![]() |
Yiğidolu Sultanlar
Biz İstanbulda Sivaslı arkadaşlarımızla böle kendimiz bir arkadaşa pankart yaptırdık kendi çapımızda gidiyoz maça :)
Yiğidolu Sultanlar |
--->: Yiğidolu Sultanlar
tbr ederiz.helal olsun walla.......
|
tebrikler helal olsun sizlere...
|
:)biz teşekkür ederiz.... Sivas Kızıyız Sivassporluyuz
|
helal olsn size Sultanlar Hep Destek Tam Destek ;)
|
tesekkuRleR valla siVasıN kızıda erkegıde yıgıttıRRR:)) Allah razı olsuN bız ınandık sızde ınanın sampıyoN sivasspoR
|
Tebrikler helal olsun walla
Hep destek tam destek ;) |
ins sizin gibi daha cok giden olurda bizleri oralarda temsil edersiniz. yaptiginiz bu atilimdan dolayi sizi kutluyorum.
|
[B][COLOR="Indigo"]Tebrik ederim güzel bir düşünce. Yiğidolu Sultanlar yerine Yiğido Sultanlar deseniz daha anlamlı olur gibi.[/COLOR][/B]
|
[B]tebrik ederim sevindim :) basarilar dilerim
ama sultanlar bayan taraftari bir baska takimindi bildigim kadari ile sizler [COLOR="Red"]YIGIDE [/COLOR] olarak tanitsaydiniz kendinizi daha hos olurdu :)[/B] |
[QUOTE=Melis58;299199]Biz İstanbulda Sivaslı arkadaşlarımızla böle kendimiz bir arkadaşa pankart yaptırdık kendi çapımızda gidiyoz maça :)
Yiğidolu Sultanlar[/QUOTE] işte sivassımızn havasını solumuş kardeşimiz halal olsun size...inş sivassporumuz güzel günler görecek... |
[QUOTE=Melis58;299199]kendimiz bir arkadaşa pankart yaptırdık kendi çapımızda gidiyoz maça :)
Yiğidolu Sultanlar[/QUOTE] Tebrik ederim kızlar..;) İsim hoş olmuş.. Bi sürü erkek taraftar grubu var ama özünde yiğido hepsi, bizde yiğide zaten..:) Gittiğiniz maçlardan fotoğraflar da eklerseniz seviniriz.. Belediye maçına gidicek misiniz?.. |
[QUOTE=Melis58;299209]:)biz teşekkür ederiz.... Sivas Kızıyız Sivassporluyuz[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Vaytttttttttttt Ya Sivas kizisiniz Yakişir beeeeeeee:D[/COLOR][/B][/FONT] |
yaptığın bu güzel ve onurlu davranışından dolayı tebrik ederim seni
|
-->: Yiğidolu Sultanlar
[QUOTE=Melis58;299199]Biz İstanbulda Sivaslı arkadaşlarımızla böle kendimiz bir arkadaşa pankart yaptırdık kendi çapımızda gidiyoz maça :)
Yiğidolu Sultanlar[/QUOTE] Sizlerle gurur duyuyorum tebrik ederim bizlerde orda olacağız inşallah sivassporumuza şans getirirsiniz |
[QUOTE=Melis58;299209]:)biz teşekkür ederiz.... Sivas Kızıyız Sivassporluyuz[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"] Yanınızda olduğumuzu canı gönülden bilmenizi isteriz elimizden geldiğince ne gerekiyorsa yapmaya hazırız Eyvallah Mrs Yiğidolar:D[/FONT][/B][/COLOR] |
yha sivaslı olsunda nası olursa bizim memleketimiz gibisi varmı yha şuan bunu da sivassporun başarısıyla tüm türkiye görüyo
|
[B]vaaaay anam vayyyy heLaL oLsun vaLLa bu ne caba böLe :)[/B]
|
[B]ßu Çalışma Yeniçeri-Anqels Adı Altınta Toplandı ßeyler..!!![/B]
|
[B]basarılar dılerıız emegı gencen herkez[/B]
|
Yiğidolu Sultanlar[/QUOTE] [FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]VALLA COK GUZEL HELAL OLSUN..İNSALLAH ILERDE STADIN BI BOLUMUDE BAYANLARA AYRILIR NE DIYEYIM:):)[/COLOR][/FONT] |
tebrikler ve teşekkürler...yolunuz açık olsun...
|
[B]tebrikler güsel bir düşünce...[/B]
|
istanubul b.b. maçında kapalı ust de sol tarafda bi gurubn kız vardı gerçekdende çok guzel desdeklediler onlar sizmiydiniz yoksa
|
--->: -->: Yiğidolu Sultanlar
[QUOTE=çılgın-sedat;303677]istanubul b.b. maçında kapalı ust de sol tarafda bi gurubn kız vardı gerçekdende çok guzel desdeklediler onlar sizmiydiniz yoksa[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet bilmiyorum onlarmıdı ama burda oturmuş sabahtan akşama kadar oturan KLAVYE TARAFTARLARINA Örnek olmaları dileği ile bay bayan gözetmeksizin...Gerçekten bir bayan grubu vardı bayağı destek verdi olodukça helal olsun Alkışşş[/FONT][/B][/COLOR] |
[B]Tesekkuler yapılan calısmlara melıs kım oldugunu da bılıyorum merak etme basarılarının devamını dılerım ...![/B]
|
çok güzel ama yiğidolu değilde yiğido sultanlar deseniz deha iyi olucak size başarılar
|
[QUOTE=HaSiVasLıM58;303686][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet bilmiyorum onlarmıdı ama burda oturmuş sabahtan akşama kadar oturan KLAVYE TARAFTARLARINA Örnek olmaları dileği ile bay bayan gözetmeksizin...Gerçekten bir bayan grubu vardı bayağı destek verdi olodukça helal olsun Alkışşş[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
Ya gardaş öyle zulüm bir yazı yazmışsın ki zoruma gidiyor.Parasızlık adamı çaresiz bırakıyor.Okuduğum üniversiteden çıktım geldim Cumartesi maça giderim diye 15 ytl para var üstümde yol parasını tamamlayamıyorum diye gelemedim.Yani para olacakta ben mahalleyi alıp gelirim.Ama birşeyden veya birşeylerden bahsederken tam genelleme yapmasak iyi olur.Ölümüne kadar sivaslıyak.Soruyolar hangi takımlısın Sivasspor ya onu anladık peki daha hangi takımlısın Sivasspor--ya öyle değil büyüklerden kimi tutuyorsun diyolar ve yine tabikiide sivasspor biliyordum beni mahçup etmiyeceğini yiğidolarım.Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilede bu yakışır. |
HELAL OLSUN İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON....;)
|
[QUOTE=dede58;303944]Ya gardaş öyle zulüm bir yazı yazmışsın ki zoruma gidiyor.Parasızlık adamı çaresiz bırakıyor.Okuduğum üniversiteden çıktım geldim Cumartesi maça giderim diye 15 ytl para var üstümde yol parasını tamamlayamıyorum diye gelemedim.Yani para olacakta ben mahalleyi alıp gelirim.Ama birşeyden veya birşeylerden bahsederken tam genelleme yapmasak iyi olur.Ölümüne kadar sivaslıyak.Soruyolar hangi takımlısın Sivasspor ya onu anladık peki daha hangi takımlısın Sivasspor--ya öyle değil büyüklerden kimi tutuyorsun diyolar ve yine tabikiide sivasspor biliyordum beni mahçup etmiyeceğini yiğidolarım.Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilede bu yakışır.[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaşım bazen insanı adeta çıldırtıyorlar insan ister istemez bir yerde kitleniyor üzülüyor Süper Lige çıkmış adeta Ligi alt üst eden Herkesin KORKULU Bir rüyası olmuş ŞAMPİYON Luğa oynayan takımın taraftarı bence bu olmamalı..Genellikle zaten ben her zaman şunu yazarım durumu zamanı işi müsait olan insanlar taraftar gelmesi şart gelmeyeni KÜTÜKTEN Silmeli elbetteki durumu olmayanlara sözüm yok ALLAH Razı olsunlar bu arada birdaha bu şekil tatlı bir çıkmazda olursan sen değil genel olarak tüm hemşerilerimiz bana özelden bir mesaj atman yeter artarda ALLAH a em ol..[/FONT][/B][/COLOR] |
bölündükçe bölünüyoruz....ne güzel[B](!)[/B]
|
ins bu calismalariniz bir onem kazanir ve sizlerde sivasli sultanlar olarak basaridan basariya kosarsiniz
|
hayırlı olsun başarılar.........
|
[B]TEsekkurler destegınızın artarak devam etmesını temennı edıyoruz ...![/B]
|
[B]İstanbuldakı 3 buyuk dıee tabır edılen takımların muthıs derecede bayan taraftarları var ...![/B]
|
[B][B][COLOR="Red"]Sizde onlar kadar buyuk olabılırsınız ama yıne de tesekkurler ...![/COLOR][/B][/B]
|
[B][B][B][B][B][/B][/B][/B][/B][/B][B]***Hep Destek***Tam Destek***[/B] Hepinize Tşkler...
|
kirmizi beyaz $ampiyon sivas!!! sonuna kadar sivassporluyuz! maçina gidemesemde destegim sonsuzzzzzz!!!!
|
sonuna kadar sivaslıyız
arkadaslar yazim niye tam gelmiyor? |
valla helall olsun kızlar destek en çok zor zamanda gerekir zor zamanlarda liderlik yolunda olur :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:11. |