![]() |
TRANSFERLER BAŞLADI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/futbol_futbolcular.jpg[/IMG]
Sivasspor, Mahmut Hanefi ve Ömer Kaplan'la anlaştı. Sivasspor'un bir dönem Fenerbahçe forması giyen Mahmut Hanefi ve Bursasporlu Ömer Kaplan ile anlaştığı bildirildi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Mahmut Hanefi ve Bursaspor'dan Ömer Kaplan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Bu futbolcuların devre arası kamplarına katılacaklarını ifade eden Uygun, ''Daha, orta sahaya 2, bir tane de defansa oyuncu alacağız. Bir tane de yabancı forvet transfer edeceğiz. Takıma gerekli takviyeleri yapacağız'' diye konuştu. Mehmet Yıldız'ı satmaktan vaz geçtiklerinide söyleyen Uygun transfer dönemi bitmeden gerekli değişikleri yapmak istiyoruz dedi. |
--->: Transferler Başladı,Şampiyonluk Gerçekleşece
ya bu kaımpaşanın yaptığı döneklik yaaaaaaaa
|
-->: Transferler Başladı,Şampiyonluk Gerçekleşecek
Bülent hoca iki tane futbolcu transfer etmiş tam yerinde bir transfer olmuş inşallah takıma uyum sağlarlar
|
bulent hoca buyuksun bız sana guvenıyoruzz her zman arkandayız
|
[B]ŞU ANDA TRANSFERLER İYİ GİDİYOR TAM 12'DEN VURMUŞ.ÇOK İYİ FUTBOLCULAR KALİTELİ,DİSİPLİNLİLER AMA ŞU FATİH AKYELİDE ALSAYDIK BANA GÖRE DAHA İYİ OLUCAKTI...[/B]
|
inş transferler faydalı olur bülent hoca ne yaptığını ii bilir..sezon sonu şampiyonuz inş.
|
--->: TRANSFERLER BAŞLADI
[B]yönetim is basinda
gereken transferleri yapacaklarindan eminim onlar takim icin önemli olanlari bilirler bizler güveniyoruz insallah en kisa zamanda uyum saglarlar hayirli olsun[/B] |
-->: TRANSFERLER BAŞLADI
Bülent hoca ne alacağını iyi bilir.
|
hollanda da o kadar genc yetenek var turk olsun yabanci olsun biraz da buraya goz atsaniz iyi olur....
|
mahmut hanefi iyi topçudur aslında
|
[B][I][COLOR="Blue"] YA HOCAM ŞU FB DEN İLHAN PARLAĞI KİRALIK ALSAK GÜZEL OLUR ASLINDA[/COLOR][/I][/B]
|
Mahmut Hanefi bence kendini bulursa harika transfer
|
mahmut hanefi bence cok önemli bir transfer kutluyorum yönetimmizi sol kanata yararli olacagina inaniyorum isabetli bir transfer sivasspor yönetimine tesekkür ederim
|
çok güzel haberler inşallah devamı gelir.
|
mahmut hanifi sakaryada tuncayla birlikte oynarken defarla izledim herkesin tek söylediği roberto carsolun türk versiyonuydu inanın tuncaydan daha kaliteli bir topcu olduğu herkesin ortak düşüncesiydi fenerde bir türlü yeterli desteği görmedi ama inanın sivasta patlar mutlaka....cok iyi bir transfer yeterki kendini bulsun...
|
BASARILAR DILERIZ SIVASSPORUMUZDA
|
BU ARADA F.AKYELDE ALINMAKTAN VAZ GEÇİLDİ
|
yönetimin maşallahı var boş durmuyorlar. inşallah hedefleidğimiz yerde ligi bitiriiz.
|
mahmut hanefi gerçekten iyi tercih.yiğidoya yakışır yiğit topçu.
|
Hayırlı olsun transferleriniz.
Mahmut Hanifi çok iyi transferdir.Sakaryalı ve Sakaryaspor altyapısından yetişmiş çok kişilikli bir futbolcudur.Mevkisi sol bek.Füze gibi şutları vardır.Yerli carlos diyorlardı Adapazarında ona:)Fenerbahe her zamanki gibi büyük bir yeteneiğ yine harcadı,umarım Sivasta eski performansını yakalar.Bir kaç hafta önce ağır bir sakatlık geçirmişti iyileştimi bilmiyorum ama iyileşmese Bülent hocanın alacağını sanmam.Bu arada Bülent hoca Sakarya futbolunu çok yakından takip ediyor,bir kaç transfer ismi daha duyabilirsiniz. |
işte budur... şampiyonluk da hedef artık. bizi kimse tutamaz...
|
hadi hayirlisi olsun hepimize !!!!!!!!!!
|
[B][I]Bence Yerinde ve güzeL 2 transefer emınım kı aLınacak yabancı forvet türkiyede ses getirecek büLent hocama güveniyorum...[/I][/B]
|
[B]İnşallah Güzel Transferler Yapıp ßu Sene Sampiyonluga Yukselırız..! [/B]
|
m.hanefi güzel ama ömeri bilemiyorum
|
iyi transferler yapılıyor. mantıklı, akıllı tercihler. defansa ama takviye şart. gurbetçi futbolcunun durumu kesinse iyi bir transfer o da. göreceğiz...
|
yönetime güveniyoruz takım için hayırlı olsun.
|
inşallah yarar saglarlar yoksa fiasko transfercanımızı sıkar
mahmutanteptede basarılı olamadı bizde parlar inşallah ömerin durumunu bilmiyorum |
inşallah hayırlı olurlar bülent hoca işini iyi yapan bi hoca ben ınanıyorum ki bu transferler sivas a faydalı olacak
|
hayırlı uğurlu olsun ...........
|
şimdi herkes bize mahmut hanefiyi övmesin biz onun nasıl bir topçu oldugunu biliyoruz.kimse bana şampiyonluk sözü yapmasın.bülent hocama sonuna kadar katılıyorum.ben mahmut hanefiye bişey demiyorum ama yerli carlosmuş.ulan carlosun kendisi fenerde.bikere bu şartlarda gercekten şampiyonluk hayal.adam lar carlosla oynarken biz... hemde hayro öahmuttan daha kaliteli.mahmut bence kadro kısıtlılıgından dolayı yapılmış bir transfer..
|
şampiyonluğu gercekten istiyosak bu işin altına herkesin elini sokması lazım.hepizinde bildigi gibi bu iş sadece saha da bitmiyor.
|
ve ivan leko gercekten alınmalı.gercek bi avrupalı.bize böyle adamlar lazım.artık bizde büyük takımız.
|
[B]hayırlısı olsun transferler devam edecek...[/B]
|
sivasssporumuza hayırlı olsun basarilar dileriz 2.yarida
|
hayırlısı olsun .inş güsel transferler yapılır.
|
fatih akyel ilac gibi olurdu ama hayırlısı
|
sivasspor fatih akyelli almaktan son anda vaz geçti ...
sivas için en hayırlısı olsun dilekleriyle... |
milli takım bir adama daha kavuşuyor desenize...:)
takımımıza gelen furbolcu parlayıp milli takıma gidiyor. inşallah aynı şey mahmut hanefi için de geçerli olur. çünkü çok yetenekli bir futbolcu olduğuna inanıyorum. |
Mahmut Hanefi bence iyi bir oyuncu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |