![]() |
YeNiÇeRi-AnqeLs
[B]Öncelikle Şurdan Başlıyım Beyler Bayanlar Biz İstanbulda Yaşıyoruz Bizim Daha Önce Başlattığımız Bi Oluşum Wardı Yiğidolu Sulztanlar Die Ancak Yeni Grup Deilde Olan Bir Grup Altında Toplanmaya Karar Werdik Ve Bundan Sonra İsmimizi Yeniçeri-Angels Olarak Deiştirdik Ve Yolumuza Boyle Dewam Edecez Biz İstanbulda Yaşıoruz ve 20-25 kişilik Bi Potansiyelimiz Var Şimdilik Ancak Bu Artacaktır Tabiki Sanmayınki Biz İst.de Yaşıoruz Die Bu Gruba Siwastaki Hanımlar Katılmayacak Tam Tersi Ordanda Talep Olursa Temsilcilik Verilecektir Bunu Sivastaki Yeniçeriler Takip Edecekler.
Gruba Katılmak İsteyen Kızlar Bana Özelden Ulaşsınlar.İlk Organızasyon İstanbul bşb MAçına İnş... YENİÇERİLER!!!...[/B] |
--->: YeNiÇeRi-AnqeLs
[COLOR="DarkRed"][B]Hayırlı uğurlu olsun!.... Hojqeldiniz YENİÇERİ-ANGELS[/B][/COLOR]
|
Yeniçerilerle birleştik.. güsel bir oluşum olcak..
|
sizi kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum... bayanlarla sivas maçları dahada güzel oluyor :)
|
Hayırlı uğurlu olsun
++++++++++++++++++++++++++++ :) |
tebrikler çalışmalarınızda başarılar dilerim hoşgeldiniz YENİÇERİ-ANGELS
|
hayırlı uğurlu olsun bşb maçından sonra potansiyel yaparsınız
|
-->: YeNiÇeRi-AnqeLs
[B]Melis Çalışmanı Kutluorum ßizlerden Sİze En İYi Şekilde Destek qElicektir Merak Etmeyin
Yeniçeriler!!![/B] |
[QUOTE=Melis58;300570]Yeniçerilerle birleştik.. güsel bir oluşum olcak..[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B]inşallah her türlü yanınızdayız!... YENİÇERİLER!....[/B][/COLOR] |
[B]mükemmel bir oluşum yanınızdayız maddi manevi
Y€NİÇ€RİL€R[/B] |
teşekkürler arkadaşlar.........
|
[COLOR="Black"][B]tebrik ederim çok iyi yapmışsınız her türlü yAnınızdayız sivastaki bayan arkadaşlarıda BU KONUDA yönlendireCEgimizden emin olabilirsiniz..
bir yerde YENİÇERİ ismi geçiyorsa biz ordayız demektir... saygılar[/B][/COLOR] |
[B]yanınızdayım hayırLı oLsun............[/B]
|
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH KATILIMLAR BİRAN ÖNCE ARTAR
İZMİRDEN SAYGILAR |
HAYIRLI OLSUN İNŞ BAŞARILI OLURSUNUZ.
|
Çok güzel bi fikir. Bizim tribünlerimize kadın eli değmesi lazım, Sivas'ta eşlerimizle maçları izlemek istiyoruz. Bu iyi bir başlangıç olur inşallah.
Yolunuz açık olsun Yeniçeri-Angels |
[B]yanınızdayım inşallah hayırLı oLsun [/B]
|
GERÇEKTEN GÜZEL BİR OLUŞUM İNŞALLAH BAŞARILI OLURSUNUZ.
|
[B]Oncelikle İStanbuldaki ßayanların Rağbet Etmesini ßeklioruz ßurdaki ßayanlarada ßiz Yardımcı Olacağız ßu Olaya Ön Ayak Olduğu İçin Melis Arkadaşımıza Tşk Edıoruz...[/B]
|
yeniçeriler herkezin gönlüne girmiştir.
ben yeniçeriliyim demeyen bile usulca izlemiştir. akıncılar 58 olarak bir diğer maçta 10 bayan taraftara MERT KARŞIYAKA'dan inşallah bilet sözü bekliyoruz.Hatta AHMET abinin de sayıyı arttırmasını diliyorum.Öğrencilerde unutulmasın her zamanki gibi.bizim örenciler.(kasimpasa maçı) |
[QUOTE=merkez-1;300638]yeniçeriler herkezin gönlüne girmiştir.
ben yeniçeriliyim demeyen bile usulca izlemiştir. akıncılar 58 olarak bir diğer maçta 10 bayan taraftara MERT KARŞIYAKA'dan inşallah bilet sözü bekliyoruz.Hatta AHMET abinin de sayıyı arttırmasını diliyorum.Öğrencilerde unutulmasın her zamanki gibi.bizim örenciler.(kasimpasa maçı)[/QUOTE] olabilir.neden olmasın. söz büyüklerin. |
[QUOTE=mermerbey;300639]olabilir.neden olmasın.
söz büyüklerin.[/QUOTE] sağol baboş katıldığın için. aşağı kata gelene. |
[QUOTE=mermerbey;300642]sağol baboş katıldığın için.
aşağı kata gelene.[/QUOTE] ayrıca iyi düşüncen var senin... |
[B]sağol babili
sağol agali sağol mermeri[/B] |
[B]KArdeşim Sİz Ne Dionuz Ya Konuyu Saptırmayın....Ayık Olun ;)[/B]
|
[QUOTE=mermerbey;300642]sağol baboş katıldığın için.
aşağı kata gelene.[/QUOTE] daldık konuya. tamam iniyom asğı kata. ÖZÜR BEYLER BAYANLAR DALMIŞIZ. KONU HAKKINDA BAŞLADIK NERDEN ÇIKTIK. GÜLE GÜLE ŞİMDİLİK HAYIRLI OLSUN TEKRAR. |
hanım arkadaşların bu örnek çalışmaları ve gönülden destekleri takdire şayandır...sağolun, var olun...
|
[QUOTE=mermerbey;300644]ayrıca iyi düşüncen var senin...[/QUOTE]
[QUOTE=merkez-1;300646][B]sağol babili sağol agali sağol mermeri[/B][/QUOTE] [B]agali.ala ala[/B] çıktınmı in aşağı. [B]AYRICA BENDENDE ÖZÜRDİLERİM.[/B] HAKKATEN DALMIŞIZ.KERATA TUTTU BENİ.:)TUTULDUK [B]NEYSE BENDE KAÇİM GÖRÜŞÜRÜZ.ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]konuyu sabote etmeyin beyler!.....:@[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=mermerbey;300651][B]agali.ala ala[/B]
çıktınmı in aşağı. [B]AYRICA BENDENDE ÖZÜRDİLERİM.[/B] HAKKATEN DALMIŞIZ.KERATA TUTTU BENİ.:)TUTULDUK NEYSE BENDE KAÇİM GÖRÜŞÜRÜZ.ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA[/QUOTE] lan mermer konuya saçma sapan cevaplar yazma..gir geyik bölümüne yaz..senlemi uğraşcaz..ne olduğu belirsiz mesajlar yazıp duruon...anteni kuki herif |
[QUOTE=mermerbey;300651][B]agali.ala ala[/B]
çıktınmı in aşağı. [B]AYRICA BENDENDE ÖZÜRDİLERİM.[/B] HAKKATEN DALMIŞIZ.KERATA TUTTU BENİ.:)TUTULDUK [B] NEYSE BENDE KAÇİM GÖRÜŞÜRÜZ.ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA[/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B]hoca siz ne diyorsunuz beeeeee konuyu nerlere götürmüşsünüz, neyse bundan sonra alakalı şeyler yazalım, YENİÇERİ NERDE biz yanındayız kız arkadaşlaı bu konuda yönlendirelim......[/B][/COLOR] |
istanbulda yaşıyorum ve bu oluşuma sonuna kadar destekliyorum bnde üye olabilrim
|
[QUOTE=34elif58;300656]istanbulda yaşıyorum ve bu oluşuma sonuna kadar destekliyorum bnde üye olabilrim[/QUOTE]
[B]bu iş oLacak inş.iLk meyvesini verdi :)[/B] |
[B]Sayı Zaten Elimizde War Potansiyel İyi Yani ßoyle Yeni Yeni Uyelerde Oldukça Artıcaktır [/B]
|
[B]Hayırlı Uğurlu Olsun Demek Düşüyo Bize...[/B]
|
[COLOR="black"][B]ARKADAŞLAR BU FİKRİ ORTAYA ATANI VE UYGULAMAYA KOYANI TEBRİK EDİYORUM ÇOK HARİKA BİR FİKİR YENİÇERİ EFSANESİ KALDIĞI YERDEN DEĞİL DAHADA GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVAM EEDECEK [/B][/COLOR]
|
hayırlı olsun herkese ben Ankaradaım ama eger burda da varsa sıvaslı bayanlar [B]Yenicerı-Angels[/B]'ların Ankara ayagını da kurabılrz;)
|
[B]Esraa Olabilir İletişime qEcersek Sewinirim...[/B]
|
[B]Hayırlısı Dıyelım Gecelımm Ne Yapalım Saygılarla[/B]
|
çok güzel düşünmüşsünüz hayırlı olsun :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:04. |