SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS`TAN İNSANLIK DERSİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16637)

SivasSpor.Com 08.02.2008 12:10

SİVAS`TAN İNSANLIK DERSİ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/oyuncular.jpg[/IMG]

Bu sezon Süper Lig’de gösterdiği performansla taraflı-tarafsız herkesin alkışladığı Sivasspor’dan örnek davranış...

Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Yiğidolar, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı. Geçtiğimiz günlerde bir intihar girişimini engellediğini hatırlatan Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, hayat kurtarmanın her şeyden önemli olduğunun altını çizerek, “Herkese insanlık dersi vermiş olduk” dedi.

Anadolu’dan bir şampiyon çıkarmak yerine hayat kurtarmanın çok daha önemli olduğunu vurgulayan Bülent Uygun, “Tüm takım ve yöneticiler olarak kampanyaya katıldık. Tüm insanların duyarlı olmasını istiyoruz” diyerek “Hayata Bağış Kampanyası”na destek olunmasını istedi.

[B][I]M.Ali Sabuncu/FANATİK[/I][/B]

nazimgulturk 08.02.2008 12:15

--->: SİVAS`TAN İNSANLIK DERSİ

tebrikler çok güzel bir davranış...ülkemizin bulunduğu bu karanlık günlerde yapılmış en iyi en güzel şey bu olsa gerek....

EyüphanAydın 08.02.2008 12:32

[B][CENTER]İşte Asıl Medyaya Çıkıcak Güzel Haberler Bunlar,Nerdeee Medya:mad:
İnsanlık Budur İşte,Hangi Kulüp Hangi Takım Hangi Teknik Direktör,Hangi Kulüp Yöneticisi Bu Kadar Fedakarlığa Katlandı.
Gerek Yok Medya Sen Sivasımızı Sivassporumuzu Medyatik Yapma.
Bizim Mangal Gibi Fedakar Bir Yüreğimiz Var.Biz Kendi Sitemizde Medyatik Oluruz.[/CENTER][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 08.02.2008 13:06

[B]herşeyinizle yetersınız sagolun varolun[/B]

mesut_tncsvs 08.02.2008 13:14

-->: SİVAS`TAN İNSANLIK DERSİ

varsın şampiyonluk olmasın
insanlık herşeyden önemlidir.

tebrikler

by_hunter 08.02.2008 13:15

bizi farklı konularda suçlayanlara çok guzel bir ornek varolun yıgıdolar...

Del Piero 08.02.2008 13:21

yiğidoyuz dedikya gardaş... varmı başka tarifi..

Abdullah DuMaN 08.02.2008 13:26

ALIKIŞLIYORUM SİZLERİ HELAL OLSUN EYÜPHANINDA DEDİĞİ GİBİ MEDYA BUNLARI GÖRMEZ

samet yıldız 08.02.2008 13:36

adımız yeter bee :D
diğer takımlarada örnek olsun herşey puan demek de deil

TracyMcGrady58 08.02.2008 13:55

Insan sagligi herseyden önemlidir. Tüm Sivasspor camiasina yaptiklari yardimlari dolayisiyla tebrik ediyorum

Yeniçerİst 08.02.2008 13:59

[B]gösterdiğiniz duyarLıLık için teşekkürLer.[/B]

serhatcan 08.02.2008 14:05

YAWWW BÜLENT HOCAA. GENE ANLAMSIZ BİR DEMEÇ VERMİŞSİN. YAA ARTIK DÜŞÜNÜYORUM DAA SEN EYLEMLERİ YAP AMA DEMEÇ VERME DİYORUM.( İNSANLIK DERSİ VERDİK )DEMEK BİLE YAPILAN OLUMLU OLUŞUMUN ŞAŞKINLIĞINI YAŞIYORSUN ANLAMINA GELİR. BIRAK DERS VERİP VERMEDİĞİNİ BAŞKA İNSANLAR KARAR VERSİN. SEN YAP.EYLEME DÖNÜŞTÜR SATEN SENİ TAKDİR EDECEKLERDİR. AMA YAPIPTA BAKIN BEN YAPTIM HERKESTEN ÜSTÜNÜM DERSENİZ ( Kİ BU ANLAMA GELİYOR ) DEMEÇLERİNİZİN SİZİ BİTİRDİĞİNİN FARKINA VARMAZSINIZ. EVET DERS İ FATİH TERİM VERİYOR VE DERS ALMIYOR DU. SİZE Bİ ÖRNEK SADECEÇ

yerliturkuaz 08.02.2008 14:07

[B][COLOR="Red"]ORGAN BAĞIŞI ÜLKEMİZİN DEĞİL DÜNYANIN EN ÖNEMLİ SAĞLIK SORUNLARINDAN BİRİDİR. BU KONUDA TÜM DÜNYA İNSANLARININ DUYARLI OLMALRI, BU SAYEDEDE YÜZBİNLERCE CANIN KURTULMASI ANLAMINA GELMEKTEDİR. SİVASSPORLU FUTBOLCULARIN YAPMIŞ OLDUKLARI BU DUYARLI DAVRANIŞTAN ÖTÜRÜ ONLARI CANI GÖNÜLDEN KUTKARIZ. BELKİDE YAPMIŞ OLDUKLARI BAĞIŞLA YENİ BİR KAMPANYANIN BAŞLAMASINA VESİLE OLURLAR[/COLOR][/B]

ZEYTİNBURNU 08.02.2008 14:38

tebrikler... keşke orda olabilseydim bende bağışta bulunabilirdim öldükten sonra organlarım çürüyüp gidecegine insanlara hayat verirdi

XXCakir58 08.02.2008 15:15

evet bence de cok önemli sey. Herseyden önce Insanlik ve Saglik önemli

ali5800 08.02.2008 15:28

ya ne diyelim gardaş yakışanı yine yapmışız:D:D

veysel 08.02.2008 15:31

iste sivas bu baska söze gerek yok

divriği-ilhan 08.02.2008 15:52

Bizede bu yakışır harikasınız tek kelimeyle.

çılgın-sedat 08.02.2008 17:05

-->: --->: SİVAS`TAN İNSANLIK DERSİ

[QUOTE=FatihCan;317289]yiğidoyuz dedikya gardaş... varmı başka tarifi..[/QUOTE]

başka tarıfi olamaz zaten senk gerekdiği gibi yazmışsın

sivas_kangallı 08.02.2008 17:36

tebrikler takımımıza herşey şampiyonluk değil helal olsun bea sivassporumuzuda bu yakışırdı.

tekniker58 08.02.2008 17:52

Medya dediğin sivassporu sivası bir anda gündeme getirdi. bir anda indirdi. Fakat sivasspor kitlesel olarak yine üstüne düşen vazifeyi yapmış bulunmaktadır. Bu birliğin beraberliğin sesidir. ve daima öyle kalacaktır. medya ister bizi haber yapsın ister yapmasın.

tiryakisivaslı 08.02.2008 18:02

[B]İşte Bizim Ayrıcalığımız ve EnBüyük Özelliğimiz

YİĞİDOYUZ BİZZZZZZZZZZ

:::::::::::::::YİGİDO::::::::::::::::::[/B]

ethembey 08.02.2008 21:28

varsın şampiyonluk olmasın
insanlık herşeyden önemlidir.

tebrikler

ofgurleyuk78 08.02.2008 22:06

Sana kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler Sivasspor. Ne mutlu Türküm diyene, Ne mutlu Sivassporluyum diyene. Ne güzel bir insanlık örneği. Tam da böyle güzelliklere ihtiyacımız olduğu sırada. Yolun açık, başarın daim olsun sevgili Sivasspor.

yigidomustafa58 09.02.2008 01:37

[B]evet hatırlıyorumadam intihar edecekmiş vazgeçirdi hocam[/B]

kurtay58 09.02.2008 08:39

Ben de bütün yiğidoları kan bağışına davet ediyorum.

PRoFeSSioNaL 09.02.2008 09:19

Herkeze Teşekkür Ediyorum Organlarını ßağıslayan Herkeze Tesekkur Ediyorum..

mehmetyildiz58 09.02.2008 13:11

Organ bağışı çok güzel birşeyde bu futbolcularımız böbreklerini falan mı bağışladılar acaba?

kmk 09.02.2008 22:48

sivasa ve sivasspora bu yakısır bulent hoca sen bir ekolsun

Bortecine23 09.02.2008 23:24

VaLLaa Bravo dıycek bısıy yok heLaL ossun.

Abdullah DuMaN 10.02.2008 10:43

[B]Yiğido’dan örnek davranış!
Sivasspor Yönetimi, ve futbolcular ‘Hayata Bağış Kampanyası' kapsamında organlarını bağışladı.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img122.imageshack.us/img122/9645/49562853ou8.jpg[/IMG][/URL]

Süper Lig’de gösterdiği performansla herkesin beğenisini toplayan Sivasspor, sahadaki örnek futbolunun yanı sıra saha dışında da örnek oluyor.
Olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Sivasspor, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı.
Kırmızı-Beyazlılar’ın Teknik direktörü Bülent Uygun, organ bağışı sonrasında yaptığı açıklama sonrasında hayat kurtarmanın çok önemli olduğunun belirterek “ Bu davranışımızla herkese örnek olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.
Uygun, “ Biz Anadolu’dan bir şampiyon çıkarmak yerine hayat kurtarmanın çok daha önemli olduğunun farkındayız. Tüm takım ve yöneticiler olarak kampanyaya katıldık.” şeklinde konuştu.

[/B]

altuntas58 10.02.2008 10:50

Sivassporumuza yakışan insancıl bir hareket Her yönüyle her kesim tarafından Türkiyede sevilen bir takım olduğunu bu yapmış olduğu son organ bağışı kampanyasıyla kendini ispatlamış oldu

furkan_58_ 10.02.2008 14:55

hakitatten insanlık dersi vemişler

ahmet58_58 11.02.2008 20:24

ıyı bır davranış helel olsun sıvasa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38.