![]() |
YENERSEK HERKES İNANIR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg[/IMG]
Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Sivasspor, zorlu maçın hazırlıklarına başlarken teknik direktör Bülent Uygun, "Fenerbahçe'yi yenersek, tüm Türkiye şampiyonluk yolunda olduğumuza inanacak" dedi. Kırmızı beyazlı takım, bugün soğuk bir havada antrenman yaptı. Önce düz koşu yapan futbolcular, daha sonra yarım sahada çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Bülent Uygun'da çift kale maçta oynadı. Antrenmanın bitiminde değerlendirmelerde bulunan Bülent Uygun, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini bildiklerini, ancak maça iyi hazırlanacaklarını söyledi. Soğuk hava şartlarının Fenerbahçe'yi olumsuz etkileyeceği fikrine katılmadığını da vurgulayan Bülent Uygun, şöyle devam etti: "Saha şartları biraz kötü. Hazırlıklarımız sürüyor. Neticede sahada durulmayacak düzeyde bir soğuk yok. Şartlar bunu gerektirdiği için çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın en önemli ekiplerinden biriyle oynayacağız. İnandığınız bu yolda, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi mağlup edersek Sivas halkı da Türkiye'deki birçok kişi de bizim bu yolda olduğumuza inanacak. O onlamda kazanmamız gereken karşılaşmalardan bir tanesi. Futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Saha şartları maalesef buz. Futbolcu dengesiz düşerse ciddi sakatlık geçirebilir. Futbol adına şartların en iyisini sunmaya çalışacağız." Sivasspor'un başarılı olması için şehrin desteğine daha çok ihtiyaç duyduklarını da belirten Bülent Uygun, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu maçı kazanırsak iç sahada en çok kazanan takım rekorunu kıracağız. Futbolcularıma da özgüven gelecek. Bazı şeyleri ispatlamaya ve insanımızın dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Açılan kampanyalar var ve bunlara katılım şu an için yeterli düzeyde değil. Fenerbahçe maçı gibi önemli maçlarda alacağımız sonuçlarla sesimiz çok daha gür duyulacak ve istediğimiz şeyleri elde etme şansımız olacak. Şu yaşadığımızı başka bir şehirde yaşasak, şartlar ve ortam, belki çok daha farklı olabilirdi. Bizde maalesef bir ölü toprağıdır gidiyor. 6 milyon Sivaslı varsa bir bütün olmak zorundayız. Bununla orantılı olarak Sivasspor, taralı tarafsız herkesin takdir ettiği ve şampiyon olmasını beklediği bir takıma sahip. Artık Sivaslılar'ın da bu bilinç içerisinde hareket etmesi gerekiyor." Balili, Sedat ve Yasir'in sakatlığının devam ettiğini, Gine Milli takımında bulunan Diallo ve Sylla'nın ise gelecek hafta takıma katılacaklarını söyleyen Bülent Uygun, "Transfer yapmak için arayışımız sürüyor. Bir arkadaşımızı Afrika Kupası maçlarını izlemek üzere görevlendirdik. İstediğimiz oyuncular var ama fiyatları yüksek. Transfer etmeyi düşündüğümüz Uğur Yıldırım'la da anlaşma sağlayamadık. Yeni arayışlar içerisindeyiz" diye konuştu. |
--->: YENERSEK HERKES İNANIR
Şampiyonluk maçı Bence Bu maç Bu maçı Kesin Almamız Lazım..
Burası 4 Eylül Burdan Çıkış Yok.. |
[COLOR="DarkRed"]HERKES İNANACAK BİZE LİG SONU ŞAMPİYON OLDUĞUMUZA..[/COLOR]...[COLOR="Blue"]BÜLEN HOCA BU ALEMİN KRALISIN SEN [/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ligin düğümünü çözecek bu maç ALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın!!!![/COLOR][/B]
|
[B]bence de bu maç fınal hawasın da geceçek eger fb yı yenıp eli boş gonderirsek herkes sıwasın tesadüfen burda olmadıgını anlar we şu saçma sapan köşe yazılarına,bazı yazarlara ve basına en ıyı cewabı verirız[/B]
|
-->: YENERSEK HERKES İNANIR
bu maçı alırsak yenemiyeceğimiz takım yok
|
[B][COLOR="Blue"]Insallah yenecegiz vede Fenerbahceyi eli bos gönderecegiz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
napıp edıp bu macı almalıyız sonrakı ıkı macımızda deplasmanda mutlak galibiyet...
|
[B]Cok Doğru Konusmus B.Uygun ..Fenerbahceyi Yenersek Sampiyonluk iCten ßile DeğiL..[/B]
|
İster inansınlar ister inamasınlar ortada bir SİVASSPOR gerceği var bu hafta bu gerceği bir kez daha inanan ve inanmayan herkes görecektir 4 EYLÜLü onlara zindan edeceğiz
|
[B]Bu maçıda alırsak artık Şampiyonluk için geri sayıma geçicez [/B]
|
BEN BU MAÇLA İNANCLARIN ARTACAGINA KATILIYORUM,AMA AKSI BIR SONUC OLSADA (ALLAH KORUSUN) BIR SEY DEGISMEYECEK BENIM ICIN SONUCTA FB GS BJK DE ARALARINDA OYNAYACAK ONLARIN SONUCLARIDA BIZE YARAYACAK.ALLAHIN IZNIYLE BIR KAZA BELA NAZAR OLMAZSA BU MAC BIZIMDIR EVELALLAH..
|
[B]Arkadaşlar hocamız bülent uygun'un anadolufutbol.net'te yazdığı yorum. bizlere sesleniyor....
TARAFTARA MESAJ Çok kritik bir haftaya girdik. Önce Belediyespor maçını kazasız geçmenin mutluluğu var içimizde. Ancak şimdi bütün motivasyonumuzu Fenerbahçe maçına yönelttik. Oyuncularıma ilk olarak bu maçla ilgili şunu söyledim: "Fenerbahçe çok büyük takım. Asla havaya girmeye gelmez. Fenerbahçe ile dalga geçilmez. Bu yüzden işinizi çok sıkı tutun. büyük bir disiplin içinde çalışın" O şerefli formayı uzun süre giydim. Fenerbahçe takımının havasını iyi bilirim. Ve bu yüzden oyuncularımın dikkat etmeleri gerektiğini söyledim. Maçta kesinlikle önlem alarak oynayacağız. Fenerbahçe'de forma giyen her oyuncu bir maçı değiştirecek özelliklere sahiptir. Bu yıldızları durdurmak zorundayız. Sivasspor olarak çok iyi bir takımız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanır, sakin olur ve sahada iyi mücadele edersek bu tarihi maçı kazanabiliriz. Alacağımız bir galibiyetin tüm Anadolu takımlarına ışık tutacağına ve öncülük yapacağımıza inanıyorum. Sivasspor örnek bir takım olarak görülecek. Eğer kazanırsak gerçekten sbüyük mutluluk yaşayacağız. Şimdi taraftarımıza bir mesaj göndermek istiyorum: Bizi bugüne kadar mükemmel desteklediler. Her maçta ve gördükleri her yerde bağırlarına bastılar. Fenerbahçe maçında da aynı sevgiyi aynı desteği istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun centilmenliği asla elden bırakmasınlar. Maçı kazanacağımıza ve galibiyet sonrası tüm Sivas'ta "Bayrak as" kampanyası başlayacağına inanıyorum.... Bu bizi daha da havaya sokacaktır. Herkes bir konuyu merak ediyor. "Bülent hocam maçlara çıkmadan önce uğurunuz var mı?" diye soruyorlar... Benim uğurum dualarımdır. Maça çıkmadan önce besmele çeker, dua ederim. Şimdi Fenerbahçe maçı öncesi de Sivas'ı ve Sivasspor'u seven herkesten dualarını bekliyorum. Sivasspor takımı olarak Sivasspor taraftarını çok seviyoruz. Tüm mücadelemiz onlar için. Onların mutlu olmasını gurur yaşamasını istiyoruz. Son olarak şunu söylemek istiyorum SMS kampanyası sürüyor. Sivasspor yazarak 5058'e gönderecekleri her mesaj kulübe 5 YTL kazandıracak... Bu kampanyaya destek verilsin... Fenerbahçe maçı sonrası www.anadolufutbol.net'te buluşmak üzere sevgiler..... [/FONT][/B][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Bana göre Sivasspor un şimdiye kadar yapmış olduğu en can alıcı maç ve en büyük derby çünkü Sivasspor rakip takımlara ve taraftarlara çok büyük mesaj verecektir siz ;kiminle dans ediyorsunuz ..İnşallah alırız inşallah yüzümüz kara çıkmaz[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Dünyada iki renk gül olsun biri kırmızı diğeri beyaz sen beni unutursan kırmızıların solsun ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun...[/B][/COLOR] |
bu maç çok ama çok önemli bir maç ne edip yapıp bu maçı almalıyız
alıcazda inş. |
[B]vallahi biz üçüncü ligdeyken,ikinci ligdeyken ve şu an süper ligdeyiz her zaman yüreğimizle inandık ve inanmaya devam edeceğiz...[/B]
|
ALLAHIN İZNİYLE FENERİDE YENERİZ.ŞAMPİYONDA OLURUZ.
|
Benim inancim tam, icimde hic suphe yok, zaten bu macida alirsak, Sivas in azmi ve futbolunu tum dunya birkez daha takdir eder.Basari inanmaktan gelir ligde sivas spor kadar inanmisligini ortaya koyan takim yok, Buyukluk parayla degil inanmakla olur.
|
Bu mac her iki taraf icinde önemli ve cok heyecanli bir mac olacagi kesin. Sivassporumuz bu maci alirsa Fenere karsi bir avantaj sagliyacak. Puan farki 5e cikacak ve suanki lig durumuna bakilirsa 5 puan büyük bir fark diyebiliriz tabiki hersey yolunda giderse. Sampiyonluk yolunda her engeli asacak gücteyiz insallah 12. adam destegi ile bu maci aliriz. Her ne olursa olsun artik her mactan sonra yensede yenilsede takimimizi alkislamaliyiz. Yaptiklari ortada, sezon basinda böyle bir basari hic kimse beklememisti. Simdiden gönüllerin sampiyonu olduk bile. Sesimizi duydurabildik tüm Türkiyeye. Herkes Sivasin sampiyon olmasini istiyor. Insallah Sampiyon olacaz. Bu takim herkesi yenecek gücte. Takim ruhu cok üst düzeyde. Futbolcularimiz elde ettikleri basari ile full bir 4 Eylülde oynamayi hak ettiler, bu sade fener macinda degil. Artik tüm kalan maclarda tribünler tiklim tiklim olmali
|
biz şimdiden inandık hocam başkoyduk bu yola tüm anadolu yanımızda
O LA CA ĞIZ!!! |
Bu maç üç (3)ihtimalli sonuça gebe bir maç olmakla birlikte SİVASSPOR Fenerbahçe'ye göre her yönüyle avantajlı durumda.Ve bu avantajını en iyi şekilde kullanarak maçtan en az bir (1) puan çıkarır.Kısacası benim maç tahminim %70 galibiyet,%20 beraberlik ve %10 mağlubiyet olarak şans veriyorum.Sivasspor'a başarılar dilerim...
|
inşaallah yeneriz tarihte bunların örneği çok ... eskişehirspor yıllar önce böyle bir dönemde galatasarayla oynamıştı ve kaybettıkden sonra şampıyonluktan kopmuştu eğer feneri yenersek 5 puan fark yenılırsek 1 puan arkalarına düşücezz.. hadi hayırlısı hadi sivasspor 40 milyonun hayalini gerçekleştirmek için hadi yiğidolar ..............
|
İnşaallah yeneceğiz. Bu galibiyetle sadece Feneri değil, bununla beraber kartel medyasındaki paralı yorumcuları, onun kalemşörlerinide yeneceğiz. Sivas düşmanlığını içinde besleyen, kindarlarıda yeneceğiz. İstanbul basınından olup, Sivas caddelerinde kendisini gazeteci görüp, Sivas'ıma Sivas'lıma yakışmayan sözleri sütunlarına taşıyarak tamamen kin kusan yazıları yazan GAZETECİ MÜSVETTELERİNİ DE yeneceğiz. Tüm bunlara cevap vermek Fenerle birlikte bunlarıda devirmek için HAYDİ YİĞİDİM MAÇA ! HAYDİ YİĞİDOLARIM MAÇA ! DÜNYANIN GÖZÜ SENDE SAKIN UNUTMA !
|
ŞAMPİONLUKTAN ÖNCEKİ FİNAL BU MAÇ DİORUM
|
İnşallah Gardaşlar Herkes 4 Eylüle Hep,Destek,Tam,Destek;)
|
[B][B]İnşallah Gardaşlar Herkes 4 Eylüle Hep,Destek,Tam,Destek;)[/B][/B]
|
''Fener’i de yeneriz''
[FONT="Century Gothic"][B]Fener’i de yeneriz
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazar günü oynanacak maçın zor olacağını söyelip, “Rakibimizin eksik yönünü bulup oradan vuracağız” dedi SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe’yi analiz etmeye başladıklarını söyledi. Sarı-lacivertli ekibin çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden Uygun, “Gaziantep’te iyi futbol oynayıp farklı bir galibiyet aldılar. Moralleri üst seviyede. Rakibimizi analiz etmeye başladık. Mutlaka eksik noktalarını bulacağız ve buna yönelik çalışmalar yapacağız” dedi. Uygun, Fenerbahçe’nin yıldız futbolculcularının her an sonucu değiştirebileceğini ifade ederek, “Her türlü önlemi alacağız. Kendi sahamızda 10’da 10 yaptık, 11. galibiyeti almamamız için bir neden yok. Rakibimizden korkmuyoruz. Tek hedef galibiyet” diye konuştu. Fotospor.com[/B][/FONT] |
[QUOTE=BROTHERS58;306051]BEN BU MAÇLA İNANCLARIN ARTACAGINA KATILIYORUM,AMA AKSI BIR SONUC OLSADA (ALLAH KORUSUN) BIR SEY DEGISMEYECEK BENIM ICIN SONUCTA FB GS BJK DE ARALARINDA OYNAYACAK ONLARIN SONUCLARIDA BIZE YARAYACAK.ALLAHIN IZNIYLE BIR KAZA BELA NAZAR OLMAZSA BU MAC BIZIMDIR EVELALLAH..[/QUOTE]
Ben bu yaklaşımın daha mantıklı ve daha doğru olduğu kanaatindeyim. Futbol bu, yenmek de var yenilmek de, fenere yenildik diye yarıştan çekileceğiz veya oyun dışı kalacağız diye bir durum yok. Bizi takip eden üç takımın da kendi aralarında maç yapacaklarını ve diğer maçlarda muhtemel puan kaybı yaşayacakları gerçeklerini de göz ardı etmeden sezon sonuna kadar bu yarışı devam ettirmeliyiz diye düşünüyorum. Ancak her halükarda bu haftaki maçı aldığımızda inşallah tüm Türkiye'ye iddiamızı bütün ihtişamıyla ispat etmiş olacağız. Haydi Yiğidom Allah yardımcınız olsun. Üç puanı alacağız inşallah... |
sıradışılık kolay değildir...kimsenin hayal edemediklerini yapabilmek, başarızlıklar için bahaneler üretmemek, dev gibi bütçelerle başedebilmek ve büyük kitleleri peşine takabilmek...
hocam sen sıradışı bir insansın ve inan bu maçta yenilsek bile sana hep inanacağım. bütün kalbimle ve dualarımla en iyi yerlere gelmeni temenni ediyorum... |
inşallah feneri yenip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz
|
Bizim Kimseyi İnandırmamıza Gerek Yok Alemin Tek Kralı SivasSpor.
|
İNANAN İNANIR,İNANMAYANADA UGUROLA GARDAŞIM
Hepimizin gönlünden elbetteki galibiyet geçiyor,tek dileğimiz galibiyet amma velakin olaki aksi bir durum vuku buldu,bu her şeyin sonu değildir,bu maçın sonucu ne olursa olsun yolumuza koçlar ğibi devam ederiz,niyet ne ise akıbette odur! şampiyonluk yolundaki mertçe mücadelemize inanan inanır,inanmayanada uğurola,bizler inandık,gerisi vız gelir tırıs geçer,yeterki biz takımımıza her halukarda inancımızı kaybetmeyelim! yenilsende yensende taraftarın senle,üzüntünle sevinçinle seninle birlikte,tezahuratında olduğu gibi!!!
|
SİVASIN FENERİ YENEBİLECEK GÜCÜ VAR BENCE VE BUNU EN İYİ ŞEKİLDE GÖSTERECEKTİR İNŞALLAH.YİĞİDOLAR SUSMASIN MAÇTA BİZDE KENDİ REKORUMUZU TARAFTAR OLARAK BİRAZ GEÇELİM ARTIK..
|
Hocam,
Bu maç dönüm maçı, inşallah galip geliriz ve liderliğimiz devam eder, ama aksi olursa eğer ( Allah Korusun ) bizlerin sana ve oyuncularına olan inancı, güveni ve en önemlisi desteği asla sona ermeyecektir. Bunu bilmenizi isteriz, çünkü son haftada oyuncularımız ve sizin biraz stresli olduğunuzu gördük ve izledik. BJk maçı devre arasında dediğiniz gibi " zevk almak için oynayın, aşırı strese girmeden ", yapmamız gerekir. keskin sirke küpüne zarar misali bizde asla kendi kendimize zarar vermeyelim. Berabere kalsak ta yenilsek te daha ligin sonuna çok zaman var, köprünün altından çok sular akacak. FB maçını kazanacağınıza inancım tam ama dediğim gibi aksi olan bir durumda burda bir kem söz söylenmemesi için de DİMDİK DURACAĞIM... Bizler, yiğidolar olarak bu günleri yaşamanın da tadını ve zevkini çıkartmamız gerek, asla ve asla kötümser olmayacağız bundan sonra. En sıkıntılı anlarda biliniz ki yiğidolar yanınızda, onlar sizin karınca misali çıktığınız yola hayran, veya şairin dediği gibi gidilecek yer değildir önemli olan yolculuk önemlidir...Bizler bu yolculukta her zaman sizinleyiz... Maddi gücümüz yettiği kadar, sesimiz yettiği kadar ve DUALARIMIZ YETTİĞİ kadar.... |
bülent hocam valla süpersin sen bu işi senden ii anlayan yok takıma nasıl gaz veriyor harika bi adm ya inş avrupada takımımız onun sayesinde de ii işler yapacaktır...keşke sivasta olsam bu maçı izlemeyi çok isterdim ya...sivastaki arkadaşlar biletlerdede indirim olmuş emminim biletler bitmiştir şimdiden herkes gitsin takımı desteklemeye bizde mecburen lig tv de izlicez...allah yardımcımız olsun bu maçı alacaz inş...izmirden fanatik yiğido:) sevgiler
|
Yıllardır F.B için kavgalar ettim. Tartıştım. Onunla yattım, onunla kalktım. Üzüldüm, sevindim. Ama bu maçta F.B. bana biraz sarı kırmızımsı geliyor. En büyük ŞAMPİYON SİVASSPOR Bu maçı kesin alacağız.
|
bu maçı anadolunun maküs talihini yıkmak için alacağız, başka yolu yok, en kritik maçımız, diğer ikisiyle rahat başederiz en zoru fb olacak , ama evelallah hakınndan geleceğizz, şampiyon olacağız
|
-->: --->: YENERSEK HERKES İNANIR
[QUOTE=şafak58_35;306299]bülent hocam valla süpersin sen bu işi senden ii anlayan yok takıma nasıl gaz veriyor harika bi adm ya inş avrupada takımımız onun sayesinde de ii işler yapacaktır...keşke sivasta olsam bu maçı izlemeyi çok isterdim ya...sivastaki arkadaşlar biletlerdede indirim olmuş emminim biletler bitmiştir şimdiden herkes gitsin takımı desteklemeye bizde mecburen lig tv de izlicez...allah yardımcımız olsun bu maçı alacaz inş...izmirden fanatik yiğido:) sevgiler[/QUOTE]
[B]biletler bitmis evet Sivasta giseler kapandi... yanlizca mac gunu bir kismi satilacakmis... Bende izmirden bir fanatik yigido... :) Sivasa maca gidiyorum.. Izmir organizasyonlarimiza bekleriz;)[/B] |
futbolcularımız bizi mahcup etmeyecekler, yeneceğiz
|
ABİ BENCE ONLAR BİZDEN KORKSUNLAR BİZ BEŞİKTAŞIDA YENDİK TRABZONUDA YENDİK HEM BURDA HEM ORDA VE YİNE EVİMİZDE OYNUYOZ VE HİÇTE NİYETİMİZ YOK FENERE YENİLMEYE BUNUDA ALLAHIN İZNİYLE DEVİRİP ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |