SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   LİG TV REZALETİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16709)

OLCAY_58_AKKUS 12.02.2008 09:31

LİG TV REZALETİ

[B]Arkadaşlar malumunuz bu hafta yayıncı kuruluş olan Lig tv gaziantep maçını canlı yayınladı.Fakat anlaşma gereği 4 maç yayınlama hakkı bulunduğundan Trabzon maçını yayıncı kuruluş yayınlamadı.Bunu duyan trabzon camiası öyle bir kampanya yaptı ki lig tv yi baskı altına aldı(Dekoderleri iade ederiz,sizi boykot edriz) yazarından taraftarına tüm Trabzon camiası ayağa kalktı ve sonucunda bu hafta maç yayınlarını yine kendileri aldılar.Şimdi sormak lazım yayıncı kuruluşa orta sıralarda hiç bir iddası bulunmayan tranbzon maçını yayınlasan ne olur yayınlamasan ne olur.Sivasspor şampiyonluk mücadelesi veriyor üstelik anadoludan sivaslı harici çok destekleyeni var.Biz hakkımız olanı istiyoruz.Lütfen hakımızı bize verin.Kimsenin ama hiç kimsenin Sivassporun hakkını yemeye hakkı yok.Bu konuda desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ve sevgili site yöneticileri.[/B]

puar 12.02.2008 09:35

--->: LİG TV REZALETİ

Bak şimdi gardas.
Bunların olacağını zaten biliyorduk maksatları bizim macları yayınlayacığını dektare edip bir aç kutu satmaktı sadece buydu adım gibide emindim böyle bişeyin olacaığını.

mermerbey 12.02.2008 09:39

anadolu diyorsunuz ama karadeniz niye demiyorsunuz.

demekki akıllı olanlar kazanıyormuş.

bir konu açılmış ama sadece yazı var.böyle konular açılacaksa yönlendirici olsun.

mail,tel,adres felan....

yazalım duralım o kadar...BASKA BİŞEY YAPMIYORUZ ZATEN.

site yönetimine mi sesleniyorsun.ala ala

basayev58 12.02.2008 09:52

geçen haftadan belliydi bunun böyle olucağı,bordomavi.net gibi forumlara göz gezdirenler bunun böyle olucağını anlamıştır.Trabzon camiası topyekün Sivas'a savaş açıp hakarete aşağılamaya varan laflar ettiler...Lig tv yi baskı altına aldılar.Sanki herkesin decoderi varmış gibi onlarca decoder iade edildi,aynı anda internette buluşup lig tv'ye protesto mailleri atıldı,biz büyük(!) takımız onların maçı neden veriliyor yoluyla dediklerini yaptılar.geçen hafta teşekkür maili atmalıyız diye yazmıştım,ama biz uyumayı tercih ettik onlar çalışırken,sonuç bu oldu işte.bundan sonra kendi adıma trabzon camiasına tepki koyuyorum,onların yaptığı anadolu takımlığına yakışmaz,lig tv ye haftada 5 maç yayınlayın baskısı yapmak yerine bize çelme takma yoluna giden bu takımın küme düşmesini canı gönülden istiyorum...

OLCAY_58_AKKUS 12.02.2008 09:55

[QUOTE=mermerbey;319103]anadolu diyorsunuz ama karadeniz niye demiyorsunuz.

demekki akıllı olanlar kazanıyormuş.

bir konu açılmış ama sadece yazı var.böyle konular açılacaksa yönlendirici olsun.

mail,tel,adres felan....

yazalım duralım o kadar...BASKA BİŞEY YAPMIYORUZ ZATEN.

site yönetimine mi sesleniyorsun.ala ala[/QUOTE]

MAKSADIN TEPKİNİ KOYMAKSA EĞER LİG TV NİN MAİL ADRESİNİ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE BİLİR.bİZİM İNSANLARIMIZ NEYİ NEREDE NE ZAMAN YAPACAĞINI BİLİR. BUNUN İÇİN YÖNLENDİRMEYE GEREK YOK BENCE BEN SADECE İLK KIVILCIM OLMAK İSTEDİM.UMARIM ARKADAŞLAR ANLAYACAKTIR NE YAPMAK İSTEDİĞİMİ

mermerbey 12.02.2008 10:02

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;319111]MAKSADIN TEPKİNİ KOYMAKSA EĞER LİG TV NİN MAİL ADRESİNİ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE BİLİR.bİZİM İNSANLARIMIZ NEYİ NEREDE NE ZAMAN YAPACAĞINI BİLİR. BUNUN İÇİN YÖNLENDİRMEYE GEREK YOK BENCE BEN SADECE İLK KIVILCIM OLMAK İSTEDİM.UMARIM ARKADAŞLAR ANLAYACAKTIR NE YAPMAK İSTEDİĞİMİ[/QUOTE]

işin püf noktasını sana öğreteyim.
trabzonsporlular senin dediğin gibi yapmadı.

mesajım açık.msn yollayabilirsin.
5 YAŞINDAKİ ÇOCUK ANNE YENİ DER

bence dediğimi yap karalama konuyu.saygı ön planda olmalıdır.istediğimi yazarım.

biz burada ne açılan konular gördük.federasyon binasınıda 10 yaşındaki çocuk biliyordu.ama giden 15 kişiydi.
protesto oldu ya.hani 1.hafta ts maç olayı vardıya.

Rallim58 12.02.2008 10:06

LİG TV REZALETİ

Arkadaşlar aklı selim olup cehalete kucak açmayalım. Bunun böyle olacağı zaten belliydi. Sivasspor'un ağzına bir parmak bal çaldılar sonrası malum. Benim buna benzer yorumumu Trabzonluların tepki sayfası açtığında burda dile getirerek aynı günde onların tepki bizim de tebrik sayfasında aynı sayıda ziyaret ve yorum yazalım diye isyanımı dile getirmiştim. Yorumlarımı takip edenler görmüştür.
[B]Aynı günde açılan sayfaya yapılan yorumlar da sayı Trabzon da 3800 iken bizde sadece 135 yorumdu işte fark, işte sahiplenme, işte taraftar, başka söze ne hacet sadece sahiplenememekten dolayı [B]ÜZÜNTÜLERİMİ İFADE ETMEK İSTERİM[/B][/B]

mermerbey 12.02.2008 10:07

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;319097][B]Arkadaşlar malumunuz bu hafta yayıncı kuruluş olan Lig tv gaziantep maçını canlı yayınladı.Fakat anlaşma gereği 4 maç yayınlama hakkı bulunduğundan Trabzon maçını yayıncı kuruluş yayınlamadı.Bunu duyan trabzon camiası öyle bir kampanya yaptı ki lig tv yi baskı altına aldı(Dekoderleri iade ederiz,sizi boykot edriz) yazarından taraftarına tüm Trabzon camiası ayağa kalktı ve sonucunda bu hafta maç yayınlarını yine kendileri aldılar.Şimdi sormak lazım yayıncı kuruluşa orta sıralarda hiç bir iddası bulunmayan tranbzon maçını yayınlasan ne olur yayınlamasan ne olur.Sivasspor şampiyonluk mücadelesi veriyor üstelik anadoludan sivaslı harici çok destekleyeni var.Biz hakkımız olanı istiyoruz.Lütfen hakımızı bize verin.Kimsenin ama hiç kimsenin Sivassporun hakkını yemeye hakkı yok.Bu konuda desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ve sevgili site yöneticileri.[/B][/QUOTE]

herkezi biliyor sanma.adam gibi yönlendir gardaş.
millet ne yapacak anlat hele:)

ben bu konunu eleştiririm işte.

SenSetik 12.02.2008 10:08

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;319097][B]Arkadaşlar malumunuz bu hafta yayıncı kuruluş olan Lig tv gaziantep maçını canlı yayınladı.Fakat anlaşma gereği 4 maç yayınlama hakkı bulunduğundan Trabzon maçını yayıncı kuruluş yayınlamadı.Bunu duyan trabzon camiası öyle bir kampanya yaptı ki lig tv yi baskı altına aldı(Dekoderleri iade ederiz,sizi boykot edriz) yazarından taraftarına tüm Trabzon camiası ayağa kalktı ve sonucunda bu hafta maç yayınlarını yine kendileri aldılar.Şimdi sormak lazım yayıncı kuruluşa orta sıralarda hiç bir iddası bulunmayan tranbzon maçını yayınlasan ne olur yayınlamasan ne olur.Sivasspor şampiyonluk mücadelesi veriyor üstelik anadoludan sivaslı harici çok destekleyeni var.Biz hakkımız olanı istiyoruz.Lütfen hakımızı bize verin.Kimsenin ama hiç kimsenin Sivassporun hakkını yemeye hakkı yok.Bu konuda desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ve sevgili site yöneticileri.[/B][/QUOTE]

istanbulda yaşayan kaç tane Trabzonlu İstanbul takımlarını tutuyor?
kaç tanesi fb bjk veya gs seyretmek için lig tv alıyor?
öbür taraftan Sivaslılara bakalım;
kaç tanesi Sivassporu gerçek anlamda taraftarlık olgusuyla destekliyor?
kaç tanesi "ulan memleketin takımına bak helal olsun" demenin ötesine geçebiliyor?
kaç tanesi ben bu gazeteleri almam Sivasa yer ayırmamış deyip tepki koyuyor?
bu memlekette kimse kimsenin babasının oğlu değil arkadaşlar...
bu ticarettir ve ticarette duygusallık olmaz..
parayı veren düdüğü çalar...
Trabzon kadar birbirimizi tutabilseydik,
İstanbulda yaşayan değerli hemşerilerimiz trabzonluların yarısı kadar olabilseydi,
bu konu zaten açılmazdı burada...

bişey daha söylemek istiyorum...
kimse kendini yalandan bişeylere zorlamasın.Sivaslılık başka birşeydir SİVASSPORU tutmak başka...herkes üç büyükleri tutabilir ama Sivassporu tutmak yürek ister...biz yürekli insanlarız..
eğer Trabzon İstanbula lider gelseydi, belediye maçı sabahın 6sına konsa o stada Trabzonluluar sığmazdı...
bilmem anlatabildimmi???

mermerbey 12.02.2008 10:09

[QUOTE=Rallim58;319118]Arkadaşlar aklı selim olup cehalete kucak açmayalım. Bunun böyle olacağı zaten belliydi. Sivasspor'un ağzına bir parmak bal çaldılar sonrası malum. Benim buna benzer yorumumu Trabzonluların tepki sayfası açtığında burda dile getirerek aynı günde onların tepki bizim de tebrik sayfasında aynı sayıda ziyaret ve yorum yazalım diye isyanımı dile getirmiştim. Yorumlarımı takip edenler görmüştür.
[B]Aynı günde açılan sayfaya yapılan yorumlar da sayı Trabzon da 3800 iken bizde sadece 135 yorumdu işte fark, işte sahiplenme, işte taraftar, başka söze ne hacet sadece sahiplenememekten dolayı [B]ÜZÜNTÜLERİMİ İFADE ETMEK İSTERİM[/B][/B][/QUOTE]

millet ne anlar gardaş.havadan sudan yönlendiriliyoruz sadece.
5 yaşındaki çocuğumuz herşeyi biliyorsa o zaman biz çok zekiyiz.
yönlendirmemissin diyorum bana öle diyor.konuyada gerek kalmazdı o zaman.
o zaman fanatik,fotomaç gazetesinede saldıralım trabzonun sayfasını verin diyelim bizlere.

babacan bu ligi ikinci bitir yine zayıfsın yine zayıfsın.
şampiyon olunca boru öter ülkemizde.

puar 12.02.2008 10:11

Arkadaslar anlamıyorsunuz sanırım.sadece bir kaç kutu satmak için verilmış bir karardı...ne yazsanız ne deseniz boş.

SenSetik 12.02.2008 10:11

[QUOTE=sensetik;319120]istanbulda yaşayan kaç tane Trabzonlu İstanbul takımlarını tutuyor?
kaç tanesi fb bjk veya gs seyretmek için lig tv alıyor?
öbür taraftan Sivaslılara bakalım;
kaç tanesi Sivassporu gerçek anlamda taraftarlık olgusuyla destekliyor?
kaç tanesi "ulan memleketin takımına bak helal olsun" demenin ötesine geçebiliyor?
kaç tanesi ben bu gazeteleri almam Sivasa yer ayırmamış deyip tepki koyuyor?
bu memlekette kimse kimsenin babasının oğlu değil arkadaşlar...
bu ticarettir ve ticarette duygusallık olmaz..
parayı veren düdüğü çalar...
Trabzon kadar birbirimizi tutabilseydik,
İstanbulda yaşayan değerli hemşerilerimiz trabzonluların yarısı kadar olabilseydi,
bu konu zaten açılmazdı burada...

bişey daha söylemek istiyorum...
kimse kendini yalandan bişeylere zorlamasın.Sivaslılık başka birşeydir SİVASSPORU tutmak başka...herkes üç büyükleri tutabilir ama Sivassporu tutmak yürek ister...biz yürekli insanlarız..
eğer Trabzon İstanbula lider gelseydi, belediye maçı sabahın 6sına konsa o stada Trabzonluluar sığmazdı...
bilmem anlatabildimmi???[/QUOTE]

evet İstanbulda yaşayan arkadaşlarım bu soruların muhattabı sizsiniz........

mermerbey 12.02.2008 10:17

[QUOTE=sensetik;319124]evet İstanbulda yaşayan arkadaşlarım bu soruların muhattabı sizsiniz........[/QUOTE]

aynen katılıyorum.adamlar kayıtlara bakıyor sivaslıyım diyenler zaten fb,bjk,gs maçlarına abone olmuşlar.dekoder mi diyorlar ne ondan almışlar.

adam sonra gelmiş burda benim eleştirime karşı çıkıyor.
madem zekiyiz kelimelerin şifresini çözeceksin.

sen damardan girdin ve haklısın.

puar 12.02.2008 10:17

[QUOTE=sensetik;319124]evet İstanbulda yaşayan arkadaşlarım bu soruların muhattabı sizsiniz........[/QUOTE]

Gardas surda 3 5 yıllık bir mazimiz var ligde çok beklememek gerekir...birde diyorsunya ibb macı lideri karşılama burda çoğu insan el işinde çalışıyor çalışmak zorundada c.tesi günü çoğu hemşehrimiz işteydi o yüzdendir ki 15 bin kişi geldi maca bence bu sayı bile yadırganmamalı.bence bu konuylabunlar bağdaşdırılmamalı bunun olacağını zaten biliyorduk:rolleyes:

mermerbey 12.02.2008 10:21

BENCE HİÇ REZALET DEĞİL.
EN İYİSİNİ YAPMIŞLAR.
SON SÖZÜM BUYDU.
DAHA YAZMIYORUM.
NE YAZARSANIZ YAZIN.
BU DEVİRDE TİCARET YAPAN ZEKİ İNSANLARIN YANINDA OLUR.
BİZİM 5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARDAN DEMEKKİ AKILLI 3 YAŞINDA TRABZONLU VARMIŞ.
BEN BU 5 YAŞ OLAYINI AKLIMA GETİRDİKCE GÜLECEM GÜLECEM GÜLECEM.

HADİ BYE

SON

Rallim58 12.02.2008 10:22

LİG TV REZALETİ

[QUOTE=sensetik;319120][B]bişey daha söylemek istiyorum...
bilmem anlatabildimmi???[/[/B]QUOTE]
Yorumunuzun tamamının altına imzamı atarım ama mümkünse birbirimizi incitici olmamaya özen gösterelim. Ben Sivas'ta yaşıyorum, Sivassporumuzun 3 lige çıktığı seneden bugüne de elmden geldiğince staddayım. Senin isyanını da anlıyorum biraz daha aklı selim olalım. Belki de bir oyunun parçası olabilir sakın oyuna gelmeyelim.

yigido_adem 12.02.2008 10:25

-->: LİG TV REZALETİ

arkadaslar lig tvyi kiniyorum trabzonun hicbir iddiasi yok biz ise sampiyonluk savasi veriyoruz allah belasini versin lig tvinin baska bisey demiyorum

SenSetik 12.02.2008 10:33

benim amacım kimseyi kırmak değil...yanlış anlaşılmasın
sadece gerçekleri söylüyorum...
göztepeye bursaya özeniyorum...
gayri söyleyeceklerim bu kadar...
sözlerimden kırılan arkadaşlar varsa özür dilerim...
tavrım budur, değiştiremem...

Rallim58 12.02.2008 10:37

[QUOTE=sensetik;319135]benim amacım kimseyi kırmak değil...yanlış anlaşılmasın
sadece gerçekleri söylüyorum...
göztepeye bursaya özeniyorum...
gayri söyleyeceklerim bu kadar...
sözlerimden kırılan arkadaşlar varsa özür dilerim...
tavrım budur, değiştiremem...[/QUOTE]

[B]Sentetik seni tebrik ediyor kutluyorum Sivas'lı Sivasspor'lu YİĞİDİME YİĞİDOMA bu yakışır. Puar okumuşundur, sana da selamlar.[/B]

puar 12.02.2008 10:40

[QUOTE=Rallim58;319136][B]Sentetik seni tebrik ediyor kutluyorum Sivas'lı Sivasspor'lu YİĞİDİME YİĞİDOMA bu yakışır. Puar okumuşundur, sana da selamlar.[/B][/QUOTE]

Gardas okudum saolasında merak etme bende kırılmam kolay kolay. dediklerinde haklılık payı var ama ligtv meselesinde bence herkezin payı var...bu tip konular zaman gerektirir. her zaman dediğim gibi şimdiki tek hedef gelecek nesilimize sivasspor sevdasını aşılamaktır. eğer bunu yaparsak inanıyorum 8-10 sene sonra kimse fb bjk gs lafı edemez:rolleyes:;)

jakobieen 12.02.2008 10:50

-->: --->: LİG TV REZALETİ

[QUOTE=puar;319102]Bak şimdi gardas.
Bunların olacağını zaten biliyorduk maksatları bizim macları yayınlayacığını dektare edip bir aç kutu satmaktı sadece buydu adım gibide emindim böyle bişeyin olacaığını.[/QUOTE]

aynen bende emindim..

[QUOTE=jakobieen;316831]ertesi gün vazgeçtik yayınlamıyoruz derlerse hiç şaşırmam.. üye olurken bunlarıda dikkate almak lazım bence...[/QUOTE]

ve gerçekten hiç şaşırmadım.. amaçlarına ulaşmışlardır heralde..

OLCAY_58_AKKUS 12.02.2008 10:55

[B][url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url][/B]

Arkadaşlar kınama yazılarımızı bu link e gönderelim lütfen.Hep destek tam destek

OLCAY_58_AKKUS 12.02.2008 11:01

[QUOTE=mermerbey;319119]herkezi biliyor sanma.adam gibi yönlendir gardaş.
millet ne yapacak anlat hele:)

ben bu konunu eleştiririm işte.[/QUOTE][url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url]

sevgili hemşerim kınama mesajını bu linke atabilirsin.ilgin için sağol.

mysuskunx 12.02.2008 11:11

[url]www.bestfm.com.tr[/url] dE SPOR PROGRAMCISI SYN ALİ FERAHBOD ANNESİ TARAFINDAN SİVASLIDIR BUNU DA HER YERDE SÖYLER SİZ DE BU BU SİTEYE GİRİP ALİ BEYE MAİL ATABİLİRSİNİZ TÜRKİYE GENELİNDEEN ÇOK DİNLENEN RADYOLARDAN BİRİDİR, BÖYLECE SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ ÜSTELİK BİR SİVASLI OLARAK BU KONUYA SESSİZ KALMAYALIM GERÇEKTEN...
Mail : [email]aferahbod@bestfm.com.tr[/email] (Lig Radyo ve Best Fm Spor Editörü)

Rallim58 12.02.2008 11:21

LİG TV REZALETİ

[B]Tepkimizi ve de baskımızı lütfen medeni şekilde dile getirmeye çalışalım yazdığım ve cevap yada açıklamasını beklediğim yazım şöyledir, sizlerle paylaşmak isterim:
Süper ligde lig 3. olan Sivassporun müsabakaları verileceği deklare edildiği halde neden yeniden Trabzonsporun müsabakalarıproğrama alınmıştır?, Trabzon taraftarlarının, yeni başkanı Sadri Şener ve Devlet Bakanı Sn. Özak'ın bunda dahli varmıdır? Yayın anlayışınızdaki temel prensip lig sıralamasındaki ilk 4 mü yoksa birilerinin vereceği işaretlerlemi yayın yapılmaktadır. İyi çalışmalar.
Açıklama yapılır yada mail atılırsa sevinirim[/B]

puar 12.02.2008 11:33

Gecen haftaya kadar almış olduunuz vede yapmış olduğunuz basın açıklamasında'da ligin gidişitanına göre belirlenecek olan yayın programı,Ligin gidişatında ne değiştide sizinde yayın programınız değişti? Bir sivasspor taraftarı olarak merak etmekteyiz.
buda benim mailim.

SenSetik 12.02.2008 11:38

[COLOR="Red"]bir Sivasspor taraftarı olarak, yayınlayacağınız maçları belirlerken, maddi kaygılarınızın şampiyonluk yarışının önüne geçmesi beni ciddi şeklide endişelendirmiş ve kurumunuz hakkında şüpheye düşürmüştür. nasıl geçen hafta Sivasspor maçını yayınladığınızda size teşekkür ettiysem, bu davranışınızdan dolayıda daha şiddetli bir biçimde kınıyorum...[/COLOR]

arkadaşlar ipun ucunu kaçırmadan ve eğer isterseniz bizim maillerden de alıntı yaparak tepkinizi gösterin.en azından bizim üstümüze düşen kısmını yapalım...

altuntas58 12.02.2008 11:55

Sivassporun maclarını neden vermiyorsunuz bir avuc trabzonspor taraftarıyla 6 milyon sivaslıyı birmi tutuyorsunuz gazeteleri en çok biz alıyoruz tv lerinizi en çok biz izliyoruz fakat siz en çok sözde büyütülmüşlerlerle ilgileniyorsunuz sizi kınıyorum bende böyle bir kınama mesajı gönderdim herkes liğ tv ye kınama mesajı cekmeli bizimde sesimizi duyurma zamanımız geldide gecti bile sivassporumuza sahip cıkalım başka sivasspor yok

sivasfutbol 12.02.2008 12:02

bir Sivasspor taraftarı olarak, yayınlayacağınız maçları belirlerken, maddi kaygılarınızın şampiyonluk yarışının önüne geçmesi beni ciddi şeklide endişelendirmiş ve kurumunuz hakkında şüpheye düşürmüştür. nasıl geçen hafta Sivasspor maçını yayınladığınızda size teşekkür ettiysem, bu davranışınızdan dolayıda daha şiddetli bir biçimde kınıyorum...

sivasfutbol 12.02.2008 12:14

Benimde ligtv üyeligim var bu sabah telefonla aradım karşıma bir bayan çıktı . sivas sporun maçının neden yayınlanmadıgını sordum bana maçları kamu oyu anketlerine göre yaptıklarını söyledi. bu anketi nerede yapıyorlar ben bilemedimde yalnız maç yayın talebimizi ttf ye ulaştıraçaklarını söyledi . lig tv nin 0 212 473 73 73 arayıp devamlı olarak sıfır tuşuna basınca karşımıza çıkan kişiye medeni bir şekilde sorar ve yayınlanmasını istersek herhalde netice alırız diye ümitleniyorum.herşey sivassporumuz için.slm

sivaslimete 12.02.2008 12:22

--->: -->: LİG TV REZALETİ

[QUOTE=sivasfutbol;319185]Benimde ligtv üyeligim var bu sabah telefonla aradım karşıma bir bayan çıktı . sivas sporun maçının neden yayınlanmadıgını sordum bana maçları kamu oyu anketlerine göre yaptıklarını söyledi. bu anketi nerede yapıyorlar ben bilemedimde yalnız maç yayın talebimizi ttf ye ulaştıraçaklarını söyledi . lig tv nin 0 212 473 73 73 arayıp devamlı olarak sıfır tuşuna basınca karşımıza çıkan kişiye medeni bir şekilde sorar ve yayınlanmasını istersek herhalde netice alırız diye ümitleniyorum.herşey sivassporumuz için.slm[/QUOTE]

Bi denicem hem mail atarak hemde arayarak denimcem eger bu hafta maci yayinlamazlarsa o zmn iste sitelerini maile bogacam ve her saniye orayi aricam:D

basayev58 12.02.2008 12:27

bende içimden gelenleri yazdım...içimde kalmasın,bi sonuç olucağı yok,ama önemli olan tavır almak.rengini belli etmek...

Geçen hafta; ligde rekabet ve güzel futbol adına Türk sporuna katkıda bulunan, spora centilmenlik ruhu getirmeyi vaad eden ve bunu yaptıklarıyla, söylemleriyle ortaya koyan,kısacası süper lige renk ve kalite getiren, şampiyonluğa oynayan Sivasspor’un maçlarını yayınlama kararı almanız, milyonlarla ifade edilen bir camiayı mutlu etmiştir…bu süre zarfında size yönelen takdirlerimiz,sporda baskı ve çetecilik tarafında olan,internet ve medya üzerinden bizlerinde takip ettiği gibi tehditkar söylemlerle üzerinize gelen,sahaya inip futbolcu döven,sporun ahlakına uygun olmayan çatışma kültürünü benimseyen,ligimize futbola adına bir katkısı olmayan,seyir zevki olmayan,rekabetten uzak bir futbol takımının ve camiasının baskı ve tehditlerine boyun eğmeniz ve bu düzen böyle gelmiş böyle gider anlayışınız için, siteme dönüşmüştür.Bu profesyonel olmayan,hakkaniyete yakışmayan tutumumunuzdan dolayı bir Sivasspor taraftarı olarak sizi kınıyorum.

puar 12.02.2008 12:29

anketlere göremi yapıyolarmış?? nerde ne anketi var??
insanlar çıkar uğrunua yalan söyleyerek şereflerini bile iki paraık ediyorlar.

Kokomo 12.02.2008 12:36

Niye itiraz ediyorsunuz ki ? Ne kadar Lig TV abonesi var Sivasta ? Ne kadar var Trabzonda ? Kaç kişi geliyor Sivasın maçına Trabzon kaç kişi ile oynuyor ? Lider geldik İstanbula 16.000 kişi bile olamadık ? Başkalarını suçlayacağınıza Sivasspora destek olmaya bakın ... Maçlarına gelin. deplasmana gidin. Kampanyalara destek olun.

ertor58 12.02.2008 12:37

VALLA ARKADAŞLAR LİG TV Yİ MESAJ BOMBARDIMANINA TUTARSAK BİZDE HAKKIMIZI ALIRIZ AĞLAMAYANA MEME YOK. AT BAKALIM HAFTAYA 10.000 MAİL NE OLUYOR AYNEN BİZDE SÖYLERİZ DEKODERLERİ İADE EDERİZ. SİVASTA BİRDAHA BÜYÜKLERLE OYNANAN MAÇLARIN YAYINLARINA ENGEL OLURUZ DİYE NOLUYOR. HAKKIMIZI ANCAK ARAYARAK İSTEYEREK ALABİLİRİZ.

sivaslimete 12.02.2008 12:47

[QUOTE=Kokomo;319199]Niye itiraz ediyorsunuz ki ? Ne kadar Lig TV abonesi var Sivasta ? Ne kadar var Trabzonda ? Kaç kişi geliyor Sivasın maçına Trabzon kaç kişi ile oynuyor ? Lider geldik İstanbula 16.000 kişi bile olamadık ? Başkalarını suçlayacağınıza Sivasspora destek olmaya bakın ... Maçlarına gelin. deplasmana gidin. Kampanyalara destek olun.[/QUOTE]

Sivasta Cok yok ama Diger Sehirdeki sivaslilarin üyeligi var Trabzonspor kimki? bide yani

BLUEDREAM 12.02.2008 13:02

--->: LİG TV'Yİ PROTESTO ETMEK

Değerli arkadaşım;
Bu lig tv'yi protesto etmek amacıyla bir e-mail yazısı atalım istiyorum.İçerik olarak da "eğer SİVASSPOR'un maçlarını lig tv'den yayınlamazsanız biz tüm SİVAS'lılar olarak aboneliğimizi iptal ettireceğiz"En azından tehdit edersek belki bir yanıt alırız diye düşünüyorum.Çünkü dün tv58'de teknik direktörümüz canlı yayında demeş verirken bu haftakiG.Birliği Oftaş maçıda yayın akışından kaldırıldı dedi ve bu konuda bizSİVAS'lıllardan destek istedi.Mesajımı okumanı ve bana destek olmanı istiyorum.Bu mesajı diğer üyelere de göndericem.Mesajımı sabırla okuduğun için teşekkür eder,herşeyin
gönlünce geçmesini dilerim.
Sevgilerimle;
kaya

Del Piero 12.02.2008 13:04

Merhabalar ben Sivas'tan Fatih. Sizi şiddetle kınıyorum nasıl olur Sivassporun maçını yayın akışından kaldırırsınız hiç bir iddası olmayan Trabzonsporun maçlarını yayına alırsınız. İlla bizimde maçlarımızın yayınlaması için ayağa kalkıp küfür edip dkodermi kırmamız lazım ticari kaygılarınızdan dolayı şampiyonluğa koşan bir takımın değilde kümü düşmemeye oynayan takımın maçlarını verirsiniz. eğer kümüye oynayanların kini verecekseniz haftada 9 maçında naklen olması lazım.

en kısa zamanda yayın akışlınızı değiştirmenizi ve sivassporun maçlarının naklen yayınlanmasını istiyorum.

Del Piero 12.02.2008 13:14

Bu arada site yöneticileride ayakta uyumasın diğer siteler nasıl tepkisini koyuyorsu ziyaretcilerini bu tepkiyte yönlendirsin lütfen....

taraftar sitesi değilde haber sitesi gibi olmuyor böleeee

TURKUM DOGRUYUM 12.02.2008 13:19

--->: LİG TV'Yİ PROTESTO ETMEK

Bence lig tv ile birlikte,sözde Sivaslı lig tv genel yayın md.Şansal BÜYÜKAĞA'yıda maçlarımızın yayını konusunda hiç bir yaptırımda bulunmamasından ötürü kınayalım,tüm forum üyesi hemşehrilerimin bu konuya hassasiyetle önem vermesini dilerim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36.