iyi olmadı ....tüh..............
|
helal olsun baliliye takımı için yapmayacağı yok
böyle durumda bile aklı maçta |
[QUOTE=SivasSpor.Com;285843] [IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/201941.jpg[/IMG]
Yıldız futbolcunun en az üç ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.[/QUOTE] olacak iş mi bu şimdi.. offf ulen off .. balilisiz bu iş çook zor.. |
BALİLİ SAĞLAM BİR OYUNCU KENDİNE BAKAR VE ÜÇ AYDAN ÖNCE SAHALARA DÖNER
|
SADECE MAÇİ DEĞİL BALİLİYİDE KAYBETTİK :(
|
balilinin de sakatlanmasıyla takım 12 kalmış bülent uygun dedi bu durumda haftaya olan maçı bir atlatsak devra arasında birazı iyileşir bir kaçta trasfer yaparız daha iyi olur inşallah
ah balili ah sen bulunmaz bir adamsın oldumu bu |
[B][QUOTE=Sweetgirl;285849][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Balilinin sakatlanmasi maalesef macinda kaderini degistirdi.
Insallah daha cabuk iyilesir ve sahalara geri dönebilir. COK BÜYÜK GECMIS OLSUN!!![/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] bencede .... Sivasa Takviye sart oldu gibi.. Sakatlarımız cogalıyor git gide...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:30. |