![]() |
İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
[B][CENTER]2.Yarıya Fırtına Gibi Başlayan Sivasspor İ.b.b Engelinide Aşmak İstiyor.Tahminlerinizi Bekliyorum
Sivasspor-2 İ.B.B.-0[/CENTER][/B] |
--->: SİVASSPOR/İ.B.B.Maçı Tahmin Ve Yorumları
BİR ENGELİ DAHA 4 EYLÜL ÇİMLERİNE GÖMDÜK.ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA DAHA İYİ DESARJ OLMAMIZ LAZIM İ.B.B MAÇINI ALIP LİDERLİĞİMİZİN HESAPLARINI YAPMAMIZ LAZIM
|
[B][COLOR="Red"]SIVASSPOR:2ISTANBULBÜYÜKSEHIRBELEDIYESPOR:1.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
benim icimden sivasin 3-1 alacagi geciyor
|
-->: SİVASSPOR/İ.B.B.Maçı Tahmin Ve Yorumları
En zor maçlarımızdan birisi.. İ.B.B. ters takım. Ama bülent Hocayada güven tam.
|
--->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
SİVASIM BU MAÇI 3-1 KAZANACAK
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATI DOLDURALIM |
-->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
[COLOR="Black"][B]TRABZON GALİBİYETİNDEN SONRA İST.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE İNŞALLAH BU MAÇIDA TARAFTARLARIN DESTEĞİ İLE ALACAĞIZ.TÜM İSTANBULDAKİ TARAFTARLARI OLİMPİYAT STADINA BEKLİYORUZ.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B] HAYDİ YİĞİDO OLİMPİYAT STADINA[/B][/COLOR] |
İ.B.B - 1
[B]SİVASSPOR - 2[/B] [B] İNŞ. BU ENGELİDE AŞARIZ[/B] |
Sivas 1 Belediye 0 Ne demişler 1-0 olsun bizim olsun
|
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR:2[/COLOR]İst.B.Bel.:1[/B] [B]Bugünkü mükemmel galibiyetten sonra İ.B.B'yide yeneceğimizi düşünüyorum...[/B]
|
[B]ÇOK ZORLU BİR İSTANBUL DEPLASMANI HAYDİ HAYIRLISI DİYELİM.LİDERLİĞE OTURMAK İÇİN NE ÇABALAR GÖSTERDİK NE ZAHMETLER ETTİ SİVASSPORUMUZ BENCE KOLAY KOLAY BU TÜR MAÇLARI DEPLASMAN MAÇLARI BIRAKMAZ[/B]
|
[B][COLOR="Red"]İ.B.B = 1
sivaSSporumuz 3 Bence bu maçta Olimpiyat stadyumunda en az 50 BİN kişi olmalı ! Eğer İstanbul'da ki yiğidolar takımına sahip çıkarsa rahat galibiyet alırız[/COLOR][/B] |
ne olursa olsun o stad dolmalı...skor mkor önemli değil..
|
gardaşlar bu maçta ben orda olacam inşallah ist yigidolarda takımımızı destekler
|
bnce en azindan 30bin kisi olmassa o stadda bn Ist. taraftar olarak kalesinin yikildigina inanmaya baslayacagim bahane olamaz artik bnce bu maci 3 1 aliriz
|
[B]cok zor maç ama bız bunun da ustesınden gelırız 2-0 alırız dıyorum ben[/B]
|
SİVASSPOR 2 BELEDIYE 1*************
|
İBB:0
SİVASSPORUMUZ:3 OLİMPİYATI DOLDURMA DİLEĞİYLE... |
sivasım:2
ist:1 bu maçı alıcaz o kadar uzatmaya gerek yok. |
[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]Bu takım bize her zaman ters gelen bir takımdır.Umarım bu defa öyle olmaz.2.ligde de devamlı karşılaştığımız bir takım.Eğer o zamanki maçları hatırlayanlar varsa bilir.Adamları şimdiye kadar 3 golle bir defa yada iki defa yenebildik.Ben diyorum ki tek golle de olsa biz yenmiş olalım.
Cumartesi olimpiyattayız.Haydi yiğidolar......[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=FatihCan;298111][B][COLOR="Red"]İ.B.B = 1
sivaSSporumuz 3 Bence bu maçta Olimpiyat stadyumunda en az 50 BİN kişi olmalı ! Eğer İstanbul'da ki yiğidolar takımına sahip çıkarsa rahat galibiyet alırız[/COLOR][/B][/QUOTE] 50 bin kisimi???? 5 bin kisi gelirse iyi |
4 eylülde trabzonspor engelinide aşan takımımızın istanbul belediyespor önündede galibiyet serimize devam edeceginden eminim.
TAHMİNİM: SİVASSPORUM:2 İstanbul Belediye:0 |
Sivasspor-1
İ.B.B.-1 gibi geliyor |
bence İ.B.B.:0- SS:1
yaa ben anlayamıyorum... gurbette insan daha çok özler memleketini ve memleketinin takımını. kaç haftada bi maçımız oluyo istanbul'da. ben olsam dört gözle beklerim o maçları... Lütfen lider takımımızın taraftarının da lider olduğunu gösterelim tüm Türkiye'ye |
İNANDIK BU MAÇİ BİZİM İÇİN AL YİĞİDOM BENCE ÇOK TARAFTAR GELİCEK İNŞ SOĞUK OLMAZ HAVA
|
yenmemiz şart çok zor bir mac bekliyor iyi konsentre olursak alırız bu macı..ama zor olaack o belli.
|
SIVASSPOR bu maci 3 : 1 insallah alacak
goller:muhammed,chetkov,mehmet yildiz |
- 25 de stada gelen hakiki yiğidoları bu hafta gördük....
sıra 10 derecede 80.000i tam dolduracak yiğidolara geldi..bakalım görelim..nette yazmaya benziyor mu bu iş... sivasta hayrettin ve murat da yok bu hafta..ama taraftarımız çok olursa evimizdeymiş gibi oynayıp rahat alırız bu maçı.. |
[B][COLOR="DarkRed"]3-1 Abartısız alırız bence [/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]Haydi olimpiyata hınca hınç doldurmaya haydi çıldırmaya haydi destan yazmaya haydi tarih yazmaya başka Sivasspor yok[/B][/COLOR] |
Sivasspor:2 İBB:1 Olabilir
Ama Bu Skor İçin Tüm Sivas lı Tarftarları Olimpiyata bekliyoruz. 50.000 Kişiyi Bulursak O zaman Anlaşılırki Bu Taraftar ve Takım Şampiyonlugu İstiyor .Aksini Düşünmek Bile İstemiyorum. |
[COLOR="DarkRed"][B]Bu arada İst Bykşhr in en yaptığı şey belkide kontrataklarında çabuk çıkması rakip takımın defansını aşmasıdır ;Birde şu var Büyükşehir in +sı kadar - side Çabuk kontrataktan defansının çabuk dağılıp gol yemesi..Onun için bizde hesaplarımızı ii yapmalı Taktikler geliştirmemiz lazım ve eminimki Sn uygun nerde ne taktiği uygulayacağını ve futbolculara vereceğinden hatasız bir oyun sunacağından eminim Yiğidonun haydi Hayırlısı..[/B][/COLOR]
|
çok formda bir takım ne yapacakları belli olmuyor.. 1-2 alırız inşallah
|
bence haftanın en zevkli en güzel maçı olacak.. ama ne yazık ki bu maç yayınlanmayacak ve biz bu zevkten mahrum kalacağız..
|
Ben bu maç için bir skor tahmini yapmam ama sivas kesinlikle alıcaktır ve bu maçta bnde olimpiyat staadında sivasımızı destekleyeceğim bide bn hem sivaslıyım hemde gs liyim 2 takımımda en üst sırada başka ne isterimki:d
|
1-0 olsun bizim olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
Süper Ligde En Çok Zorluyacak Sayılı Takımlardan Bence Biraz Zorlanıcaz Emma:D Kazanmasını Bilicez
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]inşallah olimpiyattan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]SIVASSPOR bu maci 3 : 1 insallah alacak
goller:Mehmet Yildiz (2) Musa Aydin[/B] |
bence çok rahat geçeceğimiz maç olacak istanbuldaki taraftarlarımız stadı doldurursa futbolcualr tam gaz oynarlar..inş maçıda kayıpsız atlatacağız...
ist:0 sivasspo:2 olur bu maçta cetgov gol atar... |
yidolarımın ayaklarına salık trabzon engelini nasıl aşdıysak elbette i.b.b yide ezerek aşacağız i.b.b 2 sivas spor 3
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |