![]() |
SELAM VE TEŞEKKÜR
Değerli Hemşehrilerim,
Öncelikle hepinizi en samimi duygularımla selamlıyorum. Bizler, aynı toprağın, aynı sevdanın insanlarıyız. Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu toprağın bir ferdi olarak, aynı zamanda takımımızla da gurur duyuyoruz. Bu hafta Olimpiyat Stadında yapacağımız maçımızda, sizlerle aynı heyecana ortak olmak için aranızda olacağım. Bu heyecanımıza tüm hemşehrilerimizin de ortak olması için, gururumuz Sivassporumuzu hep beraber tek yürek desteğe davet ediyorum. Bazı Sivas Dernek ve kuruluşlarının birtakım hazırlıklar içerisinde olduğunu görmek te çok sevindirici bir gelişme. Katıldığım tüm davetiyelerde, Sivaslı olduğumu iftiharla söylüyorum ve Sivasspor' a desteğe davet ediyorum. Ciddi anlamda bir hareketlenme görüyorum ve bu da beni oldukça memnun ediyor. 5058 mesaj hattınının yeterli düzeyde tanıtılmadığı kanaatindeyim. Henüz bu hattan haberdar olmayan hemşehrilerimiz var. Radyo, Tv, gazete gibi yazılı ve görsel medyadan tanıtımı ve reklamı daha sık olmalı. Bizler de, tüm çevremize tanıtalım ve mesaj yağmuruna devamı sağlayalım ve takımımıza sahip çıkalım. Otobüs tahsisi konusunda, yorumlarınızı ve teşekkür mesajlarınızı duygulanarak okudum. Hepinizi sevgiyle bağrıma basıyor ve ben de sizlere teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum. Beni bu siteye davet eden ve sizlerin selamlarınızı ve teşekkürlerinizi telefonla ilk ileten, değerli dostum Mustafa SÖNMEZ kardeşime de teşekkür ediyorum. Olimpiyat Stadındaki şölende hep beraber kucaklaşmak dileğiyle, hepinize sevgiler, selamlar... |
-->: SELAM VE TEŞEKKÜR
öncelikle siz değer büyüklerimizin sivassporumuza ve sivasımıza sahip çıkması birlik beraberliğin en güsel görüntüsü olmasıdır bana göre.ben şimdiden sizin maç günü otobüs çıkarması yapmanızı tebrik ediyor ve sizden en az 10 otobüs talep ediyorum.
saygılarımla.. |
--->: SELAM VE TEŞEKKÜR
[B]biz size teşekkür ederiz sayın başkanım yaptığınız jest ve hizmetten dolayı saygıLar.[/B]
|
evet size sonsuz tşk ederiz sivasspora yaptığınız yardım ve hizmetlerden dolayı:)
|
sizin gibi sivaslılar oldukça bizde sivaslıyız demekten gurur duyacağız biz size çok teşekkür ediyoruz ve belediye başkanlığı görevinde başarılar diliyoruz
|
[QUOTE=YUSUF BÜYÜK;301419]Değerli Hemşehrilerim,
Öncelikle hepinizi en samimi duygularımla selamlıyorum. Bizler, aynı toprağın, aynı sevdanın insanlarıyız. Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu toprağın bir ferdi olarak, aynı zamanda takımımızla da gurur duyuyoruz. Bu hafta Olimpiyat Stadında yapacağımız maçımızda, sizlerle aynı heyecana ortak olmak için aranızda olacağım. Bu heyecanımıza tüm hemşehrilerimizin de ortak olması için, gururumuz Sivassporumuzu hep beraber tek yürek desteğe davet ediyorum. Bazı Sivas Dernek ve kuruluşlarının birtakım hazırlıklar içerisinde olduğunu görmek te çok sevindirici bir gelişme. Katıldığım tüm davetiyelerde, Sivaslı olduğumu iftiharla söylüyorum ve Sivasspor' a desteğe davet ediyorum. Ciddi anlamda bir hareketlenme görüyorum ve bu da beni oldukça memnun ediyor. 5058 mesaj hattınının yeterli düzeyde tanıtılmadığı kanaatindeyim. Henüz bu hattan haberdar olmayan hemşehrilerimiz var. Radyo, Tv, gazete gibi yazılı ve görsel medyadan tanıtımı ve reklamı daha sık olmalı. Bizler de, tüm çevremize tanıtalım ve mesaj yağmuruna devamı sağlayalım ve takımımıza sahip çıkalım. Otobüs tahsisi konusunda, yorumlarınızı ve teşekkür mesajlarınızı duygulanarak okudum. Hepinizi sevgiyle bağrıma basıyor ve ben de sizlere teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum. Beni bu siteye davet eden ve sizlerin selamlarınızı ve teşekkürlerinizi telefonla ilk ileten, değerli dostum Mustafa SÖNMEZ kardeşime de teşekkür ediyorum. Olimpiyat Stadındaki şölende hep beraber kucaklaşmak dileğiyle, hepinize sevgiler, selamlar...[/QUOTE] Değerli Başkanımız en içten duygularıyla aramızda yerini aldı ,,Başkanımız gibi 10 kişi daha olsa İstanbulu kökünden sallarız |
sayın başkanımıza teşekkürleri sunar ve sivasporumuza gösterdi ilgiden dolayıda tebrik ederim
|
Değerli ağabeyim, [B]Yusuf BÜYÜK [/B]Başkanıma,
katkılarından dolayı ve davetimi kırmayıp sitemize geldiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Öğretmenlikten gelme bir büyüğümüz olan Başkanımızı, [B]24 Kasım Öğretmenler Günü[/B] vesilesiyle ziyaretine gittiğimde, güzel bir ortamda sıcak muhabbetlerimiz olmuştu. Konu tabii ki [B]Sivasspor' [/B]dan da açıldı ve koyu sohbetimiz sırasında, taa o zamandan, takımızın bu haftaki oynayacağı [B]B.Şehir Beld[/B]. maçına da değinilmişti. Kendileri, daha önceleri de olduğu gibi, bu maçta da ulaşım konusunda katkıda bulunacaklarını vaad etmişlerdi. İftiharla görüyorum ki, vaad yerine getirilmiş ve uygulamaya geçilmiş. [B]2[/B] adet Sultanbeyli' ye tahsis edilmiş, (S.beyli Sivaslılar Dern.) [B]1[/B] adet, Samandıra' dan kalkacakmış ve [B]1[/B] adet de M.Köy' den hareket etmek üzere, toplam [B]4 otobüs [/B]Başkanımız tarafından tahsis edilmiştir. Hizmetleriyle ve toprağımızdan olmasıyla gurur duyduğumuz, Sn [B]Yusuf BÜYÜK[/B] Başkanıma bu [B]BÜYÜKLÜĞÜNDEN[/B] dolayı, buradan bir kez daha teşekkürlerimizi ve selamlarımızı gönderiyorum. [URL]http://www.samandira.bel.tr/bpi.asp?caid=15&cid=171[/URL] |
Saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum Başkanım....
Sizi aramızda görmekten dolayı mutluyuz, darısı tüm başkanlara... |
[B]Öncelıkle Bızı sevıpte sayan ınsanlara cok tskler ederız bız aynım topragın ınsanlarıyızz saygılar sunarız tsk ederız Saygılar[/B]
|
başkanı davranışından dolayı kutluyorum diger sivaslılara örnek olsun
|
[B]Arkadaşlar,
Maltepe Belediye Başkanımız hemşehrimiz Fikri KÖSE abimizle irtibattayım, otobüs konusunda görüştük, haber bekliyorum. Haber gelince buradan sizlerle paylaşırım.[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;301484][B]Arkadaşlar,
Maltepe Belediye Başkanımız hemşehrimiz Fikri KÖSE abimizle irtibattayım, otobüs konusunda görüştük, haber bekliyorum. Haber gelince buradan sizlerle paylaşırım.[/B][/QUOTE] [B]Evet arkadaşlar haber geldi : Maltepe Belediye Başkanımız Fikri KÖSE, Olimpiyat Stadına 3 noktadan otobüs tahsis etmiştir. [COLOR="Red"]1. Nokta [/COLOR]: Maltepe Merkez [COLOR="Red"]2. Nokta[/COLOR] : Maltepe Sivaslılar Derneği önü [COLOR="Red"]3. Nokta[/COLOR] : Esenket Merkez Sayının artırılması konusunda çalışılıyor. (Biraz ısrar edince dayanamadı Başkanım ;) )[/B] |
Tesekkurler SONMEZ senin gibiler oldukca Istanbul deplasmayi bizim evimiz haline gelicek tskler
|
Samandıra belediye başkanı sevgili hemşerimiz YUSUF BÜYÜK Bey'e sonsuz teşekkürler... Sağolsun varolsun!...
|
sayın belediye başkanımıza sivasspora her platformda verdiği destekten ötürü teşekkür ederim.bizler iyi günde de kötü günde de birarada oldukça çok daha büyük başarılar yaşarız
|
SOY İSMİ GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZEDE YAPTIĞI DESTEKLERİ BÜYÜK OLAN SAYIN BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM...
SÖNMEZ GARDAŞIMIZIN DESTEĞİYLE MALTEPEDENDE DESTEK VEREN DİĞER BAŞKANIMIZIDA BU JESTLERİNDEN DOLYI KUTLARIM. TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKANLAR.. TEŞEKKÜRLER SÖNMEZ GARDAŞ.. |
[quote=YUSUF BÜYÜK;301419]Değerli Hemşehrilerim,
Öncelikle hepinizi en samimi duygularımla selamlıyorum. Bizler, aynı toprağın, aynı sevdanın insanlarıyız. Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu toprağın bir ferdi olarak, aynı zamanda takımımızla da gurur duyuyoruz. Bu hafta Olimpiyat Stadında yapacağımız maçımızda, sizlerle aynı heyecana ortak olmak için aranızda olacağım. Bu heyecanımıza tüm hemşehrilerimizin de ortak olması için, gururumuz Sivassporumuzu hep beraber tek yürek desteğe davet ediyorum. Bazı Sivas Dernek ve kuruluşlarının birtakım hazırlıklar içerisinde olduğunu görmek te çok sevindirici bir gelişme. Katıldığım tüm davetiyelerde, Sivaslı olduğumu iftiharla söylüyorum ve Sivasspor' a desteğe davet ediyorum. Ciddi anlamda bir hareketlenme görüyorum ve bu da beni oldukça memnun ediyor. 5058 mesaj hattınının yeterli düzeyde tanıtılmadığı kanaatindeyim. Henüz bu hattan haberdar olmayan hemşehrilerimiz var. Radyo, Tv, gazete gibi yazılı ve görsel medyadan tanıtımı ve reklamı daha sık olmalı. Bizler de, tüm çevremize tanıtalım ve mesaj yağmuruna devamı sağlayalım ve takımımıza sahip çıkalım. Otobüs tahsisi konusunda, yorumlarınızı ve teşekkür mesajlarınızı duygulanarak okudum. Hepinizi sevgiyle bağrıma basıyor ve ben de sizlere teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum. Beni bu siteye davet eden ve sizlerin selamlarınızı ve teşekkürlerinizi telefonla ilk ileten, değerli dostum Mustafa SÖNMEZ kardeşime de teşekkür ediyorum. Olimpiyat Stadındaki şölende hep beraber kucaklaşmak dileğiyle, hepinize sevgiler, selamlar...[/quote] [B][COLOR=red]EVET SAYGI DEĞER BAŞKANIM YUSUF BÜYÜK BEY SİZİN NE KADAR SİVAS SEVDALISI OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ VE KALPTEN VE İÇTENLİKLE HİZMET EDİYORSUNUZ BEN İSTANBULDA DOĞDUM BÜYÜDÜM BU GÜNE KADAR ÇOK SİVASLI BAŞKANLAR İLÇE BAŞKANLARI GÖRDÜM AMA HİÇ BİRİNDEN NE BAYRAM NE KANDİL MESAJI ALDIM BU MİLLET VEKİLLERİ DE DAHİL AMA ALLAH RAZI OLSUN SAYIN BAŞKANIMIZ YUSUF BÜYÜKTE KAYITLI OLDUĞUMUZ BİR YERDEN CEP TELOFANLARIMIZA BAYRAM MESAJLARI ATIYOR HER BAYRAMDA VE GURUR DUYUYORUM İŞTE SİVASLI BU DİYORUM BU GÜN EROL KARDEŞİM [COLOR=blue]SAAT 15:55 DE BENİ ARADI ABİ SAMANDIRA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN YUSUF BÜYÜK MECİDİYEKÖYE OTOBÜS GÖNDERİYOR DEDİ VE BENDE 16.15 SAMANDIRA BELEDİYESİNİ ARADIM[/COLOR] ÖZEL KALEME MESAJ BIRAKIP TEŞEKÜR EDECEKTİM ALLAH RAZI OLSUN ÖZEL KALEMDEKİ BAYANDAN YA BAĞALAYAYIM BAŞKANLA GÖRÜŞÜN DEDİ VE BENDE BU VESİLEYLE SAYIN BAŞKANIIZLA GÖRÜŞTÜM VE İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ ADINA KENDİSDİNE ÇOK TEŞEKÜR ETTİĞİM BELİRTİM KENDİSİ MÜTAVAZİ BİR ŞEKİLDE GÖREVİMİ YAPTIM DEDİM BENDE KEŞKE HER KEZ SİZİN GBİ DÜŞÜNSE DEDİM BAŞKANIM VE DEĞERLİ ZAMANINI ALMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN DEDİM VE TEKRAR TEŞEKÜR ETTİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BÜYÜK BAŞKAN YUSUF BÜYÜK[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]VE BEN DAHA ÖNCE DEDİĞİM GİBİ 10 MİLYONLUK İSTANBULDA 2,5 MİLYON NUFUSU OLAN BİR SİVASLININ DAHA ÇOK BELEDİYE BAŞKANLARI ÇIKARMASI GEREKTİĞİ DÜŞÜNENLERDENİM [/B][/COLOR] [COLOR=green][B]HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN [/B][/COLOR] |
sizin gibiler arkamızda olduktan sonra sivassporun sırtı yere gelmez evelallah
|
[QUOTE=AMCA58;301562]SOY İSMİ GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZEDE YAPTIĞI DESTEKLERİ BÜYÜK OLAN SAYIN BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM...
SÖNMEZ GARDAŞIMIZIN DESTEĞİYLE MALTEPEDENDE DESTEK VEREN DİĞER BAŞKANIMIZIDA BU JESTLERİNDEN DOLYI KUTLARIM. TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKANLAR.. TEŞEKKÜRLER SÖNMEZ GARDAŞ..[/QUOTE] [B]Est. gardaş. Ben de sizin hassasiyetine ve nezaketinize, teşekkür ediyorum gardaş. Benim bu konudaki fonksiyonum; kişisel hukukum olan başkanlarımızla sizlerin arasında aracı olmaktır sadece. Asıl teşekkürü, başkanlarımız ve sizin gibi teşekkür nezaketinde bulunanlar hakediyor.[/B] |
Bizlere değer verp sıkıntımıza bir nevide olsa çare bulup isteğimize yanıt verdiğiniz için...
İstanbul sivasspor taraftar derneği adına sonsuz teşekkür ediyorum. saolun var olun başkanım. |
MEMLEKETİNE SAHİP ÇIKAN, SİVASSPORUMUZA DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN BU SAYGIDEĞER BÜYÜKLERİMİZDEN YERİ VE ZAMANI GELDİĞİNDE BİZLERDE DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ. HEPSİNENE ŞÜKRAN VE SAYGILARIMI SUNUYORUM...
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sn Başkanımız Sn Hemşerimiz Abimiz Öncelikle Kıdem gözetmeksizin 07-60 Yaş grubuna mensup Hemşerilerimizle beraber burada olmaktan son derece onur ve şeref duyduk;Heyecanlandık Sizlerinde bizlerle beraber olmanın sıcaklığını hissettik..Evet Sivasspor'un 5058 Kampanyası bencede yetersiz sizede katılmadan kendimi alı koyamıyorum..RahmetLi Sakıp ağanın bir sözü vardır ya;Başarılı olmak istiyorsan bir üründen 10 lira kazanacağımı bilsem bile 5 Lirasını Reklama veririm..Sanırım Medya Yayın organı Altında Basın Mensuplarında oluşan Sivasspor Bünyesinde Bağlı olmak kaydıyla Bileşim Ağırluklı Sivas ve Sivasspor'da olan biteni Mail Yoluyla Ve Diğer Yardımlardan'Derneklerin buluşması'Taraftarın Bütünlüğünü'Haberdar edilmesi gerektiğini düşünüyorum..Sizi Bir Beldiye Başkanı değilde Bir Taraftar olmanın Sıcaklığını Gücünü Hissediyoruz;Bizlere Adeta İlham oluyorsunuz Sn Başkanım..Mesleki Hayatınızda üstün başarılar diler ALLAH'a em olunuz Abimiz.....Hemşerimiz....Güc Kaynağımız...Başkanımız...[/B][/COLOR]
|
İŞTE KENETLENME BU HERKESE SONSUZ SEVGİLER,ULAŞIM İÇİN YARDIMCI OLAN HERKES VAROLSUN SAGOLSUN,ARABAMLA MALTEPEDEN TAHSİS EDİLEN OTOBÜSE KATILICAM EGER YER BULAMAYAN ARKADAŞLAR OLURSA BEN 2 KİŞİ ALIRIM, HERKES BU ŞEKİLDE BİRBİRLERİNE YARDIMCI OLSUN OLİMPİYAT STADINDA SİVASIN BÜYÜKLÜGÜ GÖRÜLMELİ TŞK
|
[QUOTE=YUSUF BÜYÜK;301419]Değerli Hemşehrilerim,
Öncelikle hepinizi en samimi duygularımla selamlıyorum. Bizler, aynı toprağın, aynı sevdanın insanlarıyız. Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu toprağın bir ferdi olarak, aynı zamanda takımımızla da gurur duyuyoruz. Bu hafta Olimpiyat Stadında yapacağımız maçımızda, sizlerle aynı heyecana ortak olmak için aranızda olacağım. Bu heyecanımıza tüm hemşehrilerimizin de ortak olması için, gururumuz Sivassporumuzu hep beraber tek yürek desteğe davet ediyorum. Bazı Sivas Dernek ve kuruluşlarının birtakım hazırlıklar içerisinde olduğunu görmek te çok sevindirici bir gelişme. Katıldığım tüm davetiyelerde, Sivaslı olduğumu iftiharla söylüyorum ve Sivasspor' a desteğe davet ediyorum. Ciddi anlamda bir hareketlenme görüyorum ve bu da beni oldukça memnun ediyor. 5058 mesaj hattınının yeterli düzeyde tanıtılmadığı kanaatindeyim. Henüz bu hattan haberdar olmayan hemşehrilerimiz var. Radyo, Tv, gazete gibi yazılı ve görsel medyadan tanıtımı ve reklamı daha sık olmalı. Bizler de, tüm çevremize tanıtalım ve mesaj yağmuruna devamı sağlayalım ve takımımıza sahip çıkalım. Otobüs tahsisi konusunda, yorumlarınızı ve teşekkür mesajlarınızı duygulanarak okudum. Hepinizi sevgiyle bağrıma basıyor ve ben de sizlere teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum. Beni bu siteye davet eden ve sizlerin selamlarınızı ve teşekkürlerinizi telefonla ilk ileten, değerli dostum Mustafa SÖNMEZ kardeşime de teşekkür ediyorum. Olimpiyat Stadındaki şölende hep beraber kucaklaşmak dileğiyle, hepinize sevgiler, selamlar...[/QUOTE] Sizin gibi saygıdeğer ve memleketine bağlı büyüklerimiz olduktan sonra sırtımız kolay kolay yere gelmez evel allah |
Başkanım ilgi ve alakanız ayrıcada yardımlarınız için çok teşekkürler.
Sivaslı sizi unutmayacaktır.. |
HER PLATFORMDA SİVASLILARIN YANINDA OLAN ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞAKANI SAYIN [B]MUSTAFA SARIGÜL BEY [/B]BÖYLE Bİ GÜNDE BİZİ YANLIZ BIRAKMAZ...KENDİSİYLE GÖRÜŞÜLÜRSE SANIRIM 2-3 OTOBÜSTE O TAHSİS EDECEKTİR .EDECEĞİNİNE KESİNLİKLE İNANIYORUM.KENDİSİNE ULAŞILIRSA MUTLAKA DESTEK VERECEKTİR.
SAYGILAR |
YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALRDAN YAPTIĞINIZ SİVASSPORA DESTEKDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BİZİ SİVASLILARI YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN ÇOK MİNNETTARIZ:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |