SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HEDEFİM MİLLİ TAKIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15807)

SivasSpor.Com 16.01.2008 19:26

HEDEFİM MİLLİ TAKIM

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/akin.jpg[/IMG]

Akın, (A) Milli Takım'da oynamayı çok istediğini kaydederek, ''İnşallah Fatih Terim beni çağırır. Hiç (A) Milli olmadım. Bu nedenle milli takıma gitmeyi çok isterim. Bana şans vermeleri beni çok mutlu eder'' dedi.

Süper Lig lideri Sivasspor'da, son haftalarda performansını artıran kaleci Akın Vardar, Türk kalecilerin önünün kesildiğini söyledi.

Avustralyalı kaleci Petkoviç'in sakatlanmasının ardından kaleyi devralan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk kalecilerin önünün kesildiğini belirterek, ''Bence Türk kalecileri çok iyi düzeyde'' dedi.

Son dönemde yine yabancı kaleciye dönüş yaşandığını ifade eden Sivassporlu kaleci, ''Bu şekilde yerli kalecinin şansı azaldı. Bence Türk kalecileri iyi oynuyor. Galatasaray'da Orkun çok iyi oynuyor. Yine de takımı yabancı kaleci arayışı içinde. Buna anlam veremiyorum. Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü çok iyi kaleci. Barcelona'da şans verselerdi oynardı'' diye konuştu.

Petkoviç'in, Konyaspor maçında sakatlanmasının ardından 9 haftadır ilk 11'de forma giydiğini dile getiren tecrübeli kaleci, ''Her şey güzel gidiyor. Petkoviç'i aratmamaya çalışıyorum. Eksiklerim olduğunu biliyorum. Daha iyi oynayabilirim. En büyük eksiğim kale vuruşlarını atarken top kısa düşüyor. Petkoviç'in iyileşmesinin ardından kaledeki tercihi teknik direktörümüz yapacak. Benim de o dönemdeki formum önemli.''

Sivasspor'un şampiyonluk şansına değinen Akın Vardar, şunları söyledi:

''Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Önümüzdeki 4 maçı kazanırsak şansımız daha fazla olur. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz rakipler Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile içerde oynayacağız. Bu bizim için avantaj olacak. Kendi sahamızda iyi oynuyor ve güzel sonuçlar alıyoruz. Evimizde hiç maç kaybetmedik. Biz önce hedef olarak UEFA Kupası'na katılmayı belirlemiştik. Bu kupaya katılmayı garantiledikten sonra şampiyonluk niye olmasın? İnşallah şampiyon oluruz.''

Akın, (A) Milli Takım'da oynamayı çok istediğini kaydederek, ''İnşallah Fatih Terim beni çağırır. Hiç (A) Milli olmadım. Bu nedenle milli takıma gitmeyi çok isterim. Bana şans vermeleri beni çok mutlu eder'' dedi.

Sivasspor ile olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini dile getiren Akın, ''Şimdilik Sivasspor'un başarısını düşünüyorum. İnşallah ilerde büyük takımlarda oynarım'' diyerek sözlerini tamamladı.

cesur sivas 16.01.2008 19:31

--->: HEDEFİM MİLLİ TAKIM

insallah bizim turkiyemizin kalecisi olur cunku cok iyi bir kaleci

burak_baykal 16.01.2008 19:44

-->: HEDEFİM MİLLİ TAKIM

[COLOR="Black"][B]GÖSTERDİĞİN OYUNLARINLA BİR BAŞARIDAN BAŞARIYA ADIM ATIYORSUN.İNŞALLAH İSTEĞİN GERÇEKLEŞİR VE SİVASIMIZI TEMSİL EDERSİN.ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.[/B][/COLOR]

altuntas58 16.01.2008 19:49

Helal olsun sana AKIN VARDAR bu hafta trabzonsporun ilk dakikadaki % 100 lük gol posizyonunu can siperane kurtarışın ne kadar güvenli bir kaleci olduğunuzun bir göstergesidir kendini topa karşı siper edip pozisyonu boşa cıkarıp bizi kurtardınya diyebilirimki macın kırılma noktasını sen tespit ettin eğer ilk dakikada o golü yeseydik macın seyri değişebilirdi sağol varol sana çok teşekkür ederim bu gidişle petkovicin papucunu dama atacaksın onunlada kalmayıp fatih terim seni milli takıma cağırmasına az kaldı bu performansla gidersen ufkun acılacak sen bizim en iyi ve en güvendiğimiz bir kalecisin iyiki varsın AKIN

Divriği58- 16.01.2008 19:50

zor dönemde kurtarıcı görevi üstlendi ama şuan çok üst düzey bi kaleci değil açıkcası her degajı benı deli ediyo sivasın kaleci antrenörü bi öğretsin degaj atmayı

GLoBe-Y-Gençlik 16.01.2008 19:50

[B]HAYATINDA BASARILAR DILERIZ AKIN ABIMIZE[/B]

Sivasbulguru 16.01.2008 19:58

bence de süper kaleci ve milli takıma da yakışır..:)

yigidomustafa58 16.01.2008 20:01

[B]inşallah o da olur sen kafaya takma Akın...[/B]

özsivasli1903 16.01.2008 21:11

bence bu cok önemli bi konu...
akin vardar su son 6 aydir türkiyenin en iyi kalecisidir
ama sayin fatih terim hocam ona minnet eder mi bilmem
o genelde galatasaraydan yapili bi on biri tercih ediyo
hic adaletli olmuyo bence...
hayrettin mehmet yildiz kac kere oynamis ....?
bu yüzden ben diyorum ki akini böyle giderse deneyip euro 2008e
götürmeli... zaten akinin bu performansi devam ederse sivasspor sampiyon olur....

ReFRaCToRY 16.01.2008 22:09

[B][COLOR="DarkRed"]qösterdiği performasnla milli formayı hakettiğini gösterdi gerisi artık Fatih hoca'ya kalmış!...[/COLOR][/B]

şarkışlalı_yigi 16.01.2008 22:12

akıncım seni milli takımda görmek senin kadar bizimde gururlanmamız demektir avrupa şampiyonasında seni kalede görmek hepimizin temennisi inşallah fatih hoca at gözlüğünü çıkarır ve gerçeği görür

omercoskun 16.01.2008 22:22

zor dönemde kaleyi dewraldı kendini gösterdi iyi bir kaleci olduğunu kanıtladı tabi milli takım neden olmasın

sivasın1uşağıbg 16.01.2008 22:29

bencede gösterdiği performans cok güzel fatij terimin bunları görmesin lazım cıkarsın su at gözlüklerinide birazda etrafına baksın

cenk5821 16.01.2008 22:35

walla milli takima yakisirrrrrr

Yeniçerİst 16.01.2008 22:36

[B]miLLi takıma cıkması bizim için gurur verici oLur.[/B]

YatodaSin 16.01.2008 23:32

Yakinda tüm SIvasspor milli olacak insallah :D

Abdullah DuMaN 17.01.2008 07:46

BU PERFORMANSLA GİDERSE NEDEN OLMASIN VOLKANDAN GÜZEL

Yigido_Burak 17.01.2008 10:36

[B][I][U]VAlla Gardaş ne dim sana petkoviç sakatlandıqında acıkcası cok korkmuştuk sen ßizi batıracan diye:D ama ummadık taş baş yarar derler ya baq ne kadar dogru cıktı sende ßize cok destek ve başarılı oyununla ßizim su durumda olmamızda buyuk katkın var garda$ ınsallah ıstedıgın mercihlere ulaşırsın.Milli Takımda Seni Görmek ßizide Gururlandırır.SİVASLI oLarak ßaşarılarının dewamını dılıyoruz[/U][/I][/B]

nL58 17.01.2008 11:01

Akin basarili bi kaleci Petkovic sakatlandiginda bende korkmustum ama yerini cok iyi doldurdu..Insallah Milli takimdada oynar.

skyhan 17.01.2008 18:52

kaleci antrönörü iyi hazırlamış helal olsun..

sivas_kangallı 17.01.2008 18:54

çok iyi bir kaleci milli forma yakışır ........

Buraq58 17.01.2008 19:10

[B]bence de süper kaleci ve milli takıma da yakışır..[/B]

Turan 59 17.01.2008 20:04

SEN MİLLİ TAKIMIN KALESİNİ KORUYANLARDAN,YÜZ GÖMLEK ÜSTÜNSÜN.TEMENNİM MİLLİ TAKIM SEÇİCİLERİ GÖRÜR.

koyu58 17.01.2008 20:05

[QUOTE=Divriği58-;300787]zor dönemde kurtarıcı görevi üstlendi ama şuan çok üst düzey bi kaleci değil açıkcası her degajı benı deli ediyo sivasın kaleci antrenörü bi öğretsin degaj atmayı[/QUOTE]

trabzon maçında biraz soğuktan degajları düzgün olmadı ama diğer maçların hepsinde nokta degajları vardı güzel kardeşim istersen tekrar bir daha izle ben bir kaleci gözüyle bunu sezdim bide sen dene istersen;)

aydinli_09 17.01.2008 22:21

[B]senı kım tutar akınım kücük ken de köydekı macları senı ızlemeye gelırlerdı ınsallah gecenlerde bızım evde konusuyordukya ah bı mıllı takımın formasını gıysem dıye o olacak akınım sapır bence sen rüstü korsanından cok cok daha ıyısın adam bı pıyasa yaptı ama sımdı tam bı korsan oynuyor fatıh haca senı cagıracak yakın zamanda senı seven arkadasın Ayhan[/B]

Engin58 17.01.2008 22:23

[B][COLOR="Navy"]Insallah tabiiki neden olmasin Akinin Milli takimda olmasi bizler icin onur gurur verir insallah olur .Saygilarimla...[/COLOR][/B]

sabriiiii 17.01.2008 22:28

kendisi cok efendi bir abimiz.. :D

albina58 18.01.2008 03:39

Zor dosdum zor.Fatih Terim'de kişi bozukluğu veya anomasi başladı.Başarısızlk karşısında suçu birşeylere bağlama başarılı olduğu vakit ise ülke magazinine hitap eden bir şekilde mazlum ayağına yatmak.Bu konumdaki bir şahsiyetin tek kelime ile şahsiyetsizliğidir.
Milli takımın son bir yılını incelediğimizde tamamıyle başarıyı kendisine başarısızlığı takıma koyduğu isim yapmış futbolculara yüklemek üzere kurgulamaktadır.
Onlarca istikbal vaad eden genç yetenekleri harcadığı gibi,bizim mehmet YILDIZ başta olmak üzere A kadroya çağırıp basının ağzını kapatıp sonrada yedek bırakmaktadır.
Akın VARDAR için zor,kolayı ise ya istanbul takımına gidip,TERİM'in gizli tezgahında yer alacak.

by_hunter 18.01.2008 09:48

ZOR AMA İMKANSIZ DEİL

iyi bir terformans sergiliyo akın abimiz ama milli takım ole kolay deıl baksana kaptanımızı bıle oynatmadılar tecrubesız dıye oynamadan nasıl tecrube kazanılacak onuda anlayabilmiş deilim halbusamki mehmet yıldız super liğin en fordaki forveti kaptanımızı oynatmazlarsa kalicimizi kadroya bıle almazlar ama cok ıyı çalışırsa ve devamlı forma gıyerse nıye olmasın akın abıyı gormek ısterız mıllı takımımızın kalesınde

DOCKA 18.01.2008 10:09

İnşallah haziran ayındaki euro 2008 de akın kardeşimizide milli takımda görmek isteriz bakalım fatih hoca sivassporumdan kaç oyuncu çağıracak tabi bunu oyuncularımızın ve takımımızın yıl sonundaki konumu ve performansı etkileyecek inşallah ligi en üst seviyede tamamlarızda akın ile beraber tüm oyuncularımız milli takıma çağırılır (biraz abarttım galiba :D)

bassguitar 18.01.2008 12:09

akın acıkcasi bu kadar basariyi beklemiyoduk.bizim ahmet vardi gemerekli onun yedegiydin şimdi 1.ci kalecei oldun biraz serinkanli olup degaj yapmayida ögrensen o zaman tam süper olacak

yerliturkuaz 18.01.2008 12:27

NEDEN OLMASINKİ FATİH HOCA YENİLİKLERE AÇIK BİR HOCA AKININ MİLLİ TAKIMA SEÇİLMESİ SÜPER OLUR SİVASIMIZ AÇISINDAN AMA ÖNÜNDE HAKAN RÜŞTÜ VOLKAN GİBİ ELDİVENLER VARKEN BU BİRAZ ZOR GÖZÜKÜYOR

oguzhan_1616 19.01.2008 10:54

inSALLah euro 08 de başlar ve sonra dewam edersin çünkü sen volkan dan rüstü den hakan dan çok iyisin

alem_halil 19.01.2008 18:13

seni bu oyunla milli takıma çağırmayan adamın anlını tüm sivaslı hemşerilerim karışlar..:)biz bütün oyuncularımız o formayı hak ediyor..

Alayina58 19.01.2008 21:25

Akın Çok güzel kaleci (maşallah Göz değmesin). Başarılarının devamını bekliyoruzz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:18.