![]() |
HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
[B][COLOR="Red"]Sevgili sivassporlu arkadaslarım ve sivaslı arkadaslar sivassporumuz bu sene süper ligde sergıledıgı basarı ıle gercekten tum turkıyeye kendınden bahsettırıyor ama sunu goruyorum ve uzulerek söyluyorum sıvasta gezen bır cok arkadas fb gs bjk formaları atkıları ve urunlerıye kendılerıne aksesuar yapıyor...Arkadaslar olarak aramızda aldıgımız kararı acıklamak ıstıyorum
1)Sivassporumuzun maclarına kendı urunlerımız dahıl baska urunle gelen arkadaslar kendı acısından hıc ıyı olmaz stadda toplulukla ve gruplarla karsı karsıya gelırler bıda hıc ıyı olmaz... 2)Çarsıda gezerken bu urunlerı gıyen arkadaslar da dıkkat etsın tolu gezerken karsı karsıya gelırsek hıc ıyı olmaz... 3)Buyumek ıstıyorsak sivassporumuzun lısanlı urunlerını alarak sıvassporumuza katkıda bulunalım dıger takımlara deıl... 4)Trıbun kovalayan arkadaslar fb gs bjk yı severek nereye kadar kendılerını avutacaklar bılmıyorum kentımızın takımını destekleyerek sivassporumuzun basarısına ortak olalım sıvasta yasayıpta dıer takımları tutarak sıvasspora dusman goruntusu vermeyelım 5)Gecen sezon bazı maclarda bunları yasadık bu sene artık her macta dıkkat edecegımız olay sudur sıvasspor urunlerınden baska urunle stada gelen arkadaslara buyuk tepkıler verecegız 6)Özellıkle gecen sene trabzon macında acılan f b kaskolu ıle ortalıgın karıstıgını belırterek bu sene bunlara ızın verılmeyecegı 7)Baskanımız la bu konu hakkında gorusulerek hıc bır maca kendı urunlerımız olmayan arkadasların alınmayacagını ... HERKES AKIILLI OLSUN ...! SON OLARAK : KISACASI HERKES KENDINE GELSIN YOKSA BIZ GETIRMESINI BILIRIZ SIVAS SIVASSPOR BASKA TAKIMDA YOK SEHIRDE...! [/COLOR][/B] |
--->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
SİVASSPORDAN BASKASI YALAN...BU KARARLARIN ALTINA HER SİVASLININ İMZA ATMASI DESTEKLEMESİ GEREKİR.HERSEY SİVASSPOR İCİN...
|
[B]ısmaıl gardas dogru soluyonn ıns uyarlar sıvassporumuza saygımız sonsuz [/B]
|
herkes ayağını denk alsın bu dakikadan sonra.
|
-->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
cok dogru bızde dershanelerde goruyoruz derbı maçlardan sonra felan herkes giyio formayı kaskolu Sivas lider en fazla 1 2 kısı kaskollu gorebılırız artık herkesın maça gelırken kaskollerıyle gelıp takıma destek olması gerekıo saten topu topu 8 tane ıc saha macımız var ve 4 u üstü zorlayan takımlarla hadı yıgıdolar destek zamanı
|
tebrik ediyorum bu yazı için alemde tek kral sivas gerisi yalan.........
|
kardesim cok dogru söylüyorsun cok haklisin....ama söyleyis tarzin veya uslubunu bir sivassporlu olarak hic begenmedim
daha tatli bi dille aciklayabilirdin su an ben baska takimi tutuyor olsam sivasli olarak sana gicikligina artik sivasspor ürünü almazdim yani demek istedigim tatli dil yilani yuvasindan cikarirmis |
--->: -->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
buna dışardan gelen arkadaşları yani sivaslı olmayıpta her hangi bir sebeple sivasta bulunan kişileri(öğrenci,memur vs gibi)dahil etmezsiniz her halde aksi taktirde bu bizim yiğitliğimizi zedeler
|
evet çok güsel bi konua deinmiş ismail kardeşim.
geçen sene otogara gittim yolcu bırakmak için.bi üniversiteli fb forması giymiş.dedim o formayla gezme burası sivas çıkışın olmaz dedim sanene falan dedi.kafayı kitlettik,dövdük polisler gelince kaçtık. bide bazı çevremdeki arkadaşlarım diyemiyecem ben maçlara gidince deplasmanlara gidince bana salakmısın ne işin var diyolar?ama dikkat ediyorumda platformlarda benden daha çok sivassporlular. ya sev ya terket.bu iş gönülde olmalı.yaşım 18 4 senedir statdayım tek başıma.utanın diyorum abilerime utanın. SİVASSPORLU VE SİVASLI OLMAKLA HEP GURUR DUYDUM DUYACAĞIMDA. SİVASLI DOĞDUM ÖLÜRSEM ATKIMI VE ŞANLI FORMAMIDA BENLE GÖMSÜNLER. BENDEN SİVASSPORUMU KOPARAMAYACAKLAR.. |
Deplasmandakilerde ayağını denk alsın!ÖZeLLikle İStanbul!
|
Sokak serseriliği ile Sivasspor başarı sağlayamaz. Buradan tehdit etmek adamlık değildir. Millet Sivaslıları yanlış tanıyacak,size ne milletin giydiği atkıdan,şapkadan işiniz gücünüz yok mu ? Madem yararlı olmak istiyorsunuz kampanyalar var o kadar onlara katılın bir faydanız olsun. Övündüğünüz şeylere bakın öğrencinin birine kafa atmış polis gelince de tabana kuvvet kaçmış,aferim size ne büyük taraftarsınız. işi gücü olmayan serseri takımının ne kendine nede takımına faydası olmaz,bize akıllı,kültürlü ve çevresine faydalı adam lazım.Mecnun Başkanın dediği gibi kişi müslümansa günah diye,türkse örfünden dolayı,hiç olmazsa insansa edebinden ötürü küfüre ve şiddete hayır der.
|
sonuna kadar destek veriyorum oraya gelenlerde hiç utanma duygusu yok heralde birde gs forması giyip fb trubunlerine fb forması giyip gs trubunlerine gitsinler ne oluyor işte o korkuyu bizimde vermemiz lazımkı bir daha sivasspor forması dışında başka forma ile maça gelemesinler maça sivasspor urunleri ile gelme konusuna geldiğimizde takım kazandıkça seyirciler sivasspor urunu giyiyor özellikle atkı oranı hızla artıyor yakında inş. herkeste olacak ama getirenler sallamıyor sadece istiklal marşında açıyorlar şampiyonluk marşları soylenirken sallarlarsa çok guzel olur
|
arkadaşlar düşüncenin ana fikri çok güzel.ama bu zorla olacak bir şey değil.zorla yapmaya kalkarsanız tepki çekersiniz.bu zamanla olacak bir olgu.Sivasımız bu şekilde devam ettiği sürece bu söyledikleriniz zaten kendiliğinden olur.Onun için birbirinizin kalbini sakın kırmayın.Şimdi birlik zamanı unutmayın.Birlik olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.Genç arkadaşlar sinirlerinize hakim olun bu olaylar sonra alır başını gider kimse önüne geçemez aman haaaa diyorum ben centilmenliğinizi kaybetmeyin.O arkadaşlarda çok yakında neyin ne olduğunu anlarlar.
|
Sokakta yürüyene birşey demeye hakkımız yok ama 4 eylüle FB-GS-BJK ürünleri ile gelenlerin bu konuda çok haklısın... gereken tepkiyi göstermeliyiz...
|
Gardaş Trabzonda Öyle Başka Takımın Formasını Giyen birisini Gördüklerinde Dövüyorlar Bizdemi Öyle YapaLım Bu şehirDe Tek Takım Var O Da Sivasspor 3 <büyükDevri bitti Tek Büyük Sivasspor.
|
-->: --->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
[QUOTE=sivaslihakan;291990]kardesim cok dogru söylüyorsun cok haklisin....ama söyleyis tarzin veya uslubunu bir sivassporlu olarak hic begenmedim
daha tatli bi dille aciklayabilirdin su an ben baska takimi tutuyor olsam sivasli olarak sana gicikligina artik sivasspor ürünü almazdim yani demek istedigim tatli dil yilani yuvasindan cikarirmis[/QUOTE] katılıyorum sana... 2. maddede yazdıkları futbol şiddetinin davetciliğidir, sakın ama sakın böyle birşey yapmasınlar. Peygamber efendimiz 'in taif seferini unutmayın, ona taş atanlara karşı beddua etmesini isteyenlere hayır demişti. Yiğidoya yakışan tavır bu olamaz. Büyük olmak için gerekenler adlı yazımda taraftar bilinci oluşturma komisyonu kurulması gerektiğini söylemiştim, ama şiddet ve korkutma ile olamaz bu. bu kararınızı hemen değiştirin lütfen..... |
[QUOTE=çirkinkral;292012]Sokak serseriliği ile Sivasspor başarı sağlayamaz. Buradan tehdit etmek adamlık değildir. Millet Sivaslıları yanlış tanıyacak,size ne milletin giydiği atkıdan,şapkadan işiniz gücünüz yok mu ? Madem yararlı olmak istiyorsunuz kampanyalar var o kadar onlara katılın bir faydanız olsun. Övündüğünüz şeylere bakın öğrencinin birine kafa atmış polis gelince de tabana kuvvet kaçmış,aferim size ne büyük taraftarsınız. işi gücü olmayan serseri takımının ne kendine nede takımına faydası olmaz,bize akıllı,kültürlü ve çevresine faydalı adam lazım.Mecnun Başkanın dediği gibi kişi müslümansa günah diye,türkse örfünden dolayı,hiç olmazsa insansa edebinden ötürü küfüre ve şiddete hayır der.[/QUOTE]
Biz sokak serserisi değil Taraftarız.SEn ve senin gibiler oldugu sürece Sivasımızda Sivasspor ürünleriyle gezenler kalmayacak. Adamlıgımıza laf etmek senin haddine düşmez.Lafımızın arkasındayız .... |
arkadaşlar ilk önce siteden başlıyalım başka takımın avartarlarını koyan arkadaşlar ve nickleri başka takımla ilgili olan arkadaşlar uyarılsın eğer dinlemezlerse üyelikleri iptal olsun
|
[B]mükemmel bir karar..yavaş yavaş başlanması gerekiyordu zaten...sivas temizlensin bi güzelce..[/B]
|
[QUOTE=FatihCan;292044]Sokakta yürüyene birşey demeye hakkımız yok ama 4 eylüle FB-GS-BJK ürünleri ile gelenlerin bu konuda çok haklısın... gereken tepkiyi göstermeliyiz...[/QUOTE]
[B]sokakta yürüyeneden tepki lazım..ecük gözleri korksun[/B] |
[B]para verip o farmayı alacağınıza sivassporunkını alın haa onceden almıs olan varsada sivasspor macına o şekılde gelmesnlerr.. ozellıklede sivasımızn buyuk takımlarla oynadıgı maclardansonra carsıda feln aman dikkat...[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Bakın öğrenci öğrenciliğini bilecek . Sivaslıda sıvaslılıgını bılecek bazıları dıyokı sokak serserılerınden sıvasspora fayda gelmez... Sen kımsın de .Benım kadar sıvasspora faydan olsun oglan dıye gezerım kampayaya katılmak la olmuyorr stadlarda bız bagırıyoruz sıvassporumuz kazansın dıee ...Cekırdek yemıyoruz varsa tanısmak ısteyen ozelden mesaj atsın ıstedıgı konumda tanısalım ...
Herkes haddini bilecek ...![/COLOR][/B] |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]güzeL bir konu açmı$ isMaiL.. Zaten mantıklı düşündüğümüz zaman ki $u anki konum itibari iLe SivaS'da ya$ıyorsa Sivasspor Lu olacaksın..!! Bir ürün alacaksan kendi klubümüzün ürünLerini alıcaksın..!! Yok ben Sivassporluyumda aynı zamanda Beşiktaşlıyım (FB,GS Vb. Farketmez) DiyenlerDe nasıl bir kalp anlayamıyorum.. İnsanın tek annesi tek babası tek Tanrısı olduğu gibi tek klubü olur.. Oda Sivas'ta yaşıyorsan Sivasspor olacak Ya seve seve ya .... ..... [/FONT][/CENTER][/B]
|
sivassporu desteklemek için gelen sivaslı diger takımın atkısıyla maça gelmesi yannış çok çirkin görüntü oluyor artık her kez sivas atkısını sivas formasını sivaslı kimligini alması lazım bir kalpte iki sevde olmaz
|
[QUOTE=merkez_ismail;292504][B][COLOR="Red"]Bakın öğrenci öğrenciliğini bilecek . Sivaslıda sıvaslılıgını bılecek bazıları dıyokı sokak serserılerınden sıvasspora fayda gelmez... Sen kımsın de .Benım kadar sıvasspora faydan olsun oglan dıye gezerım kampayaya katılmak la olmuyorr stadlarda bız bagırıyoruz sıvassporumuz kazansın dıee ...Cekırdek yemıyoruz varsa tanısmak ısteyen ozelden mesaj atsın ıstedıgı konumda tanısalım ...
Herkes haddini bilecek ...![/COLOR][/B][/QUOTE] bi sokak serserisi olmadığımız kalmıştı zaten .. |
[QUOTE=merkez_ismail;292504][B][COLOR="Red"]Bakın öğrenci öğrenciliğini bilecek . Sivaslıda sıvaslılıgını bılecek bazıları dıyokı sokak serserılerınden sıvasspora fayda gelmez... Sen kımsın de .Benım kadar sıvasspora faydan olsun oglan dıye gezerım kampayaya katılmak la olmuyorr stadlarda bız bagırıyoruz sıvassporumuz kazansın dıee ...Cekırdek yemıyoruz varsa tanısmak ısteyen ozelden mesaj atsın ıstedıgı konumda tanısalım ...
Herkes haddini bilecek ...![/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] Haklısın yerden göğe kadar inan İsmail kardeşim O belirttiğin şahıslar yatsın kalksın dua etsin ben ist yaşıyorum kalbimle söylüyorum o Soytarılarla her gün başım belaya girerdi Sivas ta otursaydım kendini bilmez VATAN MEMLEKET HainLeri..!![/FONT][/I][/B][/FONT] |
[B][COLOR="Red"]Bunlara dikkat edelim neden bi trabzonda bursada sakaryada göztepede baska takımlar yok herkes bu sorumlulukları yerıne getırdıgı ıcın bızde yapalım sıvas sıvasspor olsun baska hıc kımse olmasın herkes ustune dusen gorevı layıkıyla yapsın ...[/COLOR][/B]
|
Takım şampiyonluğa oynuyor her yeri kırmızı beyaz renklerle donatmamız gerekirken.Sivasta Sivasspor ürünleriyle dolaşan insanlardan çok başka takımların ürünlerini giyen insanlar karşımıza çıkıyor.Özellikle İst. takımlarının ürünleri stadımıza kadar giriyor bundan sonra bizlerinde tepkileri çok farklı olacak.
|
SİVASSPOR LA OYNAYAN TAKIMLARIN HEPSİ AYAKLARINI DENK ALSIN TEK BUYUK VAr oda SİVASSPOR
|
Bence Herkezi kendi haline bırakın ...gelecek nesil yani 10 yaş altı olan futbolla tanışanlara sivasspor aşısı yapılırsa daha etkili olunur.
|
[QUOTE=puar;292649]Bence Herkezi kendi haline bırakın ...gelecek nesil yani 10 yaş altı olan futbolla tanışanlara sivasspor aşısı yapılırsa daha etkili olunur.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"] Sen istanbuldakı maclardan sorumlu olursun burdakı maclardan deıl hele hele burdakı gruplara hıc bısı demeye hakkın yok ...![/COLOR][/B] |
ah gardaş keşke herkes uysa bunlara aslında yasakla değil içtenlikle istemeleri lazım
|
güzel konu kötü üslup...........
|
Sivas gibi koca şehirde başka takımın taraftarlarının olması gayet doğal bir konu,şehir içinde atkısından,şapkasaından ötürü kimse kimseye hakarette bulanamaz. Stad içinde provakasyon için misafir takımı rahatsız edecek rakip takım bayrağının veya formasının sallanması önlenebilir ama şehir içinde kimsenin özgürlüğüne karışılamaz. Nasılki Sivas dışında rahatlıkla Sivasspor atkısıyla dolaşabiliniyorsa,Sivasta da Galatasaray yada başka takımın atkısıyla dolaşılabilinir.
Yine yeniliyorum sokak serserisi tavırları ne takıma,nede şehre fayda vermez. Sivasspora faydalı olmak için çok yol var. Yardım kampanyaları,Sivasspor tarihi hakkında halkı bilinçlendirme,şehirde çeşitli standtlar kurularak Sivasspora yardım toplanabilinir. Parayla bilet alıp arkadaşlarınızı maça davet edebilirsiniz. Böylece hem takıma maddi destek hemde Sivasspora taraftar kazandırmış olursunuz. Bunun gibi gerçekten faydalı işler yapılmalı yoksa şunu döveceğiz,buna hakaret edeceğiz gibi saçma sapan işler içine girerek bir yere varılmaz. |
[QUOTE=merkez_ismail;292657][B][COLOR="Red"]
Sen istanbuldakı maclardan sorumlu olursun burdakı maclardan deıl hele hele burdakı gruplara hıc bısı demeye hakkın yok ...![/COLOR][/B][/QUOTE] Emredersin ismail:mad::mad::mad::mad: |
--->: -->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
[QUOTE=yigiter187;292659]güzel konu kötü üslup...........[/QUOTE]
yapacak bişey de yok... çok haklısın... |
arkadaş haklı bende görüyorum yojk çarşıymış yok gfb lilermiş onları takanların ben varya ........
|
Sivas gibi koca şehirde başka takımın taraftarlarının olması gayet doğal bir konu,şehir içinde atkısından,şapkasaından ötürü kimse kimseye hakarette bulanamaz. Stad içinde provakasyon için misafir takımı rahatsız edecek rakip takım bayrağının veya formasının sallanması önlenebilir ama şehir içinde kimsenin özgürlüğüne karışılamaz. Nasılki Sivas dışında rahatlıkla Sivasspor atkısıyla dolaşabiliniyorsa,Sivasta da Galatasaray yada başka takımın atkısıyla dolaşılabilinir.
Yine yeniliyorum sokak serserisi tavırları ne takıma,nede şehre fayda vermez. Sivasspora faydalı olmak için çok yol var. Yardım kampanyaları,Sivasspor tarihi hakkında halkı bilinçlendirme,şehirde çeşitli standtlar kurularak Sivasspora yardım toplanabilinir. Parayla bilet alıp arkadaşlarınızı maça davet edebilirsiniz. Böylece hem takıma maddi destek hemde Sivasspora taraftar kazandırmış olursunuz. Bunun gibi gerçekten faydalı işler yapılmalı yoksa şunu döveceğiz,buna hakaret edeceğiz gibi saçma sapan işler içine girerek bir yere varılmaz. __________________ |
[QUOTE=puar;292673]Emredersin ismail:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]Bana kızmaya sınırlenmeye hakkın yok bız gerekenı onlemeye calısıyoruz carsıda felan ıllakı gezenler olur benımde kardeslerım gezıyor ama bunları yavas yavas kaldırmalıyız anlatmaya calıstıgım da bu yoksa fenerı seven ıllakı onla kalır veya bursalı adam sıvasta ıse oda sıvassporu desteklemez ama destek olmayanlarda kostek olmasın amacımız bu kardeslerım derken arkadaslarım yanlıs anlasılmasın onlarada gereken uyarıyı bızzat yaptım ...![/B][/COLOR] |
[QUOTE=çirkinkral;292672]Sivas gibi koca şehirde başka takımın taraftarlarının olması gayet doğal bir konu,şehir içinde atkısından,şapkasaından ötürü kimse kimseye hakarette bulanamaz. Stad içinde provakasyon için misafir takımı rahatsız edecek rakip takım bayrağının veya formasının sallanması önlenebilir ama şehir içinde kimsenin özgürlüğüne karışılamaz. Nasılki Sivas dışında rahatlıkla Sivasspor atkısıyla dolaşabiliniyorsa,Sivasta da Galatasaray yada başka takımın atkısıyla dolaşılabilinir.
Yine yeniliyorum sokak serserisi tavırları ne takıma,nede şehre fayda vermez. Sivasspora faydalı olmak için çok yol var. Yardım kampanyaları,Sivasspor tarihi hakkında halkı bilinçlendirme,şehirde çeşitli standtlar kurularak Sivasspora yardım toplanabilinir. Parayla bilet alıp arkadaşlarınızı maça davet edebilirsiniz. Böylece hem takıma maddi destek hemde Sivasspora taraftar kazandırmış olursunuz. Bunun gibi gerçekten faydalı işler yapılmalı yoksa şunu döveceğiz,buna hakaret edeceğiz gibi saçma sapan işler içine girerek bir yere varılmaz.[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Kimsen tanımıyorum kusura bakma ama sen ıstedıgını yapabılırsın bende istediğimi yaparım bunada hıc kımse karısamaz yaptıgım sokak serserılıgı degıl gercek taraftarlıktır ...!Biz cekırdek alıp yemıyoruz stadlarda bız sesımızle bestelerımızı cekırdek sıgara nıyetıne goturuyoruz stadlara ve bız her zaman sıvassporumuzun gercek taraftarıyız ...![/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34. |