![]() |
Trabzon kafilesi Sivas'ta
Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, özel uçakla Sivas'a geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında kente giriş yapan kafile kalacağı otele yerleşti.
Fortis Türkiye Kupası maçında Adana Demirspor'a 1-0 yenilen Trabzonspor, Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçı için Sivas'a geldi. Adana'dan özel uçakla havalanan Bordo-mavili kafile saat 16.30 sıralarında Sivas'a iniş yaptı. Havaalanından kendileri için tahsis edilen otobüse binen Trabzonsporlular, polis konvoyu eşliğinde şehre giriş yaptı. Kafile kent merkezindeki Büyük Otel'e yerleşti. Ligin ilk maçında Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylar nedeni ile kafilenin kente gelişi ve otele girişi sırasında polisin güvenlik tedbirlerini artırdığı gözlendi. Kafileden her hangi bir açıklama yapan olmadı |
--->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
hos geldıler sivasa . yigidolar mısafır takıma zarar verecek bı olay cıkartmazlar . mısafır perverlıgımızı gosterelım arkadaslar
|
iyide herkes 4 eylül otelinde kalıyolardı bunlar neye büyük otele gittiler bunaların her işi ters yavv.:D
|
[COLOR="DarkRed"][B]EN CENTİLMEN TAKIM BİZDE....ÇOK İYİ AGIRLARIZ ONLARI[/B][/COLOR]
|
Bülent Uygun çiçeklerle karşılıcaz diyodu kimse karşılamamış misafirperver arkadaşlar?
|
la gardaşım sende her başlıkta bu lafı söylüyon stadta diyoruz karşılayacağız hem bu soğukta çiek donar..:D stadtada donacak sert bi hal alınca sizin takıma atacağız.:D:D:D
|
-->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[B]ne cicegi dua edinki baska birseylerle karsilamadik bide cicekle karsilayacakmisiz bizi kim cicekle karsilamis[/B]
|
sen trabzonsporlusun galıba burası sıvas gardas yıgıd adam sozunde durur statta gorursun . attıgınız her adımda gul mu verecez
|
dimi o çiçekleri bize atarsınız sevgi gösterisi diye taş gibi güller :D aman bizi sevmeyin atmayın hee kötü görüntü oluyor aşk yaşar gibi :D
|
[B]siz gelin biz size cok guzel bi karsilama toreni yapacaz :)[/B]
|
siz neden gelemediniz bizim gibi derebeyi yiğidin harman oldugu yerden :D
|
-->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[B][QUOTE=GeliyoruzTS;296201]Bülent Uygun çiçeklerle karşılıcaz diyodu kimse karşılamamış misafirperver arkadaşlar?[/QUOTE]
Ezberin kuvvetliymiş arkadaş her konuda söylüyorsun...[/B] |
ama trabzona gelen 12 arkadaşı tebrik ediyorum slm gönderiyorum gerçek iyi çocuklardı..
|
haklısın sızın gıbı karsılamak lazım adamı ama bız statta karsılamayız:D :D:D sızın gıbıı :D mac skoruna gore alırsınız dersınızı gıdersınızz
|
-->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=GeliyoruzTS;296210]dimi o çiçekleri bize atarsınız sevgi gösterisi diye taş gibi güller :D aman bizi sevmeyin atmayın hee kötü görüntü oluyor aşk yaşar gibi :D[/QUOTE]
[B]biz holiganmiyiz sizin gibi :) o size yakisir :)[/B] |
--->: -->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=_DeReBeYi_;296207][B]ne cicegi dua edinki baska birseylerle karsilamadik bide cicekle karsilayacakmisiz bizi kim cicekle karsilamis[/B][/QUOTE]
ii ozaman sanaldan gider msjı yapma.. dua edin felan filan... tamam :) |
--->: -->: --->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=_DeReBeYi_;296218][B]biz holiganmiyiz sizin gibi :) o size yakisir :)[/B][/QUOTE]
haklısın gardasım katılıyorum sanaa |
trabzona gelen 12 arkadaş sorun onlara sataşan olmuşmu hiçbirine zarar gelmedi.. hatta olaylar çıktğı sahaya girenlerin trübünün ateşli olduğu kale arkasındaki çılgınlardan bir kişi onlara bişi yapmadı.. sorabilirsin.. biz derdimiz sivassporlu taraftarla değil.. musa ve provakosyuncularıyla..
|
gelmezsem fbli olayım al bak bir trabzonlu olarak sana en büyük yemin :D şaka biryana ordayız.
|
gardas sivassporun su gune kadar maclarına bak bı tane rakıp takım taraftarına bısey olmus mu ? oyunun ıcındekıler sahadakılerı ılgılendırır seyırcıye dusmez bencee
|
[B]sen yoksa trabzonda sahaya inen sisman biri vardi :d o musun yoksa :d[/B]
|
[B]amma bak sivasta adami sahaya indirmezler ona gore[/B]
|
derebeyi anlamıyon galiba... orda istense 12 sivaslı lince uğrardı ama hiçbişi yapılmadı.. tamam..
hayır ben istanbuldanım.. tesadüfen trabzondaydım ve maçada gittim.. ama o birtane üstü olamyan pehlivan nasıldı :D allahtan onu tuttular adam güreşçi :D |
güvenlık cok sıkıı ona gore:D:d.D
|
[QUOTE=GeliyoruzTS;296212]siz neden gelemediniz bizim gibi derebeyi yiğidin harman oldugu yerden :D[/QUOTE]
[COLOR="Black"][I][B]kim gelememiş uLAn daha ligin başında sivasımızın bu kadar yükseleceğini tahmin etmeden sizin stadınıza geldik asLANIM bilip bilmeden konuşma....[/B][/I][/COLOR] |
[QUOTE=GeliyoruzTS;296228]gelmezsem fbli olayım al bak bir trabzonlu olarak sana en büyük yemin :D şaka biryana ordayız.[/QUOTE]
gardaş kalın giyinin olurmu burası soğuk malüm.:D bizdende size en küçük bisataşma olmayacak emin ol hem olamsını gerektirecek bi neden yok tabi siz uslu durursanız..forza sivasspor... |
biz buluruz bir yolunu :D :D :D şaka yapıyoruz tabi..
|
[B]pehlivanan miydi o ben sey sandiydim :))))[/B]
|
[QUOTE=TUNA_TNK;296238][COLOR="Black"][I][B]kim gelememiş uLAn daha ligin başında sivasımızın bu kadar yükseleceğini tahmin etmeden sizin stadınıza geldik asLANIM bilip bilmeden konuşma....[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
arkadaş gelmediniz demedim 12kişi geldiniz... sen geldinmi bilmiyorum peki 12kişiye saldıran oldumu? olmadı.. |
dunyaya rezıl ettınız kendınızı zaten:D bu macta gorursunuz sivaslıyıda yigidoyuda .
|
[B]biz sahaya inmeyiz :) dedimya o size yakisir :)) sahada bizim isimiz ne [/B]
|
sahaya futbolculardan once cıkıyorsunuz:D:D:D:
|
tamam öle olsun.. biz alıştık inmeye canımız sıkılır arada inmesek.. diyarbakır ve fb maçlarında inerdik.. diyarbakırda şenol var fbli hep tahrik ederdi.. bide sizde oldu :D
|
:D gaza gelmeyın gardas futbolculardan once sız gaza gelıyorsunuz bu gıdısle :d her mac sayırcısız oynarsınız bızden solemesı ::D
|
allah kahretmesin istanbul dansözlerini sevmiyoruz.. :D ondan oluyor.. (siz hariç)
|
[B][CENTER]sivaslı gardaşlarım bakın size bişey söyleyim ts arkadaşlarla diyaloga girmeyin buyursun gelsinler onlarda bizim kardeşlerimiz kendini bilmeyen 3 5 kişinin yaptıklarını bir ts mal edemeyiz bizimde içimizde var bu gibi insanlar hatırlarsanız gecen sezon genlerbirligi macını bizdende inmişlerde sahaya ama sizin veya benin veya o nun bunun ne sucu var da sahamız kapanmıştı.
SİVASIMIZA YAKIŞANI YAPMAMIZ LAZIM EGER BİZ SİVASLIYSAK YİGİDO GİBİ KARŞILAR VE YOLCU EDERİZ.. VEYA TERS DÜŞÜNELİM TRÜBÜNLERDE BİR BİRİMİZE GİRELİM TS VEYA BİZDEN BİRİ ÖLSE KAC ŞAMPİYONLUK ÖLEN KİŞİNİN HAYATINI GERİ GETİRİR KAC ŞAMPİYONLUK ÖLEN KİŞİNİN ANA YÜRENİ DİNDİRİR SORUYORUM SİZLERE İNSANLIGA YAKIŞMAZ BEY LERRRRRRRRRRRRRRRR İNSANLIK ŞUNU DEDİRDE BİLİRSEN ODUR HELAL OLSUN SİVASA VEYA TS ADAMLAR BİZLERİ KARŞILADI HER TAKIM TARAFTARI KENDİ TAKIMINI DESDEKLEDİ VE KİMSE KİMSEYE KÜFRETMEDİ KİMSE ANASINI SOKAKDA BULMADI BİR BİRİNİN ANA SINA KÜFRETSİN. BEN YAKIŞTIRAMIYORUM YAKIŞTIRAN VARSA TEK KELİMEM HELAL OLSUNNNNNNN[/CENTER][/B] |
arkadaslar daha simdiden ortam geriliyor bakalim kac kisi tsden gelicekk gorucezzzz
|
haklısın bı kac tane kanı bozuk cıkıyor bunun gıbı onuda kardes takım bıldıgımız takıma mal etmemek lazım
|
[QUOTE=alem_halil;296205]la gardaşım sende her başlıkta bu lafı söylüyon stadta diyoruz karşılayacağız hem bu soğukta çiek donar..:D stadtada donacak sert bi hal alınca sizin takıma atacağız.:D:D:D[/QUOTE]
:)güldürdün beni ula. Hemşo bu arada bu halil de haklı yani. Adamlar gelip havaalanında çiçek mi verecekler bize. Amma çiçek meraklısı çıktın da :) Bırak çiçek miçek lazım değil. Bu işler samimiyet gerektiren işler. Yalancıktan çiçeği ne yapalım biz da. Hangi erkek hangi kıza gerçekten çiçek hediye etmiş. Sırf kafalamak için. Bir yerde çiçek varsa anlaki muhabbet yalan. Şaka bir tarafda uşaklar bu çiçek işi çok lıght oldu ha. Karizmaları haftasonu çizdirmeyelim. İki taraf olarak :) |
--->: -->: Trabzon kafilesi Sivas'ta
[QUOTE=_DeReBeYi_;296253][B]biz sahaya inmeyiz :) dedimya o size yakisir :)) sahada bizim isimiz ne [/B][/QUOTE]
Derebeyi ben hiç sahaya inmedim. Toplama yapalım bu güne kadar lig tarihinde sahaya inenlerin sayısı en fazla hepsini katarsak 100'dür diyelim. Devede pire. Haksızlık etmeyelim. İnana o kadar adam Sivaspordan da sahaya inmiştir lig tarihinde. Ben size haksızlık etmem. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |