SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İSTANBUL TEYAKKUZDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15356)

SivasSpor.Com 04.01.2008 17:11

İSTANBUL TEYAKKUZDA

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/toplanti.bmp[/IMG]

Ligde fırtına gibi esen Sivasspor’un ikinci yarıdada başarılı olması için gereken maddi desteği sağlamak amacıyla düğmeye basıldı.

Valilik, Belediye ve Sivasspor kulübünün başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer yetkililer İstanbul’a gittiler.

BÜYÜK TOPLANTI PAZAR GÜNÜ

Sivasspor’a destek sağlamak amacıyla İstanbul’da yapılacak olan organizelerden birisi olan Pazar günkü yemeğe 300 kişilik işadamı grubunun katılması bekleniyor. Öte yandan, İstanbul’da faaliyet gösteren Sivaslı derneklerin temsilcilerinden oluşan Sivas platformu bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında görüş belirtildi.

[B][I]Hürdoğan[/I][/B]

sivas_kangallı 04.01.2008 17:16

--->: İSTANBUL TEYAKKUZDA

inş gerekli olan destek alınır..........

yigidomustafa58 04.01.2008 17:18

[B]gerekli maddi desteği vereceklerini zannediyorum işadamlarının..[/B]

bahadır erdem 04.01.2008 17:21

[B][COLOR="Blue"]İŞADAMLARIMIZ KENDİ BÜYÜKLÜKLERİ KADAR YARDIM YAPMALILAR.MEMLEKETLERİNİ SEVİYORLARSA!!!!![/COLOR][/B]

muhsin koçak 04.01.2008 17:22

inşallah gerekli destek sağlanır ama daha önceki tecrübeler öyle olmayacağının göstergesidir bence.tek ümit sms kampanyasında bu böyle biline bu adamlardan bi numara olmaz.

altuntas58 04.01.2008 17:24

-->: İSTANBUL TEYAKKUZDA

İstanbulda yapılacak sivaslı iş adamları ile yemekli toplantı inşallah sivassporumuzun acısından hayırlı gecer iş adamlarımızı sivasspora yardım yapması için gerekli konuşmalar ve iyi bir ortam kurulmalıdır ben inanıyorumki bu yemekli toplantıda çok güzel olaylar meydana gelecek ve sivassporumuz bu sene şampiyon olması için gerekli yardımlar yağmur gibi yağacak ve allahın izniyle biz bu sene şampiyon olacağız

ibrahim58 04.01.2008 18:35

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
İŞTE BÖYLE
ARTIK SİVASLIYIM DEME ZAMANI DEĞİL SİVASLI OLMA ZAMANI
UMARIM TÜM SİVASLILAR GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERECEKLER

omercoskun 04.01.2008 19:08

maddi desteği bu toplantıda alacakları kanısındayım inşallah hayırlı olur.

ceza_tolga_rep 04.01.2008 19:11

hadi bakam paralar görelim................................

EyüphanAydın 04.01.2008 19:43

[B]MADDİ VE MANEVİ YARDIMI ARTIK İŞ ADAMLARIMIZDAN BEKLİYORUZ.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN PAMBUK ELLER CEBE:D[/B]

pusat_tamer_58 04.01.2008 20:14

ben eminimki bu sene şampiyon olacaz nedenmi çünki pazar günki destek hariç tüm sivaslı sanatçılar ünlülerin destegi daha fazla olacaktır benim maddi durumum ii olmadıgından miktarınıda sölemek istemem ama 50 ytl kadar yatırdım hesablarına ha bende sivasta degilim su an çanakkaledeyim gurbetten kazandıgım paradan yolladım inşallah ii olur

sivasfutbol 04.01.2008 20:23

kamu da çalışan işçi ve memurlardan sivasspor a yardım toplanmayaçakmı birde şehrimizdeki kamu ihale dosyası alan müteahhitlerden makbuz karşılıgı temettü olarak yardım temin edilebilir, merkezde müsait biryerde yardım için bir stand kurulup yine makbuz mukabili yardım toplanabilir . herşey sivassporumuz için başarırız.inş.

Agcalli 04.01.2008 20:27

Umarım bu sefer gereken desteği gösterirler. Bu zamandada destek olmazlarsa ne zaman destek olacaklar. Sivasliyim demek kolay (çoğu zaten Sivaslı olduğunu gizliyor) zaman Sivasli olduğunu Sivassporlu olduğunu gösterme zamanı.

merkez_hakan 04.01.2008 20:43

artık sıvaslı iş adamlarının bir şeyler yapma zamanı. inş bu organıze işe yarar ve sıvasa gereklı yardımı yaparlar ne de olsa sivaslılar her yerde sıvaslıyım dıye ovunmek kolay şimdi görelım

BOUN 06.01.2008 07:59

Site yönetiminin dikkatine!

Dün akşam Çırağan'da yapılan toplantıyla alakalı detaylı bir haber yapar mısınız? Kimler geldi, ne kadar yardım toplandı, fotolar vs...

Bekliyoruz...

sivaslihakan 06.01.2008 14:54

[QUOTE=BOUN;294089]Site yönetiminin dikkatine!

Dün akşam Çırağan'da yapılan toplantıyla alakalı detaylı bir haber yapar mısınız? Kimler geldi, ne kadar yardım toplandı, fotolar vs...

Bekliyoruz...[/QUOTE]

evet bende cok merak edyorum hic bir yerde buna dair bi bilgi yok

cankaya_06_58 06.01.2008 17:36

ewt ya gerçektende en çok merak edilen şu ana kadfar toplanılan miktar nedir kampanyaya kaç adet hemşehrimizi katıldı v.b v.b gibi bilgiler yayınlamanızı rica ediyorumm..

burak_baykal 06.01.2008 20:14

[COLOR="Red"][B]ARTIK İŞADAMLARININ DESTEKLEMELERİ ZAMANI GELDİ ACABA ÇIRAĞAN SARAYINDA NELER OLDU? BAŞKANIMIZ ODYAKMAZ ,AYDIN VE VALİMİZ SAYIN DALMAZIN GAYRETLERİ NASIL BİR SONUÇ VERDİ MERAKLA BEKLİYORUM.İNŞALLAH DAHA DA BÜYÜK ARTIŞ OLMUŞTUR.GÖZLER ŞİMDİ ÇIRAĞANDA,[/B][/COLOR]

zaralım 58 06.01.2008 20:17

işadamlarımızı desteğe çağırıyorum

sivaslihakan 06.01.2008 23:26

yokmu bi bilgisi olan ya gizli bi toplanti yapilmadi herhalde
birilerinin haberi olmustur neden kimseden ses cikmiyo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:06.