![]() |
ONUR TUNCER
[IMG]http://www.futbolig.com.tr/resim/futbolcular/848.jpg[/IMG]
Adı Soyadı : Onur Tuncer Oynadığı Takım : Mardinspor Forma No : 77 Doğum Yeri : İzmit/Kocaeli Doğum Tarihi : 19.02.1984 Boy : 180 Kilo : 71 Mevki : ORTA SAHA A Milli : - Sözl. Bitiş Tarihi : Ülke : Türkiye Oynadığı Takımlar : Fenerbahçe, Sivasspor, İstanbulspor, Antalyaspor |
-->: ONUR TUNCER
sivası tanıyan kendini geliştirmiş,2 defa 2 lig şampiyonluğu görmüş,ümit milli takıma çağrılmış yaşına göre kariyeri iyi oyuncu.bence devre arası transferlerinde faydalanılacak oyuncu.orta sahaya alternatif geldi.ayrıca çok yönlü.orta saha,ön libero,stoper ve sağ çizgide oynuyor.
|
genç bi oyuncu inşallah kendini gösteriri............
|
--->: ONUR TUNCER
[B]Sivasspor da inşallah şans bulur...[/B]
|
inş takıma faydalı olur...........
|
HAYIRLI UĞURLU OLSUN FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.!.
|
[B][I]millet saidin'in gitmesine o kadar çok sevindimki......
neden biliyomusunuz çünkü elimizde onur tuncer diye bi eleman var. izleyen varmı bilmiyorum ama bakınız iddaaaa ediyorum bu onur bi 3 yıl içinde türkiyenin en iyi oyuncularından birisi olacak. bu çocuk çok iyi bir futbolcu umarım seneye ilk 11 de hep oynar. defanstan oyunu çok iyi kuruyo.çok teknik ve çok savaşçı. galatasaraylı ayhanın defans versiyonu.ama bizim onurumuz ayhan gibi çirkef değil. ayrıca ön liberoda da çok iyi oynuyo.[/I][/B] |
[B]iyi bir oyuncuya benziyor
inş. as kadronun vazgeçilmezi olur[/B] |
[B][I]gençler onur tuncer hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum yazarmsınız...[/I][/B]
|
ilk geldığınde pekde iiyi bı transfer değil demiştim ama yanılmışım
gun geçtıkçe kendını geliştiren bı futbolcu gelcektede a millide forma bulur youlun açık olsun! |
onur tuncer'i fenerbahçenin altyapısındayken de takip ediyordum. fenerbahçe'de ofansif ortasaha olarak yetişti, sivasımıza gelip libero oynamaya başladı. ilk başta bunu biraz garipsedim ama iyi oyun ortaya koydu ve ofansif ortasaha özellikleri ile defanstan oyun kurma işini iyi yapıyor. sivasımıza hayırlı olsun.
|
umarım güzel oynar ve sivasımıza faydalı olur eğer faydalı olamassa fuzuli bir transfer olur bakalım neler olacak hadi hayırlısı
|
geçen yılın son haftalarında şans buldu ve bence şansını iyi değerlendirdi.iyi bir kamptan sonra sanki yeni bir transfer yaptık diyeceğimiz kalitede olur.Yaşıda genç sivas için yeni bir futbolcu kazandık diyebilirim.
|
yavas adam cok yol almasi lazim
|
hayırlı olsun yabancılık çekmez ben yararlı olacağına inanıyorum
|
[B]HERZAMAN KENDİNİ GELİŞTİRDİ.
OYUNA SONRADAN GİRDİ VE OYUNA CANLILIK GETİRDİ. SİVASSPORDA GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİ. GENÇ YAŞINA RAGMEN İYİ OYNADI. TEŞEKKÜRLER ONUR.[/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;377911][B]HERZAMAN KENDİNİ GELİŞTİRDİ.
OYUNA SONRADAN GİRDİ VE OYUNA CANLILIK GETİRDİ. SİVASSPORDA GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİ. GENÇ YAŞINA RAGMEN İYİ OYNADI. TEŞEKKÜRLER ONUR.[/B][/QUOTE] benden de sana teşekkürler Mustafa :D benim yazmama gerek bırakmamışsın,,iyi gözlemlemişsin.. |
cok iyi bir oyuncu. Insallah devamli bize faydali olur.
Paylasim icin sagol. |
Onur , iyi topçusun sen kardeşim.Her nerede olursan ol aynen devam.
|
Onur Tuncer
Onur Tuncer'den bir haber varmi ??
|
Cevap: Onur Tuncer
henüz bi acıklama yapılmadı sanırım..
|
Cevap: ONUR TUNCER
genc bir oyuncu insallah bir seyi yok durdur
|
insallah bisey yoktur onur tuncer de gercekten cok kötü ayana giridiler
|
Yaw yazık oldu çocuğa büyük geçmiş olsun.İnş hemen iyileşir.
|
yazık oldu tabi ya ne oldugu belirsiz adamları profesyonel die oyuna alırlarsa olacagı budur cocugun dizine kramponun civilerini geçirdi resmen ya
|
ya kasti harekettii....resmen bilerek yaptilar zaman kazanmak icin....ama sivasi yildiramicaklar....herkes sivasa geldii zaman aslan kesiliyorlar anlamiyorum....ONUR a insALLAH bisey olmamistir hemen iyilesir ins. o lazim bizee
|
onur kardeşimize geçmiş olsun...umarım kayseri içindeki futbol teröristlerini temizler....
|
SANA BÜYÜK GECMIS OLSUN ONUR KARDESIM
SANA BU FAULU YAPIPTA SENI SAKATLIYAN VE ONU ALNINDAN ÖPEN SÖZÜM ONA KENDINI HOCA VE DELIKANLI SANAN KAFKASLI DENEN ZAVALLIYIDA KINIYORUM ACIL SIFALAR DILIYORUM BIRAN ÖNCE IYILES SIVASIN SANA IHTIYACI VAR |
[B]Onur bugünki Macin Kadrosunda Yer aliyor mu ?[/B]
|
[B]Onur'dan hala bir haber yok mu desem....??[/B]
|
noldu onura ya bi haber felan da gelmedi
|
[B]Yaw Yönetim niye bir aciklama yapmadi ???[/B]
|
[B]Merhaba arkadaşlar.. Onur Tuncer gerçekten çok iyi bir futbolcu.. Facebookta ona destek olmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayıp Futbolcumuzun Hayranı olalım.. biraz çorbada tuzumuz olsun diyorsanız listemizdeki herkese gönderip futbolcumuza destek çıkalım lütfen.. Şimdiden Teşekkürler..[/B]
[url]http://www.facebook.com/pages/Onur-Tuncer/89271114242?ref=nf[/url] [B]Not : RüStü ElmaS abi'ye yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum..[/B] |
goster kendini onur tuncer sivassporumuza hayirli ugurlu olsun
|
[QUOTE=sivaslitaner58;526501]goster kendini onur tuncer sivassporumuza hayirli ugurlu olsun[/QUOTE]
ne alaka şimdi adam zaten bizde ne diye hayırlı olsun diyorsun. |
onur tuncer de bütün sivassporlu futbolcular gibi yüreğiyle oynuyo helal olsun aldığı para inşallah oda bizimle şampiyonluklar tadacak
|
[QUOTE=mertcan69358;526508]onur tuncer de bütün sivassporlu futbolcular gibi yüreğiyle oynuyo helal olsun aldığı para inşallah oda bizimle şampiyonluklar tadacak[/QUOTE]
kaç maçta oynadı bu sezon ve son tuma yaptığı asisden başka neyini gördük? |
[FONT="Century Gothic"]Çok SorumLu ßir FutboLcu arKadaşlaRıyda ii qecinen ßiri:rolleyes:[/FONT]
|
[QUOTE=yener_sahin;526511]kaç maçta oynadı bu sezon ve son tuma yaptığı asisden başka neyini gördük?[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"] Arkadaşım ßelqi o Asisi yapmasa Biz Buraya gelemezDik Lutfen Emege Saygı FutboLculaRa Laf y0kk !![/FONT] |
bu adam ne işe yarar bilen varsa berigelsin .... Futbolda bu tip oyuncuları çöp olarak tabir ederler ......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:04. |