![]() |
Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor'a seslendi...
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum. [B]‘Sivas’la gurur duyuyorum’[/B] Açıkça söylemek gerekirse Sivasspor’la gurur duyuyorum. Gerçekten hem Başkan Mecnun Odyakmaz, hem de Bülent Uygun gönlümün aktığı insanlar. İnşallah ikinci yarıda ‘olmaz’ denileni yaparlar. Bütün temennimiz onların başarılı olması. Her Anadolu insanı gibi ben de Sivasspor’un şampiyon olmasını isterim. |
--->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
evet bende okudum güzel düşünceleri için kendisine teşekkürler
|
Sağolsun varolsun...... . ...
|
[B]Güzel temennileriniz için teşekkürler Ünal Hocam.
Ah şu gururu, bizdeki gurursuzlar da bir nebzecik duyabilseler...![/B] |
-->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
[QUOTE=FurkaN;294855]
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum... [/QUOTE] sivasspor gerçekten tarihinin en güzel anlarını yaşıyor.. ülke genelinde sivasıma büyük sevgi ve sempatinin olması çok hoş bi şey.. Rabbim bozmasın inşallah.. ünal hocanında bu sözlerinde çok samimi olduğunu iyi biliyorum.. gerçekten kalbi tamiz insan belli ediyor kendini, her ne kadar bize 3 puanı vermesede konya maçında :) |
unal hocam guzel yorumlarin icin tskkurlerrrr
|
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor'a seslendi...
8.1.2008 Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum. Ünal Karaman, 16 yaşında Konya’dan ayrıldı ve neredeyse çocukken gurbete çıktığı memleketine şimdi teknik direktör olarak döndü. “Stada 50 metre mesafede otururdum” diyor Karaman... Ve devam ediyor. Milli Takım’dayken, Sivasspor dahil bir çok Anadolu takımından teklif almama rağmen, memleketimin takımı Konyaspor’dan teklif gelince hemen kabul ettim. ‘İyi işler yaptık’ Aslında, geldiğimizde tablo hiç de hoş değildi. 16. sırada ve 4 puanlı bir Konyaspor vardı. Ve bunun üzerine 21 puan ekledik. Önce 3 puan parolasıyla işe başladık. Üzerine ölü toprağı serpilmiş, umutsuzluğun kol gezdiği, ‘Nasıl olsa bu takım düşer’ söylentilerinin dolaştığı ve Türkiye Kupası’ndan elenmiş bir Konyaspor’la karşılaştım. ‘Alternatifli kadro’ Öncelikle negatif durumu, pozitife çevirmek için işe başladık. Konya kökenli arkadaşlardan kurulu bir teknik heyet oluşturduk. Gelinen nokta, tabii ki sezon başına göre iyi. Ama bugün Kayserispor dahil, herkes ateş çemberinin içinde. Sarıyer ve Manisa örnekleri hala hafızalarda. Benim gönlüm, forma rekabetinden yana. 11 oyuncunun yanına bir 11 daha ekleyip, alternatifli ve taktiksel anlamda değişken bir takım oluşturmak amacındayım. Takımdan iyi verim alabiliyorum. Yükselişimiz sürecek, hedefimiz Avrupa Kupaları’na katılmak. ‘Can Arat çok önemli’ Transferde Fenerbahçe’den Can Arat’ı istedik. Bu konuda haber bekliyoruz. Aslında Can’ı kiralık olarak değil, en az 1,5 yıllık istiyorum. Çünkü, Can yeni sezona hazırlanma döneminde benim için çok önemli bir oyuncu olacak. İnşallah transfer gerçekleşir. ‘İlk hedef Beşiktaş’ İkinci yarıda 8 maçımız içeride ve bunların 4’ü büyük takımlarla. Alınacak sonuçlar, bizim hedeflerimiz açısından belirleyici olacak. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Ligin ikinci yarısına kazanarak başlamak istiyoruz. Stratejimiz, her hafta ileriye doğru bir adım atmak. ‘Sivas’la gurur duyuyorum’ Açıkça söylemek gerekirse Sivasspor’la gurur duyuyorum. Gerçekten hem Başkan Mecnun Odyakmaz, hem de Bülent Uygun gönlümün aktığı insanlar. İnşallah ikinci yarıda ‘olmaz’ denileni yaparlar. Bütün temennimiz onların başarılı olması. Her Anadolu insanı gibi ben de Sivasspor’un şampiyon olmasını isterim. Tunç KAYACI Belediye darbesi: 0-2Konyaspor, Antalya’da düzenlenen Metin Oktay Futbol Turnuvası’nın final maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Rakibi karşısında fazla etkili bir oyun ortaya koyamayan Yeşil-Beyazlı takım, 20. dakikada Efe’nin golüyle 1-0 yenik duruma düştü. 45’te Erman’ın penaltı golüne de engel olamayan Konyaspor, sahadan mağlubiyetle ayrılırken, turnuvada ikinci oldu. Side’deki Emirhan Spor Tesisleri’nde oynanan maçın sonunda şampiyonluğu elde eden Büyükşehir Belediye ise kupaya ulaştı. ‘Fenerbahçe bizi oyalıyor’ Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Can Arat transferi konusunda Fenerbahçe’nin kendilerini oyaladığını ifade etti. Konuyla ilgili cuma gününe kadar haber beklediklerini söyleyen Dağlı, “31 Ocak’a kadar verilecek kesin kararı beklemekte ısrarlıyız. Stopere mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Tabi alternatif isimler de elimizde mevcut. Can Arat transferi gerçekleşmezse, yerine gelecek oyuncu büyük ihtimalle yabancı olacak” dedi. Kale sorunu çözülüyor Yeşil-Beyazlılar’ın, Sırp kaleci Damir Kahriman ile görüşmelere başladığı bildirildi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sırbistan 1.Lig takımlarından FK Vojvodina’nın kalecilerinden Damir Kahriman’ın Antalya kampına katıldığı ve sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Açıklamada, 23 yaşındaki kalecinin, ülkesinin U-21 Milli Takımı’nın da kalesini koruduğu kaydedildi. |
çok merak ediyorum ilk üçe giremiyince ne yazacaksınız şu siteye..
|
gecen sene yazdıklarımızı yazarız herhalde :)
|
-->: --->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
[QUOTE=GeliyoruzTS;294899]çok merak ediyorum ilk üçe giremiyince ne yazacaksınız şu siteye..[/QUOTE]
zaten kimse biz ilk 3e giremezsek başarısız saymaz..duruşumuz yeter bizim...tarihe geçtik ...3. yılımız için büyük başarı....ama bazılarının 30 yıl önceki başarılarıyla hala övünmesi gibi biz de 30 yıl sonra bu başarıyla övünmeyecez..daha ileriye gideceğiz inşallah.. |
anadolu dostluğu diyorsunuz her fırsatta trabzonu küçük görme peşindesiniz.. bugün trabzonspor türkiye kupasını gsden sonra en çok alan takımdır..
biz 2sene önce zaten 2kez ikinci olduk ligte.. yakın tarih için örnek verdim. ayrıca anadolucu olan sizler ali şenli fbnin tsnin elinden aldığı şampiyonluğu ne çabuk unuttunuz 2sene önce trabzonun gönüllerin şampiyonluğu denildiğini.. |
[quote=GeliyoruzTS;294909]anadolu dostluğu diyorsunuz her fırsatta trabzonu küçük görme peşindesiniz.. bugün trabzonspor türkiye kupasını gsden sonra en çok alan takımdır..
biz 2sene önce zaten 2kez ikinci olduk ligte.. yakın tarih için örnek verdim. ayrıca anadolucu olan sizler ali şenli fbnin tsnin elinden aldığı şampiyonluğu ne çabuk unuttunuz 2sene önce trabzonun gönüllerin şampiyonluğu denildiğini..[/quote] arkadaş önce biz bu takımı ilk üçe girmesekte küme düşsekte burada yazacak, konuşacak bişeyler buluruz. sonra kimsenin sizi küçümsediği yok. böyle birşey yapan olursada bunu takmayacaksın. 6 kere şampiyon olmuşsunuz. bu kolay bişey değil. en fazla Türkiye kupası alan ikinci takımsınız. buda kolay değil. İngiltere tarihinde büyük başarılar elde etmiş Nothingam Forest diye bir takım var biliyormusun şimdi kaçıngı ligde, oraya kadar gitme göztepeye bak. önemli olan zirve yapmak değil orada kalıcı olmaktır. ama hem yönetim olarak hemde taraftarlar olarak çok büyük yanlışlar içerisindesiniz ve bu sürekli sizi geriye götürüyor. bilmem farkındamısınız? onun için bırak bizim üçüncü olduğumuzda ne yazacağımızı biraz ts'nin sorunlarını düşün. biz her zaman dostluğa varız, herzaman nadolu birliğinden yanayız. |
[COLOR="Blue"][B]Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor'a seslendi...
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum. Sivas’la gurur duyuyorum Açıkça söylemek gerekirse Sivasspor’la gurur duyuyorum. Gerçekten hem Başkan Mecnun Odyakmaz, hem de Bülent Uygun gönlümün aktığı insanlar. İnşallah ikinci yarıda ‘olmaz’ denileni yaparlar. Bütün temennimiz onların başarılı olması. Her Anadolu insanı gibi ben de Sivasspor’un şampiyon olmasını [/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]GAZETEDE BEN BU YAZIYI OKUDUĞUMDA ÇOK GÜZEL MUTLULUK YAŞADIM.DAHA DA ÇOĞU BİLİNEN TANINMIŞ İSİMLERDE HER ZAMAN AYNI KONUŞMALARI YAPIYOR.İNŞALLAH BU KONUŞMALARIN ARDINDA YİĞİDOLAR DAHA İYİ PERFONMAS GÖSTEREREK KENDİNİ GÖSTERECEKTİR.BİRDE KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNE BU SAYGIN KONUŞMASI BİR SİVASSPOR TARAFTARI KENDİ ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDER.KONYASPOR ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.[/COLOR][/B] |
şu sitedeki provakatör kkalvye delikanlısı trabzonluları biran önce uzaklaştırın....
ünal hocam eywallah... |
Sivassporla gurur duymayan mı var. Tüm Türkiyenin %70 e yakını Sivasspor şampiyon olsun diyorlar.
|
[B]hakkımızda kim iyi düşünüyorsa Allah Razı Olsun...[/B]
|
[QUOTE=GeliyoruzTS;294909]anadolu dostluğu diyorsunuz her fırsatta trabzonu küçük görme peşindesiniz.. bugün trabzonspor türkiye kupasını gsden sonra en çok alan takımdır..
biz 2sene önce zaten 2kez ikinci olduk ligte.. yakın tarih için örnek verdim. ayrıca anadolucu olan sizler ali şenli fbnin tsnin elinden aldığı şampiyonluğu ne çabuk unuttunuz 2sene önce trabzonun gönüllerin şampiyonluğu denildiğini..[/QUOTE] Eeee zamanın değiştiği gibi gönüllerin şampiyonu da değişti. Artık kabul edin. Şu anda Türkiyenin en popüler takımı biziz. |
sağol ünal hoca bu güzel dileklerine bizde katılıyoruz.
|
BENDE ÜNAL KARAMAN HOCAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYOR ONUDA TAKIYLA BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM.
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM...ÜNAL HOCAMIZA BAŞARILAR...
|
gör tabi kardeşim kıskanma destek wer bence...uzun yıllar herkes trabzona destek wermişti şimdi 4. büyük olarak sivasspora bu destek...
|
öyle herkez gerçekleri hemen göremez hep kendi penceresinden bakınca insan at gözlüğü takmış gibi olur.ama ne fayda ondan sonra otur düşün biz nerde yanlış yaptık die
ünal hocam temennileriniz için teşekkürler.sizlerede başarılar. |
[B][QUOTE=GeliyoruzTS;294909]anadolu dostluğu diyorsunuz her fırsatta trabzonu küçük görme peşindesiniz.. bugün trabzonspor türkiye kupasını gsden sonra en çok alan takımdır..
biz 2sene önce zaten 2kez ikinci olduk ligte.. yakın tarih için örnek verdim. ayrıca anadolucu olan sizler ali şenli fbnin tsnin elinden aldığı şampiyonluğu ne çabuk unuttunuz 2sene önce trabzonun gönüllerin şampiyonluğu denildiğini..[/QUOTE] Gönüllerin takımı olmak gönüllere kazınacak işlere imza atmakla olur... Bunu Trabzonspor yıllar önce yatı ve gönüllerin takımıyDI... ( -dı eki geçmiş zaman belirtir)... Ancak kendi kendisini bitirme operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi ve Anadolu'da sevilmeyen bir takım halini aldı... Kabul etsende böyle etmesen de böyle...[/B] |
Güzel dilek ve temennilriniz için çok teşekkür ederim hocam inşallah sizin calıştırdığınız takımda başarıdan başarıya koşar
|
şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oluruz inş
|
helal olsun bizede böyle destek lazım
|
[QUOTE=GeliyoruzTS;294899]çok merak ediyorum ilk üçe giremiyince ne yazacaksınız şu siteye..[/QUOTE]
Sivasspor şampiyon olunca senin gibi leş kargaları ne diyecek bende onu merak ediyorum. Not: Sağduyulu Trabzonspor taraftarını tenzih ederim. Ünal Hocam'a da teşekkürler... |
sonmez arkadaşım neden öle yazı yazıyon kalbimi kırıyon sen şimdi benim biliyomusun dostum sivaslıların neyini gördünki anlamıyom sanada katılmıyorum kınıyorum seniiiiii sivaslı olarakk insan topragını kınarmı sölermissin banasivası sevdigim kadar sivaslılarıda sevseydim diyosun yakışmadı eyer sen sivaslıysan tabi arkadaşım ben bütün sivaslıları ayırım yapmadan seviyorum allah yarattıgı içinnn anlıyosun dimii bütün sivaslıları ve müslümanları seviyorumm allaha emanet sivasıma başarılar dilerim şompiyon omasını çokkkkkkkkkkkkk ..istiyorumm..inş lahh aminnn..sinan.mete..ist.hafikli.topcuyeniköy
|
sivas ilk 3 çe de girmese bizim gölümüzde sivas yatarr turabzolluuuuuuuu
|
insallah sampiyon oluruz ve onlarin ve bizim istedigimiz ibi anadoldan bir sampiyon cikaririz
|
TS nin ********leri şampiyon olamassak sizin ********liklerinizi nasıl o.... yatıgınızı yazarız biz sustukça siz bagırıyorsunuz yazık böyle türke yazık sivaslılar susmayın site yönetimi susma girişe yaz ligtvyi istemiyoruz bak ne oluyor:@
|
bütün gerçek sivaslılardan özür diliyorum sözüm onlara degil görevini yapmayanlara
|
[B]anadolu takımlarını temsilen inş. bu yıl şampiyon oluruz[/B]
|
TÜM TÜRKİYENİN GURUR DUYACAĞI BİR TAKIM BU ZATEN...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |