![]() |
HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
Bu forumdaki tüm Yigidolara ve Sivas'lı arkadaşlara teşekkürlerimizi bildiriyoruz..Bize yaptığınız tüm tavsiye mesajlarınız için, bilgilendirmeleriniz için...
Biletler tükendiğini duyduktan sonra gelmekten vazgeçmiştik..Fakat saolsun bazı arkadaşlarımız başta [B]stsy21[/B] ve [B]jakobieen(Oğuz)[/B] bizim için biletlerimizi almışlar bizi tanımadıkları halde ve görmedikleri halde..Bu içten samimiyete ne diyebiliriz bilemiyoruz... Biz 5 arkadaş yaklaşık 525 km lik yol katederek, kar,kış soğuk demenden yarın Allah'ın izniyle tüm gücümüzle sizleri desteklemeye geliyoruz..Maç esnasında [B]HATAY'LI GENÇLER [/B]pankartımızla stadta olacaz, kale arkasında inşallah..Ve bu tarihi güne sizlerle birlikte şahit olup, tam bir Sivas'lı olarak maçı izliyecez,destekleyecez.. Ve umarız Sivas bu büyük engelide aşarak Lig'de şampiyonluk için daha ciddi adımlarla ilerleyecektir..Herkese saygılar..4 Eylül'de buluşmak dileğiyle Hatayboys (HATAY'LI GENÇLER) |
--->: HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
işte anadolunun direnişinin bir göstergesidir bu hareketiniz,ama çok sıkı giyinmeyi sakın ha sakın unutmayasınız.bu arada sizlere yardımcı olan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkürler.
|
[COLOR="DarkRed"][B]SİVASSPORU SEVENLERİ BİZLERDE SEVERİZ TEŞEKKÜRLER.....[/B][/COLOR]
|
hataylı arkadaşlara destekleri için teşekkürler.umarım hatayspor da büyük başarılara kısa zamanda ulaşır
|
[COLOR="darkred"][B]HATAYLI ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR SİZLEREDE TEŞEKKÜRLER....[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]HATAYSPORU SÜPERLİG TE GÖRMEK İSTERİZ...SİVASSPORUMUZLA KOL KOLA KARDEŞÇENE BU BÜYÜK DENİLEN TAKIMLARI YERLE BİR EDERLER İNŞALLAH....[/B][/COLOR]
|
Sizleri kutluyorum Hatayboys,
Ama arkadaşın da söylediği gibi sıkı giyinmeyi unutmayın .) |
Evet arkadaşlar ..Artık bu 3 büyükler lafından sıkıldık..Sivasspor artık bir direnişin başlangıcı olur..Anadolunun gücünü gösterir..Hatayspor dilekleriniz için teşekkürler..
|
-->: HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
hataylı öncelikle aramıza hoşgeldin yolunuz açık olsun inşallah kazasız belasız gidp gelirsiniz sivasımıza ve bize vermiş olduğunuz desdekden dolayı sana arkadaşlarına ve butun anadolu insanına çok teşekkür ederim
|
Bu arada bazı arkadaşların çekirdek yemeye gelen taraftar grubundan şikayetçi olduklarını söylediler..Biz burdan Hatay'lılar olarak eger 90 dk boyunca bağırmayı göze alıyorsak, Sivas'lıların bizim 2 katımız kadar bağırmaları gerek..Çünkü şampiyon olmak kolay iş değil..Hele 25 yıldan beri Anadoludan hiç bir takım şampiyon olamamışsa...Lütfen herkes orayı inletsin...geriye düşsede Sivas yine destek tam destek..O soğuk havayı ısıtalım..Maçı izlemeye değil, desteklemeye gelelim...Ve Hatay'a Sivas'ın ne kadar büyük taraftarı olduğunu anlatarak dönelim istiyoruz[B]Hadi Yiğidolar gösterin kendinizi......[/B]
|
[QUOTE=hatayboys;308678]Bu arada bazı arkadaşların çekirdek yemeye gelen taraftar grubundan şikayetçi olduklarını söylediler..Biz burdan Hatay'lılar olarak eger 90 dk boyunca bağırmayı göze alıyorsak, Sivas'lıların bizim 2 katımız kadar bağırmaları gerek..Çünkü şampiyon olmak kolay iş değil..Hele 25 yıldan beri Anadoludan hiç bir takım şampiyon olamamışsa...Lütfen herkes orayı inletsin...geriye düşsede Sivas yine destek tam destek..O soğuk havayı ısıtalım..Maçı izlemeye değil, desteklemeye gelelim...Ve Hatay'a Sivas'ın ne kadar büyük taraftarı olduğunu anlatarak dönelim istiyoruz[B]Hadi Yiğidolar gösterin kendinizi......[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]EyvaLLah saolun varolun sizlerle daha güçlü hissediyoruz kendimizi hepinizden ALLAH Razı olsun Sivas ımıza Onur ve Şeref Verdiniz ;ALLAH a emanetsiniz HayırLı Yolculuklar..[/FONT][/B][/COLOR] |
[B]Hataylı arkadaşlar yolunuz açık olsun. Bu ince ve önemli davranışınız için ve biletleri bulmakta sizlere yardımcı olan Oğuz kardeşime teşekkür ederim...[/B]
|
-->: --->: HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
[QUOTE=GuNaY;308682][B]Hataylı arkadaşlar yolunuz açık olsun. Bu ince ve önemli davranışınız için ve biletleri bulmakta sizlere yardımcı olan [B]Oğuz[/B] kardeşime teşekkür ederim...[/B][/QUOTE]
künefeyi almak için biraz zahmet edecek yani o kadar olsun..:D |
HELAL SİZLERLE KARDEŞLERİM ANADOLU DESTEĞİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR ...
|
Bundan yaklaşık 7-8 sene önce Yükselme grubundayken, Hatayspor 15.ydi, Sivasta 14. idi.Hatayspor Elazığspor'u deplasmanda farklı bir skorla yenmesine rağmen, yanlış hatırlamıyorsam 1 averaj farkla Sivas küme düşmekten kurtulmuş, Hataysporda 1.lige veda eden takım olmuştu..Ertesi sene ise Sivasspor Süper lige yükselmişti...O günden bu yana Sivas çok yol katetti ve hiç beklemdiği bir pozisyona erişti..Şampiyon olur olmaz onu bilemiyiz, Sivasspor bu duruşunu devam ettirirse en azından 2.ligi garantiler ve Şampiyonlar liginde bizi temsil eder diye düşünüyoruz...Bizi kümeye yittiler ama olsun, umarım şampiyon yada 2. olarak bizim 7-8 sene önceki üzüntümüzü giderirler..ama olmasada canları saolsun..Bu bile bir başarı...
|
[B]Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim.Sivasspor'a Sivaslılara Göstemiş Olduğunuz İlgiden Dolayı.Allah Yüzümüzü Hep Güldürür.İnşallah Fenerbahçe Maçini Alırsak En Büyük Hediye Bu Olucak[/B]
|
[QUOTE=hatayboys;308620]Bu forumdaki tüm Yigidolara ve Sivas'lı arkadaşlara teşekkürlerimizi bildiriyoruz..Bize yaptığınız tüm tavsiye mesajlarınız için, bilgilendirmeleriniz için...
Biletler tükendiğini duyduktan sonra gelmekten vazgeçmiştik..Fakat saolsun bazı arkadaşlarımız başta [B]stsy21[/B] ve [B]jakobieen(Oğuz)[/B] bizim için biletlerimizi almışlar bizi tanımadıkları halde ve görmedikleri halde..[B]Bu içten samimiyete ne diyebiliriz bilemiyoruz...[/B] [/QUOTE] sizlerin taa hatay ellerinden sivassporum için gelmenizin yanındaki samimiyetin yanında, bizimkisine ne denirse o :) |
-->: --->: HATAY'DAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ
[QUOTE=yigiter187;308687]künefeyi almak için biraz zahmet edecek yani o kadar olsun..:D[/QUOTE]
künefe diilde biraz sıcak hava getirseler fena olmazdı hani, şöyle bi kaç derece sadece :) |
eyw. saolun Hataylı kardes ıste bu Anadolunun ayaklanısı ıns bu sene sampıyon olarak Turkıyede devrım yapıcaz buda tum Anadonunun destegıyle olacaktır artık Ist. takımlarının devrı bıtecek
|
Hatay'a selamlar...:D...
_____________ nuri_58 |
[B]Sivassporu Seveni Bizde Severiz Ama Sevmeyenide Döverizz;)[/B]
|
hatay'i da 1. ligde gormek isteriz bizim yanlarimizda..Anadolu artik gucunu gostermesi lazimdi zaten istanbul takimlarina.. tskler Anadolu dayanismasi budur iste.
|
Arkadaslarr biz geldik,hem de gümbür gümbür!..:) suan Sivas tayız...
Sıcak hava getirmeye calıstık ama en azından -12 ye kadar cıkarabildik havayı, eskisi gibi degil en azından :p Yarın sizlerin yanında kale arkasında olacaz inşallah.Hatay'a mutlu bir şekilde gitmek istiyoruz,mac Sivas'ın olsun baska birşey istemiyoruz.Yarın görüşmek üzere... |
HOŞGELDİNİZ..
BUGÜN BURSADAN BANKACI İBRAHİM ABİ VE 4 ARKADAŞINI SAAT 16.00 DA SİVASA ARABALARIYLA YOLCU ETTİK,ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.İNŞALLAH ORADAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERLER VEDE BİZDE HEP BERABER BUNDAN SONRA ZAMANIMIZ ELVERDİĞİ SÜRECE YAKIN DEPLASMAN SAYILABİLECEK ANKARA,MANİSA VE İSTANBULDAKİ MAÇLARA GİTMEYE KARAR VERDİK.HERŞEY SİVASSPOR İÇİN... |
ne güzel arkadaslar türkiyenin her yerinden insanlar sivasimiza geliyor veya en azindan destekler mesajlar atiyor.insallah maci aliriz türkiyenin yüzde 90 ni sevindiririz.inaniyorum ki bütün ülke bizim basarimizi istiyor allah yardimcimiz olsun
|
sagolun desteğinizi her zaman biliyorduk teşekkürler.
TÜM ANADOLU YANINDA YÜRÜ BE YİĞİDOM EZ ŞU BİZANS HÜKÜMDARLIĞINI |
anadolu baştan başa kırmızı beyaz artık tarih değişti şampiyon sivass.haydi sivasım ez şu ezikleri anadolunun gözü üzerinde kanıtla kimliğini
|
Sen gerçekten Hataylı mısın dostum?Sen ve arkadaşların beni gerçekten duygulandırdınız.5 kişi olabilirsiniz ama benim gözümde 5000 kişi kadar değerlisiniz.Çünkü Sivaslı olmamanıza rağmen onca sıkıntı ve zahmeti çekerek Sivas'ı destekleyeceksiniz.Gönülden desteğiniz ve yaptığınız masraflar için ne desek azdır.inşallah bu sitede fotoğraflarınızı görürüz.
|
[QUOTE=hatayboys;309545]Arkadaslarr biz geldik,hem de gümbür gümbür!..:) suan Sivas tayız...
Sıcak hava getirmeye calıstık ama en azından -12 ye kadar cıkarabildik havayı, eskisi gibi degil en azından :p Yarın sizlerin yanında kale arkasında olacaz inşallah.Hatay'a mutlu bir şekilde gitmek istiyoruz,mac Sivas'ın olsun baska birşey istemiyoruz.Yarın görüşmek üzere...[/QUOTE] Yav bu arada siz nerede kalacaksınız?Tanıdık var mıydı Sivas'ta?Orada olsaydım yemin ederim sizleri misafir ederdim.beraberce maça giderdik.Neyse umarım herşeyden hoşnut kalırsınız.Bu arada Sivas köftesi ya da Sivas Kebabı yemeden dönmeyin. :) |
yaptiginiz bu girisimden dolayi sizi kutluyorum ins feneri de yenerek dahada cok sevinecegiz
|
[B]Varollllll Gardas senin Allahina gurban olurum ben Size yardimci olan arkadaslarada burdas cok tesekkurler ediyoruz[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]HATAYLI KARDES SITEMIZE HOS GELDINIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=KIZILCAN;309585]Yav bu arada siz nerede kalacaksınız?Tanıdık var mıydı Sivas'ta?Orada olsaydım yemin ederim sizleri misafir ederdim.beraberce maça giderdik.Neyse umarım herşeyden hoşnut kalırsınız.Bu arada Sivas köftesi ya da Sivas Kebabı yemeden dönmeyin. :)[/QUOTE]
Kardes cok tesekkür ederiz suan bi otelde kalıyoruz.hiç bir masraftan kaçınmayız yeter ki 3 büyüklerin saltanatına son verilsin.Kimliğimizde Hatay yazıyor olabilir ama biz bugün Sivaslıyız ve desteğimizi esirgemeden o kadar yolu çektik.Bütün Sivaslılara tesekkür ederiz... macta görüşmek üzere. |
[QUOTE=hatayboys;309655]Kardes cok tesekkür ederiz suan bi otelde kalıyoruz.hiç bir masraftan kaçınmayız yeter ki 3 büyüklerin saltanatına son verilsin.Kimliğimizde Hatay yazıyor olabilir ama biz bugün Sivaslıyız ve desteğimizi esirgemeden o kadar yolu çektik.Bütün Sivaslılara tesekkür ederiz...
macta görüşmek üzere.[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]HeLaL OLsun size gerçekten Harikasınız İşde KardeşLikLer değerLer BöyLe günLerde anLaşıLır;İyi ve kötü günde şunuda unutma şu an Sivas'LıLar oLarak ister istemez YüzLerce Hatay'Lı Sempatizmanı doğurdunuz bu sitede'Harbiden HeLaL OLsun;HATAY'Lı oLarak sen inandın bize Şampiyon OLuruz diye;Kendi İçimizden inanmayanLara DiLerimki örnek TeşkiL eder;Üşütmeyin kendinize HAS Bakın...SaygıLar SevgiLerr..[/COLOR][/B][/FONT] |
işte bunun adı anadolu dayanışması hataylı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bugün maçta feneri değil anadolu nun makus talihini yenecez inşallah ayrıca burda birde tokatlı arkadaşlara teşekkür ediyorum her sivas maçına gelen tokatlılar var bugn de geliyorlar arkadaşalarım var bizde onlarla geliyoruz maça hataylılara ve tokatlılara sonsuz teşekkürler
|
Helal Olsun Size Başka Ne diyebilirim..
|
gelin bsksm hoşgeldiniz şimdiden...........
|
İşte bu yaaa...haydi yigidolar haydi sivaslılar...gösterelim herkese gücümüzü haydi şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşalım...Tüm Hataylılara ve Sivassporu destekleyen herkese sonsuz teşkkrler
|
[QUOTE=hatayboys;309655]Kardes cok tesekkür ederiz suan bi otelde kalıyoruz.hiç bir masraftan kaçınmayız yeter ki 3 büyüklerin saltanatına son verilsin.Kimliğimizde Hatay yazıyor olabilir ama biz bugün Sivaslıyız ve desteğimizi esirgemeden o kadar yolu çektik.Bütün Sivaslılara tesekkür ederiz...
macta görüşmek üzere.[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu sefer olmadı yüzLerce Km öteden geldiniz ayaklarınıza sağLık ama işde bazen insanın istediği her şy olmayabiLiniyor bu hayatta yapacak bir şey yok ...Çünkü ne yaşadığınızı şu an hangi duygularda olduğunuzu çok iyi anlıyorum Km lerce yol gidip üstüne üsteLik bir hüsran 'Şuda bir gerçekki her zaman Tatlı yenilmiyebiliniyor hayatın kanunu diyeLim her zamanda gülünmüyor yaşananLardan ders almak gerekLi sanırım EyvaLLah saoLun VaroLun yinede işiniz gücünüz rastgeLe..[/B][/FONT][/COLOR] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]Bu arada üzgünüz gerçekten nedenini söyLeyeyim 1000 FB Linin sesLeri 4 EyLüLe yetti arttı biLe üzüLerek SöyLüyorum Maçın Büyük BöLümünde sanki evinde gb Taraftar sesi geLiyordu Tv den izLeyenLerde anLamışdır duymuşdur ÜZGÜNÜZ ........18000-Taraftardan ses 29 Dakikaya kadar duydum işin açıkcası.......[/COLOR][/B][/FONT] |
Vallahi Helal olsun size ne biliyim aynisi ben yaparmiydim diye soruyorum kendime cevap veremedim vallahi inş sizin gibilerin sayesinde biticek 3 büyük saltanati neden Seri A gibi bir ligimiz olmasin ki !?!?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |