SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KULÜBÜM NE DERSE O (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16608)

SivasSpor.Com 06.02.2008 19:15

KULÜBÜM NE DERSE O

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz2.jpg[/IMG]

Ortaya çıkan tablo, milyon dolarlık takımlar ile parasızlıktan çalışanlarının ücretlerini ödemekte sıkıntı çeken; ancak verdiği güven ile kimseyi sıkıntıya sokmayan bir Sivasspor gerçeği ile yüzleşildi. Ve bir de bu Sivasspor'un ilk yarıda en çok konuşulan futbolcusu Mehmet Yıldız ile... Neredeyse bütün bir ilk yarıyı Mehmet Yıldız'ı 4 büyük kulübe transfer ederek geçirdik. Medya, papatya falıyla Mehmet'e kulüp arayıp, onun yıldızını parlatırken, Sivasspor ise kasasını parlatma telaşındaydı haklı olarak. 2 milyon dolardan açılan kapı, Mehmet Yıldız'laştıkça 5 milyon dolara kadar gelip dayandı. Teknik Direktör Bülent Uygun'un, 'Mehmet'i alan ligi şampiyon bitirir' şeklindeki garantili açıklamasına rağmen bu ismi, yükte hafif, pahada ağır bulan büyük kulüpler, transfer konusunda somut adım atmayınca, gazeteler, 'Mehmet yuvada kaldı' manşetleri attı...

Antalya'da, ilk yarının en çok konuşulan ismini mahzun ve moralsiz bulacağımızı sanırken, bu konuda oldukça yanıldığımızı gördük. 4 büyük takımdan somut teklif almasına rağmen transferin gerçekleşmemiş olmasından dolayı Mehmet, son derece keyifli ve moralliydi.

Kısa bir sohbetten sonra Mehmet Yıldız, futbolda atladığı çağı, BÖ ve BS olarak açıklayarak başladı röportajımıza... "Bülent Uygun'un gelişi ile bambaşka bir kimliğe büründüm. Adeta kendimi buldum. Çünkü Bülent Hoca beni en iyi tanıyanlardandı. Onunla birlikte futbol oynadık, ayrıca oda arkadaşımdı. Neredeyse beni benden iyi tanıyordu. Bulduğum şansı iyi kullanınca da bugüne gelmiş olduk.'' diye söze başlayan Mehmet Yıldız, Lorant ve Pecze gibi hocalar tarafından fark edilememesinin faturasını ise tamamen onlara çıkarmıyor. Yıldız, "Eski hocalarımın futboldan anlamadığını söyleyip onları suçlamam haksızlık olur. Ama bana yeterince şans vermedikleri için kendimi gösterme şansım olmadı. Bu konuda bana haksızlık yaptıklarını söyleyebilirim. Ayrıca sürekli bir yerlere kiralık gönderildim hep. Oysa Bülent Hoca'ya kendimi kanıtlamak gibi bir kaygım yoktu. Beni iyi tanıyordu.'' diyor.

[B]'Kulübüm ne derse o olur' diyecek kadar vefalı[/B]
İlhan Mansız gibi 'geç keşfedildiği' konusundaki hayıflanmalara ise katılmadığı dikkatimizi çekiyor Mehmet'in. Türk futbolcusunun kaderi olan 'altyapı'sız oyuncu olmanın eksikliğini fazlasıyla hissetmiş 26 yaşındaki yıldız futbolcu. Geç de olsa parlayan yıldızını daha da parlatma inancını gözlerinden okuyoruz. Bizim dışarıdan baktığımız gibi bakmıyor, rahat ve kendinden emin. Bulunduğu yerden de hiç rahatsız değil. Her fani Türk futbolcusu gibi bir an önce İstanbul'a kapağı atmak kaygısında olmadığını anlıyoruz. Yurtiçinden ve yurtdışından ciddi teklifler almış; ama kulüpler anlaşamamış. 'Kulübüm ne derse o olur' diyecek kadar vefalı olduğunu açık seçik ortaya koymaktan çekinmiyor.

10-15 yıl ile sınırlı futbolculuk yaşamında maddi ve manevi tatminin önemini hatırlatıyoruz. 'Sivasspor'da bunu bana yaşatıyorlar' cümleleri dökülüyor dudaklarından. 'Nasıl yani?' diyoruz gayri ihtiyari. 'Fenerbahçe'nin verdiği milyon dolarları alıp, 50 bin kişilik ihtişamlı stadyumda oynamanın hazzını Sivas'ta nasıl alabiliyorsun?' der gibi bakıyoruz, sormadan o cevaplıyor: "Aslında Sivasspor'da çok mutluyum. Parasal anlamda sıkıntılarımız olduğu doğru; ama en azından bize verilen sözlerin tutulacağı inancını taşıyoruz...'' Belli ki, kendisini 'Mehmet Yıldız' yapan camiaya karşı yoğun bir vefa duygusu taşıyor. Sivasspor'un Süper Lig'e çıkması ile kendisinin de terfi ettiğini şöyle anlatıyor: "Futbola 15 yaşında başladım, 3 sene öncesine kadar Sivasspor ile birlikte sürekli ikinci liglerde top oynadım. Sivasspor, Süper Lig'e çıkmasaydı belki hâlâ ikinci ligde top oynuyor olacaktım."

[B]Mehmet Yıldız'ın hocası güreşçi, kendisi tekvandocu[/B]
'Boğa gibi futbolcu' sözünü en çok Mehmet için duymuşuzdur kuşkusuz. 'Bu gücünü özel idmanlarla mı kazandın?' diye sorduğumuzda, onun da hocası Bülent Uygun gibi futboldan önce güce dayalı bir spor dalı ile uğraştığını şu ifadelerinden öğreniyoruz: "Ben aslında normalde idman yapmayı sevmem. Yani güç kazanayım diye ekstra idman yapmadım hiç. Futbola başlamadan önce bir süre tekvando kursuna gitmiştim. Yapı itibarıyla var olan güçlü fiziğime o kursta bir şeyler katmış olmalıyım diye düşünüyorum.''

Her futbolcuya sanki mutlaka yöneltilmesi gerekiyormuş gibi, 'Hedeflerin nelerdir?' diye soruyoruz tabii. Herkes gibi İstanbul'dan girip, Avrupa'dan çıkacağını beklerken, 'Hedefim yok.' deyiveriyor. Klasik bir cevap beklentisi ile düşen göz kapaklarımız bir kez daha, 'Nasıl yani?' diye açılıyor. İşte cevap: "Ben öncelikli hedefim olarak şu an bulunduğum ortamda başarılı olmam gerektiğini düşünüyorum. Buraya karşı olan sorumluluğumu en iyi şekilde yerine getirdikten sonra ortaya çıkan başarı durumuna göre kendime hedef belirlerim.''

Herkesin en çok merak ettiği soru ile final yapalım istiyoruz: "Şampiyon olacak mısınız?" Bir kere soru başlı başına sorunlu zaten. Kimin şampiyon olacağını kim nereden bilebilir? Ama Mehmet de hocası Bülent Uygun'dan etkilenmiş gibi konuşuyor: "Şampiyonluk konusunda fazla iddialı değiliz. Kadromuz ve şartlarımız ortada. Gerçekçi olmak gerek. Üstelik 2. yarıda işimiz daha da zor. Çünkü finale doğru gidiliyor. Ama Anadolu takımlarının da bizim şampiyon olmamızı istediklerini biliyoruz."

Uzun röportajın kısası; anlaşılıyor ki Mehmet de Sivasspor'daki herkes gibi gibi; 'Aslında olsa tam süper olacak' havasında; ama diğer arkadaşları gibi 'haddini' bilen bir gerçekçilikten de bir an olsun kopmuyor. Eğer Sivasspor şampiyon olursa işte mantaliteyi göz ardı etmediği için olacaktır.

[B]Mehmet'ten 'Yıldız'lı sözler[/B]
Milli Takım: Ben elimden gelenin en iyisini yapıp Euro 2008'de milli formayı giymeye çalışacağım.

Başarının sırrı: Ekip olmaya ve özgüvene borçluyuz. Bu özgüveni de hocamız bize fazlasıyla verdi.

Transfer: Bu saatten sonra bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Bu konuda inisiyatif kulübümdedir.

Jübile tarihi: Ben, ayaklarım beni taşıdığı sürece futbol oynarım, taşımadığı gün de ısrar etmem.

Örnek aldıkları: Avrupa'da Alan Shearer'ı çok beğeniyordum. Türkiye'de ise Fatih Tekke ve Ümit Karan'ı.

Özel yaşantı: Saha içinde işim bittikten sonra fazla futbolla ilgilenmem. Eşime ve çocuklarıma düşkünüm.

Başarındaki faktör: Tabii ki düzenli aile yaşantısı. Bir sporcunun yapması gerektiği gibi düzenli yaşıyorum.

[B][I]M.Burak Bürkük/ZAMAN[/I][/B]

alem_halil 06.02.2008 19:18

--->: KULÜBÜM NE DERSE O

zaman gastesine çok tşk ederiz gerçekten bizel çok ilgileniyolar bu yazıda taransfer haberlerini çıkaranlara kapak olur...

sivas_kangallı 06.02.2008 19:21

mehmetin gitmemesine çok sewindim..mehmetin yardımıyla inş sezon sonu mutlu sona ulaşırız..büyüksün sen kaptan.

EyüphanAydın 06.02.2008 19:30

[B]Gerçekten Mehmet Yıldız Sivasspor İçin Yaptığı Fedakarlıklar,Söylenerek Bitmez.
Yuvaasında Kalması Çok Sevindirici oldu:)
Eğer Bu Oyununu Sergilerse Bu Güzel Oyununu Takdir Edilicek Oyununu İnşallah Büyük Takımlara Transfer Olur.Büyük Dediğim 4 Büyük Değil Yabancı Ülkelerdeki Takımlar.Sözümü Yanlış Anlamasınlar Mehmet Yıldız Gitmese Daha İyi olur,Ama Onunda Bir Hedefleri Vardır,Onunda Bir Planları Vardır.Kaldığı İçin Gerçekten Teşekkür Ederiz:)[/B]

sivaslimete 06.02.2008 19:40

vay be kocum benim iste baskasi olsa 3 kurus icin kacar gider hemen ama bakin mehmete aslanim benim öle takimni satip gitmio

şafak58_35 06.02.2008 20:14

umarım herşey onun istediği gibi olur klübe ve kendine fayda getirecek şey yapar inş..

by_hunter 06.02.2008 20:27

-->: KULÜBÜM NE DERSE O

herhalde onumuzdekı sezon gıder mehmet yıldız durum onu gosterıyor

Ultra sivasli 06.02.2008 20:32

SENDEN BU NU BEKLERDIM HELAL OLSUN SANA MEMMED GARDASIM

samet yıldız 06.02.2008 20:36

bu yıl bizde daha gidemez
inş. öle olur yani
gelecek seneye garanti gider

XXCakir58 06.02.2008 21:57

helal olsun dediklerine. Mehmet Yildiz süper oyuncu. Ama Büyük takimlardan birine giderse orda Sivassporda oynadigi gibi oynayamaz, yani oynatmazlar.
Onun icin Sivas ta kalsin diyorum

yerliturkuaz 06.02.2008 22:04

GERÇEKTENDE YÜREĞİYLE KONUŞMUŞ MEHMET YILDIZ YANİ KADERİMDE NE VARSA O OLUR DEMİŞ KULUBÜNEDE SAYGISIZLIK ETMEMİŞ TAM BİR YİĞİDO GİBİ KONUŞMUŞ

nazimgulturk 06.02.2008 22:06

gerçekten çok kaliteli bir futbolu önceden beri çok seviyorum ..5-6 yıldır bizde her zaman kalmasını isterim başarılarının devamı dileğiyle..

TracyMcGrady58 06.02.2008 22:14

Zaten satilmiyacagi daha öncedende söylenmisti, böyle haberler neden cikiyor anlamak mümkün degil. Insallah Mehmet Yildiz gösterdigi performansla ve golleriyle bizi Sampiyonluga tasir

duman58 07.02.2008 01:34

Adam gibi adam MEHMET YILDIZ ALLAH gonlune gore versin kardesim ve emin ol biz senden raziyiz INSAALLAH ALLAH'ta senden razi olur

yiğide58 07.02.2008 06:02

--->: -->: KULÜBÜM NE DERSE O

[QUOTE=XXCakir58;316518]helal olsun dediklerine. Mehmet Yildiz süper oyuncu. Ama Büyük takimlardan birine giderse orda Sivassporda oynadigi gibi oynayamaz, yani oynatmazlar.
Onun icin Sivas ta kalsin diyorum[/QUOTE]

noktasından virgülüne kadar katılıyorum.Sivasspor da çok başrılı olmuş olabilir kumaşıda iyi olabilir ancak 3 büyüklerde bir takıma giderseki bu fener olursa mehmet yıldız söner gider oda bunun bilincinde olacakki takımında kalmak istiyor.Sivasspor mehmet yıldızla dahada başarılı olucaktır şuanki başarıda kuşkusuz mehmet in payı çok büyük istikrar isteniyorsa iskelet kadronunda bozulmaması şart diye düşünüyorum...

Abdullah DuMaN 07.02.2008 07:47

İŞTE SÖYLEMESİ GERERKEN TEK SÖZÜ SÖYLEMİŞ KARAR HOCAMINDIR İŞTE BU KADAR

yyucepur 07.02.2008 09:12

Mehmet YILDIZ'ın sadece kafasını karıştırmaya çalışıyorlar.Hiç korkmayın Bülent hoca Mehmeti bu tuzağa düşürmez.

altuntas58 07.02.2008 09:24

Mehmet sen bizim her şeyimizsin akşam milli macta bir harikaydın

veysel 07.02.2008 09:43

bence hic bir yere gitmesin tas yerinde agirdir derler
gittigi takimlarda rakabet daha cok olacak üstesinden gelirmi?
istanbul orasi cadi kazani gibidir yer yutar adami

g-unıt058 07.02.2008 10:03

ben mehmet yıldızın GİTMEMESİNE ÇOK SEVİNDİM HELEKİ FENERBAHÇE GİBİ BİR takıma gıtmedıgı ıcın cok mutlu oldum eger mehmet yıldız gitmek istiyorsa galatasaray veya beşiktaş a gitsin çünkü fener çok parlak yıldız futbolcu cürüttü örnek: serkan balcı kemal ilhan parlak serhat akın bunlar cok iyi futbolculardı ama içlerinde bi tek serhat iii durumda

nuri_58 07.02.2008 10:12

Yıldız yerine, söz aldılar
Ara transferin son gününe kadar büyük uğraş veren Fenerbahçeli yöneticiler, başarılı olamadı.
7.2.2008

Ara transferin son gününe kadar Kayserispor’lu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı kadroya katabilmek için büyük uğraş veren yöneticiler, başarılı olamadı. Kayserispor’la yürütülen görüşmeler tıkanırken, “İki oyuncumuzu da bu sezon satmayacağız. Ancak önümüzdeki sezon satmaya karar verirsek, öncelik sizin olacak” sözünü alan Fenerbahçeli yöneticiler, ardından Sivassporlu Mehmet Yıldız’a yöneldi. Ancak yapılan görüşmelerde bitme aşamasına kadar gelmesine rağmen, transfer gerçekleşmedi. Sivasspor yönetiminin de, golcü oyuncu konusunda önümüzdeki sezon için söz verdiği öğrenildi.

Kaynak:Fanatik Gazetesi

mehmetyildiz58 07.02.2008 10:51

BÖYLE BİR FUTBOLCU DAHA SİVASSPORA GELMEZZ!!

yigidomustafa58 07.02.2008 11:09

[B]güzel bir röportaj olmuş gerçekten.[/B]

Abdullah DuMaN 07.02.2008 12:12

YILDIZ YERİNE SÖZ ALMIŞLAR!

[B]Ara transferin son gününe kadar büyük uğraş veren Fenerbahçeli yöneticiler, başarılı olamadı.
7.2.2008

Ara transferin son gününe kadar Kayserispor’lu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı kadroya katabilmek için büyük uğraş veren yöneticiler, başarılı olamadı. Kayserispor’la yürütülen görüşmeler tıkanırken, “İki oyuncumuzu da bu sezon satmayacağız. Ancak önümüzdeki sezon satmaya karar verirsek, öncelik sizin olacak” sözünü alan Fenerbahçeli yöneticiler, ardından Sivassporlu Mehmet Yıldız’a yöneldi. Ancak yapılan görüşmelerde bitme aşamasına kadar gelmesine rağmen, transfer gerçekleşmedi. Sivasspor yönetiminin de, golcü oyuncu konusunda önümüzdeki sezon için söz verdiği öğrenildi.

[/B]

Abdullah DuMaN 07.02.2008 12:20

[B]Mehmet Yıldız Fenerbahçe'ye geldi gitti!

Fenerbahçe, transferin son gününde önce Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için Kayserispor ile görüştü, ardından Mehmet Yıldız için Sivasspor'la masaya oturdu. Sivasspor yönetimi, Fenerbahçe'den önce 2 saat düşünmek için süre istedi. Sivas cephesi, dün Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği toplantısından sonra sarı-lacivertlilere Mehmet Yıldız'la ilgili kesin cevaplarını vereceklerini açıkladılar.

Sivasspor yönetimi, 2 saat düşündükten sonra Fenerbahçeli yöneticilerle temas kurarak Yıldız için 2 milyon euro artı İlhan Parlak'ı istedi. Görüşmeler bu noktada tekrar tıkandı. Çünkü Fenerbahçe, 2 milyon euro'ya Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak istiyordu. Fenerbahçe, nefes kesen pazarlıklarda üç yerli futbolcuda da mutlu sona ulaşamadı, bu transferler sezon sonuna kalmış oldu.

Yıldız'ı sökmedi

Önce Kayseri yönetimi ile Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için görüşen sarı-lacivertliler Sivasspor ile de Mehmet Yıldız için kontak kurdu. Yiğido, 2 milyon euro artı İlhan'ı isterken, Fener 2 milyon euro'da ısrar edince görüşme tıkandı.

Fenerbahçe'de ara transferin son günü sıcak saatlere sahne oldu. Sarılacivertliler, öncelikle Kayseri yönetimi ile son bir kez daha temasa geçti ve Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'u istedi. Bu cepheden olumsuz haber gelince sarı-lacivertli yönetim, bu kez de Sivas kulübüne başarılı forveti Mehmet Yıldız
için teklif verdi. Yiğidolar, Fenerbahçe'den önce 2 saat düşünmek için süre istedi.

PARLAK'I DA İSTEDİLER
Sivas cephesi, dün Kulüpler Birliği toplantısından sonra Mehmet ile ilgili kesin cevaplarını vereceklerini açıkladı. Sivas yönetimi, daha sonra Fenerbahçe ile temasa geçip, "Yıldız'a karşılık 2 milyon euro artı İlhan Parlak'ı isteriz" dedi. Sarı-lacivertliler ise 2 milyon euro'da ısrar edince görüşmeler tıkandı. Böylece Kayseri'den Gökhan, Mehmet Topuz, Sivas'tan Mehmet Yıldız kulüplerinde kalmış oldu.

FOTOMAÇ
[/B]

özsivasli1903 07.02.2008 12:25

mehmet yildiz sov.... gitmedigi bizim icin hayirli oldu ...
alan onu sezon sonunda alsin...eger sampyion olursak kimse almasin...

Abdullah DuMaN 07.02.2008 12:29

Sivasspor tok satıcı
Yiğido, F.Bahçe ve G.Saray’ın talip olduğu golcü futbolcusu M.Yıldız’ın fiyatını 3 milyon euro’dan aşağı çekmedi

FENERBAHÇE ve Galatasaray başta olmak üzere büyük kulüplerin transfer listesinde olan Sivasspor’un en önemli gol silahı Mehmet Yıldız kulübünde kaldı. Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun’un, transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan golcü oyuncu Mehmet Yıldız’ın transferi ile ilgili son noktayı koyduğu ifade edildi. Uygun, “Mehmet Yıldız ile ilgili bizim teklifimiz belliydi. Kayserispor bir futbolcu- su için 7,5 milyon euro istiyor. Biz de Mehmet için 3 milyon euro istedik” dedi. Mehmet Yıldız’ın başarısını herkesin bildiğini, Yıldız’ın Türkiye’de hatta Avrupa’da başarı grafiği artan sporcular arasında yer aldığını ifade eden Uygun “İddia etmiyorum, kesin söylüyorum. Mehmet Yıldız hangi takımın kadrosunda yer alırsa o takım kesinlikle şampiyon olur. Biz şampiyonluk yolunda yürüyoruz, ama sporcumuzun geleceği için de karar vermemiz lazım. Sporcu bizim sporcumuz” diye konuştu

58_babacan_58 07.02.2008 13:00

mehmetin gitmemesine çok sewindim..mehmetin yardımıyla inş sezon sonu mutlu sona ulaşırız..büyüksün sen kaptan. büyüksün mehhmet yıldız

Del Piero 07.02.2008 13:33

hocamaız Mehmet'i alan şampiyon olur diyordu...

Mehmet bizde kaldı bakalım şampiyonluğu daha nekadar kovalayacağız..

nuri_58 07.02.2008 13:37

[QUOTE=FatihCan;316749]hocamaız Mehmet'i alan şampiyon olur diyordu...

Mehmet bizde kaldı bakalım şampiyonluğu daha nekadar kovalayacağız..[/QUOTE]

inş şampiyonluğu sonuna kadar kovalayıp şampiyon oluruz.Mehmet YILDIZ'ın gitmediği çok iyi oldu.Gol krallığı bekliyorum Mehmet YILDIZ'dan...:D...

belalı_yiğido58 07.02.2008 18:40

Mehmet'ten 'Yıldız'lı sözler
Milli Takım: Ben elimden gelenin en iyisini yapıp Euro 2008'de milli formayı giymeye çalışacağım.

Başarının sırrı: Ekip olmaya ve özgüvene borçluyuz. Bu özgüveni de hocamız bize fazlasıyla verdi.

Transfer: Bu saatten sonra bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Bu konuda inisiyatif kulübümdedir.

Jübile tarihi: Ben, ayaklarım beni taşıdığı sürece futbol oynarım, taşımadığı gün de ısrar etmem.

Örnek aldıkları: Avrupa'da Alan Shearer'ı çok beğeniyordum. Türkiye'de ise Fatih Tekke ve Ümit Karan'ı.

Özel yaşantı: Saha içinde işim bittikten sonra fazla futbolla ilgilenmem. Eşime ve çocuklarıma düşkünüm.

Başarındaki faktör: Tabii ki düzenli aile yaşantısı. Bir sporcunun yapması gerektiği gibi düzenli yaşıyorum.

[COLOR="DarkRed"][B]BU SÖZLERLE GÖNÜLLERDE TAHT KURMUŞUN BEEE MEHMET YILDIZ.ÇOK VEFALI BİR İNSANSIN....[/B][/COLOR]

belalı_yiğido58 07.02.2008 18:41

[COLOR="DarkRed"][B]MEDYA GAZETELERİ İÇİNDE ZAMAN GAZETESİ SİVASSPORLA ÇOK İLGİLENİYOR..... TEŞEKKÜRLER ZAMAN GAZETESİ....[/B][/COLOR]

Fatiha 07.02.2008 20:32

sivasspora internetten destek

sevgili yigidolar bugun .[url]www.maraton.com.tr.de[/url] bazi kendini bilmez ligin dibine demir atmis trabzon takiminin bazi taraftarlari yorum køsesine yorumlar yazarak sivassporu ve taraftarini kucumsemislerdir.neymis trabzon maci yayinlanmiyormusta sivas maci yayinlaniyormus lig tv de sivasin seyircisi binlerceymis ama trabzonun seyircisi ise yuzbinlerceymis ha ha gulelim bosuna gitmesin hamsiler.lig tv trabzon macini gø'stermezse trabzonlu lar lig tv sini kapattiracakmis.ligin dibine demir atan gazlar trabzonlu lar sivasin mac yayin hakkina dil uzatmaya kimsenin haskkinin oldugunu dusunmuyorum.trabzonda olanlari unutmadik unutmuyacaz bunu bilin.benim sivasli yigidolardan ricam lutfen ama lutfen [url]www.maraton.com.tr[/url] ye uye olarak sivassporun hakkinda yapilan yorumlara karsi gelerek olumsuz yorumlara tepkimizi aninda gøstermemiz lagzim bence tabi karar tum yigidolarin.inanin zoruma gitti sivasin seyircisini az gøren 4 tane trabzonlunun yaptigi yorum.allahtan dilegim insallah daha køtu duruma duser ve kume duser trabzon spor biktik kardesim biktik yeter artik basar iya bak sivasin lig siralamasina bak trabzon un ligdeki yerine bak ligin dibine demir atmis hamsiler.sivas li yigidolar sizi tava yaparlar

Abdullah DuMaN 08.02.2008 08:03

SİVAS HAZIR KITA

[B]

Teknik patron Bülent Uygun: F.Bahçe maçını unuttuk Mehmet Yıldız için bize sunulan teklifler çok düşüktü.

YARALARI SARDIK
Sivasspor deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maç için geri sayıma geçti. Kırmızı-beyazlı takımın hocası Büyent Uygun, "Fenerbahçe yenilgisinin yaralarını sardık" diye konuştu.

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/7568/78fe9be2e83f32479276325ta1.jpg[/IMG]

TEKLİF ÇOK AZDI
Uygun, ara transfer döneminde golcüleri Mehmet Yıldız'a çok sayıda teklif
geldiğini de belirterek, "F.Bahçe'nin son dakika teklifini az bulduğumuz için transfer olmadı" dedi.
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39.