SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yabanci Transferler Hakkinda Düsünceleriniz ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1566)

CAGLAYAN 12.08.2005 18:06

Yabanci Transferler Hakkinda Düsünceleriniz ?

1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.

serhankaburcuk 12.08.2005 20:07

[b]Şuana kadar yeni transferlerden Anderson ve Sergio kalitesini gösterdi...Petkoviç zaten ligimize yabancı değil ve Sivasspor tam aradığı kaleciyi buldu...Kalla'yı henüz izlemedik Sivasspor forması ile ama Kamerun gibi bir milli takımda oynuyor kalitelidir tabiki...Balili zaten kendini Türkiye liginde ispatlamış bir adam...İnşallah Sivassporda dahada başarılara imza atacak...Bence Sivasspor yabancı transferinde akıllıca bir yol izledi...[/b]

KEREM_58_34 12.08.2005 20:11

sergio yu beğendimde andersonu fazla beğenmedim fazla izleme fırsatım olmadı ama sanki bana ağır gibi geliyor...İnşallah ilerleyen zamanlarda daha başarılı olurlarr petkowiçe bi sözüm 10 numara

Doko 12.08.2005 20:11

[QUOTE=CAGLAYAN]1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.[/QUOTE]
hayirli ugurlu olsun, büyük Takima büyük Futbolcular

Doko 12.08.2005 20:14

[QUOTE=KEREM_58_34]sergio yu beğendimde andersonu fazla beğenmedim fazla izleme fırsatım olmadı ama sanki bana ağır gibi geliyor...İnşallah ilerleyen zamanlarda daha başarılı olurlarr petkowiçe bi sözüm 10 numara[/QUOTE]
Anderson kaliteli futbulcu sakatli nedenligine biras agr kaliyor,
3-4 hafta sonra sen gör gardas

Sivasli-Imparator 12.08.2005 23:12

2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.[/QUOTE]

Abi M'Bamba transfer olmayacakmi?
Yani ben Fransergio ve Anderson'u begendim.
Kalla inanilmaz iyi bir defans futbolcusu.
Petko Bu ligin en iyi kalecilerinden biri.
Dennys'i bilmiyorum insallah hayirli olur.

cyberfanatik58 13.08.2005 00:29

Balili?

Balili yerine dışarıdan oyuncuda alabilirler.

VURUCUTIM 13.08.2005 03:49

Vatan evlatlari alinsi gardas

Ben isterimki sivasspor hep gercek sivaslilardan olusan bir kadrodan kurulsun turkiyede veya yurtdisinda top kosturanlardan hatta hocasi bile sivasli olsun.Sivas sonrada yuregi ve cesareti ile oynayanlardan dolsun ve kendini bulsun.Yabncilara gelinec Yonetimin en guzel sekilde hizmet vermeye calistiklari ortada bize dusense onlara Allah yardimcilari olsun diyoruz.Kolay degil sivas gibi bir sehrin camiyasinin basinda bulunmak tum gozler uzerlerinde tabik'ki en guzel transferleri yapmaya calisiliyor demeki en ugunu ve hayirlisi boyleymis.Sagolsunlar.Gonul yined yerli olsun ister herzaman bu vatanin evlatlari oynasin.

CAGLAYAN 13.08.2005 12:54

Yiğidolar transfere doymadığını gösterdi ve Pini Baliliyide Renklerine Bagladi
pini Balili 2 yilligina imza atti ..
[IMG]http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/xp/20050330/i/2428513161.jpg[/IMG]

Dogum Tarihi: 18.06.1979
Yasi: 26
Boyu: 1,73
Uyruk: Israel
Ayak: Sol

HakkıTİMUÇİN 13.08.2005 13:26

[QUOTE=CAGLAYAN]Yiğidolar transfere doymadığını gösterdi ve Pini Baliliyide Renklerine Bagladi
[IMG]http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/xp/20050330/i/2428513161.jpg[/IMG]

Ayak: Sol[/QUOTE]

hayırlı olsun...inşallah sivasa faydalı olur...

HUSO58 13.08.2005 13:43

M'bamba ne oldu ki balili yi almışlar iyi adam olsaydı kayseri kovmazdı.Takımda hep ikilik çıkarıyormuş kayserili taraftarlar öyle diyor

samsa58 13.08.2005 13:46

2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
sergio yu beğendimde andersonu fazla beğenmedim fazla izleme fırsatım olmadı ama sanki bana ağır gibi geliyor...İnşallah ilerleyen zamanlarda daha başarılı olurlarr petkowiçe bi sözüm 10 numara

serdal58 13.08.2005 14:01

hayırlı olsun

cengaver 30.08.2005 20:16

yeni Transferlerimizden Hakkinin Andersonun vede Petkovicin Performansini gördük insallah digerleride iyi Cikarlar
KALLA yi cok Merak ediyorum ..............................

sinan58_34 30.08.2005 20:35

[QUOTE=CAGLAYAN]Yiğidolar transfere doymadığını gösterdi ve Pini Baliliyide Renklerine Bagladi

Ayak: Sol[/QUOTE]

insallah buyuk basarılara ımza aatar

1967_DERNEK_MUSTAFA 30.08.2005 20:47

2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
[b]yapılan bu yabancı transferlerin hepsi olumlu sonuç verdi.balili yi göreceğiz..[/b]

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 20:59

[b]petkoviç ,anderson ,sergio Iyiler Ama Daha Kalla Ve Dennysi Görmedik..[/b]

1967 dernek serkan20 30.08.2005 21:50

2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
walla kallayı izlemedim ama diğer transferler güzel

Sivasli-Imparator 31.08.2005 13:54

[QUOTE=serkan20m]walla kallayı izlemedim ama diğer transferler güzel[/QUOTE]

Kardes Kalla, GS'li Song'la Kamerun'da defansin gobeginde gorev aliyor.
Cok ii bir futbolcu, Dunyanin en iyi defanslarindan biri.

CAGLAYAN 01.09.2005 11:12

Sivasspor, uzun zamandır takip ettiği ve prensip anlaşmasına vardığı Balili transferinde sıkıntı yaşıyor.

İsrailli golcünün, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Kayserispor’dan alacağı olan 175 bin dolar için FIFA’ya başvurduğu ve bu parayı almadan imza atmayacağını söylemesi üzerine Kırmızı-Beyazlı kulüp beklemeye çekildi. Tarafların önümüzdeki pazartesi günü bir kez daha buluşacağı ve Balili transferinde son kararın verileceği bildirildi.

ilteriş58 01.09.2005 11:55

petkoviç tanıdık kaleci sergio çok hoş oynuyor. andersonun biraz daha çalışması lazım

SkY_OrkuN_58 01.09.2005 12:36

Balilinin Transferi!!!!!!!!!!!!!!

Balili kesin olarak imzayı attımı.Attıysa hayırlı uğurlu olsun
Balili ve Anderson bu ligde çok iş yapar zaten bu iş Mehmet yıldızla olmazdı...

serhankaburcuk 01.09.2005 13:59

[b]Balili kesin olarak imzayı attı..İnşallah bizde çok işler yapacak...[/b]

DJMuRaT 01.09.2005 14:07

[b]HEPSİ YERİNDE TRANSFERLER BRAVO YÖNETİME[/b]

Kaptan-58 02.09.2005 10:44

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Balili kesin olarak imzayı attı..İnşallah bizde çok işler yapacak...[/b][/QUOTE]

HAYIRLISI OLSUN

YavuzTheYigido 02.09.2005 12:27

Transferlerimiz

Yabancilar:
1.PETKOVIC: Kalitesini Trabzonsporda ispatlamis bir kaleci.A Milli.Yan toplarda bazen hatali cikislar yapmakla birlikte karsi karsiya pozisyonlarda ve uzaktan sutlarda oldukca basarili.Kapasitesi Super ligi kaldiracak seviyede ancak yedekleri Vedat ve Akin fazla guven vermiyor.Belindeki sakatligi umarim en azindan devre arasina kadar nuksetmez.

2.FRAN SERGIO BASTOS: Juventude takimindan transfer edilen bu genc futbolcu defansin sag ici ve ortasahada oynuyor.Gectigimiz yil sampiyon olan Juventudenin degismeyen oyuncusu.Bence cok basarili olacak.Korner atislarimizda Galatasarayli Song gibi kafa vuruslarina geliyor,Cok cabuk,biraz teknigi zayif.Ama takim oyuncusu.

3.ANDERSON DOS SANTOS: Agir gibi gorunmesine ragmen pozisyon almada cok usta, Nerdeyse hic ofsayta dusmuyor.Bu rakip savunmalar icin bir handikap olacaktir.Mogi-Mirim Brezilyanin orta siralarinda bir ekip olmasina ragmen gectigimiz yil 17 gol atti.Mario Jardel stilinde agir gorunuslu.Kafa sutlari mukemmel.Insallah cok gol atacak.

4.DENNIS RICHARDS: Bulent Uygun begenmese aldirmazdi.Kapali Kutu.

5.RAYMOND KALLA:Bundesligada takip ettigimiz, Sivassporun bu yilki en iyi transferi.Defansin ortasinda oynuyor.Uzun boylu ve kafa toplarina cok hakim.Ayricada golcu bir defans oyuncusu.:) Her yil ortalama 6-10 gol atiyor.Bu bir defans oyuncusu icin ciddiye alinmasi gereken bir rakam.Kamerun milli takiminin degismez isimlerinden.

6.PINY BALILI: Istanbulsporda ve Kayserisporda basarili sezonlar gecirdi.Suratli ve teknigi cok iyi bir futbolcu.Tam forvet degil ama gole cok yakin bir futbolcu.Istanbulsporda bir sorun yasamadi,Kayserispordaki sorunlari bizi etkilemez.Her iyi futbolcu her takimda oynayamaz bu onun kotu bir futbolcu oldugu anlamina gelmez.Kan grubu A olan hastaya B grubu kan verilmez.Kayserinin sorunu yonetim bazindaydi.Bizde daha profesyonel yoneticiler var .Balili basarili olacaktir.Yeterki taraftarlarimiz provokasyonlara gelip Sporu Siyasete karistimasin.Sporun rengi, dili, dini olmaz.

YERLI FUTBOLCULAR:
1.HAKAN BAYRAKTAR: Cok degil 3 yil once Turkiyenin en iyi futbolculari arasinda gosteriliyordu.Iyi bir oyun kurucu.Gaziantepte kariyerinin en guzel gunlerini gecirdi.Fenerbahcede kadro zenginliginden fazla takima girememesine ragmen A milli oldu.Akcaabatta ayakta kalan bir iki oyuncudan biri oldu.Cok olumlu bir transfer.Allahín verdigi yetenekleri kaybetmediya! Basarili olacak.

2.MUSA KUS: Cok isabetli bir transfer.Top teknigi yuksek komplike bir takim oyuncusu.Yerlilerden en iyi transferimiz.

3.CEM KARACA: Sol kanat oyuncusunun mumla arandigi gunumuzde kiymetini bilmemiz gereken bir oyuncu.Ligin 4. Haftasindayiz .Cabuk uyum sagladi.Anadolu tecrubesi olan bir oyuncu.Lorantin eski ogrencisi.Isabetli ortalari var.11 deki yeri degismez.

4.MURAT DUMAN: Tecrubeli,Suratli,cabuk kademeye girebilen ve ofansif yonleri olan iyi bir defans oyuncusu.Cok yerinde bir transfer.Alanlardan Allah razi olsun.Gecen yil orada Kadir Demirel cok aksamaktaydi.

5.IBRAHIM AYDEMIR: Unterhaching den geldi.Genc ve yetenekli.Lorant 3 mactir ilk onbirde yer veriyor.Ama yabanci transferler uyum saglayip, oynayabilecek seviyeye gelip takima katilinca forma sansi az gorunuyor.

YUSUF AKBIN
CEM ISLAMOGLU
GORKEM hakkinda fazla bilgiye sahip degilim.Eminim iyi futbolculardir.
Sevgili baskanimiz ODYAKMAZ ve yoneticilerimiz e desteklerini esirgemeyen Valimiz ve Belediye Baskanimiz.Bize Super Ligdeki ilk yilimizda boyle bir takim hediye ettiginiz icin sizlere minnettariz.Allah razi olsun.Insallah Sivassporumuz Sanli taraftarimizin deestegiyle,yeni cehresiyle 4 Eylulumuzde ve deplasmanlarda cok basarili bir sezon gecirecek.
Dunyanin neresinde olursa olsun gonul bagimizi burada kurdugumuz Yigidolarimiza saygi ve selamlar..Bu platformda bizlere sesimizi duyurma ve goruslerimizi paylasma imkanini sagladigi icin basta Rustu abi ve degerli site yoneticilerimize tesekkurlerimi sunarim.

GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005 13:06

Allah Hayirlşi Ugurlu Etsin Arkadaslar...

ilteriş58 02.09.2005 13:35

balili hayırlı olsun
ama anderson bence biraz eksik kalıyor daha büyük işler yapması lazım

Kokomo 02.09.2005 14:29

Fransergio 1.Lig takımı Juventude'den degil, 2.Lig takımı Atletico Juventus'tan transfer edildi, bilginize.

GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005 15:43

yabancı transferlere diyebilecegim bişey yok hepside çok iii ALLAH nazardan korusun kısa sürede takıma adapte oldular
bence yerli transferlerde çok iyi sivasspor bu sene çok can yakacak...

Playaz58 02.09.2005 15:52

Transferler guzelde .. Dennyss den neden hic bir ses cikmiyor???

[url]www.transfermarkt.de[/url] ismi bile gecmiyor sivas takiminda???

bilgisi olan varmi

serhankaburcuk 02.09.2005 16:08

[b]Transfer komitemiz bu sene çok iyi çalıştılar futbolcuları hem izlediler hemde denediler..Ve şuandada alınan futbolcuların hepsinin fayda sağladığı ortada....İnşallah daha da başarılı olacaklar..Ve Sivassporumuza güzel günler yaşatacaklardır...[/b]

5841 02.09.2005 16:19

GERCEKLERI YAZACAKSAK VALLA BUNLARIN HIÇ BİRİLERİNİ PEK TANIMIYORUM . FUTBOL BILGIMDE PEK O KADAR İYİ DEYIL . YAZDIGINIZ FORUMLARI OKU***** BİR YERLERE GELMEYE CALIŞİYORUM.FORUMLARIN ALTINA YAZDIGINIZ :[COLOR=Red]İNŞALLAH- MAŞALLAH -HAYIRLI OLSUN -İYİ OLUR[/COLOR] : DİYE YAZIYORUM . HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.
BENDEN BU KADAR........

cyberfanatik58 09.09.2005 14:10

Dennys

Dennys Pena Lamego daha önce Dinamo Kievde oynamış. En son Attetico Paranense de oyuncu kurucu olarak oynamış

GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005 15:25

valla bende dnnsy i merak edıyorum inşalla iii bir futbolcudur...

Sweetgirl 09.09.2005 15:39

nerde resimler!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=3][B]normalde su oyuncular linkinde bide resimler olsa cok daha iyi olacak! nezaman yenilenecek bu link! tanimayanlarda en azindan ordan bilgi edine bilir! hatda oyuncular hakkinda biraz daha fazla bilgi verilse iyi olur! Ona görede yorum yapilabilir oyuncular hakkinda![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

gercek58li 09.09.2005 15:41

Olumlu...

Su ana kadar hepsi iyiler, insallah inisli cikisli grafik cizmezler!

tanju_58 09.09.2005 15:47

Arkadaşlar Dennys Hiç Bir Maçta Oynadimi?

mortal-love 09.09.2005 16:52

:d

Hea .. hic oynadimi su Dennys?

veysel 09.09.2005 17:04

[QUOTE=ultraSivas_58][b]petkoviç ,anderson ,sergio Iyiler Ama Daha Kalla Ve Dennysi Görmedik..[/b][/QUOTE]
petkovic ,anderson, sergio iyiler ama daha kalla ve dennysi germedik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25.