SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Olimpiyat'ta 15 bin Sivassporlu! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15939)

semihkilic_58 19.01.2008 15:30

Olimpiyat'ta 15 bin Sivassporlu!

Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor'un taraftarları, takımlarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yalnız bırakmadı.
Sayıları yaklaşık 15 bini bulan Sivassporlu taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada, protokol tribününün karşısındaki tribünün büyük bölümünü doldurdu.

Takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyen Sivassporlu taraftarlar, üzerinde ''Şampiyon Sivasspor'' yazılı dev bir bayrak açtılar. Taraftarlar ayrıca, kendilerine ayrılan tribünü bayrak ve pankartlarla süslediler.

Sivassporlu taraftarların, ''Biz asfalt yolları değil gardaş, çılgaları, dağları, taşları, dikenli yolları aşarak geldik'' yazısı asmaları dikkat çekti.

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor maçı öncesi, Atatürk Olimpiyat Stadı'na TEM gişelerinin yanından geçilerek girilen yolda trafik sıkışıklığı yaşandı. Araçlar bu yoldan zorlukla stada gelebildiler.

semihkilic_58 19.01.2008 15:32

--->: Olimpiyat'ta 15 bin Sivassporlu!

helal olsun yıgıdolara bu mac onlara hedıye olsun

sivas_kangallı 19.01.2008 15:36

stad iyi dolmuştu yha stada gelen destek veren herkese tşkler...

kral_konya 19.01.2008 15:36

Tebrikler sizlere hadi bakalım devamını bekleriz

zaralım 58 19.01.2008 15:48

ya sayı keşke biraz daha fazla olsaydı iyi olurdu

Agcalli 19.01.2008 15:53

Abi 15.000 iyi bir rakam. Çünki burası İstanbul ve en yakın yer araba ile yarım saat. Hele bu stat olimpiyat olunca tam bir çile. Taksimden biri en az 1.5 saatte o stata ulaşabilir. Bu yüzden oraya gidip takıma destek veren herkesi canı gönülden kutluyorum

kerami58 19.01.2008 15:54

sıra fenerbostandaaaaaaa...........................

00058 EAGELS 19.01.2008 16:00

Olimpiyat Stadina gelip YIGIDOLRAIMIZI yalniz birakmayan YIGITLERE ve YIGIDELERE cok tesekkür ederiz Sivas ve Sivaslilar sizlerle gurur duyuyor.

EN BÜYÜK SIVASSPOR.

pesimistyle0058 19.01.2008 16:05

şimdi geldim maçtann öneclikleee maçın gününe ve saatine göre çok iii bi taraftar kitlesi vardıı...her yer kırmızı beyazdııı.... maçta iiiiydi gelen herkeseeee teşekkürlerr sivasımızın şampiyonluk yolunda yoluuuu açıkolsunnnnnnn

çılgın-sedat 19.01.2008 16:05

-->: Olimpiyat'ta 15 bin Sivassporlu!

gerçekden çok güzel bir maç oldu taraftarlarımzıda helal olsun
maçın 13:30 gibi iş saati olmasından dolayı 15:000 taraftaramız vardı akşam saati olsaydı maç ben inanıyorumki 30:000 den fazla taratarımız olurdu

sivasli215 19.01.2008 16:08

öncelikle olimpiyatta sivassporumuza destek veren herkese tsk ederim
bizim için çok ama çok değerli bir 3 puan aldık.ibb daha gecen hafta fb'i deplasmanda yeniyordu nerdeyse.o yüzden önemli olan bu 3 puandı.
havanın istanbulda iyi olması avantajdı ancak macın hem olimpiyat gibi şehir merkezinden bayağı uzak bir yerde oynanması hem de gündüz saatlerinde oynanması(birçok hemşerimiz o saatte çalışıyordu)nedeniyle stadın çogunluğu boş kalmış olabilir.yine de sivasspor taraftarı görevini yerine getirmiştir bence.orada o saatte istanbul takımlarından birinin macı olsa da daha fazla taraftar gitmezdi!!!

balili_58_06 19.01.2008 16:12

her zaman heryerde her şekilde arkandayız sivassporrrr

irfan Erol 19.01.2008 16:17

maca giden butun yigidolara Amerikadan saygi ve sevgiler...

hakansa58 19.01.2008 16:18

yiğidolara helal olsun maç güzeldi gününe saatine görede seyirci sayısı fazla ve şahaneydi darısı fener maçına tüm taraftara teşekkürler

[COLOR="Red"]BAŞARILAR [/COLOR] [COLOR="LemonChiffon"]YİĞİDOLAR[/COLOR]
;)

kurtay58 19.01.2008 16:22

Aslanlarım, yiğidolarım, size olan sevgimi kelimelerle anlatmam imkansız. Sizinle gurur duyuyorum.

Bahattin 19.01.2008 16:26

helal olsun hak ettiler ve kazandilar taraftarda uzerine duseni yaptina inani yorum

KIZILCAN 19.01.2008 16:39

Sabırsızlıkla maç fotolarını bekliyorum.Biran önce eklerseniz sevinirim.

özsivasli1903 19.01.2008 16:42

iyi güzel süper
15 bin de iyidir
4 büyükler bile o kadar anca oluyo

serrkann58 19.01.2008 17:04

Şimdi maçtan geldim güzel maç oldu c tesi olması ve saat..13,30 olması ancak bu kadar olur stada gelen herkese çok teşekkürler yorucu oldu ama degdi

Thai 19.01.2008 17:05

maç fotoğraflarını bekliyoruz

tebrikler stadda olan ve olmayan herkese....

ZaRaLı ToSuN_58 19.01.2008 17:07

olimpiyat da o büyük coşkuyu bende yaşadım hakikaten çok güzeldi gidişim zor olsada

HaSiVasLıM58 19.01.2008 17:11

[QUOTE=pesimistyle0058;302931]şimdi geldim maçtann öneclikleee maçın gününe ve saatine göre çok iii bi taraftar kitlesi vardıı...her yer kırmızı beyazdııı.... maçta iiiiydi gelen herkeseeee teşekkürlerr sivasımızın şampiyonluk yolunda yoluuuu açıkolsunnnnnnn[/QUOTE]

Evet olimpiyat syadı gerek ulaşım gerek saat yönünden oolumsuzluklar teşkil ediyordu...Sivas'tan gelen Yiğidolarda vardı Sebo Abi Ayağına sağlıkkkkkk TaAaaAaAaaaA 1000 Km öteden taraftarı ateşlemeye geldin sizin gibilere ihtiyacımız vardı...

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Peki maçta en çok üzen taraf ise hatta yüreğimi dağlayan ve gerçekten kahreden bir olay vardiki asla unutamam;MUHAMMET ALİ Taraftara dönüp slogan istemesiydi;Adam maçı bırakıp bizden destek istedi ;Bizlere tatlı sert çıktı haklı olarak;Futbol kültürümüz zayıfdı Yada şöyle şu yönden bakalım olaya stat 4e bölünmüş herkes farklı çalıyordu seslerde alt üst oluyor ve söylenen çıkmıyordu..Ama ALLAH Razı olsun Tüm gelen taraftardan yine...Ve Onca polisin ve güvenliğin arasından sıyrılıpta sahanın tam ortasına SİVASSPOR Bayrağı dikenden gerçekten görülmeye değerdi..!![/FONT][/B][/COLOR]

Agcalli 19.01.2008 17:19

İş yüzünden maça gidemedik bari şu görüntüleri verse Lig Tv denen uydurma kanalda izlesek yeter ya.

kubilay68 19.01.2008 17:24

yuru yigidom seni kim tutar yuruuu.

ademgoze 19.01.2008 17:31

güzel bir maç oldu bence stad dolulugu 15 bini geçmiştir takımı düşünüp maça gelen yiğidolara helal olsun

merkez_hakan 19.01.2008 17:33

[B]oraya gelen tüm yıgıdoları canı gönülden tebrık ederım onlara da bu yakışırdı[/B]

dülger58 19.01.2008 17:33

MAÇ GÜZEL OLDU.PAZAR GÜNÜ OLSAYDI TAHMIN EDİYORUM DAHA FAZLA TARAFTAR OLURDU.15 BİNDE GÜZEL BİR RAKAM.

cebrail_58 19.01.2008 17:35

ya macta omayayı bende istedim ama şehir dısında omam nedeniyle yattı inş ilerdeki maclara we tüm traftrımızı tevrik ediyom ve kutluyom daha ilerde daha cok olacagına inanıyorum kasımpasa macı inş [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT]

albina58 19.01.2008 17:41

Çok güzel ve eğlenceli bir maç oldu.Belkide hayatında ilk defa maça giden hatta çocuklarınıda götürenler vardı.Tüm trübün SİVAS'a yakışır bir şekilde maç seyretti,elinden geldiğince takımını desdekledi.
Bence en olumsuz yanı [B]İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE [/B]makamının kendisi idi.Türkiye genelinden gelerek istanbul içinde en kalabalık gurubu oluşturan bir kentin,şampiyonluğa oynadığı maçta,tek kelime ile dağın başında bulunan bir yere, toplu taşım araçları konusunda önlem almaması,insana verilen değerin bir göstergesi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının ayıbıdır.
Yirmibin civarındaki bir seyirci gurubunun otuz metre mesafe ile,Bir metre eninde kapılardan çıkış vermeleri,o stad ve yetkililerinin bir başka vurdumduymazlığıdır.
Geçen seneden gelen alışkanlıkları,hakemlerin maalesef dibe vurdurmaları devam etmektedir,trabzon maçında yaşanan olay benzeri az kalsın bu maçta yine yaşanmak üzereydi,bunun müsebbibi ise burnunun dibinde İ.B.B.Spor lu futbolcunun faulune tepkisiz kalması ve onun olay çıkarmasına zemin hazırlamasıdır.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen,sahada ne yapdığını bilen bir [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] vardı.90 dakika boyunca takım disiplininden kopmayan,hocamızın direktiflerini sonuna kdar uygulayan futbolcularımız kocaman bir aferini haketmektedirler.
Bugün bir daha gördüm ki Başkanımızdan,hocamıza,futbolcularımızdan seyircilerimize,komple olarak şampiyonluğa hazırız.

Agcalli 19.01.2008 17:44

Bugün bir daha gördüm ki Başkanımızdan,hocamıza,futbolcularımızdan seyircilerimize,komple olarak kendimize şampiyonluğa hazırız.[/QUOTE]

Agzından bal damlıyor hemşerim inşAllah öyle olacak

FurkaN 19.01.2008 17:48

[B]Orada takımımızı destekleyen tüm Yiğidolar'a teşekkürler...[/B]

ero 19.01.2008 17:49

valla bu taraftar bu takıma yakışıyor..her yerde varız...

alem_halil 19.01.2008 17:53

Hepinize teşekkür ederiz istanbullu yiğidolar. Sıra bizde inşallah fb maçında çoşacağız ve yeneceğiz durmadan bıkmadan yola devam edeceğiz..

ua58ibo 19.01.2008 17:57

ya 15.000 den fazlaydı 30.000 kişilik tribünün çoğu doluydu batı tribünündede 1.000-2.000 kişi vardı

Erol-Tan 19.01.2008 18:08

[QUOTE=albina58;303026]Çok güzel ve eğlenceli bir maç oldu.Belkide hayatında ilk defa maça giden hatta çocuklarınıda götürenler vardı.Tüm trübün SİVAS'a yakışır bir şekilde maç seyretti,elinden geldiğince takımını desdekledi.
Bence en olumsuz yanı [B]İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE [/B]makamının kendisi idi.Türkiye genelinden gelerek istanbul içinde en kalabalık gurubu oluşturan bir kentin,şampiyonluğa oynadığı maçta,tek kelime ile dağın başında bulunan bir yere, toplu taşım araçları konusunda önlem almaması,insana verilen değerin bir göstergesi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının ayıbıdır.
Yirmibin civarındaki bir seyirci gurubunun otuz metre mesafe ile,Bir metre eninde kapılardan çıkış vermeleri,o stad ve yetkililerinin bir başka vurdumduymazlığıdır.
Geçen seneden gelen alışkanlıkları,hakemlerin maalesef dibe vurdurmaları devam etmektedir,trabzon maçında yaşanan olay benzeri az kalsın bu maçta yine yaşanmak üzereydi,bunun müsebbibi ise burnunun dibinde İ.B.B.Spor lu futbolcunun faulune tepkisiz kalması ve onun olay çıkarmasına zemin hazırlamasıdır.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen,sahada ne yapdığını bilen bir [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] vardı.90 dakika boyunca takım disiplininden kopmayan,hocamızın direktiflerini sonuna kdar uygulayan futbolcularımız kocaman bir aferini haketmektedirler.
Bugün bir daha gördüm ki Başkanımızdan,hocamıza,futbolcularımızdan seyircilerimize,komple olarak şampiyonluğa hazırız.[/QUOTE]

MAÇTAN ŞİMDİ DÖNEBİLDİM,
TARAFTAR BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE TAKIMI DOKSAN DAKİKA DESTEKLEDİ...

stadın belirli yerlerinde özellikle her üç katta orta göbeklerdeki taraftar gruplarının yanı sıra Bütün stat ( o rezalet statta KAPALI TRİBÜN BİLE NORMAL BİR STADYUM DEMEK ) kopukluk olmadan destek verdi...

İ.B.B. Rezilsin başka bişey değil.

UMARIM O TEKMENİN HESABINI HAKEM NOT ALMIŞTIR,,TAMAMEN TAHRİK İÇİNDİ bundan sonra fazlasıyla yapacaklar DİKKAT:)

SONMEZ 19.01.2008 18:18

[B]Muhteşem bir ortamdı.
Tam karşıdan mükemmel bir görüntü vardı.
Hele dev bayrağımızın açılışı ve duruşu,
tam bir görsel şölendi.

Orhan AYHAN, dev bayrağımızı ve taraftarımızı,
öve öve bi hal oldu.

Cumartesi olmasına rağmen, iyi bir katılım vardı.
İddia ediyorum ve inanıyorum ki;
bu maç Pazar günü olsaydı, Olimpiyat olimpiyat olalı
çok farklı bir olaya evsahipliği yapacaktı.

Maça gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.[/B]

semihkilic_58 19.01.2008 18:24

SIRA GELDI FENERBAHCEYEE .........

necmettin_akcay 19.01.2008 18:26

Çok doğru söylüyorsun hemşehrim bu maç akşam yada yarın olsaydı orası tam dolardı

kempes 19.01.2008 18:27

deplasmandan 3 altın puan, fener galibiyetiyle dahada taçlanacak

ceza_tolga_rep 19.01.2008 18:34

15 bin az ama yinede saolsunlar........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:32.