![]() |
GURBETÇİLERDENDE DESTEK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/rustu-yucel.jpg[/IMG]
Avrupa da yaşayan Sivaslılar tarafından yapılan Sivasspor’a destek kampanyası için özel telefon hattı açıldı. Sivasspor’a destek kampanyası için açılan özel telefon hattı, sabit telefonlardan aranabiliyor. Arama başı 5 euro olarak ücretlendirilen 0900 333 660 58 numaralı telefon hattından elde edilen gelir doğrudan Sivasspor’a destek olarak aktarılacak. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Almanya’da ki Sivas Dernek Başkanları Rüştü Elmas(ASIB) ve Yücel Şeker(ASBIR) Sivasspor’un sadece Sivaslıların değil bütün anadolunun gururu olduğunu ve Sivaspor’a destek vermek için birlikte hareket edeceklerini açıkladılar. Farklı kulvarlarda Sivas’ın tanıtımı,Sivaslıların koordinasyonu için Avrupa’da faliyet gösterdiklerini ve Sivaspor’un başarısı için beraber çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirten Rüştü Elmas ve Yücel Şeker 0900 333 660 58 numaralı telefonu arayarak Sivaslı hemşerilerimizin ve Almanya da yaşayan Türklerin Sivasspor’a destek vermelerini istediler. Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın yurt dışında yaşayan gurbetçilerinde Sivasspor'a destek vermesini istemesi ile harekete geçen Yücel Şeker Almanyada ki Sivaslılarla beraber bu hattı kiraladıklarını ve hattın gelirini direk Sivasspor'a aktarılacağını söyledi. ASBİR ve ASİB kuruluşlarının Sivas ve Sivasspor için bir araya gelerek kampanya dahilinde ortak hareket etmeleri,Sivaslılar arasında ki birlik ve beraberliğe katkı sağlayacaktır. Sivasspor,Sivas’ın ve Sivaslıların dünyaya açılan penceresi,şehrin tanıtımına katkı sağlayan en büyük marka değerimizdir. Sivasspor’un başarısı ile övünen hemşerilerimizin şimdi taşın altına ellerini koyması ve Sivaspor’un yaşadığı maddi sıkıntıdan çıkabilmesi destek olması gerekiyor. Daha önce Türkiye’de açılan SMS kampanyası ile azda olsa takıma destek olunmuştu,şimdi sıra gurbetçi yiğidolarda ,artık gurbetteki hemşerilerimizde 0900 333 660 58 numaralı telefon hattını arayarak,arama başına Sivasspor’a 5 euroluk yardımda bulunabilirler. [IMG]http://www.sivasspor.com/foto/asib-asbir.jpg[/IMG] |
--->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Ilk yardim benden olsun ozaman, hayirli ugurlu olsun!
|
-->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Gurbetçilerimizi bu güzel kampanyalarından dolayı kutluyorum.Dernek başkanlarımızı bir arada görmek ise herşeye değer.Avrupa' daki Sivaslıları temsil eden bu başkanların birliktelik mesajı çok güzel bir görüntü sergilemektedir.
Sizleri tebrik ediyorum.Sizler birlik içerisinde olduğunuz sürece kimseler yıkamaz bizleri. |
Almanya´ki yigidolara da destek imkani sagladiklari icin Sivas Derneklerine tesekkürler...
Insallah burdaki destek daha iyi olur ve en azindan bizimde faydamiz dokunur. HAYDI YIGIDOLARRR!... |
böylece bizde yurtdisindan sizi desteklemeye imkani bulduk. Tsk ederiz
|
900 LÜ NUMARA OLMASI BİRAZ GARİBİME GİTTİ :) NEYSE ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR
|
[B]Avrupa da yaşayan milyonlarca hemşerimiz için takıma destek olma zamanıdır.
Tek arama ile Sivasspor'a 5 euro katkı sağlayabilirsiniz. ASİB VE ASBİR yönetimini ve çalışkan,Sivas sevdalısı Başkanları Rüştü Elmas ve Yücel Şeker'i bu güzel kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Sürekli şikayet edilen Sivaslılar arasında ki dayanışma sorununa böylece çok güzel bir cevap vermiş oldular. Her iki başkanımızada çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Allah kem gözlerden korusun...[/B] |
Cok guzel biz gurbetciler olarakta katkimiz olur Sivassporumuza. Bütün avrupada yasayan hemserilerimiz lütfen ***SIVASSPORUMUZA HEP BIRLIKTE DESTEK VERELIM .SAYGILARIMLA...
|
HAYDI GURBETCI YIGIDOLAR SIRA BIZDE ***SIVASSPORUMUZA ***DESTEK VERELIM HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK .SAYGILARIMLA...
|
Selam arkadaslar,
bence cok müthis bi fikir bu yaa.....kimin aklina gelmisse almanyada da böyle bi faaliyet yapmak Helal Olsun. Valla ben derim ki,herkes hem kendi en az 1-2 defa 0900 333 660 58 arasin....ayriyetten bu numarayi bi yere kaydetip.Is yerinde veya arkadaslarinin cep inden arasin...böylelikle onlarinda bu hayirli ve kutsal görevde bi katkisi olmus olur...:-) Belki Arkadaslariniz Cep telefonunu vermek istemeyebilir vs. ama Is yerinden arama bence cok ideal bi fikir,cünkü genelde is yerlerindeki aylik veya yillik ciro okadar büyük ki kimse 5-10 euro Sivasspora yardim kampanyasinin pesinnden kosmaz bile. Saygilar |
Uzun süredir Sivasspor'a yardım etmeyi arzulayıp fırsat bulamadıkları için yardım edemeyen tüm hemşerilerimize güzel bir fırsat doğmuş oldu.
Bütün Sivaslıları ve Sivasspor'a sempati duyan yurtdışında yaşayan Yiğidoları kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Unutmayın bu takım bizim, biz sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmayacaktır, biz sahip çıkarsak bu gemi batmayacaktır!:) Lütfen eşinizi, dostunuzu haber edin ve bu kampanyaya katılın. Bu arada yurtiçindeki hemşerilerimiz de lütfen, bir yıl sürecek olan 5058 kampanyasını unutmasınlar! |
[B]Avrupa'da bulanan, Anadolu Arslanları, Anadolu Yiğidi ve Yiğidoları için yapılan bu düzenleme ile oluşturulan kampanya yerinde olmuştur. Konudan bilgisi olmayan Avrupa'da ki yakınlarımızı, bu konuda haberdar etmeliyiz.
Emeği geçen herkese, başta hemşehrimiz Sivas sevdalısı olarak bilinen Rüştü Elmas ile Yücel Şeker beyler olmak üzere, ASİB VE ASBİR yönetimi ve üyelerini bu kampanyaya verdikleri destekten dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum... 0900 333 660 58 nolu telefon hattının her konuşmasının 5 euro karşılığı olduğu belirtilen bu kampanyanın Sivassporumuza rahat bir nefes aldıracağı kanaatindeyim. ALO SİVASSPORA YARDIM HATTI 0900 333 660 58 ALO DİYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER[/B] |
[B]ariyorum ariyorum cok dolu diyor hatlar
daha ben bu yöntemle katkida bulunamadim :( üzgünüm ama yinede sevincliyim hatlarin dolu olmasida cok güzel, herkes gayretli :) ben sürekli deniyecegim [/B] |
[QUOTE=SivasLady;326682][B]ariyorum ariyorum cok dolu diyor hatlar
daha ben bu yöntemle katkida bulunamadim :( üzgünüm ama yinede sevincliyim hatlarin dolu olmasida cok güzel, herkes gayretli :) ben sürekli deniyecegim [/B][/QUOTE] Kampanyaya katılımın bu derece yüksek olması gerçekten mutluluk verici bir gelişme. Yanlız kampanyanın süresi, hangi ülkelerden aranabileceği vs gibi birazcık daha ince detaylardan bahsedilirse daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Haydi Yiğidolar, hep destek tam destek... |
AVRUPANIN EN İYİ DUYDUĞUM HABER BUNU GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM
|
Hangi ulkelerden arama yapilabiliyor bu konuda bilgisi olanlar genis bir aciklama yapsin kabsama alaninda(DANIMARKA VARMI)
|
Haydi Yiğidolar destek olmaya.Bu fırsat kaçmaz.Bu güzel kampanya için teşekkürler.Gurbetçi Yiğidolar için güzel bir destek fırsatı.
|
Avrupa`da Sivas Dernek başkanlarının buluşması ve birlikte hareket etme istekekleri Avrupa'da Sivaslılar adına büyük bir umut vereceğine inanıyorum.Haydi Sivaslılar kim tutar bizleri.Herkes eş dost tavsiye etsin ve katılım gösterilsin.
|
[COLOR="Navy"][B]Haydi Yigidolar sira bizde.
Burada yani Avrupa da yaşayan milyonlarca hemşerimiz için takıma destek olma zamanıdır. Tek arama ile Sivasspor'a 5 euro katkı sağlayabiliriz. (tabiki tek aramada kalmayacagiz:D) [/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]Arama başı 5 euro olarak ücretlendirilen [COLOR="Navy"] 0900 333 660 58 [/COLOR] numaralı telefon hattından elde edilen gelir doğrudan Sivasspor’a destek olarak aktarılacak.[/COLOR][/B] |
[B]Çok güzel bir gelişme.
Okuyunca gurur duydum. İsteyince oluyor demek ki...! Her iki kurumu ve başkanlarını tebrik ediyorum. Azimle tüküren; taşı deler...![/B] ;) |
[B]GURBETCI DOSTLARIMIZADA TSKLER SAGOLUN VAROLUN[/B]
|
ben cepten aradim vodafone dan aranmiyo du numara diyo
|
[B]Bizde Bir Gurbtçiyiz O Zaman Bizede Yardım Edin.![/B]
|
ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA TEBRİK EDİYORUM ..İNŞALLAH KATILIM OLUR..
|
[B]ASİB ve ASBİR Dernek Başkanları ve yöntiminin bu kadar önemli bir konuda birlikte hareket etmeleri takdire şayan bir durum...
Avrupada yaşayan hemşerilerimizde bu şeklide takımımıza katkıda bulunabilecekler... Organizasyonda emeği herkese teşekkürler. Özellikle Başkanlarımızın elele vererek çalıştığını görmek ileriki yıllar için çok daha fazla umut veriyor...[/B] |
Ben her zaman söyledim:
Bu destek işini yaparsak yine biz avrupa'lı türkler yaparız. Tr'de ki vatandaşlarla yürümeyeceği belliydi bu işin. Aman saygı değer avrupa'da yaşayan hemşerilerim, en kısa zamanda 5 milyon sms'e ulaşalımda şu bülent hocanın dilinden kurtulalım:-) |
[B]gerçekten şu Rüştü Elmas Sivasspor'a çok desteği bulunuyor...[/B]
|
[QUOTE=SivasLady;326682][B]ariyorum ariyorum cok dolu diyor hatlar
[/B][/QUOTE] Yurt dışındaki Sivas'lılara güvenimiz sonsuz.. Utandırın bizi..:) |
[B]ASİB ve ASBİR başkanlarına teşekkürler... Böyle bir çalışmaya imza attıkları için... Bunu gerçekleştirmeleri taktir edilecek bir durum şimdi sıra Avrupa'da ki Yiğidolar'da inşaallah Türkiye'dekiler gibi olmazlar...[/B]
|
YUTİÇİNDEKİ YİĞİDOLARDAN BİR HAYIR GELMEDİ BARİ YUTDIŞINDAKİ YİĞİDOLAR BİRŞEYLER YAPABİLSİNLER HAYDİ YİĞİDOLAR HAYDİ CANLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ....
|
her yerde düşünülüyor sivasspor helal olsun emegi geçenlere
|
sonunda bea helal olsun..hemen destekler geliyor sade ben degil cok insan var sivasspora yardim etmek isteyen yurtdisinda.. Ama bu sadece almanya degil umarim diger ulkelerdede oluyor degilmi
? |
RÜŞTÜ ELMAS BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GECENLERE COK TESEKKURLER HELAL OLSUN BE DİYECEK BAŞKA SÖZ BULAMIYORUM ŞİMDİ SIRA İYİ BİR TANITIM YAPMAKTA BÜTÜN VATANDASLARIMIZA DUYURMALI BURDA BIZEDE COK IS DUSUYO CEVREMIZDEKI ARKADASLARIMIZI HEMSERILERIMIZI KAMPANYADAN HABERDAR EDELIM
|
ARKADASLAR SADECE SABIT TELEFONDANMI ARANIYOR YOKSA -CEP TELEFONLARINDANDA ARANIYORMU
BILGISI OLAN VARSA YAZSINDA -ARKADASLARIN CEPINDENDE ARAYALIM(SAYET CEPTEN ARANIYORSA) BEYPINARLI 58 |
[B][I]Ben de sitede bu Numarayi görünce ilk isim aramak oldu 4-5 kez aradim ama malesef hep Mesgul caliyor. Bilgisi olan Arayip Düsüren arkadaslar Lütfen yazinki bizde bilelim. Eger Numara düserse Sivasspora yardimlardan dolayi tesekkürler gibi bir seylermi söylüyor. Numarayi Malesef Düsüremiyorum. Yoksa Cok arayan oldugundan dolayi mi hep mesgul caliyor Gecenin saat 02.30 da o kadar arayan olacagini zannetmiyorum o saate bir kere düsmesi lazim . Yoksa Numaradami bir hata mi var ?????:confused::confused::confused::confused::confused:[/I][/B]:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
|
Rüştü ELMAS öncülüğünde,yurt dışındaki hemşerilerimizi bir çatı altında toplayarak,örgütlü bir şekilde haklarımızı savunmak, korumaktan,bilinçli ve birlikte hareket etmeyi amaçlayan bu oluşum,yine büyük bir projenin altına imza atmıştır.
Yine kafama takılan bir olay var,28.02.2008 tarihi itibariyle istanbul içerisinde ikitelli-beylikdüzü-yakuplu belediyelerini kapsayan bir gezi yaptım ve bu gezi esnasında adını söylediğim bölgelerde,enaz 1 000 kadar sivaslı işadamının yatırımlarını-fabrikalarını-işletmelerini ve değişik mesleklerde meşgul hemşerilerim ile karşılaştım.Uzun yıllar ticaret ile uğraştığım halde(dikili ağacım yok),bu hemşerilerimin variyetleri karşısında küçük dilimi yuttum,hiçbir haset duygu taşımadan gıpta ile bakıp takdir ettim.Bir bardak çayımı yudumlarken,biran düşündüm,sadece o an aklıma binlerce sanayici ve işadamı gözümün önünden film gibi akıp gitti.Bu bağlamda;acaba bu işadamlarımız,bu dünyada kazandıklarını öbür dünyaya götüreceklermi?,Kazandıklarının acaba ne orantıda ihtiyaç sahiplerine aktarıyorlar ve benzeri düşünceleri kafamda çevirip durdum.Muhasebesini yapmak için SİVASSPOR yardım kampanyasındaki rakamları bir daha inceledim ve %45 gibi bir rakamın sivaslı olmayanlar tarafından yapıldığını,bir Bursaspor kampayasında ise bizim topladığımızın meblanın iki katını bir hafta gibi kısa bir sürede topladıkları,onbin kombine bilet sattıklarını,maçlarda bilet fiyatları 3-4 misli satışa koydukları sabit sonuçları ile bir noktaya varamadım. Gelelim,ASİB'in kampasına ve yüksek müsadeleri ile ASİB'i oluşturan hemşerimizin mesleki durumları orantısındaki özverilerine.Her biri çalışan kesimden olmakla beraber,aklı olanın kesin bir yargıya varacağı,karşılıksız yardımlardan oluşan ve hep ceplerinden para çıkdığı bu organizyonlarda,bizlere sadece ki başkalarının inanıyorum(Yalakalık) olarak adlandıracağı ama TAKDİR ve TEBRİK'den başka birşey düşmez. |
[QUOTE=yigido Atilla;326964][B][I]Ben de sitede bu Numarayi görünce ilk isim aramak oldu 4-5 kez aradim ama malesef hep Mesgul caliyor. Bilgisi olan Arayip Düsüren arkadaslar Lütfen yazinki bizde bilelim. Eger Numara düserse Sivasspora yardimlardan dolayi tesekkürler gibi bir seylermi söylüyor. Numarayi Malesef Düsüremiyorum. Yoksa Cok arayan oldugundan dolayi mi hep mesgul caliyor Gecenin saat 02.30 da o kadar arayan olacagini zannetmiyorum o saate bir kere düsmesi lazim . Yoksa Numaradami bir hata mi var ?????:confused::confused:[/I][/B]:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]
[B]ben dün aradim ve düsürdüm evdeki adam basi sayisi kadar :D aradim benim cep telefonumda 0900 nr. kapali ondan aramiyor :rolleyes: ama ev telefonumuzdan oldu :) almanya disindakiler 004990033366058 olarak bir denesinler :rolleyes: belki olur :)[/B] |
Bu telefon hattı sabit hat ve cep telefonlardan aranabiliyor.
Tabiiki hattın 0900 lu numarala açık olması gerek. Maalesef sadece Almanya için alınmış bir hattır. Burdan destek olan tüm hemşehrilere teşekkürler. |
Ya arkadaslar..ben hollanda da yasiyorum..numara cikmiyor...numara kullanilmiyor diye msj geliyor..sivas ladynin verdigi numarayi da denedim..ondan da hayir yok :( lutfen biraz daha fazla bilgi..bos durmayalim bari burda....
|
--->: -->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
[QUOTE=SivasLady;326991][B]
almanya disindakiler 004990033366058 olarak bir denesinler :rolleyes: belki olur :)[/B][/QUOTE] [QUOTE=mdogan58;327004]Ya arkadaslar..ben hollanda da yasiyorum..numara cikmiyor...numara kullanilmiyor diye msj geliyor..sivas ladynin verdigi numarayi da denedim..ondan da hayir yok :( lutfen biraz daha fazla bilgi..bos durmayalim bari burda....[/QUOTE] [B]hmmm demek ki olmuyormus :rolleyes: denemekte fayda vardi :) anladigim kadari: sadece almanyadakiler arayabiliyor ve ev telefonlarindan oluyor[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54. |