SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   G.ANTEP İLE 6. RANDEVU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16609)

SivasSpor.Com 06.02.2008 19:33

G.ANTEP İLE 6. RANDEVU

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svs_antp1.jpg[/IMG]

Sivasspor ile Gaziantepspor Turkcell Süper Lig`inin 21. Haftasında pazar günü oynayacakları karşılaşma ile ligde 6. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne kadar oynanan 5 karşılaşmada Sivasspor`un 2, Gaziantepspor`un ise 1 galibiyeti bulunuyor. Sivasspor ile Gaziantepspor arasında oynanan 2 karşılaşmada ise beraberlik söz konusu.

2005-2006 sezonu'nda oynanan iki karşılaşma 0-0'lık sonuçlarla tamamlandı. 2006-2007 sezonu'nda Antep’deki karşılaşmayı Antep temsilcisi 1-0, Sivas'taki müsabakayı Sivasspor 2-1 kazandı. 2007-2008 sezonu'nun ilk yarısında oynanan mücadeleden yiğido 2-0 galip ayrıldı.

Rakibiyle oynadığı müsabakalarda 4 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 2 gol gördü.

ademgoze 06.02.2008 19:42

-->: G.ANTEP İLE 6. RANDEVU

bu maçıda alıp gücümüzü göstercaz innşallah

turna_58 06.02.2008 20:28

--->: G.ANTEP İLE 6. RANDEVU

[B]BU MACI ALIP INSALLAH ZIRVEYI ZORLICAZ. BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜRECEZ VE INSALLAH SAMPIYON OLUCAZ SONUNDA!!!!!!![/B]

by_hunter 06.02.2008 20:28

mutlaka kazanmalıyız bu maçı başka bır ıhtımalı bıle dusunmek ıstemıyorum

samet yıldız 06.02.2008 20:33

galibiyet serimiz 3 e çıkar inş.

Ultra sivasli 06.02.2008 20:35

BU MAC BIZIM MEMMDEDEN 2 GOL BEKLIYOM SIVAS 2-1 ANTEP BASKA SONUC CIKMAZ

EyüphanAydın 06.02.2008 20:51

[B]G.Antep Karşısında Üstünlüğümüz Var,
Bu Üstünlüğüde Bu Haftaki Maçta Gösteririz İnşallah.
Bu Maçi Alıp Diğer Rakiplerimizin Puan Kaybetmesini Bekliyeceğiz[/B]

alimuharrem58 06.02.2008 21:21

Macı ınsallah alırız
Birde macı lig tv yayınlıyor

cesur sivas 06.02.2008 21:49

insallah bu maci aliriz ve yeniden lider oluruz insallah(insallah fb ve gs yenilir :) )

XXCakir58 06.02.2008 21:59

istatiskler iyi görünüyor hayirlisiyla bu maci da alacagiz

nazimgulturk 06.02.2008 22:03

inşallah bu sefer gülen yine biz oluruz...3-1 yeneceğimizi düşünüyorum ...

yerliturkuaz 06.02.2008 22:22

GAZİANTAPA KARŞI İYİ OYNUYORUZ ŞANSIMIZ TUTUYOR. AMA ONLARDA TEKNİKTREKTÖRLERİNİ DEĞİŞTİRDİLER VE FARKLI BAKIYOLAR MAÇA BOL GOLLÜ BİR MAÇ OLCAK GİBİME GELİYOR...

Yiğiter 06.02.2008 22:31

[B]2-0 yendiğimiz 5. randevudan..[/B]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img119.imageshack.us/img119/9331/1025221640x480vz0.jpg[/IMG][/URL]

kurtay58 06.02.2008 22:42

Yiğidolar bizi mahçup etmez. Bu maçı rahat alırız. Antep yeni bir sistemle oynayacak. Bu maçta bu sistemi oturtamazlar.

jakobieen 06.02.2008 23:08

[QUOTE=yigiter187;316539][B]2-0 yendiğimiz 5. randevudan..[/B]
[/QUOTE]

[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/4849/dsc05179fzy8.jpg[/IMG]

[B]buda benden[/B] :)

biyolog4 07.02.2008 00:32

"gaziantep teknik direktörü nurullah sağlam sivasspor maçı bizim için çok önemli. Rakibimiz Anadolu’yu ligde en iyi şekilde temsil eden takım. Teknik direktörleri ve futbolcular uyum içinde. Uzun süredir birlikte oynayan bir futbol takımı. Hırslı ve güçlü bir mantaliteleri var. Biz de lige yepyeni bir sayfa açarak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kadroma güveniyorum."açıklamasını yapmış.
bende taraftarı olduğum sivasspora güveniyorum.bu maçtan galibiyetle ayrılırız.

duman58 07.02.2008 01:30

[QUOTE=cesur sivas;316512]insallah bu maci aliriz ve yeniden lider oluruz insallah(insallah fb ve gs yenilir :) )[/QUOTE]

Nede guzel soylemissin tek kelime ile AMIIIIIIIIIN

yiğide58 07.02.2008 06:28

g.antep üst üste ligde ağır yenilgiler aldı bunun için maça asılıcaklardır ancak bizimde yenilgiye tahammülümüz yok bu nedenle çekişmeli bir maç olucak deplasman karnenemiz çok iyi değil umarım gzl bir skorla evimize döneriz.Başarılar SİVASSPORUM

masteraydin 07.02.2008 07:31

Bu maç sivas için cok önemli ve zorbir karşılaşma olacak gaziantep kötü gidişine dur demek için bu maça asılacak.İnşallah sivas iyi bir oyunla maçı almasını bilmeli

Abdullah DuMaN 07.02.2008 07:59

BU MAÇIDA ALACAĞIZ BAZI TARAFTARLAR İNANMASADA............

puar 07.02.2008 10:05

Üstünlüğümüzü sürdüreceğimize ınanıyorum.

nuri_58 07.02.2008 10:07

bu maçtan galip geliriz ve inş lider oluruz.Gaziantep'den lider olarak döneceğiz inş.en kötü ihtimalle 1 puanı alırız heralde...:D...

sivas_kangallı 07.02.2008 10:59

inş bu maçdanda galip ayrılıcaz ..

yigidomustafa58 07.02.2008 11:28

[B]gaziantepi yeneceğiz rahat rahat De Nigrisde gitti antepten forveti boş...[/B]

Abdullah DuMaN 07.02.2008 12:19

[B]Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hafta sonu yapacakları Sivasspor maçında, sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.
6.2.2008

Kırmızı-siyahlılar, teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde Celal Doğan tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda, ısınma koşusunun ardından kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı.

Nurullah Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başına geçen hafta geçtiğini, bu süre içinde takımını yakından tanıma fırsatı elde ettiğini, yapılan transferlerle yepyeni bir takım oluşturmaya çalıştığını belirtti.

Gaziantepspor’da köklü değişikliklere gitme zorunluluğu olduğunu, yeniden yapılanmayı gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

"Sistem, oyun anlayışı itibarıyla farklı bir takım olduğumuzu herkes görecek. Öncelikle yenilgiyi düşünmeyen, saldıran, golü düşünen, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtan bir takım hüviyetinde olacağız. Gaziantepspor artık korkulan bir takım olacak. Zor durumdayız, ama buradan kurtulmak da yine elimizde. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçı bizim için çok önemli. Rakibimiz Anadolu’yu ligde en iyi şekilde temsil eden takım. Teknik direktörleri ve futbolcular uyum içinde. Uzun süredir birlikte oynayan bir futbol takımı. Hırslı ve güçlü bir mantaliteleri var. Biz de lige yepyeni bir sayfa açarak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kadroma güveniyorum."

Göreve geldiğinde yönetim kurulundan ilk planda transfer isteği olduğunu, bunun imkanlar ölçüsünde gerçekleştirilmeye çalışıldığını kaydeden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben gelmeden önce Beşiktaş’tan kaleci Murat Şahin, Galatasaray’dan Özgürcan, Brezilya’dan Ivan de Souza, Şili’den Manuel Neira, Samsunspor’dan Samet ile mukavele yapılmıştı. Ben, kulübün maddi durumunu da düşünerek maliyeti olmayan, ancak bildiğim oyuncuların alınmasını tercih ettim. Eski oyuncularımız olan Hasan Yurt, İlhan Özbay ve Erdal Güneş’le yeniden anlaştık. Hiç transfer olmamasından, bunların olmasını tercih ettim. İyi mi olacak yoksa kötü mü olacak ilerleyen
günlerde hep birlikte göreceğiz. Şahsen, aramıza yeni katılan oyuncularımızın takıma katkı yapacaklarına inanıyorum. Zamanımız kısıtlı. Bu nedenle çok çaba sarf etmeliyiz. Takımı alacağımız puanlarla bir an önce rahatlatıp, üst sıralara doğru tırmanmalıyız. Öncelikle tabii ki Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz, kaybetmemeyi, mücadeleyi öğreneceğiz."

SPONSOR DESTEĞİ
Sağlam, daha önce anlaşmaya vardıkları Erdal Güneş’in transferinde Kayserispor kulübünün pürüz çıkarması üzerine bu transferin zora girdiğini, bugün devreye giren bir sponsor vasıtası ile Erdal Güneş transferinin gerçekleştiğini, Şilili forvet oyuncusu Manuel Neira, Slovak futbolcu Thomas Sedlak ile Samsunspor’dan alınan Samet’in sözleşmelerini ise karşılıklı olarak feshetme yoluna gideceklerini belirtti.

Sağlam, şu anda gündemlerinde başka bir transfer olmadığını sözlerine ekledi.

KAYNAK FANATİK
[/B]

58_babacan_58 07.02.2008 12:49

kim ne derse desin bu maç bizim yiğidom yüreğini ortaya koyar bu maçı alırr.

veysel 07.02.2008 13:13

BU MACI KAZANIP YENIDEN LIGDERLIK KOLTUGUNA OTURACAGIZ INSALLAH

Del Piero 07.02.2008 13:19

Mutlak galibiyet almalıyız çünkü bu galibiyet bizim ya tamam yada devam maçımız olacak gibi...

jakobieen 07.02.2008 14:23

-->: --->: G.ANTEP İLE 6. RANDEVU

[QUOTE=FatihCan;316746]Mutlak galibiyet almalıyız çünkü bu galibiyet bizim ya tamam yada devam maçımız olacak gibi...[/QUOTE]

bence öyle değil, tabiki kazansak çok güzel olur ama olumsuz bi durumda olsa asla bu yarıştan kopacağımız anlamına gelmez.. önemli olan evimizdeki maçlarda kaldığımız yerden devam edebilmek ki ben buna can-ı gönülden inanıyorum...

ethembey 07.02.2008 21:59

bu maci rahat aliriz hemide 2-0 yani tahminim bu yanlilmam insallah sivasima güveniyorum

Dağcı 08.02.2008 07:20

G.ANTEP İLE 6. RANDEVU

[B]Antep'e dikkat etmek lazım. Nurullah Hoca takım'a yeni bir hava getirdi.

Deplasman'dayız.[/B]:confused:

altuntas58 08.02.2008 10:06

G Antepsporla 6.macımızda galip gelen takım biz olacağız buna bütün kalbimle inanıyorum

Yiğiter 08.02.2008 10:24

[B]antep basit de ben oftaşı düşünüyorum:)[/B]

by_hunter 09.02.2008 15:47

G.ANTEP-SİVASSPOR 6. RANDEVU

Gaziantepspor ile Sivasspor yarın ligde 6. kez karşı karşıya gelecek...

Ligde zirve mücadelesi veren Sivasspor ile üst sıralara yükselmek isteyen Gaziantepspor, yarın saat 13.30'da Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda karşılaşacak.

Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği maçta, Şahan Yılmaz ve Serdar Akçer yardımcı hakem, Mustafa Öğretmenoğlu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Bugüne dek ligde 5 kez karşılaşan iki ekip, yarın 6. randevuya çıkacak.

İki takım arasında yapılan 5 lig maçının 2'sinden Sivasspor, 1'inden ise Gaziantepspor galip ayrılırken, 2 maç golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Sivasspor'un birinci ligde ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda oynanan 2 maç golsüz eşitlikle sonuçlanırken, geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçı evsahibi ekip 1-0, ikinci yarısındaSivas'ta oynanan karşılaşmayı ise Sivasspor 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan da Sivasspor 2-0 galip ayrılmıştı. İki ekip arasında oynanan 5 maçta Sivasspor rakip filelere 4 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

TÜMSPOR

sivas_kangallı 09.02.2008 15:48

--->: G.ANTEP-SİVASSPOR 6. RANDEVU

bu maç bizim olacak başka yolu yok..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:09.