![]() |
OLİMPİYATTA YENİLMEDİK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/olimpiyatstadi270.jpg[/IMG]
Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, bu stadda oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanılacak olan müsabaka öncesinde Sivasspor bu stadyuma yapancı değil. Olimpiyat Stadyumu'nda 4 karşılaşma oynayan yiğido, 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, Olimpiyat Stadyumu'nda ortaya koyduğu güzel futbolla da beğeni topladı. 2. Lig A kategorisinde Fatih Karagümrük, süper ligde Malatyaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor müsabakalarında Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan yiğido 8 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Sivasspor'un maç karnesi ise şöyle: Fatih karagümrük-Sivasspor 2004-2005 2. Lig A 2-3 (Mohamed Ali Kurtuluş (2) Gökhan Bozkaya) Sivasspor-Malatyaspor 2005-2006 süper lig 1-1 (Hakkı Hocaoğlu) Sivasspor-Vestel Manisaspor 2005-2006 süper lig 1-0 (Anderson) Sivasspor-Trabzonspor 2005-2006 süper lig 2-1 (Sergio-Balili) |
--->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK
bu seferde kazanacaz.. ist bld iyi takım dikkatli olmalıyız
|
yaaani böyle olması lazım zaten.. Gs-Fb-Bjk saha kapatma cezası alınca maçlarını niye İzmir'de oynuyorlar? Seyircilerinin orada da çok fazla olmasından..
Bizim için de İstanbul stadları (özellikle olimpiyat stadı) 2. stadımız gibi olmalı. Ama bunun için büyük bir taraftar desteğine ihtiyacımız var. Aslında bunun da potansiyeli var ama nedense beklenen ilgiyi göremiyor 'LİDER'imiz... Galiba bazı kardeşlerimizin bu takımı desteklemesi için önce uefa kupası falan olmamız lazımm... Önemli olan şu anda ihtiyacımız olduğu anda destek olmaları... |
GS,FB,BJK kovalayan Sivaslı gençler çok.. ben çok tanıyorum oralarda trübünde takılan... hatta bizim mahalledeki sivaslıların çoğu bjklıdır.. ibrahim toroman izlemek için giderler.
|
[COLOR="Red"][B]şampiyonluğa öyle inanmışız,ki nerde oynanırsa oynansın hiç fark yapmaz..:D[/B][/COLOR]
|
[B]olimpiyattaki trabzon maçını,manisa maçını,sarıyer maçını,malatya maçını,....
hele hele trabzon maçını balilinin attığı o golü...süper maçlar oldu olimpiyatta[/B] |
[B]Olimpiyat stadında İstanbul engelini de geçeceğiz...[/B]
|
-->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK
Evet olimpiat stadyumu bize şans getiriyor bizim maclarımız yenilgisiz gecti bu macıda alıp zirve yarışında yerimizi korumalıyız herkesin bu maca gelmesi lazım
|
olimpoiyatı doldurmalıyızzzzzzzzzzzzzz
|
olimpiyat stadınaki maçlarda çok iyiz nedeni ise seyirrci desteği çok iyi sivas maçlarında olimpiyat bayağ bi doluyo....ist sivasda yendiğimiz gibi istdada yenicez..
|
İNŞALLAH İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİRİ YENİP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ CUMARTESİ GÜNÜ STADI DOLDURALIM.
|
trabzonu bide olimpiyatta devirmişiz
helal valla :D |
sivs olimpiyattı kimi devirmediki ist deviricez........
|
maçın cumartesi günü olması işçileri zorlayacak ama inşallah bu maça hemşerilerimiz olsun tüm anadolu insanıda ilgi gösterir. İşçiler izin alamssanız sivasspor için kaçmaya:D değer bence Lideri yanlız bırakmayın yiğidoLaRRRRRR
|
Arkadaşlar itidalli olun, Bld. takımı son derece zor bir takım.
Galibiyet büyük başarıdır. |
ben servet tokmak insallah yeneriz
|
VARMI BIZI DURDURACAK ,ANADOLUDA TEK ŞAMPIYON SIVAS OLACAK ,İTİRAZ OLANLAR OLURSA KANLAR AKACAK ..
|
[COLOR="Blue"][/COLOR]istanbuldaki yiğidolar bu karşılaşma kaçmaz hem gün uyuyo hem saat uyuyo herkse olimpiyata gitsin ne kadar sivaslı varsa tabi müsait olanlar isterimki o tribünler komple dolsun istenilse olur eğer o tribünler dolarsa sevindireceğiniz biri var oda başkanımız mecnun abi
|
benm yazımı hang, iblis kldırdı bana msj çeksin.
|
stadı yiğidolara yakışır dolması lazım..
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;300004][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/olimpiyatstadi270.jpg[/IMG]
[COLOR="Black"][B]İNŞALLAH BU MAÇDADA BAŞARILARIN DEVAMINI GETİRECEĞİZ.TÜM TARAFTARLARIMIZI DESTEKLEMEYE BEKLİYORUZ[/B][/COLOR].QUOTE] |
ben fazla taraftar gelecegini sanmiyorm mac saati cok ters ama yinede biz yenecez
|
ben sivaslılara güveniyorum eminim sivassporumuzu ordada en iyi şekilde desket vereceklerdir ve stadı dolduracaklardır bizde kazanıp en iyisini yapmış olacağız
|
ya aslında maç pazar günü olsaydı rekor kırardık ama benim çoğu arkadaşımn işleri uymuo bu saatlere izin alamıolar ama ben gidicem olsun cumartesi olsada yinede doldururuz olimpiyatı inletiriz
|
[B][I]Süperligin en iyi kontratak oynayan 2. takimi karsi karsiya gelecek... Ben sivassporu istanbul BB den bir adim önde görüyorum cünkü Toplu savunma Toplu hücümu süperligde en iyi oynayan bir kac takimdan biride biziz.Galatatasaray maci bizim acimizdan bir is kazasi olarak görüyorum sakatliklar olmamis olsa idi o mac kesinlikle 2-0 bitmezdi ilk 10 dakikada GS yi perisan etmistikki sakatliklar bizim elimizi kolumuzu bagladi insallah bir daha böyle üst üste sakatliklar yasamayiz ben istanbulu yenecegimize inaniyorum cünkü bizim artilarimiz istanbuldan cok,Benim skor tahminim.... Sivasspor 3- 1 istanbul BB.. hic korkum yok allahin izni ile bu macida rahatca gececegiz ....[/I][/B]
|
çok zor maç, belki fener maçından daha zor....inşallah yanılırım ve kolayca kazanırız......
|
5 de 5 yaparız inşallah................
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;300004][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/olimpiyatstadi270.jpg[/IMG]
Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, bu stadda oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanılacak olan müsabaka öncesinde Sivasspor bu stadyuma yapancı değil. Olimpiyat Stadyumu'nda 4 karşılaşma oynayan yiğido, 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, Olimpiyat Stadyumu'nda ortaya koyduğu güzel futbolla da beğeni topladı. 2. Lig A kategorisinde Fatih Karagümrük, süper ligde Malatyaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor müsabakalarında Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan yiğido 8 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Sivasspor'un maç karnesi ise şöyle: Fatih karagümrük-Sivasspor 2004-2005 2. Lig A 2-3 (Mohamed Ali Kurtuluş (2) Gökhan Bozkaya) Sivasspor-Malatyaspor 2005-2006 süper lig 1-1 (Hakkı Hocaoğlu) Sivasspor-Vestel Manisaspor 2005-2006 süper lig 1-0 (Anderson) Sivasspor-Trabzonspor 2005-2006 süper lig 2-1 (Sergio-Balili)[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"][B] Evet hanii bazılarımız genelde hep aynı berbere gider aynı marketten alışveriş yapar'aynı mağazadan elbise giyinir'aynı galeri den arabasını değişir ya;yabancılık çekmez ya ..!!İşde Olimpiyatta öyle bir şey(Hatırı sayılır izleyici kitlesi değil)Müthiş olağanüstü bir izleyici kitlesi vardı ve ben o zamanlar aynen kendime şu soruyo çok sordum olimpiyatta 4 maçıda izleyen birisi olarak..?Biz II.Ligdeyken bu taraftarımız varsa 4 Eylül ü Şimdiden yıkmaya yeni bir saha yapmaya hazırlanalım ;Sadece ben değil inanıyorumki binlerce taraftar da aynı benim düşünceme katılmıştır..Evet Olimpiyat 4 Eylül den sonra bizim evimiz diyebilirim..Bazı arkadaşlar için istikamet biraz ters biliyorum ama Gülü(S.S)dikenine katlanır..Özellikle şunu unutmadan belirtmek istiyorum;Malatya maçına gelen arkadaşlar hatırlayacak eminim Hani Bir grup Malatya taraftarı Kendi trübünlerinde bize Bizim Bayragimiz Sivasspor un bayragini açmisdi gerçekden dünyada görülecek onlarca güzellikler arasındaydı Bizdede bayrak yoktu yani 44 ün ama bizde bu jestin altında kalamazdık ;Bizde Devre arasindan disardan satin aldigimiz bayragi açdik Komsu Malatya Spor insallah bir an önce Süper lig yolu açilir TFF 1. Lig müsabakalarında başarılar dilerim..!![/B][/COLOR][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]Atılan ok uzatılan gül bu bedenden çıkmadıkça asla unutulmaz!!44[/B][/COLOR][/FONT] |
Bu Arada arkadaşlar Radio 93.90 ı dinlemekte fayda görüyorum;Oldukça sabahları Sivasspor a Sivas a Yer veriyor hatta kısa Sivasspor marşları çalıyor ve Sivasspor la ilgili mesajlar atılıyor dinleyiciler tarafından örneğin az önce gelen akımdaki 3 mesaj
--Söylermisiniz dj Avrupanin 10/10 Yapan yiğidosu.. --Söylermisiniz dj Herkes olimpiyata haydi yiğido.. --Kalplerimizdesiniz Sn Bşkn.Uygun Futbolcular yer gök kırmızı byz. V.b sanırım sizde olsaydınız benim yerimde sonuç ne olursa olsun isterse Sivas lıları radio çekmek olsun beni ilgilendirmez sadece Sivasspor için kalpleri bir araya getiriyor Güzel mesajlar veriliyor |
SİVAS'LIYIM DİYEBİLEN,TOPRANI SEVEN GELSİN.SİVAS DA İÇTİĞİ SUYUN,YEDİĞİ EKMEĞİN,SOLUDUĞU HAVANIN HATIRI İÇİN.
|
OLİMPİYATTA YENİLGİ YOKK
Olimpiyatta yenilgimiz yok
[PHP][URL=http://img212.imageshack.us/my.php?image=1200414928fx1.jpg][IMG]http://img212.imageshack.us/img212/9614/1200414928fx1.th.jpg[/IMG][/URL][/PHP] İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanılacak olan müsabaka öncesinde Sivasspor bu stadyuma yapancı değil. Olimpiyat Stadyumu'nda 4 karşılaşma oynayan yiğido, 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, Olimpiyat Stadyumu'nda ortaya koyduğu güzel futbolla da beğeni topladı. 2. Lig A kategorisinde Fatih Karagümrük, süper ligde Malatyaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor müsabakalarında Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan yiğido 8 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Sivasspor'un maç karnesi ise şöyle: Fatih karagümrük-Sivasspor 2004-2005 2. Lig A 2-3 (Mohamed Ali Kurtuluş (2) Gökhan Bozkaya) Sivasspor-Malatyaspor 2005-2006 süper lig 1-1 (Hakkı Hocaoğlu) Sivasspor-Vestel Manisaspor 2005-2006 süper lig 1-0 (Anderson) Sivasspor-Trabzonspor 2005-2006 süper lig 2-1 (Sergio-Balili) |
[B][COLOR="Red"]Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, bu stadda oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanılacak olan müsabaka öncesinde Sivasspor bu stadyuma yapancı değil. Olimpiyat Stadyumu'nda 4 karşılaşma oynayan yiğido, 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, Olimpiyat Stadyumu'nda ortaya koyduğu güzel futbolla da beğeni topladı. 2. Lig A kategorisinde Fatih Karagümrük, süper ligde Malatyaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor müsabakalarında Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan yiğido 8 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Sivasspor'un maç karnesi ise şöyle: Fatih karagümrük-Sivasspor 2004-2005 2. Lig A 2-3 (Mohamed Ali Kurtuluş (2) Gökhan Bozkaya) Sivasspor-Malatyaspor 2005-2006 süper lig 1-1 (Hakkı Hocaoğlu) Sivasspor-Vestel Manisaspor 2005-2006 süper lig 1-0 (Anderson) Sivasspor-Trabzonspor 2005-2006 süper lig 2-1 (Sergio-Balili)[/COLOR][/B] |
Trabzonu hep yeniyodu sivas yine yendi, bursaya hep 3 atıyodu yine üç attı, beşiktaşı inönüde yeniyoduk yine yendik, ankaraya konyaya şansımız tutmuyodu yine olmadı, samiyende puan alamamıştık yine alamadık, olimpiyatta yenilmiyoduk yine yenilmeyeceğiz inşallah :)
|
Allah'ın izniyle yine yenilmeyeceğiz. İnşaallah galibiyet serimizi İ.B.B. ile devam ettiririz. Özellikle İstanbul'da ikamet edip her ne şartlarda olursa olsun Sivas'lıyım diyen herkesin Olimpiyat stadyumunu dikkat çekici boyutta doldurmalarını bekliyoruz. Gönlümüz ve dualarımız onlarla olacaktır. Tek üzüleceğimiz olay İstanbulda ikamet edip stada gitmeyenler için olacaktır. Geçen hafta tarihi buz havada bizler nasıl takımımızı 4 eylül stadında yanlız bırakmadık ise sezonun son fırsatı olarak değerlendirip bu müsabakada Sivassporu yanlız bırakmayacaklarına inanıyorum. Nasıl yalnız bıraksınlar çünkü Sivassporu bir daha bu sezon İstanbul'da izleyemeyecekler. Çünkü altımızda yer alan malum takımların tamamı 4 Eylül stadını ziyaret etme, oranın havasını alma zorunlulukları var. Galibiyet sevincimizi yeniden yazmak dileğiyle hoşça kalın. Kolay gelsin.
|
inş galibiyet serisine devamedeceğğiz
|
inş bu maçıda kazanıp olimpiyat stadındaki galibiyet serimizi sürdürürüz...
|
tarih tekerürden ibarettir
tekrar galip çıkacağız olimpiyattan allahın izniyle |
olimpiyat uğurlu geliyo bize .........
|
bu sefer kazanacağız ama yinede korkum var çünkü bu takım bize hep ters geldi ..istanbuldaki bütün maçlarına gittim ama kazandığımız bir maç hatırlıyorum ya da iki maç ...
|
Dolu bir olimpiyat için...
[B][FONT="Comic Sans MS"]cumartesi günü oynayacağımız maçta lidere yakışan taraftarı olimpiyat stadından tüm türkiye'ye göstermeliyiz.bunun için istanbuldaki derneklerimizden ve büyüklerimizden iyi bir organizasyon düzenlemelerini rica ediyorum.olimpiyatın dolması için lütfen yardımcı olun... [/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:07. |