SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   İHANET VE ÖZÜR !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15609)

SenSetik 12.01.2008 21:24

İHANET VE ÖZÜR !!!

bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.

hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın.

gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar...

ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum...

hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun...

NE MUTLUKİ SİVASTA DOĞDUM VE SİVASSPORLUYUM,
NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...

EyüphanAydın 12.01.2008 21:26

--->: İHANET VE ÖZÜR !!!

GERÇEKTEN TEK KELİMEYLE HARİKA BİR YAZI:
TEŞEKKÜRLER BUNU İNŞALLAH SİVASLI OLUPTA SİVASSPOR'U TUTMAYANLAR OKURSA BELKİ AZDA OLSA KIYMETİNİ ANLARLAR

ceza_tolga_rep 12.01.2008 21:28

-->: İHANET VE ÖZÜR !!!

ya sev ya terket......................

samet yıldız 12.01.2008 21:30

boşverin yaa kimseyi sivası tutturmak zorunda deiliz kendileri bilirler taraftar az da olsa olanların gerçek sevgileriyle engelleri aşarız

burak_baykal 12.01.2008 21:37

[QUOTE=sensetik;297449]bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.

hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın.

gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar...

ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum...

hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun...

NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...[/QUOTE]

[COLOR="Black"][B]
DEĞERLİ KARDEŞİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM.EN GÜZEL ANLAMLARLA KİMLERE GİTTİĞİNİ BELİRTMİŞ.TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM[/B][/COLOR]

sivas_kangallı 12.01.2008 21:38

--->: -->: İHANET VE ÖZÜR !!!

[QUOTE=ceza_tolga_rep;297456]ya sev ya terket......................[/QUOTE]

aynen katılıyorum ya sev ya terket.

SenSetik 12.01.2008 21:56

geçen bir üyemize kızdım forumlarda.çünkü sivasta başka takım forması ve atkısı ile kiseyi gezdirmeyelim diyordu...haklısın kardeş şimdi anlıyorum seni ve neden zoruna gittiğini.. 5 kuruş vermeye korkarlar Sivasın maçını izlemeye geldinmi ama çoluğuna çocuğuna kendisine fb,gs,bjk forması almaya geldim mi hiç acımazlar...yazıklar olsun sizin gibi sivaslıya

okuyun bunuda utanın diyecem ama nerdeeeeeeeeeee

alpingen 12.01.2008 21:56

kimse kimseyi sevme,destekleme ve tutmak zorunda değil..!!kalan sağlar bizimdir..!!!
sadece delikanlı adamın tuttğu takım nüfus cüzdanında yazar.!!

Paris58 12.01.2008 22:01

ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58

SenSetik 12.01.2008 22:04

[QUOTE=Paris58;297491]ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58[/QUOTE]

Allahına kurban, AĞZINA SAĞLIK YİĞİDOMMMMMM

FurkaN 12.01.2008 22:05

[B]Sivas'ta taraftartlık olgusu yerleşmedi... Milliyetçilikte mi yok diyeceksiniz... O ise şehir dışındakilerde ilk karşılaştıkları sırada ondan sonra o yoktur ne me lazım beni ilgilendirmez mantığı yaygın bu nedenle bunlar bizde normal...[/B]

sivasın1uşağıbg 12.01.2008 22:11

yok abi yok bunlardan adam olmaz bunların topuna kibrit çakacan ondan sonra görecekler sivaslıyı sivası

HaSiVasLıM58 12.01.2008 22:17

[QUOTE=Paris58;297491]ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]
O Adamları Adam demekde yanlış olur gerçi kameradan izleyip Sivas Topraklarına sokmamak lazım ...[/FONT][/B][/COLOR]

karacaorenli 12.01.2008 22:25

YAW BİRADER YASEV YA TERKET DEĞİL.... ARTIK YA SEV YADA ÖL EVET SAMİMİ Bİ ŞEKILDE SÖYLÜYORUM YA SEVİN BUTAKIMI DESTEKLEYİN YADA ÖLÜN BUNLAR SİVASLILAR İÇİN BURSALILARDA SEVECEKDEĞİLYA TAKIMI :)) ARAMIZDAKI İRLANDALILAR ÇIKIN LEN İÇİMİSDEN İSTAN BUL TAKIMLARINI DESTEKLEYIP YOK 2.TAKIM MUHABBETİ YAPAN İRLANDALILAR SECTIRİP GEDIN LALALALAL

LALALALAAAAAA
LALALALALALLALAAAAAAAAA

LALALALALAL AAA LALALALALALAAA

YAHU NEKADAR GÜZEL ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEMEK

hursit0658 12.01.2008 22:32

s.a yaa ark ben sivasspor marşı arıyorum ama bulamadımm bir radyoda sunucuyum orada yayınlayaçam ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim selametle kalin kib cvp bekliyorum 4gözlee

albina58 12.01.2008 22:34

[QUOTE=hursit0658;297510]s.a yaa ark ben sivasspor marşı arıyorum ama bulamadımm bir radyoda sunucuyum orada yayınlayaçam ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim selametle kalin kib cvp bekliyorum 4gözlee[/QUOTE]

Sitemiz ana sayfası,sağ üst köşede''sivasspor marşı'' olarak mevcut,ordan ulaşabilirsiniz.

mustafa_kavak58 12.01.2008 22:35

........ya sev ya terket.......

ofozturk 12.01.2008 23:11

forza Sivasspooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Thai 13.01.2008 00:21

Böyle insanları tecrit etmek en doğrusu, bu insanlara selam vermemek, selamını almamak, Sivassporla özdeşleşene kadar güle güle demek gerekir. Bundan daha iyi tepki olmaz bence.....

wealth 13.01.2008 00:26

allah herkese nasip etmez sivasli olmayi nankor cok bur dunyada allah onlari bildigi gibi yapsin. Fransadan Selamlar...

GeCeKoNDu_58 13.01.2008 01:08

Bugune KAdar Hep AnkaraGücünü Destekledım Ama Simdi Alayına İsyan Ölümüne SİVASSPOR

kanuni_58 13.01.2008 01:20

gerçek sivaslılar başka takım tutmaz.tutanlarda ise kişilik bozukluğu vardır.tedavi gerekli onlara..Başka sevdalara kapalıyız.

...........SİVASSPORUM BENİM SEN ESTİKCE BEN TİTRERİM......

turgutkizgir 13.01.2008 02:02

[FONT="Century Gothic"][B][COLOR="DarkRed"][I]Sevgili Yiğidolar,İHANET VE ÖZÜR yazısını okudum.Dolayısıyla sonra da yorumları okudum.Kimseye zorla bir şeyi sevdirmeye uğraşmak yerine o güzellikleri kişinin kendisinin görmesini sağlamanın daha güzel olacağı kanısındayım.Bırakın hangi takımı tutarlarsa tutsunlar.Hekes kendisinden sorumludur.Bahse konu şahıs yaşadığı şehirde başka bir takımı destekliyorsa bu o kişinin ayıbıdır.Ben İstanbul da yaşadığım halde Kalbim SİVASSPOR için atıyorsa imkanlarım ölçüsünde maçlarına gidebiliyorsam,sivassporun aldığı başarılarla coşabiliyorsam ne mutlu bana...NE MUTLU KİMLİĞİNDE SİVAS YAZIP TA SİVASSPOR TARAFTARI OLANLAR...........[/I][/COLOR][/B][/FONT]

astaravisa 13.01.2008 02:24

[B]Trabzon'da GS Otobüsüne Saldırı[/B]

[IMG]http://www.trabzonunsesi.com/images/news/3272.jpg[/IMG]
Trabzon'da Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı
Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de kamp yapan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu.

Galatasaray kafilesini Zorlu Grand Otel'den alan otobüs, Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken taşlı saldırıya uğradı. Atılan taş sonucu otobüsün orta kapısının üzerindeki cam kırılırken, Galatasaraylı futbolcular ise yara almadı. Otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon şehir merkezinden ayrılarak akşam saat 17.30 sıralarında karşılaşmanın oynanacağı Rize Atatürk Stadı'na ulaştı.
:confused:

abartılı olmuş ama en azından tepkilerini veriyorlar. Trabzonspor harici birini gördüklerinde çıldırıyor bunlar :D

babacann 13.01.2008 06:13

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Bu kardeşlerimi yürekten kutluyorum.SİVASLIYIM GARDAŞ bu söz o kadar basit değildir,bunu söylemek yürek ister,milliyetcilik ister,cesaret ister yok öyle bedavadan sivas lıyım demek.sivas ta yaşayacaksın sivas lıyım diyeceksin A takımı B takımı diyeceksin onu destekleyeceksin,hadi destekledin saygı duyarım ama belli etmeyeceksin,bu pısırıklığını içine gömeceksin.kendimi bildim bileli X takıma sempatim vardı artık yok neden yok SİVASSPOR gibi bir dev var artık.Gerisi hikaye benim için, eğer siz gibilerde biraz olsun milliyetcilik,gurur vede onur varsa yiğidim, yiğidoyum SİVASSPOR luyum GARDAŞ derim.bunlarıda gururla söylerim,utanma gurur duy ve destekle.

altuntas58 13.01.2008 08:09

Merak etmeyin ben inanıyorumki başka saflarda yer alan sivaslı kardeşlerimizde bir gün sivassporun anadolunun parlayan yıldızı olduğunu fark edip hepsi sivasspora koşacak ve gönül vereceklerdir şahsen ben onlarca sivaslıyla bu konuda kırıcı olmadan tartıştım doğru yolu bulmalarında yardımcı oldum istanbulda sokağımdan gecenleri bile sivasspor hayranlığı sardı nedenine gelince süperliğe cıkmasından bu yana hiç aralıksız benim evimin balkonları sivasspor bayaraklarıyla dolu 4 senedir 8-10 tane bayrak yıprandı yenileriyle değiştirip devam ediyorum sokaktan gecen herkes burası sivaslının evi demeden gecemiyor biraz mücadele yapmak lazım cevremeizdeki sivaslı kardeşlerimizi usulünce ve sabırla kırıcı olmadan sivasspor aşkı aşılamalıyız adamlar doğma büyüme sivas dışındalar anaları babaları çocuğuna sivası anlatmazlarsa sivasa götürüp akraba eş dost ziyareti yaptırmazlarsa yeni yetişen genclikten ancak bu kadar taraftar bulunur ben oğlumla beraber istanbuldan kalkıp sivassporun deplasman maclarına gidiyorum daha bu genc başka takıma karşı sempati duyarmı hiç sizler sivas dışındaki yiğidolar lütfen çocuklarınıza sivası ve sivassporu iyi anlatın memleketinden kopuk yaşamasın [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
BAŞKA SİVAS YOK---VEDE--- BAŞKA SİVASSPORDA YOK[/COLOR][/FONT]

abdullah58 13.01.2008 09:20

COK YERINDE 1 YAZI YAZMISSIN--AYNEN SANA KATILIYORUM
HERKES 5 BÜYÜKLERDEN 1 TAKIMTUTAR AMA BENIM SEHRIMIN TAKIMI 5. BÜYÜK OLARAK ÖTEKI BÜYÜKLERLE AYNI KULVARDA YARISIYORSA AYNI HEDEFE KOSUYORSA SIVASI TUTMAYANLARI KINIYORUM AYIP BE
ÖNCE CAN SONRA CANAN DEMISLER-
BEYPINARLI 58

ademgoze 13.01.2008 09:27

artık sivasta bu konu çok konuşuluyor bence bir kalpte tek sevgi olur ama öyle insanları kazanmamız lazım rakibin gol atmasına sevinen seyirciden ne beklersin

TS58 13.01.2008 09:47

[QUOTE=kanuni_58;297575]gerçek sivaslılar başka takım tutmaz.tutanlarda ise kişilik bozukluğu vardır.tedavi gerekli onlara..Başka sevdalara kapalıyız.

...........SİVASSPORUM BENİM SEN ESTİKCE BEN TİTRERİM......[/QUOTE]

Hey delikanlı taraftar, sen daha önce tuttuğun takımı yazarmısın.Şu anda mesele daha önce tuttuğu takımı değiştirmeyen SİVAS'lılarda.Onlar da zaten SİVAS şampiyon olmaz diye düşünüyorlar.SİVAS şampiyon olunca herkes zaten dönmeye başlar.Önemli olan şu anda.SİVAS'ta yaşayan SİVASSPOR'lular.Ankara'da koskoca OPTİMUM'da Sivasspor ile ilgili bir tek anahtarlık var biriside oynatmalık.Diğeri ise güzel.2008 yılında koskoca SİVASSPOR neden ajanda bastırmadı hiç merak ettiniz mi?

Yiğiter 13.01.2008 09:52

bir sivaslının sivasspordan başka takımı tutması tabi ki doğru değil..ama o insanları haysiyetsizlikle,kişiliksiz olmakla suçlamak daha büyük bir hata...herkes istediğini sevmekte özgürdür..kimseyi tercihleri yüzünden suçlayamazsınız..ben sivasspordan başka asla bir takımı tutmuyorum ama tutanlarada saygılı olmak zorundasınız...

SenSetik 14.01.2008 14:07

BU HAFTA GÖRECEZ BAKALIM İSTANBULDAKİ SİVASLILARI....
GERÇİ MAÇ CUMARTESİ ÖĞLEN AMA HERŞEYE RAĞMEN ORADA EN AZ 20BİN SİVASLI OLMALI BENCE.

Dağcı 14.01.2008 14:21

[B][COLOR="Red"]Bir şekilde, tıpış tıpış gelecekler, onlarda anlayacaklar. [/COLOR][/B]

antitoksidan 14.01.2008 14:25

[b]Güzel bir yazı gerçekten çok duygulandım[/b]

puar 14.01.2008 14:31

Valla bu konuda benim düşüncelerim farklı buna benze bir kaç konudada demiştim...
taraftarı çekirdekden yetiştirmek lazım bu sitede 100 de 95 ninin daha once tuttuğu x takım var buda gayet normal hala bırakamayanlarda var buda normal...bence daha sakin vede daha içten yaklaşarak en azından sempatisini bu yone çekebiliriz.
Başka takımı tutmasına gelince onu aşalamadan sivassporumuzu sevdirmeliyiz buda zamanla olacak...
oyle sev terketle olmaz gardaslar.

SenSetik 15.01.2008 23:28

[QUOTE=puar;298932]Valla bu konuda benim düşüncelerim farklı buna benze bir kaç konudada demiştim...
taraftarı çekirdekden yetiştirmek lazım bu sitede 100 de 95 ninin daha once tuttuğu x takım var buda gayet normal hala bırakamayanlarda var buda normal...bence daha sakin vede daha içten yaklaşarak en azından sempatisini bu yone çekebiliriz.
Başka takımı tutmasına gelince onu aşalamadan sivassporumuzu sevdirmeliyiz buda zamanla olacak...
oyle sev terketle olmaz gardaslar.[/QUOTE]

ben ogün gerçekten hazmedemedim rize - gs maçı vardı. Valla zor tuttum kendimi böyle atlayım dedim sıkayım boğazını şunların. hele biriside s.spor forması giymemişmi. stadta karşıma çıksa tutar atarım dışarı. yani o kadar kinlendim. çıktım geldim canım Sivassporum sitesini açtım. dedim paylaşayım hemşerilerimle. rahatlayayım.

istemeden rencide ettiğim kırdığım gardaşlarım varsa özür dilerim ama özellikle Sivasta yaşayan arkadaşlara sesleniyorum. biz kabul etmeden dışarıdakilerde bunu kabul etmez. İstanbuldaki adama kızamamki Sivastakilerin halini görüyoruz. lütfen artık Sivasspora fbye gsye bjkya verdiğiniz değeri verin ve en azından ÖNCE SİVAS diyelbütün hemşerilerime saygılar sunuyorum, hangi takımı tutarsa tutsun ( trabzon hariç :)

.................................

etzel1967 16.01.2008 00:24

sivas geldi, febe, bejeke ve gese yok oldu...artık bunu kafımıza iyice yerleştirmeliyiz...sivaslı, sadece sivassporlu olur...kendisine "ayı" diyen bejeke ve benzerlerinin şakşakçılığını yapmaz...ha buna rağmen hala bejeke ya da benzerlerini (febe,gese gibi...) tutmaya devam edenler varsa, o hakaret içeren kelimeyi de hazmedecek mideye sahiptir demektir bu arkadaşlar...belki sert oldu ama başka türlü de izah edilmiyor ki...

Abdullah DuMaN 16.01.2008 07:45

[B]DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR!!![/B]

Del Piero 16.01.2008 15:15

[QUOTE=sensetik;297449]bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.

NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...[/QUOTE]

söylenecek daha çok söz var ama sitenin durumu buna müsait değil...

+++++++++++++++++++++++++++

Del Piero 16.01.2008 15:17

--->: -->: İHANET VE ÖZÜR !!!

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;300215][B]DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR!!![/B][/QUOTE]

böyle diyorsun doğru diyorsun helal olsun sana...

ama avatarında 8taşın trübün resmi var bu nasıl bir çelişkidir ?

ReFRaCToRY 16.01.2008 15:20

[QUOTE=eyuphan58;297454]GERÇEKTEN TEK KELİMEYLE HARİKA BİR YAZI:
TEŞEKKÜRLER BUNU İNŞALLAH SİVASLI OLUPTA SİVASSPOR'U TUTMAYANLAR OKURSA BELKİ AZDA OLSA KIYMETİNİ ANLARLAR[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B]bence yanlış düşünüyorsun Sivaslı olmak başka Sivassporlu olmak başka hiç kimseyi Sİvasspor u tutmuyor diye yargılayamayız!...[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:47.