![]() |
112FBB TARAFTAR GRUBU
[B][COLOR="Blue"]112FBB olarak istikrarınızdan duyduğumuz sevinci paylaşmak istedik. Bu hafta olan maçımızda öncelikle dostluğun kazanmasını temenni ediyoruz. Lige kattığınız renkten dolayı sizinle gurur duyuyoruz.[/COLOR][/B]
[B]100. Yıl 12. Adam Fenerbahçeliler Birliği[/B] [url]www.112fbb.com[/url] |
--->: 112FBB TARAFTAR GRUBU
[QUOTE=112alifbb;304947][B][COLOR="Blue"]112FBB olarak istikrarınızdan duyduğumuz sevinci paylaşmak istedik. Bu hafta olan maçımızda öncelikle dostluğun kazanmasını temenni ediyoruz. Lige kattığınız renkten dolayı sizinle gurur duyuyoruz.[/COLOR][/B]
[B]100. Yıl 12. Adam Fenerbahçeliler Birliği[/B] [url]www.112fbb.com[/url][/QUOTE] önce dostluk kazanacak bundan emin olabilirsiniz! iyi tememnnileriniz için ayrıca teşekkürler. |
Eyvallah Sevgili Kanaryali Dostlar bizde sizin Sampiyonlar Ligindeki Onurlu Basarilarinizi En az Bu Sene destekliyoruz.
Seneye Insallah Sampiyonlar Liginde bütün TÜRKIYE Sivassporu destekler. FENERI DIZE GETIRIP SAMPIYON OLACAGIZ. SAMPIYON YIGIDO SIVASSPOR :) |
oyuncular sıkı giyinirler umarım da donmasınlar:D Sivasspor taraftarı centilmendir olay çıkardığımız ne zaman görülmüş dostluk içinde bir maç olacağı şüphesiz
tabi Sivas'ımın maçı kazanması da ilk temennimiz:) |
feneriler aman sıkı giyinin donmayın buraları soguk oluyor biraz ama burda bir laf vardır suyumuz sert insanımız merttır sakın korkmayın burda cumhurıyetın temelleri atıldı olay olmaz ama alacagınız en iyi sonuç bereberliktir vierri memmede dikkat edin....
alayına isyan olümüne sivasspor |
[COLOR="Blue"][B]Teşekkürler arkadaşlar,Sivassporlu taraftarların centilmenliğini bizde taktir ediyoruz. Zaten sitenizde bizlere yer vermeniz hoşgörünüzü gösteriyor. Anadolu yıldızı Sivasspora başarılar dilerim. [/B][/COLOR]
|
iyi düşüncelerin için teşekkürler önce FAIR-PLAY
|
[B]Teşekkürlerimi Sunuyorum Ama ßi Konuda Yanılıyosun ßu maçı Sivasspor Kazanacak.. :)[/B]
|
sitemize hoşgeldiniz centilmenlik içinde geçmesini temenni ederim sivasımız soğuktur ama insanı merttir
tabiki yinede sivasımızın kazanacağı düşünüyor ve istiyoruz |
güzel düşünceleriniz için teşekkürler...şampiyonlar liginde fenerbahçeye başarılar...
|
-->: 112FBB TARAFTAR GRUBU
aramıza hşg geldin fenerli kardeş
|
öncelikle dostluk sonra sivasım kazanacak zaten iki takım arasında buyuk bir dostluk var yönetim arasında
|
CENTİLMENCE BİR MAÇ OLMASI DİLEĞİ İLE
|
önce dostluk sonra futbol umarım kazanan dostluk olur soğuk havada...umarım fenerbahce şampiyonlar liginde sevillayı geçer....
|
gelirseniz centilmence karşılanırsınız herkes gibi...
ama yazık olur size bir yenilgiyi seyretmek için insan soğukta donmazki canım :) |
SİVASSPOR fenere feneride yenecek hic şüpemiz yok
en iyisi fenerliler kendilerini soguktan korusun |
--->: 112GFB TARAFTAR GRUBU
Öncelikle iyi dileklerinize teşekkür ederiz. Karşılaşma boyunca çirkin tezahürata engel olunduğu müdetçe CENTİLMEN YİĞİDOLAR asla küfretmez. Yiğidolar olarak biz, bu karşılaşmadan mutlaka galip geleceğimize inanıyoruz. Gönlümüz kesinlikle galibiyetten yanadır. Ancak Dünyanın gözü Sivas'ta, sonucu kesinlikle tahmin edilemeyecek ender karşılaşmalardan birisi. Bu nedenle iyi bir müsabaka, centilmen taraftarlar olarak iz bırakılmasından yanayım. 4 EYLÜL STADYUMUNDA BULUŞMAK ÜZERE
Alışılmış tarife : Sivasspor - Fenerbahçe : 2-0 |
dostluk kazansın beraberlik çıkmasında gs nin işine yarar yoksa.
ben bir sivaslı olarak fenerbahçeyi/sivas sporu gönülden destekliyorum... |
Fenerlı arkadaslar hosgeldınız sefalar getırdınız sız nasıl sıvassporu desteklıyorsanız emın olun bak bızde sızın sampıyonlar lugundeı basarınızla guru duyuyoruz ...! basarılar Sivassporum alısılmıs tarıfe Sİvasspor 2 - 0 Fb ...!
|
arkadaşlar ben daha önce fanatik galatasaraylıydaım dahası ben bir türibün çocuğuydum ama bir yere kadar nereye kadar sivassporum 1 . lige çıkana kadar doğma büyüme istanbuldayım neyazıkki üzülerek söyleyeyim en fazla sivasa 5 veya 6 kere gittim ama yinede şunu söyleye bilirim sivasımla sadece futbol değil her yönüyle gurur yaşıyorum oğlum 8 yaşında sivası hiç görmedi ama nerelisin diye sorduklarında sivas diyor bende tabiki bununla gurur duyuyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın işin özeti nerde yaşarsan yaşa nerde doğarsan doğ önemli olan aslını unutma benim için artık sivas ve sivasspor var fenerbahçeli kardeşime iyi niyetleri için teşekkürler hep dostluk kazansın
|
fenrbahçenini destekçisiyiz...
|
başka yerde destekle kardeş....
|
[B]Dostluk mu Kazaniyor arkadaslık mı ney kazanıyorsa kazansin önce SiVASSPOR KAZANSIN...[/B]
|
PUAR CIM BURASI Bİ FORM ORTAMI HERKES DÜŞÜNCESİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRDÜR....
|
güzel dilekleriniz için tşk...Fenerbahçe'ye başarılar...
|
HERŞEYDEN ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN...
|
[COLOR="Black"][B]YİĞİDO HER ZAMAN DOSTLUĞU İLE KAZANMIŞTIR.SAHADA SVASSPORUM KAZANACAKTIR.[/B][/COLOR]
|
HERKESİN DÜŞÜNCESİNİ KENDİNE ARKADAŞIM...
SİZİ TEK GEÇERİZ BU ALEMDE.... SİVASSPOR |
önce dostluk sonra sivasspor kazanacak
ALLAH IN İZNİYLE İZMİRDEN SELAMLAR |
evet bende fenerlıyım ama aslen sivaslı dogmayım brader bu maç sivasın maçı vede dostluk kardeşlik centinlmeklıkle sonuçlasnsın başka bireyde gışl
|
yaaaa ŞAMPİON FENER SÖKE SÖKE ALICAZZZZ BU MAÇIIIII...
|
papi burda özgür ama sizin gibilerin sitede değil..
bide uslubun değiştir???? |
maç fair play cercevesinde gecer umarım insallah [COLOR="Red"]SİVASSPOR [/COLOR]kazanır
|
bence sen uslubunu değiştir...biz nasılmışızkiii..asıl sizin gibiler yüzünden sivassporu desteklemiyoruz...
|
[I][B]Abi Ben Fenerbahçeliyim Ama Sivassporluyum:
1.Sivasspor 2.Fenerbahce...Sayğılarla...[/B][/I] |
ALAYINA GİDER TABİİ SİVASADA :D
sıvaspor :D 0 ezerbahçe 5 |
fener sizi ezmesin dikkat ette...
|
bak bakalım neler yazmışım topiclere....
söke söke alacağız filan milleti tahrik etme??? |
[QUOTE=1907GFB;308981]ALAYINA GİDER TABİİ SİVASADA :D
sıvaspor :D 0 ezerbahçe 5[/QUOTE] kend sitenizde yazdırmazsınız ama buralara yazarsınız buda sisin ikinci yüzünüz. |
desteğiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ederizz sonuç ne olursa olsun türk futbolu ve fair play kazanacaktır...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53. |