![]() |
Bursaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Sivassporumuz BursaSpor Deplasmanına Konuk Olucak..
Tahmin Ve Yorumları aLıyım. BurSaSpor 1 - 2 SİVASSPOR aLıcaz.;)[/B] |
--->: BursaSpor-SİVASSPOR Macı Tahmin ve Yorumları
2-2 biter
|
bence bu maç 1-1 biter gibime geliyor inş yanılırım..
|
Bursa 1 - 2 Sivasspor Yeneceğiz Olumsuz Düşünmeyelim..!
|
BURSASPOR :1 -[B][COLOR="Red"]***SIVASSPOR***:2.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
1-0 olsun bizim olsun diyorum,bir sivassporlu olarak;ancak skor tahmininde o kadar rahat değilim.....................
|
-->: BursaSpor-SİVASSPOR Macı Tahmin ve Yorumları.
1-0 kazanırız bence bursaya akıyoruzz
|
rizespor beraberliğinden sonra bursa maçı çok daha fazla önem kazandı kesinlikle almamız gereken bir maç............
|
evet f5 maçıyla birlikte başladı düşüşümüz şu bursayı yenmeliyiz ve tekrar ii bi galibiyet serisi yakalanmalı zirveden uzaklaşmamalıyız
|
[B]Oftaş Maçi İle Yükselişe Geçiceğiz Zannederken,
Rizeye Takıldık,Sivasspor Bu Maçi Kesinlikle Alıcaktır. [COLOR="Red"]SİVASSPOR-1[/COLOR] [COLOR="Green"]Bursaspor-0[/COLOR][/B] |
bursaspor çok ii bi takım feneri evinde 37 maç sonra devirdi ama ne olursa olsun bu maçı almamız lazım bursaspor:2 SİVASSPOR:2
|
BURSASPOR ÇIKIŞA GEÇTİ ARTIK HAFTAYA BELKİDE HAFTANIN EN GÜZEL MAÇI OYNANACAK İNŞALLAH GALİP GELİRİZ...
BURSASPOR:2 SİVASSPOR:0 |
Bursaspor 0-2 Sivasspor inş. kazanacağız kazanmamaız gerekiyor
|
bursaspor 0-2 siassporumu işallah bu maçı alaa
|
BENCE BU MAC BERABERE............
|
Şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz. Her zaman her yerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Bursa'da inşallah destan yazacağız. Yiğido olan takımına güvensin, birazcık delikanlı olsun birazcık YİĞİDO olsun yeter...
Benim tahminim: Bursa: 1 [COLOR="Red"]Sivas: 3[/COLOR] Bu maçı alacağız, şampiyon olacağız!:) (İnşallah) |
[B]Rizespor macı yorum ve tahmınımde rızespor da berabere kalaacagız veye yenılecegız dıee dusunmustum ne yazıkkı berabere kaldık bursaspor macına gelınce bursaspor bu hava ıle bızede agır bır darbe vurur
BURSASPOR 2 - 0 SİVASSPOR ...! inş yanılırım ama zor kazanacagımız bır mac ...![/B] |
Bursa deplasmanından puanlarla döneceğimizi düşünüyorum.Fener galibiyeti ölçü olmaz.Tahminim :
Bursaspor:1 Sivasspor:2 |
[B][COLOR="Red"]Sivasspor:4[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]Bursaspor:2[/COLOR][/B] [B][COLOR="Black"]Bumaci alacaz insallah[/COLOR][/B] |
yiğidolara selam. Bu maç baya bir çetin geçecek. 1,5 aydır hasret kaldık takımımıza, cezalar vs. derken uzun süre sonra stadımıza aşkımız Bursasporumuza kavuşucaz. Güzel bir maç ve net bir skor bekliyoruz.
|
beraberlik iyi bir netice olur. Rize maçında bir son dakika golü ile galip gelecez demiştim ama olmadı...
beraberlik diyelim de belki dediğimizin aksine bizi sevindiren bir netice ortaya çıkar... |
Çok zor bir mac olacağı kesin eğerki bursa açık oyanrsa ki kendi sahasında oynayacaktır macı kazanırız...iki takımın kadrolarına bakıldıında üstün olsakta seyirci avantajı onlardan yana...her zaman olduğu gibi güzel vede centilmen bir mac olacaktır...
|
[B]Fenerbahceyi Kadikoyde deviren Bursaspor gayet istekli cikacak maca...
Skor tahminim Bursaspor3-0 Sivasspor.. Tahminimde yanilmayi o kadar cok istiyorum ki!!![/B] |
BurSaSpor 1 - 2 SİVASSPOR bu maçı kesin alıcaktır SiVaSsPoR...!
|
bursaspor iyi gidis yakaladi. Sivasspor da iyi durumda ama bu mac or olacak.
Bursaspor1-2Sivasspor |
bursa fener maçının moraliyle üstelik kendi saha ve seyircisi önünde pynayacak bizde belirgin bir pozisyon üretememe sıkıntısı başladı bursada bence çok zorlanacağız hiç ümit etmiyorum ancak
bursa : 2 - sivasspor : 1 |
Bence bu mac sivasspor 0 : 0 bursaspor
|
bursaspor: 2 | SİVASSPOR: 3 işallah böyle olur
|
[B][B][COLOR="Red"]Sivasspor:2[/COLOR][/B]
[B]Bursa:0[/B] Bu Maç Bizim Olur[/B] |
gonlumden 0 1 gecıyor ınsaallah alacagız macı anadolunun aslan larına basarılar....[[COLOR="Red"][/COLOR]
|
benim tahminimce 2 0 sivasspor diyorum
|
2-1 Sivaspor kaznacak.Bursa'ya maça gitmek lazım takımı yanlız bırakmayalım...Özellikle İstanbul Kocaeli Sakarya Balıkesir gibi yakın illerdeki yiğidolar sizlere çok iş düşüyor...Haydi Hayırlısı...
|
bu maçı almamız lazım aksi takdirde zirveden uzaklaşırız. Ezeli rakibimiz kayseri spor alttan sinsi sinsi geliyor. Ne olursa olsun bu maçı alcaz. Almamızda gerekiyor. Sivasspor: 1 Bursaspor: 0
|
bence bizim için lig bitti 0.o biter
|
içimden gelen bir ses derki sivas 2-1 kazanacak
ama bana öyle geliorki 1-1 biter |
1-0 olsun bizim olsun hayırlısı inşallah maçı alırız yiğidom yolun açık olsun şampiyon sivassporummmmm
|
[QUOTE=BOUN;325517]Şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz. Her zaman her yerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Bursa'da inşallah destan yazacağız. Yiğido olan takımına güvensin, birazcık delikanlı olsun birazcık YİĞİDO olsun yeter...
Benim tahminim: Bursa: 1 [COLOR="Red"]Sivas: 3[/COLOR] Bu maçı alacağız, şampiyon olacağız!:) (İnşallah)[/QUOTE] Sivassporlular Bursa taraftarının Kadıköy'de olduğu kadar YİĞİDO olabilse; Kadıköy'deki Bursa taraftarı kadar takımına sahip çıksa, destek olsa ve güvense hiç sıkıntı yaşamadan biz de gider Bursa'da Bursaspor'a üç atar geliriz. Ben tahminimden şaşmıyorum. Kadıköy'de takımlarına büyük destek olan Bursa taraftarını tebrik ediyorum, bizim taraftara örnek olması gerektiğini düşünüyorum, ancak tahminimden vazgeçmiyorum: Bursa: 1 Sivas: 3 |
-->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
0--2 ALIRIZ İNŞALLAH............
|
-->: --->: BursaSpor-SİVASSPOR Macı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=BOUN;326125]Sivassporlular Bursa taraftarının Kadıköy'de olduğu kadar YİĞİDO olabilse; Kadıköy'deki Bursa taraftarı kadar takımına sahip çıksa, destek olsa ve güvense hiç sıkıntı yaşamadan biz de gider Bursa'da Bursaspor'a üç atar geliriz.
Ben tahminimden şaşmıyorum. Kadıköy'de takımlarına büyük destek olan Bursa taraftarını tebrik ediyorum, bizim taraftara örnek olması gerektiğini düşünüyorum, ancak tahminimden vazgeçmiyorum: Bursa: 1 Sivas: 3[/QUOTE] SİVAS TARAFTARININ HAKKINI YEME ARKADAŞIM İST. DAKİ MAÇLARDA BİZİM SEYİRCİLERİMİZİ GÖRÜYORSUN |
--->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
savunmamız çok güzel gidiyor.
eğer bülent hoca mohammed de ısrar etmeye devam ederse maç berabere biter. oynamazsa eğer maçı alırız. 0-2 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19. |