![]() |
YETER LİG TV !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ligtvlogok.jpg[/IMG]
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Lig'de şu anda 3. Sırada bulunan Anadolu'nun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamamasını anlayamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerinin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonraki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarına Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url] |
-->: YETER LİG TV !
Ise yaradi mi ne :D Haftaya Bursa - Sivas macini veriyorlar ama gerci o haftada ayni günde bjk-gs derbisi var, derbi olmasa göstermiyecekler herhalde
|
--->: YETER LİG TV !
[COLOR="Red"]Bi öğrenmişler 4 büyük 4 büyük kim yaaa!!!!!!!!
yeter artık !!!!!!!! Bugüne bakın bugün ts ne YAPIYOR? OYNADIĞI FUTBOL ORTADA kaçıncı sırada???? Adı çıkmış 4 büyüke!!!! Büğün 4 büyükse işte SİVASSPOR size 4 büyükse 4 büyüğün içinde 07-08 e damgasını vuran ANADOLUNUN, TÜRKİYENİN EN İYİ FURBOL SERGİLEYEN TAKIMI SİVASSPOR YETER ARTIK YETER!!!!!!!!! O DEĞİL BU DEĞİL SİVASSPOR DAN BAHSEDİYORUZ.. TABİ SİZ NE ANLARSINIZ?!!!! NE BİLİRSİNİZ SİVAS, SİVASSPOR DERKEN BESMELE ÇEKMENİZ GEREKTİĞİNİ NERDEN BİLECEKSİNİZ Kİ SİZ YILDIZLARI SAYMAYI BİLİRSİNİZ OYNAYANIN HAKKINI VERMEYİ DEĞİL YILDIZLARI SAYMAYII!!!!!!!!! ASLINDA SİZEDE BİŞİ DEMEK YANLIŞ TÜRKİYEDE ADALET ANLAYIŞI BU OLMUŞ!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] |
hertürlü olumsuzluklara ve engellemelere rağmen ALAYINA SİVASSPOR
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;323071][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ligtvlogok.jpg[/IMG]
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Ligde şu anda 3. Sırada bulunan Anadolunun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamasını anlıyamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonra ki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarından Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url][/QUOTE] [B]Biraz gecte de olsa Güzel bir protesto metni yazilmis. Yazan arkadasimi tebrik ediyorum. Herkesin Bu na benzer bir protesto E-mail göndermesi gerekiyor, Sivassporun seviyorsak cikarlarini hep beraber korumaliyiz....[/B] |
sivaslıyım diyen herkes bu yazıyı kopyalayıp lig tv ye göndersin
|
Sevgili Yiğidolar yukarıda okuduğunuz gibi gayet güzel, anlaşılır ve medenice bir metin kaleme alınmış lütfen herkes şimdi bu metni kopyalasın ve lig tv'ye e-posta yoluyla göndersin. Ben hemen şimdi gönderiyorum.
Unutmayın ne kadar organize olursak ne kadar birlikte hareket edebilirsek o kadar çok ses getiririz! Bir e-postadan ne olur demeyin, haydi siz de şansınızı deneyin!:) |
varya tüm üyelikleri iptal ettireceksin olacak görecekler
|
arkadaşlar bu lig tv bu yazıyı kabul etmiyor
Lütfen mesajınızı kontrol ediniz. Mesajınızı yazarken (+.,:-_\?!) işaretlemeleri dışındaki diğer işaretlemeleri kullanmayınız. bu işaretleri kulanmadım zaten yazıyı yeniden yazdım kabul etmiyor yardım edin |
artık 4 büyük devri bitti tek gerçek sivasspor verin artık bizim maçlarımızıda lig tv.......
|
Ne halleri varsa görsünler....
|
ya arkadaşlar iş çok basit sivaslı kardeşlerim lig tv üyeliğiniz varsa iptal edin
|
ya bu adamlara ne desen boş ıkı gun sonra yıne kendı cıkarları dogrultusunda hareket edecekler onlar ıcın anadolunun yukselen yıldızı falan hıkayee onlar farklı kulvarlarda koşuyorlar...
|
lig bitti yazı yazıldı yzaı yollayalım felan filan ortaya çıktı.
kimse yanlış anlamasın.trabzonu kimliğimizle ezeriz. baskıyı koyan her zaman kazanır. baskıyı lig başlamadan yapmalıyız. artık bu ligde biz varız. bu gerekli. birilerinin beynine yerleştirmeliyiz. HER YERDE SİVASSPOR İSMİNE ALIŞMALILAR ARTIK |
Ben liğ tv yi gecen hafata protesto eden 4 ayrı mail gönderdim banada cevap geldi dikkate alacaklarını söylediler herkes böyle bir metin göndermeli ağlamayan çocuğa meme vermezler bizde sesimizi duyurmalıyız
|
ligtv yi anlamıyorum eğre b anlaşma varsa lütfen taraftara bildirsin yani yani sade bjk gs fb ts maçlarını yayınlama hakkımız var diye eğer böle bişey yoksa neden vermiyosunuz taraftarada net cvp vermiyolar.inş biz bu sene şanpiyon oluruzda seneye onlar yalvaracak maçınızı verek diye..
|
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Ligde şu anda 3. Sırada bulunan Anadolunun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamasını anlıyamıyoruz.
Burada bir yanlıslık yapılmıs SİVASSPOR'UN MAÇLARINI YAYINLAMASINI ANLAMIYORUZ |
[QUOTE=alem_halil;323150]ligtv yi anlamıyorum eğre b anlaşma varsa lütfen taraftara bildirsin yani yani sade bjk gs fb ts maçlarını yayınlama hakkımız var diye eğer böle bişey yoksa neden vermiyosunuz taraftarada net cvp vermiyolar.inş biz bu sene şanpiyon oluruzda seneye onlar yalvaracak maçınızı verek diye..[/QUOTE]
NEDEN YALVARSINLAR Kİ ONLARIN BİZE İHTİYACIMI WAR DA 4 BÜYÜKLER VARYA |
[B]Artık Anadolunun Yıldızıda 4 Büyüklerden Sayılır.!
5.Büyük Biz Olacaz Sonrada Maçı Mızı Vermede Gör Bakalım Ne Oluyor.![/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;323071][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/ligtvlogok.jpg[/IMG]
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Ligde şu anda 3. Sırada bulunan Anadolunun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamasını anlıyamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonra ki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarından Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url][/QUOTE] Bu konuyu gundeme getirdiginizden dolayi tesekkur ederim maalesef cok zayif kaliyoruz bu konularda daha zamaninda ve daha etkili tepki gostermemiz gerekiyor butun gardaslari bu olaya tepki gostermeye davet ediyorum |
[QUOTE=oguzhan_1616;323152]NEDEN YALVARSINLAR Kİ ONLARIN BİZE İHTİYACIMI WAR DA 4 BÜYÜKLER VARYA[/QUOTE]
gardaş bi düşünsene sivas şanpiyon olmuş sonra ligtv maçları yayınlamıyo doğacak olan tepkiy ne kadar büyük olur.sivasta büyük takım olma yolunda ilk adımı atacak temel tarihi 2008.:)) |
yok böle şaçmalık yaa 4 BÜYÜTÜLMĞŞler diye sivasımın maçlarını izleyemez oldum ok böle saçmalık
|
[B]Sevgılı arkadaslar sımdı bakın ıstedıgımız kadar e maıl gonderelım 2010 yılına kadar trabzonsporun maclarının yayın hakkı djıturke aıt. Sonucunda ıse bır baska macı verdıgı zaman tepkı toplar ve buyuk bır camıadan tepkı toplamakta gercekten lıg tv nın ısıne gelmez ama hayırlısı ...!Bursa sivas macının verılme sebebı derbının olması...![/B]
|
[B]ARKADAŞLAR BİR HAFTADIR DİLİMİZDE TÜY BİTTİ....
KARTONLU PROTESTO DİYE SAYFA AÇTIK... BU SİYAH KARTONMU OLUR PANKARTMI OLUR... BİZ BUNU TEPKİ OLSUN PROTESTO OLSUNDA ŞEKLİNİ TARTIŞIP KARAR VERELİM DİYE AÇTIK... SAĞOLSUN İLGİ GÖSTERENLER OLDU AMA BU PROTESTOYU BU HAFTA MUTLAKA VE MUTLAKA YAPMALIYIZ... BU BİR TARİHİ FISAT NEDENMİ MAÇTAN GÖRÜNTÜ ALMAK ZORUNDA YA GOL SONRASI YAPILACAK ALEYHTE TEZAHÜRATLARLA LİG TV PROTESTI EDİLEBİLİR... --YİĞİDOM PAZAR GÜNÜ STADA SİYAH GETİRMEYİ UNUTMA---[/B] |
-->: --->: YETER LİG TV !
[QUOTE=Rallim58;323173][B]ARKADAŞLAR BİR HAFTADIR DİLİMİZDE TÜY BİTTİ....
KARTONLU PROTESTO DİYE SAYFA AÇTIK... BU SİYAH KARTONMU OLUR PANKARTMI OLUR... BİZ BUNU TEPKİ OLSUN PROTESTO OLSUNDA ŞEKLİNİ TARTIŞIP KARAR VERELİM DİYE AÇTIK... SAĞOLSUN İLGİ GÖSTERENLER OLDU AMA BU PROTESTOYU BU HAFTA MUTLAKA VE MUTLAKA YAPMALIYIZ... BU BİR TARİHİ FISAT NEDENMİ MAÇTAN GÖRÜNTÜ ALMAK ZORUNDA YA GOL SONRASI YAPILACAK ALEYHTE TEZAHÜRATLARLA LİG TV PROTESTI EDİLEBİLİR... --YİĞİDOM PAZAR GÜNÜ STADA SİYAH GETİRMEYİ UNUTMA---[/B][/QUOTE] kartonlu protestoyu yönetimden destek gelmediği sürece uygulamak imkansız ama maçta lig tv aleyhine sloganlar atmalıyız ancak yapabileceğimiz bu olur onada gruplar destek vermeli |
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Lig'de şu anda 3. Sırada bulunan Anadolu'nun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamasını anlayamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerinin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonraki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarına Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url][/QUOTE] herkes bir E-mail atsin lig tv adresi : [url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url] Tel: 0 212 473 73 73 / 0 532 755 73 73 benim mesagim gitti ben soyle yazdim : Sivassporlu olarak ben lig tvnin adaletsizce ve çifte standart uygulamasini protesto ediyorum ben lig tv decoderimi iade edecegim eger lig tv devam ederse sivas maçlarini verecegine ligde hic bir iddasi bulunmayan trabzonun maçlarini vermeye devam ederse sivas sampiyonluga oynayan bir takim sivasin adalatli bir sekilde yayin akisina dahil edilmesini talep ediyorum saygilarimla... |
GARDAS BIZIM MACLARIMIZI VERIN DIYORSUNYA ONLAR YALAKALIKLARINI BIRAKAMIYORLAR CUNKI ONLAR ONUNLA YUGRULMUSLAR BIR TS DA SECIM OLDU SECIMDEN SONRA TRBSPORUN ISMINI HIC LIG TVEDEN BIRAKAMADILAR CUNKI ONLARA YALAKALIK COK GUZEL YAKISIYOR BIRDE NEYMIS EFENDIM AZIZ YILDIRIMIN 10 UNCU YILIYMIS BU NE LAHANA BU NE TURSU NE BICIM BIR SPOR TV YIMIS HAYRET DOGRUSU FENER BIR MAC YENSE BIR HAFTA BOYUNCA ONU IZLETTIRIYORLAR SIVASIN BASARISINI ALT ETMEK ICIN TUM MEDYA KURULUSLARI ELLERINDEN GELENI YAPIYORLAR ONADA SIVASLILAR OLARAK ONLARI ODUNLENDIRIYORLAR ASLINDA SIZE SUNU IFADE EDEYIMKI SIVASLILIK BOYLE OLMAZ VEDE OLMAMALI LIG TVEYI IZLEMESEK NE OLURKI YANI SIVASTA OLAN MACIMIZI TURBINLERDEN IZLIYELIM DISTA OYNAN MACLARIMIZIDA RADYODAN DINLIYELIM HIC OLMASA ONLARLA BIR OLMAYIZ BIZ *********K SIVASLI OLARAK KALALIM SOZUM ONA SANSAL BUYUK AGAMI NE SER SIZSE ODA FENER VEDE TRBZON LA YATSIN KALKSIN ONADA YALAKALIK YAKISIYOR ZATEN BENIM LIG TV ABONELIGIM VARDI IKI HAFTADIR ACMIYORUM VEDE ACMIYACAGIM TUM *********M DIYEN HERKESIDE GOREVE CAGRIYORUM BIZ *********K COK SUKURKI EL OPENLIK YAPMIYORUZ LIG TV VE YONETICISIGIBI
|
Hiç tepki yok neden ?
Çünki bizim sivaslıların umrunda değil... onların tuttuğu istanbul takımlarının maçları yayınlanıyor... sivassporun ki yayınlansa ne olur yayınlamasa ne olur :mad: adamlar sivassporlu değil ki... hiç sevmediğim halde Ts taraftarlarını ve camiasını kutluyorum söke söke aldılar helal olsun. bizim istanbul yalakası sivaslıları lanetliyorum. |
arkadaşlar ben üyeliğimi iptal ettirdim bana telefonda yarım saat yalvardılar yok parayı yarıyadüşürelim özel kanpanya yapalım kesinlikle hayır dedim ve iptal ettirdim
|
bence maçların tek bir kanalın satın alması kalkmalı.her özel kanal bu yarışın içinde olmalı.maçları tekbir kanal değil bütün özel kanallarda yayınlamalılar diye düşünüyorum.hem böylece kanallar arası rekabet artar vede takımlara yayın başı daha çok gelir sağlanmış olur...
|
[B]Türkiyede Anadolu takımına hiçbir zaman destek olunmuyor ve olunmuyor...[/B]
|
ANADOLUNUN GIPTAYLA BAKTIGI GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU SİVASSPORUMUZUN DEGERİNİ ONLARDA ANLAYACAK TÜM ANADOLU GİBİ
|
Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un maçlarının naklen yayın hakkını elinde bulunduran Lig Tv tarafından verilmemesi camiamızdan büyük tepki görmektedir. Yayıncı kuruluşun hangi kıstas ve kriterleri gözününde bulundurarak, Süper Lig'de şu anda 3. Sırada bulunan Anadolu'nun temsilcisi Sivasspor’un maçlarını yayınlamamasını anlayamıyoruz. Kamu görevi yapan Lig Tv yöneticilerini adaletli olmaya davet ediyoruz. Sivasspor’a yapılan haksızlığın karşında olduğumuzu ve bu haksızlık karşında sessizliğini koruyan Lig Tv yöneticilerinin Sivasspor taraftarlarından özür dileyerek bundan sonraki maçlarımızın naklen yayınlanmasını talep ediyoruz. Lig Tv yöneticilerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediğimizde Sivasspor taraftarlarına Digitürk üyeliklerini iptal etmelerini tavsiye etmek zorunda kalacağız. Lig Tv Sivasspor’a karşı tutumunu değiştirmeli ve taraftarlarımızın zirve yarışında ki Sivasspor’u izleme haklarını vermelidir. [B]SivasSpor Taraftarları Adına[/B] [url]www.sivasspor.com[/url][/QUOTE] BENCE ADAMLAR IYI YAPIYO 20.000 TARAFTARI OLAN SIVASSPOR UN MACLARI NEDEN YAYINLANSIN KI (20 BIN SMS ATANLAR ) |
şampiyonluğa oynayan takımın maçını neden vermiyolar anlamış deilim...
|
BENIM DUYDUGUMA GÖRE BIR HAFTA TRABZONSPORUN BIR HAFTA BIZIM MACIMIZI GÖTERECEK
|
-->: --->: YETER LİG TV !
[QUOTE=veysel;323312]BENIM DUYDUGUMA GÖRE BIR HAFTA TRABZONSPORUN BIR HAFTA BIZIM MACIMIZI GÖTERECEK[/QUOTE]
yanlış duymuşsun veysel geçen hafta ts maçını yayınladılar bu hafta yine ts maçı |
--->: -->: --->: YETER LİG TV !
[QUOTE=sinan-58;323318]yanlış duymuşsun veysel geçen hafta ts maçını yayınladılar bu hafta yine ts maçı[/QUOTE]
AMA NEDEN? ..................... |
-->: --->: -->: --->: YETER LİG TV !
[QUOTE=veysel;323322]AMA NEDEN? .....................[/QUOTE]
nedenini kimse biilmiyor şampiyonluğa oynuyan takım dururken orta sıradaki takımların maçını yayınlıyorlar |
--->: -->: --->: -->: --->: YETER LİG TV !
[QUOTE=sinan-58;323324]nedenini kimse biilmiyor şampiyonluğa oynuyan takım dururken orta sıradaki takımların maçını yayınlıyorlar[/QUOTE]
HAKLISIN ABI ASLINDA BIZIM MACIMIZI YAYINLAMALARI LAZIM |
--->: -->: --->: YETER LİG TV !
[QUOTE=veysel;323322]AMA NEDEN? .....................[/QUOTE]
nedeni bence acik sivaslilar dekoder alsin diye yayinlamiyorlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |