![]() |
TSL 21. Hafta Hakemleri
Süper Lig'de haftanın hakemleri
Turkcell Süper Lig'de 21. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar: Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar: 9 Şubat Cumartesi: 13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Çaykur Rizespor: Uğur Söylemez 14.00 Kayserispor-Beşiktaş: Bülent Demirlek 19.00 Galatasaray-Vestel Manisaspor: Bünyamin Gezer 10 Şubat Pazar: [COLOR="Red"]13.30 Gaziantepspor-Sivasspor: Kuddusi Müftüoğlu [/COLOR] 13.30 Denizlispor-Konyaspor: Cüneyt Çakır 13.30 Ankaraspor-Kasımpaşa: Hakan Özkan 13.30 Gençlerbirliği-Ankaragücü: Aytekin Durmaz 15.00 Trabzonspor-Bursaspor: Selçuk Dereli 19.00 Fenerbahçe-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: İsmet Arzuman AA |
--->: 21. HAFTA HAKEMLERİ
kuddusi hoca ıyıdır hadı hayırlısı
|
--->: TSL 21. Hafta Hakemleri
kuddisi hoca yakma bizi güldür yüzümüzü:D
|
bütün hakemlerimize başarılar dileriz inş iyi maçlar yönetirler.
|
kuddusi hoca inş. en adil şekilde maçı yönetir
|
iyi hakem insallah macida iyi yonetirr
|
[B]hadi hayırlı olsun hakemlerimiz...[/B]
|
[B]HaDe haYıRlISII INS DOGRU VE IYI OLAN KARARLAR VERIR[/B]
|
kuddusi hoca iyi bi maç yönetsin
|
inş tarafsız bir yönetim olur...........
|
-->: TSL 21. Hafta Hakemleri
iyidir kuddusi hoca pozısyonlara yakın olmaya çalışıyor bence tyrkıyenın en ıyı hakemlerınden bırısi
|
[B]Kuddisi Müftüoğlu Gerçekten Türkiyede Çok Başarili,Çok Geniş Kapsamlı Bir Hakem.
Şampiyonlar Liginde,Uefada Görev Alıcak Sayılı Türk Hakemlerindendir.Sivasspor-G.Antep Maçini İnşallah Fair-Play Çerçevesinde Başlatır,Tarafsız Bir Maç Olur.Fair-Play İlede Biter İnşallah.İyi Olan Kazansın,Gönlümüz,Aklımız Tabikide Bir Tanecik Sivassporumuzda:)[/B] |
G.ANTEP MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Evet arkadaşlar G.Antepsporla oynayacağımız maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu.Ben şahsen hakem Kuddusi Müftüoğlunun yönetimini beğenmiyorum bu ligde şike yapacak hakem varsa en başta o geliyor bana göre fakat bekleyip göreceğiz.Saygılarımla.
|
--->: G.ANTEP MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
BU MAÇTA KÖTÜ YÖNETİM SERGİLEYECEĞİNİ SANMIYORUM..SON ZAMANLARDA DA GAYET İYİ PERFORMANSI..İNŞALLAH BİZİM ADIMIZA OLUMSUZ BİR GELİŞME YAŞANMADAN TAMAMLANIR MAÇÇ...
3-1 ALACAĞIZ...RAHAT OLUN.. |
-->: G.ANTEP MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
bana sorarsaniz maci bekleyelim. Ondan sonra karar veririz hakem nasildi diye;)
paylasim icin sagol |
kuddusi hoca bu sezon baska maçımızı yonettımı?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38. |