SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO`YA TALİH KUŞU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15548)

SivasSpor.Com 11.01.2008 10:12

YİĞİDO`YA TALİH KUŞU

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ssevinc.jpg[/IMG]

Maddi sıkıntı çeken Sivasspor’a devlet 4 milyon YTL yardım edecek. Yardım kampanyalarıyla birlikte bu ay kulübün kasasına 6.5 milyon YTL girecek.

[B]Şener aracı oldu
[/B]
Büyük bir sürprize imza atıp, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayan Sivasspor, yaşadı... Sürekli maddi olanaksızlıklar çektiklerini belirten Kırmızı-Beyazlılar’a, Sivas Eski Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in girişimleriyle 4 milyon YTL’lik kaynak aktarıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla bu aktarımın gerçekleştiği belirtilirken, buradan sağlanacak para ile öncelikle stat vetesislerin iyileştirilmesi ve modernizasyonu gerçekleştirilecek.

[B]Uygun çok mutlu [/B]
Sezona 10 milyon YTL gibi çok küçük çaplı bir bütçe ile başladıklarını söyleyen Yiğido’nun teknik direktörü Bülent Uygun, “4 milyon YTL devletten alacağız. Devre arasında da toplanan 2.5 milyon YTL ile ek kaynak 6.5 milyon YTL’ye ulaştı. Yani bütçemiz, yarı yarıya genişledi. Bize bu yolda destek olan devlet büyüklerimize, camiamıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz. Artık omzumuzdaki yük daha da ağırlaştı. Ama biz, kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız” diye konuştu.

Evren ALANLI/fanatik

SenSetik 11.01.2008 10:15

--->: YİĞİDO`YA TALİH KUŞU

bu haberi bende okudum ama devlet bir futbol kulübüne niye yardım yapsınki anlamadım. ama yapıldıysada çok iyi olmuş. bide toki den adam gibi bir stada yaptırsalar tadından yenmez valla :)

KIZILCAN 11.01.2008 10:17

Sn Şener'e ve devlet büyüklerine teşekkür ederiz.Bunu bazıları çekemeyecek.Eh,devlet çalışandan yana.Çalışın,çabalayın,siz de duvarı delersiniz.Hadi daha ne duruyorsunuz idmana :)

SINCITY 11.01.2008 10:29

tabiki yapacak il adına ülke adına çok güzel gelimeler bunlar bugün fifa bile yaptıgı başlıkla dünya çapına duyurdu sivasımızın yiğido adını yani ne babayiğitler varmışda haberleri yeni oldu

astaravisa 11.01.2008 10:31

daha düne kadar Trabzonspor neden bizden fazla alıyo diyen arkadaşlar vardı. bende diyordum ki 6 defa Şampiyon olmuşlar diye alıyolar.
ozaman kimseye anlatamadık. bakı, başarı gelince kaynakta oluşuyor. Trabzonspor gibi şampiyonluklar kazanalım bakın neler daha olacak.

BOUN 11.01.2008 10:45

Varımız yoğumuz bir Abdüllatif Şener'imiz var. Ben buradan sevgili Abdüllatif Şener'e teşekkür ediyorum. Şu an hiç bir yetki ve sorumluluğu bulunmamasına rağmen yine yaptı yapacağını. Allah başımızdan eksik etmesin kendisini.

Bu arada diğer Sivas milletvekilleri sayın Abdüllatif Şener'e bakarak Sivas'a nasıl hizmet edilirmiş lütfen ders alsınlar!

SenSetik 11.01.2008 10:45

yav bu herkesin yazısının altında bi teşekkür bkısmı var. anlamadım ben onu bende niye yok.konuyla niraz alakaısaz oldu ama kusura bakmayın!

Ss--58--Ss 11.01.2008 10:47

doğruysa cok güzel bir haber hayırlısı olsun....

memati5858 11.01.2008 10:50

evet arkadaşlar adam gibi adam A.ŞENER sadece bu degil bu zamana kadarki yaptıgı maddi ve manevi destegi gerçekten çok iyi ve mert bir insan

TURKUM DOGRUYUM 11.01.2008 11:13

[QUOTE=BOUN;296421]Varımız yoğumuz bir Abdüllatif Şener'imiz var. Ben buradan sevgili Abdüllatif Şener'e teşekkür ediyorum. Şu an hiç bir yetki ve sorumluluğu bulunmamasına rağmen yine yaptı yapacağını. Allah başımızdan eksik etmesin kendisini.

Bu arada diğer Sivas milletvekilleri sayın Abdüllatif Şener'e bakarak Sivas'a nasıl hizmet edilirmiş lütfen ders alsınlar![/QUOTE]

gardaş sivasımızın diger vekilleriyle alakalı düşüncene aynen katılıyorum,çok isabetli bir tespit olmuş,tebrik ederim seni gözüm gardaş...

FurkaN 11.01.2008 11:16

-->: YİĞİDO`YA TALİH KUŞU

[B]Hedeflenen para Sivaslı iş adamlarının desteğiyle olmasa da devletimizin sayesinde toplandı... Devletin bu yardımını sağlayan herkese teşekkürler...[/B]

recosan58 11.01.2008 11:24

ne varsa yine sayın A.Latif ŞENERDE var
memleketimize katkılarından dolayı teşekkür
ediyor kendisine saygılar sunuyorum

cenk5821 11.01.2008 12:18

arkadaslar hairli bende fanatik gazetesinde okudumm orada yorum yapanlan bir kisi var rezillik demis ne alakaanlamadim adam sole yazmis [B]sivasin koylerinde okumayan bi suru cok var parayi heba etmeyin felan yazmisss[/B]

Yigido_Burak 11.01.2008 12:34

[B]Valla Dewletimizden Allah Razı olsun ßize ßöyle ßi Yardımda ßulundukjları ıcın Hedefimiz Şampiyonluk. [/B]

SLHKZ 11.01.2008 12:36

[B]Vallaha Bu Desteğe Rağmen Şampiyon Olmazsak Ayıp Olur...
Ha Bu Arada Biraz Önce Trabzonsporlu Oyuncularla Birlikteydim Keisn Kazanacağız Diyorlar. İşimiz Zor Gibi...[/B]

AdemYikilmaz 11.01.2008 12:53

Varımız yoğumuz bir Abdüllatif Şener'imiz var. Ben buradan sevgili Abdüllatif Şener'e teşekkür ediyorum. Şu an hiç bir yetki ve sorumluluğu bulunmamasına rağmen yine yaptı yapacağını. Allah başımızdan eksik etmesin kendisini.

Bu arada diğer Sivas milletvekilleri sayın Abdüllatif Şener'e bakarak Sivas'a nasıl hizmet edilirmiş lütfen ders alsınlar

ayazbaran58 11.01.2008 13:16

artık herkes bi şeylerin farkına ardı devlet bi le bunun farkında bi de hakemlerin yanlışı olmazsa bu iş tamam sezon sonun da en kötü ihtimalle 2. olacagızz bu gurur tüm sivaslılara yeter artık bi şeylerin vakti geldi ne demiştik her şeyin bi sırası var sıra bizede gelecek... ve artık o zaman geldi artık tüm anadolu devlet dahi arkamızda.. destek bizden tarih yazmak sizdenn hadi yiğidolar hadi sivasspor türkiye sizinle gurur duymayı bekliyor....

sinan-58 11.01.2008 13:21

ya bizim en buyuk yanlışımız birbirimize bağlı olmamamız ama helal olsun abdullatif şenere başbakan yrd. ikende çok yardım etti şimdide biz birbirimize bağlı olsaydık şimdi cumhurbaşkanı abdullatif şener olurdu ama artık geçti boşverin inş. yardımların karşılığı şampiyonlukla ödenecek

OLCAY_58_AKKUS 11.01.2008 13:33

[B]bu bu yıl duyduğum en güzel haber olacak sanırım.çok ama çok sevindim.[/B]

eyupk 11.01.2008 14:30

Helal olsun Abdulatif ŞENER abimize Allah razı olsun düşündüğü için

talha58 11.01.2008 14:34

[QUOTE=sensetik;296423]yav bu herkesin yazısının altında bi teşekkür bkısmı var. anlamadım ben onu bende niye yok.konuyla niraz alakaısaz oldu ama kusura bakmayın![/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]kendi mesajına teşekkür etmemen için. [/COLOR][/B]:)

nuri_58 11.01.2008 14:37

[QUOTE=leblebi82;296550][B][COLOR="Indigo"]kendi mesajına teşekkür etmemen için. [/COLOR][/B]:)[/QUOTE]

teşekkür tecrübe puanını arttıyor mu?

yigidomustafa58 11.01.2008 15:14

[B]evet bende bugün okudum fanatikte Allah razı olsun ne diyelim...[/B]

OLCAY_58_AKKUS 11.01.2008 15:36

bu çok iyi olacak .ayrıca sanırım statta da tadialtlar yapılması gerekiyor.UEFA standartları için sanırım bu para ile sorunlar kökünden cözülür.hayırlısı

nuri_58 11.01.2008 16:07

[QUOTE=yigidomustafa58;296579][B]evet bende bugün okudum fanatikte Allah razı olsun ne diyelim...[/B][/QUOTE]

evt Fanatik Gazetesinde var...[url]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=88&articleID=98150[/url]

abircan 11.01.2008 16:51

olacak okadar boru değil YİĞİDO bu ,
kazandıkça daha neler olacak göreceğiz, hayal edin ama tahmin edemeyeceğinize eminim

TripleDouble 11.01.2008 17:54

Eğer acil ödenmesi gereken futbolcu taksidi, banka borcu falan yoksa, kulübe uzun vadede gelir getirecek bir iş yapılabilir bu parayla-az para değil çünkü-
Mesela bi Alış-veriş merkezi süper olur hem SivasSpor için, hem de Sivas için

nL58 11.01.2008 18:26

Tesekkurler devlet buyuklerine ve A. Sener e..Zaten sivassporun maddi destege ihtiyaci vardi iyi olmus

Del Piero 11.01.2008 18:33

Evet sayın Abdül Latif ŞEnere teşekkür ederiz...

Allah razı olsun güzel bir haber

_bling_lady- 11.01.2008 18:40

[B]allah devleten razi olsun :D:D[/B]

altuntas58 11.01.2008 19:10

Sivassporumuz için çok iyi bir haber gelen bu paralarla inşallah sıkıntılarımız biraz olsun hafifler sivassporumuza her fırsatta yardım yapmaktan onur duyan sayın ABDÜLLATİF ŞENER BEY Sivasımıza ve Sivassporumuza yaptığı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim adam gibi adam işte buna derim işin gücün rast gitsin allah razı olsun yaptığınız hizmetleri sivaslılar asla unutmayacaktır

sivaslibozo 11.01.2008 19:22

valla cok mutlu oldum gardaslar,sivassporumuz daha cok ilgi alaka hak ediyor.
Bunca yildir hangi yönetim biz Sivaslilarin yüzünü son yillardaki kadar güldürebildi ki?
ortada bi basari var evet bu görmemezlikten gelinemez,ve bu basi ÖNCE sahadaki 11 + BÜLENT hoca nin ve tabiki BASKANIMIZ güzel insan Mecnun abi nin dir.
INaniyorum ki benim gibi avrupada yasayan bircok sivasli daha fazla kenetlense bu takim Mucizeler yaratir.
Ama iste Türk milleti nin hastaligi olan,BIRLIK ve BERABERLIK yok.
tabi rüstü abi ve bazi diger vatan millet sever insanlar haric....emegi gecen herkesden ALLAH razi olsun !

yusuf_yusuf 11.01.2008 19:42

çok iiiiyiiice devletten allah razı olsun ya sivasspor şampıyon

Buraq58 11.01.2008 19:58

[B]Çok Güzel Bir Haber Hayırlı Ugurlu Olsun...[/B]

belalı_yiğido58 11.01.2008 20:03

[QUOTE=SivasSpor.Com;296412][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ssevinc.jpg[/IMG]

Maddi sıkıntı çeken Sivasspor’a devlet 4 milyon YTL yardım edecek. Yardım kampanyalarıyla birlikte bu ay kulübün kasasına 6.5 milyon YTL girecek.

[B]Şener aracı oldu
[/B]
Büyük bir sürprize imza atıp, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlayan Sivasspor, yaşadı... Sürekli maddi olanaksızlıklar çektiklerini belirten Kırmızı-Beyazlılar’a, Sivas Eski Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in girişimleriyle 4 milyon YTL’lik kaynak aktarıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla bu aktarımın gerçekleştiği belirtilirken, buradan sağlanacak para ile öncelikle stat vetesislerin iyileştirilmesi ve modernizasyonu gerçekleştirilecek.

[B]Uygun çok mutlu [/B]
Sezona 10 milyon YTL gibi çok küçük çaplı bir bütçe ile başladıklarını söyleyen Yiğido’nun teknik direktörü Bülent Uygun, “4 milyon YTL devletten alacağız. Devre arasında da toplanan 2.5 milyon YTL ile ek kaynak 6.5 milyon YTL’ye ulaştı. Yani bütçemiz, yarı yarıya genişledi. Bize bu yolda destek olan devlet büyüklerimize, camiamıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz. Artık omzumuzdaki yük daha da ağırlaştı. Ama biz, kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız” diye konuştu.

Evren ALANLI/fanatik[/QUOTE]

[B]B[COLOR="DarkRed"]U HABER BİZİ MUTLU ETTİ.......[/COLOR] NE [COLOR="Blue"]MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE[/COLOR][/B]

superglam 11.01.2008 20:10

Teşekkürler....

Nasılki Sivasspor Mecnun Odyakmaz la anılıyorsa, Bülent Uygunla anılıyorsa Abdullatif Şener hocamlada anılması imkansız bir şey oldu... Gönlünün ve aklının Sivassporda olduğunu düşünüyorum.. İyiki varsın Abdullatif hocam..

şarkışlalı_yigi 11.01.2008 20:57

bu yardımın sebebini bilmiyorum ama yinede allah devletimize zeval vermesin

bahadır erdem 11.01.2008 21:01

[B][COLOR="Blue"]HELAL OLSUN.KİM TUTAR [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'U...[/COLOR][/B]

EyüphanAydın 11.01.2008 21:06

[B]Sayın Abdüllatif Şener:
Senin Bu Takıma Emeğin Büyük Sivasspora Yaptığın Emeklerin Boşa Gitmeyecektir.[/B]

Ibrahim1983 11.01.2008 21:10

[CENTER][B][I]Tesekkürler devlet büyüklerimizden ALLAH onlari basimizdan eksik etmesin[/I][/B][/CENTER]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:03.