![]() |
GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][CENTER]Ligde Mükemmel Bir Performans Gösteren Sivasspor Bu Maçi Alıp Yoluna Devam Etmek İstiyor.
Bence Bu Maçi Alırız.. Sizce?Yorumlarınızı Bekliyorum.. SİVASSPOR-2 [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/e/e4/SivassporLogo.gif[/img] G.OFTAŞSPOR-0 [img]http://www.denizliobjektif.com/ys/files/G_BirligiOftasspor_logo.jpg[/img][/CENTER][/B] |
GB Oftas/SİVASSPOR Macı Tahmin ve YorumLarı
[B]Genclerbirliği Oftas - SİVASSPOR Macı 13:30 da Baslayacak
Bu Macıda Alıp Yolumuza Devam Etmek iStiyoruz .. GB Oftas : 1 - 2 : SİVASSPOR[/B] |
-->: GB Oftas/SİVASSPOR Macı Tahmin ve YorumLarı
ust uste ıkıncı deplasmanımız olacak kayıpsız geçmek ve yolumuza devam etmek istiyoruz
oftaş:0 sivasspor:1 |
-->: SİVASSPOR/G..Oftaşspor Maçi Tahmin Ve Yorumla
oftaş:0 sivasspor 1
ust uste ıkıncı deplasmanımız olacak kayıpsız atlatırsak harıka oalcak |
--->: GB Oftas/SİVASSPOR Macı Tahmin ve YorumLarı
[B][COLOR="Red"]GB.OFTASSPOR:1 -***SIVASSPOR:2.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
--->: GB Oftas/SİVASSPOR Macı Tahmin ve YorumLarı
oftaş:0 sivaspor:2 mutlaka kazanmalıyız
|
--->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
bu macta trubundekı yerımı alacagım.. ankaralı yiğidoları maça beklıyoruz... inletelim 19 mayıs stadını.. sivas sivas diye...
|
SİVASSPOR-3
G.OFTAŞSPOR-1 ................................[COLOR="darkred"][/COLOR] |
inşallah sivasımız oftaşı yenecektir.skor tahminim ise:sivas 1 oftaş 0
|
gaziantepspor maçındaki oyundan sonra oftaş maçından korkmaya başladım.kolay bir maç olmayacak,inşallah kazanırız.
|
oftaş:0
sivasspor:1 bu maçı almalıyız. |
sivaSSporumuza 1
Genlerbirliği O. 0 |
Kredımız tukendı artıkk bu macı almalıyıs.
|
BENIM TAHMINIM:
[B][COLOR="Red"]SIVASSPOR 2[/COLOR][/B]G.OFTAS 2 |
gaziantep macından sonra farkettıgım bısey var arkadaslar bılmıorum ama bızde teknık anlamda sorun yok sorun dusuncede ne oldu da degıstı fener macından sonra boyle oldu futbolcular kendılerıne olan guvenını kaybetti. ßence yonetım ve teknık heyet oturup futbolcuları onure etmelıdır gereklı motıvasyon saglanmalıdır.Ve tekrar ayaga kalkıp sahlanmamız lazım 2 0 lı galıbıyetlerı ozledım ben...
|
ya arkadaşlar bu maça taraftar gidecekmi nasıl tşk ederim
|
zor bir deplasman olacağını düşünüyorum bu yüzden fazla gol olmaz.G.OFTAŞ:0SİVASSPOR:1
|
eğer oyuncular bu maça bakıp kendilerinin ne kadar kötü oynadıklarını görüp düzelmezlerse ben diyorum oftaş bizi yener...
inş fb oftaş maçında sarı kartlar havada uçuşurda bizim maça eksik çıkarlar yoksa işimiz harbiden çok zor.. |
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ TAKIMI LİGİMİZİN DİŞLİ TAKIMLARINDAN BİTANESİ. ADAMLARIN NE TARAFTARI VAR NEDE KENDİLERİNE AİT STADLARI. BUNLARA RAĞMEN ÇOK KOŞAN GENÇ BİR EKİBE SAHİĞLER. ANKARADAKİ MAÇ ÇOK ZORLU GEÇECEK.
GENÇLERBİRLİ OFTAŞSPOR:1-SİVASSPOR:1 |
BU maci mutlaka yenmemiz lazim zor bir mac olacak
sivasspor:1 Gb ofta :0 |
[B]F.Bahçe Acısını Unutalım Dedik Olmadı,Anteple Çoşalım Dedik Olmadı Ama Bu Sefer Büyük Takımlarında Puan Kaybettiği Haftada Bizde Kaybetmemiz Çok Kötü Oldu.
Şu Kötü Gidişat Demiyelimde Şu Uğursuzluğu Bir Kıralım. Kesinlikle Almalıyız.[/B] |
bence bu maç çıkış maçımız olacak toparlanıp yeni bi seri yakalayacağımız bu maçta sivasıma başarılar
oftaş:1 [COLOR="Red"]SİVASIM :3[/COLOR] hadi hayırlısı |
-->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Oftaş da Tozo ve sol bekleri İlhan eker 4. sarı kartlarını gördüler ve bizim maçta oynayamayacaklar.
Ankarada yeneceğiz inşallah, Sylla-Diallo-Sergio oynarlarsa işimiz iyice kolaylaşır... |
içimden bir his bu maçı çok rahat alacağımızı söylüyor.......
inşallah yanılmam.......... skor tahminim 0-2 ama çokta gol kaçıracağız.....son iki haftaya inat. |
fener ve antep yenilgilerinin acısını oftaştan alacağımız düşünüyorum.
Sivasspor : 4 - oftaş : 1 |
SİVASSPOR-2[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/e/e4/SivassporLogo.gif[/img]
G.OFTAŞSPOR- 1[img]http://www.denizliobjektif.com/ys/files/G_BirligiOftasspor_logo.jpg[/img] Bu macı mutlaka almalıyız zirve yarışından kopmamak için şart inşallah bu macı izlemek için ankaraya gideceğim |
inşallah gb oftaş maçını 2 0 alırız haydi yigidom
|
Arkadaşlar Ankara bize deplasman değil. Liğde iddialı konuma gelmek istiyor isek bu maçı kesinlikle almalıyız. Liğde kolay maç devri bitti. Her maç zor, her maç final..
2 - 0 veya 1 - 0 alırız bu maçı. Kimse endişeye kapılmasın.. |
-->: --->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum
[QUOTE=okyay58;318440]fener ve antep yenilgilerinin acısını oftaştan alacağımız düşünüyorum.
Sivasspor : 4 - oftaş : 1[/QUOTE] Antep' e yenilmedik be hemşehrim uyan. |
lig tv verecekmi maçı bilgisi olan var mı
Maça gelirsek kazanmamız gereken zor bi maç olcağa benzio 1-0 olsun bizim olsun . |
SİVASSPORUM:2
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ:0 |
ANTEP MAÇINDAKİ DURUM BURADA TEKRAR ETMEYECEK VE YİĞİDO RİZE ÖNCESİ 3 PUANI ANKARADAN ÇEKECEKTİR.
|
[QUOTE=biyolog4;318102]gaziantepspor maçındaki oyundan sonra oftaş maçından korkmaya başladım.kolay bir maç olmayacak,inşallah kazanırız.[/QUOTE]
EVET KARDEŞŞ. OFTAŞ GEMÇ KOŞAN Bİ TAKIM. İŞİMİZ ÇOK ZOR ÇOKKK. ORTASAHAYI KALABALIK TUTMAZ<ZSAK İŞLER KÖTÜYE GİDER. BÜLENT HOCAYI GÖRECEĞİZ. HAAA BEN BİDE KÖTÜ OYNAYIP GALİP GELME TARAFTARI DEĞİLİM. İYİ OYNAYIP YENİLELİM AMA KKÖTÜ OYNAYIP GALİP GELMEYELİM. ÇÜNKÜ GÜZEL OYUN İLERİKİ YILLARADA YABSIYACAK. |
sivas bu maçı 1-0 kazanır pozitif düşünün abi.
|
ankarada taraftar çok onların desdegiyle alırız diye düşünüyom
|
amma bu hafta yenersek taplo mükembel olur daima pozitif düşünelim
|
Tüm yiğidoları ankaraya bekliyorum. bu seferki ankara deplasmanında 3 puan bizim inşallah.
|
OF TAŞ COK İYİ BİR TAKIM YAN TOPLARI COK İYİ KULLANIYOR BİZİMDE YAN TOPLARDA DURUMUZ ORTADA İŞİMİZ COK ZOR HOCANIN YAN TOPLAR İÇİN COK CABUK ÇÖZÜM BULMALI
|
[B]ankaradaki yiğidolar orayaı deplasman olmaktan çıkarırlarsa bence işimiz kolay...bu yüzden yiğidolara acayip iş düşüyor...
devran ve mohamed de cezalı..işimiz zor yeterli destek taraftra gelmezse..[/B] |
--->: -->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum
[QUOTE=yigiter187;318607][B]ankaradaki yiğidolar orayaı deplasman olmaktan çıkarırlarsa bence işimiz kolay...bu yüzden yiğidolara acayip iş düşüyor...
devran ve mohamed de cezalı..işimiz zor yeterli destek taraftra gelmezse..[/B][/QUOTE] M. Ali'nin cezası bir avantaj da olabilirmi :confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:37. |