![]() |
BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/m.yildizz.jpg[/IMG]
Mehmet Yıldız, Büyükşehir Belediyespor maçındaki gol sevincine açıklık getirdi. Yıldız, "O fotoğrafı çeken arkadaşımız, bundan sonra önümüzü kesebilecek daha değişik şeyler bulsun" dedi. Mehmet Yıldız, "O fotoğrafı çeken arkadaşımız art niyetli. Teknik direktörümüz Bülent Uygun bize, (Bizi şampiyon yapmazlar) demişti. Şimdi bunun ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyorum. Bu şekilde önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ama bu bizi etkilemeyecek. Ben o maçta golü attıktan sonra tribünlere koşarken, arkadaşlarımı, (Bir dakika) diye uyarmaya çalıştım. Aklımdan başka bir şey geçmedi. O fotoğrafı çeken arkadaşımız, bundan sonra önümüzü kesebilecek daha değişik şeyler bulsun" dedi. |
-->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[B]Resmi qörseydik derdo,
hanqi resim, Sitemizde varmı eLinizde ?[/B] |
............ÜRÜR. KERVAN YÜRÜR .. YÜRÜ BE YİĞİDOM SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN.
|
--->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[B]uLen Sivassporumuzun Onunu Kesebilirmisiniz Hiç siz Hiç Yiğidoya karsı gelebilirmisiniz..[/B]
|
[B]artık Şampiyonluğa yakın olduğumuz için böyle şeylerin ortaya çıkması normal biz yolumuza devam edelim..[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Benımde anlatmak ıstedıgım seylerden bazıları bunlardı nese ....![/COLOR][/B]
|
kimse onumuzu kesemez cunku biz ancak onumuze bakariz
|
FENERİDE YENERİZ ALAYINADA YETERİZ ARKADAŞIM...
|
[B][COLOR="DarkRed"]BüTüN BaSıN TRaŞ!........
Tek gErÇek SİVAS!......[/COLOR][/B] |
bunlar onların son çırpınışları...valla bizim teknik heyet bunlara acayip gülüyodur benim gibi :)
|
bizi yıkmaya çalışıyolar ama başarılı olamıcaklar bunu bilsinler.
|
istedikleri kadar uğraşsınlar arkadaşın dediği gibi .. ürür kerwan yürür ne memet böyle bir haraket yaptı(çünkü bende maçtaydım böyle bişey görmedim) ne de yapar medya daki yaltakçılar başladı illeggal oyunlara ama bi arkadaşımızın daha önceden dediği gibi bırakın şu yaltakçı medyayı bizden bahsetmesin biz bize yeteriz arkadaşlar bunlar havadan nem kaparlar daha neler neler çıkacak bunlar yatrsiz kalırsa başkana sataşacaklar oda olmazssa hocamızı biyerlere transfer edecekler bu ayak oyunları çooook olacak örnek: hani g-s memeti transfer ediyordu bizle maçları wardı memet kendine dikkat et sakatlanma felan sonrada bizde onun gibi kaç tane memet war dediler bırakın bu işleri kardeşim bunlar ucuz numaralar biraz delikanlı olun biraz YİĞİT olun
YİĞİDO zaten olamazssınızda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Iste sacma sapan haberlerle Sivassporumuz tüm Türkiyeye yayilmis sempatisini kirmak istiyorlar. Ama böyle önümüzü kesemiyecekler
|
bunlar her daimki önü kesmek için yapılan hareketler ama artık ne yaparlarsa yapsınlar kesemezler önümüzü
|
HEPSİ DIRIII VIRIIII GERÇEK OLAN YİGİDO O DA SAHADA KONUŞUYORR.
|
sivassporu sampiyon yapmamak icin ayak oyunlarina basladilar sahada yapamadiklarini bu ayak oyunlariyla yapiyorlar
|
[B][COLOR="Indigo"]***SIVASSPORUMUZUN LIDER OLUSUNU HAZMEDEMEYENLER ELINDEN GELENI YAPACAKTIR AMA SIVASSPORUMUZ DIRENCLI BILENIN AKI ALININ TERI ILE BU SAMPIYONLUK YARISINDA YOLUNA DEVAM EDECEKTIR.MEYVE VEREN AGACI TASLARLAR.MEHMET YILDIZIMIZ GÜN GECTIKCE GOLLERINI SIRALADIKCA ADAMLAR NE YAPACAKLARINI SASIRDILAR ***ANADOLUNUN PARLAYAN YILDIZI SIVASSPORUMUZA VE MEHMET YILDIZIMIZA KENDINI BILMEZLERIN ÖYLE KONUSMALARI BIZE VIZ GELIR TILIS GIDER BIZ YIGIDOLAR OLARAK EMIN ADIMLAR ILE SAMPIYONLUK YOLUNDA TAM ROTA YOLUMUZA DEVAM EDIYORUZ .***SAMPIYON ***SIVASSPOR **** DIYORUZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
ben resmi gördüm alakası yok.çekirge dansı o.......
|
[FONT="Book Antiqua"]Bu Sene Sivasspor Şampiyon Fenerbahçeyi Yendikmi Kim Tutar Bizi...:)[/FONT]
|
hangi foto acaba bilen varmı.................
|
Aslanım, Yiğidim, Yiğidom, Yıldızım Mehmet'im; MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR. İyiki İstanbul takımlarına gitmedin, iyiki bizimle devam dedin. Sen bizimle varsın biz de seninle var olmaya devam edeceğiz. Göster koçum bu hafta kendini de gereken cevabı ver. İşaret dilinden anlamayanlara sen hangi dilden anlatacağını iyi bilirsin. SENİ SEVİYORUZ MEHMETİM.
|
BU HAFTA 3 AYAKLI İSTANBUL İMPARATORLUĞUNUN BİR AYAĞINI KESECEĞİZ, İSTANBUL ÇATIRDAYACAK, DARBELERİMİZ KESİN VE ETKİLİ OLACAK , SABIRLA DİĞER İKİ AYAĞINDA ŞEHRİMİZE GELİP İTİNA İLE KESİLMESİNİ GÖRECEĞİZ, VE OTURACAĞIZ ŞAMPİYONLUK KOLTUĞUNA 2007- 2008 YILINDA, ANADOLU DEVRİMİ YAŞAYACAĞIZ, YAŞATACAĞIZ TÜRKİYEYE
|
mehmet yıldızıın yaptıgı hareketin o gaztecinin söyledigi şeylerle hiçbir alakası yok ben maçtaydım adam gözümüzün önünde yanındaki arkadaşlarına bir dakika durun işareti yaptı bunlar bizi yıpratmak için yapılıyor haftasonu ingiltere liginde fulham-arsenal maçında rosicky attıgı golden sonra zafer işaretini yaptı acaba ordada böyle gündem oluyormudur? hiç sanmam olmuyordur tabikide adamlar oyuncuların oynadıgı futbola bakıyor çünkü
|
bu ulusal basın büyük takımların paralı tutulmuş kalem slahşörlerden bu insanlar her türlü karalamayı yapar birde futbola siyaset bulaştı kelimesini söylediler böyle satılmış spor yazarları varken bizler hala vatandan bahsediyoruz yani bu yazar burnunun ucundaki olayları göremeyecek duyamıyacak kadar kör ve sagır çünkü bu bilinçli dünbüklerden affedersiniz federasyon seçimi yapılıyor ne oldu birdenbire ta hükümet geçen sene ugraşmaya başladı ve işi bitiriyor yani kaleler birer birer gidiyor bu tip yazarlar satılmışlar bunları üstü kapalı tutuyor bizler milliyetci insanlarız sagcısı solcusu vatanımızı bayragımızı topragımızı seven ve canımızı verecek kadar baglı insanlarız tüm taraftarlarımız hangi düşünceye sahip olursa olsun bizim birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlar buna müsade etmeyelim yani geçmişimizi unutmayalım yönetim başkan ve gülüm bülent hocam zaten duruşu belli mehmet yıldızımızı bu hainlere yem etmeyelim taraftarımızda sahip çıkmalı mehmetler bülentler kolay yetişmiyor çorumdan tüm sivaslı kardelerime sevgiler gönderiyorum hepinizi canımdan çok seviyorum iyiki varsın başkanım ve yönetim kurulum sizler dünyayı ayaga kaldırdınız ey uyumayın sivaslılar ölü topragınızı üzerinizden atın uyanın eskiden takımı deplasmana götürecek para bulamıyorduk takım deplasmana gidecegi zaman yönetim para isterler diye girecek delik arıyorlardi bunları eski bir yönetici olarak yaşadım bu insanların elini öpmek lazım iyiki varsınız ALLAH sizlerden razı olsun sizleri seviyorum inşallah şu kanaryanında tüylerini yolar göndeririz ALLAH yardımcınız olsun TANRI TÜRKÜ KORUSUN Orhan Koran Çorum
|
SivasSporu Yalnızmı sandınız.Önce SivasSpor Taraftarını Gecin
Ne 4 Ne 3 Ne 2 Tek Buyuk SivasSpor |
Yürü be gardaşım kim tutar seni en büyük MEHMET YILDIZ..
|
ee artık ellerinden gelene ardlarına koymayacaklar ne kadar ayak oyunu var ne kadar çirşeflik var hepsini yapacaklar nede olsa onlar 4 büyüklerin medyası abileri ne derse onu yaparlar
|
İŞTE SİVASSPOR A BÜYÜK BİR FIRSAT. FENERİ YEN GERÇEKLİĞİNİ KANITLA. BI SÖYLEMLERİDE YEDİR ONLARA. AMA KONUŞULAN VE ÜZERİNDE DURULMASI GEREKEN ÖNEMLİ ŞEY SE HATTA EN ÖNEMLİSİ,FENER MAÇINI ALAMAZSAK ALIN İŞTE SİZİN BÜYÜK GÖRDÜĞÜNÜZ SİVASSPOR. BURAYA KADARMIŞ,ŞİŞİRİLMİŞ SİVASSPOR DİYECEKLER. BÜLENT UYGUN U DA TESADÜFLE GELİNMİŞİLİĞİN KANITI DİYE KÜÇÜMSEYECEKLER. EN ÖNEMLİ MAÇ BENCE BU MAÇ. ŞAMPİYON OLMASAKTA BU FENERBAHÇE MAÇINI ALIP SİVASSPOR UN KALİTESİNİN TESADÜF OLMADIĞINI KANITLAMALIYIZ.
|
adam sanki kötü birşey yapmış. bu ülkede milliyetçilik müslümanlık artık neden bir engel olarak algılanıyor. isteyerek de yapmadıysan helal olsun mehmet.
|
herkes işine baksın ya kıskançlığa gerek yok isteyin sizinde olsun:)))
|
[QUOTE=burakkova;306288]adam sanki kötü birşey yapmış. bu ülkede milliyetçilik müslümanlık artık neden bir engel olarak algılanıyor. isteyerek de yapmadıysan helal olsun mehmet.[/QUOTE]
KARDEŞŞŞŞ. EĞER O ZİHNİYETLE YAPMIŞSA ( Kİ BEN İNANMIYORUM ) ELBETTE YANLIŞ. UNUTMA SPOR UN DİLİ DİNİ MİLLİYETİ IRKI BİRDİR.OLAYA BÖYLE BAKARSAN SİVASIMIZIN GEÇMİŞTE ÇEKTİĞİ ACILARI TEKRAR YENİDAN YAŞANMALI ŞEKLİNDE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ İMAA EDİYORSUN.KISACASI SİVASSPOR SİVALILARDAKİ KARDEŞLİĞİ BİRLİĞİ BERABERLİĞİ VARETME GİBİ BÜYÜK BİR MİSYON YÜKLENMİŞ. SİVASSPOR SAYESİNDDE SİVASLILAR ALEVİ SUNNİ LAZ ÇERKEZ DEMEDEN BİRBİRLERİNE KARDEŞCE DOSTCA YAKLAŞMAYA BAŞLADI. AMA SEN TAM BUNLARA TEZAT YANİ SANKİ KARDEŞLİĞİ İSTEMİYOR TAVRI SERGİLİYORSUN. TEKRAR SÖYLÜYORUM SPOR UN DİLİ DİNİ IRKI MİLLİYETİ BİRDİR.DOLASIYLA SİVASSPORU TÜM SİVASLILAR SEVİYOR. |
MEDYADA GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPAN KİŞİLERİ TENZİ EDEREK,BU KİŞİ İLK ÖNCE NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ Bİ SORGULAMALI.YAYINLAMIŞ OLDUĞU KARELERİN FUTBOLLA HİÇ ALAKASI YOK.BU KİŞİ BU PLATFORMLARDA NASIL GÖREV ALIYOR ŞAŞIRDIM.FELAKET TELLALI ADAM.FUTBOLU YAZ BE ADAM OYNANAN GÜZEL OYUNU YAZ,SEN SPORU KADIN PROGRAMLARI İLE KARIŞTIRDIN SANIRIM,İNSANLARA SAĞLIKLI,TARAFSIZ,GERÇEK HABERLER ULAŞTIRMAK İÇİN UĞRAŞ.
|
VALLA YİĞİDOLAR ŞU ŞUNU DEMİŞ BU BUNU DEMİŞ BOŞVERİN BİZ YOLUMUZA BAKALIM ÇEKEMİYORLAR BİZİ
|
[B]Önümüzü kimse kesemez...!
Önümüzü kesmek isteyenlerin, arkalarını keseriz...![/B] |
Yha AbiLer Ne Resmi Ne konusu :s Bi AcıkLama yapsaydınıss. ?
|
By_Hunter : 4 Büyük Yok Abi :) Tek Büyük vaR .)
|
[B]bu yazarları anlamıyorum.nasıl bir mantık nasıl bir zihniyet bu kardeşimyawww.aklım almıyor.Sivastan ne kadar kuyruk acısı olan varmış ta haberimiz yokmuş vallahi.neyse allah büyük....[/B]
|
spikerdeki cesarete bakarmısın . Mecnun Başkana ceza verecekmisiniz M.Yıldız'a diye soruyor. Başkanda cevabını verdi tabi... "sadece gülüyorum"
ha bu arada osman tanburacı bizi orada gerçekten çok savundu. kendisinede teşekkür etmemiz lazım...harbi adammış..... |
akılları sıra sivassporlu futbolcuları politize olmuş gibi gösterip ülke genelinde oluşan sevgiyi ve ilgiyi kırmak!!unutmasınki bu takımda her ırktan ve meshepten oluşan futbolculardan oluşmuştur..böyle bizans oyunlarıyla bir yerlere yalakalık yaparak amaç sivassporun önünü tıkamak..çok salakça bir haber...
|
UĞRAŞIRSANIZ EKİME,UĞRAŞMAZSANIZ ?!
Velevki en yıldız Mehmet YILDIZ golünü attıktan sonra o nefis bozkurt işaretini yaptı,ki İNŞALLAH öyle yapmıştır,ne varki bunda bozulucak be hey gazeteci?yoksa sende sarozun işbirlikçi gazeticilerindensindi ondanmı YÜCE TÜRK MİLLETİNİN sembol işaretini görünce karnın ağrıyor?hem bu topraklarda ekmek yiyeceksin,hem bu toprakların insanlarına söveceksin!EDEP YAHU...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |