SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Vatan Gazetesini protesto (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16033)

Agcalli 21.01.2008 09:48

Vatan Gazetesini protesto

BOZKURT işareti yaptı

DÜN 9. golünü atan Sivas kaptanı Mehmet Yıldız, gol sevincinde aşırı milliyetçiler gibi Bozkurt işareti yaparak herkesi şaşırttı. Sivas’ın başarısında rol oynayan Yıldız’ın bu hareketi şok etkisi yaptı. Golün sevincini asist yapan Cvetkov ile paylaşırken sağ eliyle yaptığı bozkut selamını geçen yıl Ankarasporlu Ediz de yapmış, ancak ceza almamıştı.

Yukarda okuduğunuz yazı Vatan gazetesinde yayınlandı ve Sivassporun büyük başarısını gölgelemeye çalışan gizli mihrakların maşası görevini üstlendi. Bu yüzden eğer Vatan gazetesi alan varsa bir daha düşünmesini, ve bu linkten protesto mesajları yazmalıyız arkadaşlar [email]bizeulasin@gazetevatan.com[/email]

boun_58 21.01.2008 09:52

--->: Vatan Gazetesini protesto

Herkes üstüne düşeni yapsın ben şimdi tepki e-postamı gönderiyorum. Adi heriflere tepkimizi gösterelim. Mehmet abide kendine biraz dikkat etsin.

ademgoze 21.01.2008 09:53

-->: Vatan Gazetesini protesto

bu basın satılmış zaten ülkeyi bu hale getiren her zaman basın ermeni basın

PRoFeSSioNaL 21.01.2008 09:54

[B]Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar ..[/B]

§ydor 21.01.2008 09:59

sevmedigim bi gazete ztn takimin basarisi deilde bunlari yaziyorsa bi ********lik var isin icinde aksam tvdede buna benzer haberler vardi.

okyay58 21.01.2008 10:00

vatan gazetesine dün gece verkaç programında güzel cevap verildi hatta başkanımızda telefonla bağlananarak gereken cevabı verdi.

bir mailde ben yolladım

Agcalli 21.01.2008 10:03

[QUOTE=§ydor;304532]sevmedigim bi gazete ztn takimin basarisi deilde bunlari yaziyorsa bi ********lik var isin icinde aksam tvdede buna benzer haberler vardi.[/QUOTE]

Dün gece büyük başkan Mecnun Odyakmaz Fox'a telefonla bağlandı ve bu konuda soru sordular. Başkan ve sağolsun Osman Tamburacı gereken cevapları verdi. Takıma daha fazla sahip çıkalım arkadaşlar. Sivasın tesadüf eseri burada diyenler, bunun tesadüf olmadığını gördüler ve bu büyüyü bozmak için ellerinden gelenleri yapmaya başladılar. Bu yüzden takımımızın bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizi sevince boğan bu kahramanlara bu desteği esirgemeyiz herhalde.

talha58 21.01.2008 10:30

[B][COLOR="Indigo"]Evet ben de fotoğrafta hiç öyle birşey göremedim. Başkanımızı da dinledim gece yarısı. Bunların maksatlı çıkmaya başladığını düşünüyorum. Özellikle Fener maçı öncesi. Bir de soğuk hava konusunu gündeme getirmeye başladılar. [/COLOR][/B]

omercoskun 21.01.2008 10:31

[QUOTE=Agcalli;304537]Dün gece büyük başkan Mecnun Odyakmaz Fox'a telefonla bağlandı ve bu konuda soru sordular. Başkan ve sağolsun Osman Tamburacı gereken cevapları verdi. Takıma daha fazla sahip çıkalım arkadaşlar. Sivasın tesadüf eseri burada diyenler, bunun tesadüf olmadığını gördüler ve bu büyüyü bozmak için ellerinden gelenleri yapmaya başladılar. Bu yüzden takımımızın bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizi sevince boğan bu kahramanlara bu desteği esirgemeyiz herhalde.[/QUOTE]

evet bende izledim onu programın sipikeri de vatan gazatesinin yazarından farksızdı werkaç denen program bu güne kadar sivastan bahsetmezdi şimdi kendince alengerli bi haber yakaladı ya bu hafta liderle başlıoz diyor aslında alakası yok memedin parmaklarına takılmış içinde kalmış adamın acısı hemen haber yaptılar:D:D:D

by_hunter 21.01.2008 10:32

ÇİRŞEFLİK BAŞLADI

WALLA AYAK OYUNLARI BAŞLADI İŞTE ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN BUNDAN SONRA HER ÇİRŞEFİĞİ YAPARLAR BİZE DÜŞEN TAKIMIMIZIN ARKASINDA DURMAK MAÇIN SON ANINA KADAR DESTEKLEMEK O KENDİNİ BİLMEZLERE YİĞİDOLARIMIZ GEREKEN CEVABI SAHADA VERİRLER VERİYOLARDA

SARI1789 21.01.2008 11:25

Arkadaşlar burda iyi güzel eleştirilerinizi yazmışsınız ama katılmak içten değil.Neden mi Mehmet Yıldız milliyetçi olabilir ama o bir sporcu ve profesyonel; bundan dolayı yaptığı hareket yanlış. Spor barış ve sevgi demek,eğer öyle olmayasydı maç karşılaşmaları savaşa dönüşürdü. O zaman bir uluslarası maçlarda herkes diğer takımın sevmediği hareketler yapsın. Burası bir siyasi arena değil ki, eğer siyaset yapmak isterse politikacı olsun. Tamam bende bir milliyetçiyim ama o hareket hem onun sporcu ve profesyonelliğine yakışmaz. Ben Mehmet Yıldızı düşünüyorumda söylüyorum. Birileri gibi gaza gelipte iyi yapmış helal olsun diyeceğime, şiddetten yana olacağıma bir daha aynı hareketlerde bulunmamasıını istiyorum. Ha bu arada burda gazetecilere atıfta bulunan arkadaşlarda çok hayal perest onlarda sivas düşünüyor ama biz herşeyde olduğu gibi burda da oyunlar oynanıyor diyoruz. Çok yaşa sivasspor şampiyon sivasspor ama dürüst, seviyeli ve insancıl bir spor...

Besyo_cu 21.01.2008 11:50

Mehmetin parmağı o arkadaşda acı bir olayı hatırlatmış olmasın ;) ondan haber yapmıştır..

Agcalli 21.01.2008 11:56

[QUOTE=SARI1789;304587]Arkadaşlar burda iyi güzel eleştirilerinizi yazmışsınız ama katılmak içten değil.Neden mi Mehmet Yıldız milliyetçi olabilir ama o bir sporcu ve profesyonel; bundan dolayı yaptığı hareket yanlış. Spor barış ve sevgi demek,eğer öyle olmayasydı maç karşılaşmaları savaşa dönüşürdü. O zaman bir uluslarası maçlarda herkes diğer takımın sevmediği hareketler yapsın. Burası bir siyasi arena değil ki, eğer siyaset yapmak isterse politikacı olsun. Tamam bende bir milliyetçiyim ama o hareket hem onun sporcu ve profesyonelliğine yakışmaz. Ben Mehmet Yıldızı düşünüyorumda söylüyorum. Birileri gibi gaza gelipte iyi yapmış helal olsun diyeceğime, şiddetten yana olacağıma bir daha aynı hareketlerde bulunmamasıını istiyorum. Ha bu arada burda gazetecilere atıfta bulunan arkadaşlarda çok hayal perest onlarda sivas düşünüyor ama biz herşeyde olduğu gibi burda da oyunlar oynanıyor diyoruz. Çok yaşa sivasspor şampiyon sivasspor ama dürüst, seviyeli ve insancıl bir spor...[/QUOTE]
Hemşerim biz Mehmet haklı demiyoruz, bizim belirtmek istediğimiz Sivas lider iken haber yapmayanlar Sivasın çok büyük bir yanlışını bulmuş gibi Sivasa Sivasspora saldırmalarını eleştiriyoruz. Madem öyle yabancı oyuncular hep maça çıkarken meşhur hareketi yapıyor. Onları neden haber yapmıyorlarda Sivasa gelince yaygara kopuyor.

Kokomo 21.01.2008 15:41

Arkadaşlar boşuna tartışmayın yok işaret mişaret ! Bir deli atmış ortaya sizde uyuyorsunuz bu provakatörlere ! Fotoyu gördünüz mü ? Hiç söylene işaret ile ilgisi var mı ?

sivas_kangallı 21.01.2008 15:46

dün başkanımız verkaç programına katıldı öyle bişey yok dedi öle denk gelmiş dedi
bencede öle bişi yok o an el öle gelmiş olabilir sivası ezmeye çalışıyolar ama başarılı olamıcaklar bunu böyle bilsinler.

Bahattin 21.01.2008 15:48

bende yolladim umarim bolesi iftiralara maruz kalmayiz vatan gazetesi bence sivassporun adini kullanarak kendine imaj yaratmak istiyor ama hep tepki alacaktir

ofgurleyuk78 21.01.2008 15:59

[QUOTE=Agcalli;304518]BOZKURT işareti yaptı

DÜN 9. golünü atan Sivas kaptanı Mehmet Yıldız, gol sevincinde aşırı milliyetçiler gibi Bozkurt işareti yaparak herkesi şaşırttı. Sivas’ın başarısında rol oynayan Yıldız’ın bu hareketi şok etkisi yaptı. Golün sevincini asist yapan Cvetkov ile paylaşırken sağ eliyle yaptığı bozkut selamını geçen yıl Ankarasporlu Ediz de yapmış, ancak ceza almamıştı.

Yukarda okuduğunuz yazı Vatan gazetesinde yayınlandı ve Sivassporun büyük başarısını gölgelemeye çalışan gizli mihrakların maşası görevini üstlendi. Bu yüzden eğer Vatan gazetesi alan varsa bir daha düşünmesini, ve bu linkten protesto mesajları yazmalıyız arkadaşlar [email]bizeulasin@gazetevatan.com[/email][/QUOTE]

Ben Vatan gazetesi okuyorum. Bu yazıyıda okudum. Gazete yalan mı yazmış, yanlış mı yazmış? Adamlar Mehmet'in resmini de koymuşlar.
Mehmedin siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Türkiyeye mal olmuş bir topçudur. Sizler Mehmet'e daha dikkatli ol diyeceğine herşeyin doğrusunu yazan bir gazeteye sizin görüşünüzü paylaşmadığı için böyle ithamlarda bulunabiliyorsunuz. Yazık üzüldüm doğrusu. Peygamber Efendimiz "gerçek nerede olursa olsun arayın bulun " demiş. Gerçeklerden kokmayın. Korkuyorsanız da yapmayın. Sevgiyle kalın. Hoşçakalın. Gerçeklerle kalın.

ofgurleyuk78 21.01.2008 16:01

-->: --->: Vatan Gazetesini protesto

[QUOTE=Bahattin;304800]bende yolladim umarim bolesi iftiralara maruz kalmayiz vatan gazetesi bence sivassporun adini kullanarak kendine imaj yaratmak istiyor ama hep tepki alacaktir[/QUOTE]

İftira neresi be kardeşim adamlar Mehmetin resmini de koymuşlar. Hep boş konuşuyorsunuz. Araştırmadan incelemeden yalanın yanlışın peşine takılıp gidiyorsunuz.

can5858 21.01.2008 16:02

gardaşlarım helaln olsun mehmet yıldııza hepimşz türküz ülkücüyüz sonuna kadar ....... basınında bi tarafı kalkmasın

sivas_kangallı 21.01.2008 16:03

--->: -->: --->: Vatan Gazetesini protesto

[QUOTE=ofgurleyuk78;304804]İftira neresi be kardeşim adamlar Mehmetin resmini de koymuşlar. Hep boş konuşuyorsunuz. Araştırmadan incelemeden yalanın yanlışın peşine takılıp gidiyorsunuz.[/QUOTE]

kardeş fotomontaj denilen bişey war onu ayarlamak çocuk oyuncağı..bence fotomontajla yapılmış bir resimdir.

ofgurleyuk78 21.01.2008 16:11

-->: --->: -->: --->: Vatan Gazetesini protesto

[QUOTE=sivas_kangallı;304808]kardeş fotomontaj denilen bişey war onu ayarlamak çocuk oyuncağı..bence fotomontajla yapılmış bir resimdir.[/QUOTE]

Sevgili Hemşehrim o kadar abartılacak şey değil bu konu. Mehmet'e sorun doğrusunu söylesin. Biz sivas'lıyız bizler birbirimizi çok iyi biliriz.(Ne yapacağımızı ne yapmıyacağımızı) Adamların işi gücü yok da öyle bir Fotomontaj mı yapacak. Mehmet Mahkemeye verse tazminat alır alimallah. Biz sadece Mehmet'e dikkatli olmasını söyleyebilirsek sorun kalmaz. Neyse unutalım bunları Fener maçında Mehmet'in eline, koluna, bacağına, ayağına Allah kuvvet versin. Tabii tüm Yiğidoların.

Dark Force 21.01.2008 16:13

[B]Hakkaten Şampiyonluğa giden yol mayınlarla dolu bu adamlarla uğraşmak zor Artık hem sahada hemde böylesi kanı bozuklarla mücadele etmemiz gerek.....[/B]

avsarlisülo 21.01.2008 16:28

vatan gazetesi almayin sakin fenerli yabancilar hakemlere sövüyorlar özellikle devit kayseri macinda kirmizi karti görünce resmen sövdü onu niye yazmadin ismin haric herseyin yahudi icadi zaten gazete senin.

ofgurleyuk78 21.01.2008 16:40

[QUOTE=avsarlisülo;304827]vatan gazetesi almayin sakin fenerli yabancilar hakemlere sövüyorlar özellikle devit kayseri macinda kirmizi karti görünce resmen sövdü onu niye yazmadin ismin haric herseyin yahudi icadi zaten gazete senin.[/QUOTE]

Yahu arkadaşlar Vatan Gazetesinin sahibi Zafer Mutlu. Ermeni falan deyip durmayın adam öz be öz Sivas'lı.

yigidolar06 21.01.2008 16:43

[QUOTE=omercoskun;304565]evet bende izledim onu programın sipikeri de vatan gazatesinin yazarından farksızdı werkaç denen program bu güne kadar sivastan bahsetmezdi şimdi kendince alengerli bi haber yakaladı ya bu hafta liderle başlıoz diyor aslında alakası yok memedin parmaklarına takılmış içinde kalmış adamın acısı hemen haber yaptılar:D:D:D[/QUOTE]
AYNEN KATILIYORUM BİR SAATE YAKIN O SALDIRI NEYDİ YA SALDIRDIKCA ALCAKLAŞTI ********İN OĞLU FENERİN AVUKATLIĞINI YAPTI. TABİ GEREKEN CEVABINIDA BAŞKANIMIZDAN ALDI

ReFRaCToRY 21.01.2008 16:43

[B][COLOR="DarkRed"]tüm basın traş!.....

inadına SİVAS!....[/COLOR][/B]

aslansivasli 21.01.2008 16:53

[B][COLOR="Red"]Erman TOROĞLU da uyardı. SİVASSPOR üzerine oyunla oynanıyor. maç sonu çıkan üzücü olayda bunlardan biriydii.
TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKALIM NE TARAFTARIMIZ NE DE FUTBOLCULARIMIZ BU OYUNLARA GELMESİNN[/COLOR][/B]

Agcalli 21.01.2008 17:00

--->: -->: --->: Vatan Gazetesini protesto

[QUOTE=ofgurleyuk78;304834]Yahu arkadaşlar Vatan Gazetesinin sahibi Zafer Mutlu. Ermeni falan deyip durmayın adam öz be öz Sivas'lı.[/QUOTE]

Abicim sende burda Vatan gazetesi diyorsun başka şey söylemiyorsun. Kardeşim böyle bir durumda bu habere ne gerek vardı. İkincisi Türkiyede onca yabancı oyuncu var neden onların maça çıkmadan önce yaptıkları o meşhur işaret haber olmuyor da Sivastan Mehmet Yıldızın yaptığını iddia ettikleri ( Çünki ortada video yok sadece tek resim var) hareketi haber yapıyorlar. Ve sonuncusu Vatan Gazetesini Aydın Doğan almıştır bilgine.

Agcalli 21.01.2008 17:04

--->: -->: Vatan Gazetesini protesto

[QUOTE=aslansivasli;304850][B][COLOR="Red"]Erman TOROĞLU da uyardı. SİVASSPOR üzerine oyunla oynanıyor. maç sonu çıkan üzücü olayda bunlardan biriydii.
TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKALIM NE TARAFTARIMIZ NE DE FUTBOLCULARIMIZ BU OYUNLARA GELMESİNN[/COLOR][/B][/QUOTE]

Evet hemşerim akşam bende izledim Maratonu ve Erman Toroğlu çok güzel bir konuya temas etti. Futbolcularımızın, yöneticilerimizin, taraftarlarımızın aklı selim hareket etmesi, öfklerine hakim olması gerekiyor. Yoksa mazAllah Tabzonun başına gelenler Sivasında başına gelebilir !!!

tanju_58 21.01.2008 17:05

bu medya nekadar çarpıtıyo konuşmaları.geçen gün bi manşet vardı.güya bülent hocamız tesadüfen burdayız demiş.dün bülent hocamızın konuşmasını gösteriyo,biz tesadüfen burda olmadığımızı fenerbahçeyi yenip göstericez dior.

BU MEDYA LAFI NERESİNDEN ANLIYO ANLAMADIM GİTTİ...

tanju_58 21.01.2008 17:09

maçın özetini izleyenler öyle bir olayın olmadığını görmüştürler.mehmet devrana bi saniye taraftarlara gidiyorum işareti yapıyo.

BU MEDYA LAFI VE GÖRÜNTÜYÜ NERESİNDEN ANLIYOR ACABA...

rsimsek 21.01.2008 17:21

artık herkes iyi bilsin sivasspor büyük bir takımdır.kimse saçma sapan oyunlarla büyük takımımıı karalamasın

Dağcı 21.01.2008 17:26

Reyting olsun da ne olursa olsun....

[B]Bundan sonra bu tür haberlere hazırlıklı olmalıyız. Yalan yanlış her şeyi yazar bunlar...[/B]

etzel1967 21.01.2008 17:34

belden aşağı vurmalar başladı...çok dikkatli ve soğukkanlı olmalıyız...

ariserol 21.01.2008 17:38

ortada bir durum var.. sivasli futbolcular biraz daha dikatli olmali diye düsünüyorum.. hemen aaa bize karsi ayak oyunu yapiyorlar demek yerine igneyi baskasina cuvaldizi kendimize batiracagiz.. sakin, soguk kanli olacagiz.. eger elestirede dogruluk payi varsa ve durum takima zarar vercekse oturup düsünecegiz. biz *********z sokak serserisi degiliz diyecegiz.. sivasli bilgilidir, sivasli duygusaldir ama duygulariyla hareket etmez.. sivasli mantigiyla hareket eder.. sivasli bölücü degil birlestiricidir.. o sivaslidir.. yigido ismini layikiyla tasir.. biraz sag duyulu olmaliyiz.. sivasi bölmenin en iyi yöntemi siyasal polimiklere kapi acmaktir ki bu yanlistir arkadaslar.. bizi bir birimize baglayan renklerdir dogdugumuz memlekettir.. siyasal durusumuz degil.. sivasli ezen degil.. ezillende olmayacaktir.. sivas barisin memleketi olmak zorunda.. gönüllerin takimi sivas..........

Fortuna 21.01.2008 17:40

Vatan gazetesi, Türkiye'de ki azgın azınlığın sözcüsüdür. O gazetenin başında (Sivaslı) Zafer Mutlu'nun olmasıda hiç bir gerçeği ört bas edemez. Onlardan Sivasspor'u ve Anadolu'yu anlamalarını bekleyemeyiz. Çünkü onların kültürleri, maneviyat anlayışları bizden çok farklıdır. Bu biçimdeki karalama haberler onların asli görevidir.

Burada Sivas ve Anadolu sevdalısı insana düşen görev, bu gazeteyi kesinlikle almamaları ve yazdıklarına itibar etmemeleridir. Vatan Gazetesine bundan daha büyük bir ceza veremeyiz.

özsivasli1903 21.01.2008 17:42

cekemeyenlere tek kelime fuck you.....
bu ne rezillik ya... cekemiyolar yolumuzu kesmek icin ellerinden geleni yapsinlar...biz sahada konusuruz ancak....yallah

Yusuf AĞÇİÇEK 21.01.2008 17:50

Eger bir durum varsa bunu tartışmanında bir seviyesi olmalı.Bu forumda ne yazıkki bu seviyenin olmadıgını görebiliriz.Eger Sivas Spor taraftarına bu tartışmalar yakışıyorsa buyurun böyle devam edin.Herkesi daha sagduyulu olmaya çağırıp Sivas Spor'un başarısının başka şeyleri kulanarak gölgelenmesine izin vermemeliyiz.

puar 21.01.2008 17:53

Ben boşuna demiyorum bizden uzak dursunlar bizden bahsetmesinler yazmasınlar diye...
Ama baş edemeyecekler lig sonunda o elleri ve kalemleri kırılacaktır.

muhsin koçak 21.01.2008 18:00

yaptıysa helal olsun mehmete!!!! adamlar çıkıp mecliste pkk bizim için terör örgütü değildir diye bas bsa bağırıyorlar,onlarıda yazın sizi ermeni dölleri!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58.