![]() |
TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
[IMG]HTTP://WWW.SIVASSPOR.COM/images/stories//oyuncular/petkovicc.jpg[/IMG]
Kolundaki kırıktan dolayı ameliyat olan ve çalışmalara iki hafta önce başlayan Petkoviç tam kapasite idmanlara çıkmaya başladı. Kaleci antrenörü Murat Göksu nezaretinde ayrı programlarda çalışma yapan Petkoviç'in iyileşme sürecinin beklenenden daha erken olması teknik heyeti memnun ediyor. Kaleci Petkoviç'in iyileşmesi ile birlikte kırmızı beyazlı ekibin kalesindeki rekabet önümüzdeki haftalarda daha üst seviyeye tırmanacak. [B][I]Sivas Anadolu[/I][/B] |
--->: TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
[B]Rekabet Güzelliği,Hoşluğu,Dostluğu Artırır.
İnşallah Tatlı Bir Rekabet Olur İyi Olan Kaleyi Alsın. Sivasspora Faydası Olan Kim Olursa OLsun.Türk-Yabancı Farketmez Takıma Yardımı OLsun O Yeterli[/B] |
ÇOK GÜZEL SEVİNDİRİCİ BİR HABER İYİ OLAN KALEMİZ ŞİMDİ DAHA EMİN ELLER ALTINDA OLACAK...
|
haydi hayirlisi. her sey sivasspor icin. gonlumde Petkoviç bir an once iyilesip guzel bir paraya satmaktir. kimse yanlis anlamasin diger iki kalecimizde super lig kapasitesini rahatlikla kaldirabilecek yeteneklerdendir ve dolaysiyla iyilesip buyuk takimlara buyuk bir paraya satilmasini isterim.
|
[B][I]Rekabetin olduğu yerde her zaman başarı olmuştur
Tekrar geçmiş olsun Petkoviç [/I][/B] |
rakabet her zaman iyidir inş takıma yararlı olur
|
-->: TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
akının refleksleri petkoviçden daha iyi...ama petkoviç çok tecrübeli...ben petkoviçi yeğlerim..
|
şimdi akın iyi kaleci çok seviye atlatmış ama bir türlü topa vurmayı öğrenemedi.
petkoviç bana göre trabzon gönderdi bu adamı pişman oldu söylenecek söz yok.bence rahatlıkla gs,bjk,fb dede oynayabiliecek kapasitede bi adam.ve en akıllı transferimiz bana göre.mutlaka elimizde tutmalıyız.. |
çok iyi haber en kısa zamanda petkoviçi sahahalarda görmek isteriz
|
SAKATLAR İYİLEŞİYOR MİLLİ TAKIMDAKILER GERI DONUYOR EKSIKLERIMIZ YAVAS YAVAS TAMAMLANIYOR INŞ. DAHA IYI BIR SIVASSPOR İZLEYECEZ
|
HADİ HAYIRLISI YAVAS YAVAS HERSEY YOLUNA GIRIYOR
|
[I][CENTER][COLOR="Magenta"][B]gözümüz aydin olsun
insallah birdaha böyle agir sakatliklar gecirmez[/B][/COLOR][/CENTER][/I] |
Petkovic sahalara cabuk döneceğe benziyor ne mutlu bizeki iki tane çok iyi kaleciye sahipiz şimdi iki kaleci arasında rekabet ortamı doğacak daha verimli olacaklar sivassporumuza yakışan iki ucan eldiven allah nazardan saklasın
|
Bülent hoca ikisi arasından en formda olanını seçecektir buna eminim,tatlı bir rekabet olacak aralarında iyi olan formayı giyer...
|
[B]hadi geçmiş olsun senin yerine Akın güsel koruyor kaleyi merak etme sen...[/B]
|
petkoviç gerçekten çok iyi bir kaleci ama.akın vardar artık onun kadar iyi ..çünkü 2.ligeden hatırlıyorum hep 3. kaleci olarak görev yapıyordu... şans verildiği zaman çok güzel oynuyordu ..bir bakıma bu sakatlık onun da görülmesini bunca zamandır çalışmasının karşılığını verdi..bence kolay geri vermez kaleyi..
|
--->: -->: TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR
[QUOTE=ceza_tolga_rep;315409]şimdi akın iyi kaleci çok seviye atlatmış ama bir türlü topa vurmayı öğrenemedi.
petkoviç bana göre trabzon gönderdi bu adamı pişman oldu söylenecek söz yok.bence rahatlıkla gs,bjk,fb dede oynayabiliecek kapasitede bi adam.ve en akıllı transferimiz bana göre.mutlaka elimizde tutmalıyız..[/QUOTE] [FONT="Verdana"][B] Fikirlerimiz ayni tolga Trabzonsporun en büyük hatalarindan biri petkovici göndermesi oldu iyikide göndermis. Bence de Petkovic Düzelirse kalede banko oynar Akin icin cok iyi Tecrübe oldu en azindan Petkovicin yoklugunda eskisi gibi korkmuyoruz eksikleri Akinin var ama bunu Antremanlarda minumuma indirmeli.Ben yinede Petkovicten vaz gecmem tecrübeli ve Topu oyunu cok iyi sokuyor tam bir libero gibi. Tabi son karar Bülent hocanidir ...[/B][/FONT] |
[QUOTE=EyüphanAydın;315354][B]Rekabet Güzelliği,Hoşluğu,Dostluğu Artırır.
İnşallah Tatlı Bir Rekabet Olur İyi Olan Kaleyi Alsın. Sivasspora Faydası Olan Kim Olursa OLsun.Türk-Yabancı Farketmez Takıma Yardımı OLsun O Yeterli[/B][/QUOTE] Bence Bu Sözlerim,Yeterli Kelimelerle Anlatmım |
Insallah en kisa zamanda sivasimizla maclara cikmaya baslar
|
Tam kapasite calismasi iyi bir haber. Artik cok calismali Akin Petkovici hic aratmadi. Rekabet basari getirir, iyi calisan gecer kaleye
|
çok güzel ve sevindirici bir haber.Petkoviç takıma dönünce daha üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum...:D...
|
valla sakatlar yavas yavas iyilesiyor
bomba gibi geliyoz sanirim en gec yarinda son gerceklesir bi forvet oyuncusu gelöiyor yanilmiyosam |
[QUOTE=sivaslihakan;315608]valla sakatlar yavas yavas iyilesiyor
bomba gibi geliyoz sanirim en gec yarinda son gerceklesir bi forvet oyuncusu gelöiyor yanilmiyosam[/QUOTE] yarın son gün inş dediğin gibi bi forvet oyuncusu gelir... |
petkoviç guven verıyor,akın iyi kalecı fakat guven vermıyor,aynı rustu gibi,olmucak topları içeri alabılıyor... petkovıcın sahalar donmesı buyuk kaznc olur sıvasspor için...
|
petkov iyi bir kaleci
ama akında çok formda petkov tamamen iyileştiğinde iki kalecide iyi işler yapmak isteyecek bu yüzden sivassporun kalesi emin ellerde |
[B][QUOTE=yigiter187;315406]akının refleksleri petkoviçden daha iyi...ama petkoviç çok tecrübeli...ben petkoviçi yeğlerim..[/QUOTE]
Hem tecrübesi var hemde sen beğenmesende Akın'dan çok daha iyi özelliklere sahip... En önemlisi topu oyuna sokması Akın'dan daha iyi... Ama Akın'ın hakkını da verelim asla Petko'yu aratmadı, inşaallah böyle devam eder..[/B] |
akın ve petkoviç olduğu sürece uzun süre kaleci sıkıntısı çekmeyeceğimize inanıyorum. volkan ünlü zaten gelecek vaad eden bir kaleci ve petkoviçten çok şey öğrenecek. petko futbolu bıraktığında volkan daha da tecrübelenmiş iyi bir kaleci olacak...
|
Akın son Fb maçı hariç Petkoviç'i aratmadı bence. Rekabet kaliteyi getirecektir. Geçmiş olsun Petkoviç....
|
sivasspor kalesini kim hakeder se o gecer hadi hayirlisi rekabet iyidir
|
ben havalimanında gördümdü gelmişti hatta baya bi saasırdımdı o zmn:D
|
[B][COLOR="Blue"]PETKOVICIN CALISMALARA BASLAMASI SEVINDIRICI HABER AYRICA PETKOVICE GECMIS OLSUN DIYORUZ INSALLAH EN KISA ZAMANDA YESIL SAHALARA DÖNER .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
takımımızın bu günlere gelmesinde petkoviçin katkısı büyük haksızlık yapmamamız lazım çok tecrübeli kaleci.bizde şampiyonlğa oynuyoruz ihtiyacımız olacak
|
BENCE PETKOVİÇE ARTIK GEREK YOK............ 1. KALECİ AKIN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:18. |