![]() |
ANADOLU'DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[FONT="Century Gothic"][FONT="Century Gothic"][B][I][COLOR="DarkRed"]Sevgili yiğidolar ANADOLUSKOR sitesinde böyle bir anket var dikkatimi çekti.Konu ile ilgili forumda konu bulamadım.Eğer böyle bir bölüm var ise özür dilerim.
Haydi yiğidolar gösterelim Anadoluda kimin daha fazla taraftarı var.siteye girip oy kullanın şu anda Trabzonla kafa kafaya gidiyoruz. [URL="http://www.anadoluskor.com/anket.asp"]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/URL][/COLOR][/I][/B][/FONT][/FONT] |
--->: ANADOLU'DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA
BU GÜNKİ SONUÇLAR. HAYDİ YİĞİDOLAR OY KULLANAN YOKMU???????
|
HAYDİ YİĞİDOLAR GÖSTERİN KİMİN DAHA FAZLA TARAFTARI VARMIŞ
|
!!!LÜTFEN DAHA FAZLA OY ATALIM!!!...bilgiler için saol....
|
maalesef Trabzon 1. biz 2.yiz...:(:(:(:(
|
aRTIK BİZ VARİZ!!ANKETTE DE SAMPIYON SİVAS
|
hadi yiğidolar oy atalım sivasımıza
|
-->: ANADOLU'DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA
trabzon %36
sivas %40.5 haydi yiğidolar oylamaya devam |
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url]
oylara devammm |
[B]tabikide biz hem anadoLuda hem istanBuLda :D[/B]
|
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url]
1.575 oy oldu haydi yiğidolar |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]SAYIN ARKADASLAR LÜTFEN OY ATALIM ANADOLUNUN GÜCLÜ TARAFTAR KITLESI OLDUGUMUZU GÖSTERELIM .TAM DESTEK HER ZAMAN DESTEK NERDE OLURSAK OLALIM ***SIVASSPORUMUZA DESTEK OLALIM TESEKKÜRLER.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
İŞTE YİĞİDO FARKI,EN YAKIN RAKİBİMİZ TRABZONSPOR ONA DA BAYAĞI BİR FARK ATMIŞTIZ..........
|
[B]Sivas gececek Tabi Fenerbahce macından sonra buyuk bi artıs yasanacak Fenerliler oy atacak ;)[/B]
|
olay bitmistir fark atilmistir :)
|
ins gun gectik ce daha cok kisi sivasspora oy atarda sivassporumuz hak ettigi yeri alir
|
birisi ankaraspora oy kullansın arkadaşlar.yazıııııık!
|
[IMG]http://666kb.com/i/avj4uzl9lmvecu6wt.bmp[/IMG]
Biraz daha arttı oran :D hep beraber şu anketi tavan yapalım arkadaşlar :D |
[COLOR="Blue"]ANADOLUNUN YIGIT DIYARIN YIGIDOSUDUR HER ZAMAN HER YERDE TAM DESTEK HER ZAMAN DESTEK VEDE BÜYÜK COGUNLUKTUR YIGIDOLAR .SAYGILARIMLA...[/COLOR]
|
şuan 1, durumdayız............
|
tabiiki sivas başka takımlar bizden sonra gelir
|
sivasspor sivasspor oldu ben de ver dım trabzonu geçtık
|
en büyük tarafar bizde 3 ncü ligde bile boş yerimiz yoktu stadda
|
En büyük taraftar tabiki biziz ama hangisinin sesi en çok çıkıyor insanlar ona bakıyor. Oy kullanın yigidolar...
ANKARAGÜCÜ %9,0 (702 oy) DENİZLİSSPOR %0,2 (18 oy) TRABZONSPOR %41,4 (3.243 oy) KONYASSPOR %3,1 (242 oy) SİVASSPOR %37,8 (2.961 oy) G.BİRLİĞİ %1,3 (101 oy) V.MANİSASSPOR %0,6 (49 oy) G.B.OFTAŞSSPOR %0,1 (6 oy) G.ANTEPSSPOR %0,3 (23 oy) BURSASSPOR %1,9 (151 oy) Ç.RİZESSPOR %0,5 (42 oy) ANKARASPOR %0,1 (6 oy) KAYSERİSSPOR %3,8 (298 oy) Daha önce oy kullandığınız için bi'daha oy kullanamazsınız. |
Bizim taraftar fazladır mutlaka da, onlar daha iyi taraftardır bence.
|
Bu anketin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Ancak 2006-2007 sezonunda Stadda olan seyirci ortalaması yaklaşık böyle idi..
1-Beşiktaş 30.000 2-Fenerbahçe 27.000 3-Bursaspor 20.000 4-Galatasaray 19.000 Gerisini hatırlamıyorum.. ortalamalar tam olarak aklımda değil ancak sıralama böyle idi.. |
[QUOTE=*TeXaS*;327410]Bu anketin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Ancak 2006-2007 sezonunda Stadda olan seyirci ortalaması yaklaşık böyle idi..
1-Beşiktaş 30.000 2-Fenerbahçe 27.000 3-Bursaspor 20.000 4-Galatasaray 19.000 Gerisini hatırlamıyorum.. ortalamalar tam olarak aklımda değil ancak sıralama böyle idi..[/QUOTE] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Kimse kendini kandırmasın.. Bi BursAnkara varken bizi konu$mak bence saçmalıktan öte değiL.. Bide bu işi zaten herkes bilmez.. Tribünü koşTurmak lazım.. [/FONT][/CENTER][/B] |
[B]Oyumu Kullandım..
Arkadaşlar Böyle Anketlerde Sivasspor'a Destek Olalım Birlik Olalım.. 1.Sıradayız Böylede Devam Ettireceğiz..[/B] |
SIVASSPOR DEDIK YA GARDAS
BASTIR |
sivasspor 2966 oldu
ts 3276 a.gücü 707 hadin yiğidolar gösterin kendinizi lütfen oy atalım |
ts %3.47 daha fazla bizden HAYDİ biraz destekliyelim
|
[B]Heryerde Yiğidolar...
___________[/B] |
s.a yiğidolar
Ben şuan oy kullandım ve önde gidiyoruz durmak yok yola devam. Hem A takım ,Hem Paf takım,Hem yönetim,Hem taraftar her kulvarda artık yiğidolar var. |
BU ANKET HALA DEVAM EDİYOMU YAW..........
|
en büyük s i v a s .....sivası sevmiyen ölsün
|
her yerde sivas kımsenın kolay kolay dolduramadığı olimpiyat stadı doldurmusz kar soğuk demeden sivasta takımımızı desteklemis her ne kdar istanbulda olsamda kalbim Sivasta
|
ben bir bursasporlu olarak bu anketin doğruluğuna inanmıyorum en fazla taraftarı olan anadoluda bursa-körfez-eses-sakarya-göztepe
|
Arkadaşlar şu anda ankette son durum şu:Sivasspor %28;Trabzonspor %27.Trabzonsporu %1 oyla geçmiş durumdayız.Tüm yiğidoların oylarını bekliyoruz.Biliyorsunuz bu yıl Trabzonspor yaptığı transferlerle çok iddialı bir duruma geldiğin söylüyor.Ligde kimin daha iyi olduğunu göreceğiz.Bizden geçen yıldan kalan bir kuyruk acıları var.Bu anket ne kadar gerçeği yansıtır bilemiyorum.Ama yine de biz taraftarlar olarak Anadolu'nun yükselen yıldızı Sivasspor taraftarı YİĞİDO nun büyüküğünü herkese gösterelim.
|
En fazla taraftar sivasspor-mersin-idman yurdu-adana ve adana demir taraftarları dır
|
YA YUKARIDA ARKADASALRMI YANLIS YAZDI
YOKSA FORM YÖNETICILERIMI DEGISTIRDI SIMDI OY KULLANDIM TRABZON %27 SIVASSPOR %28 YAZIYOR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:27. |