SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ANKARAGUCUNE TESEKKURLER.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17180)

myway 28.02.2008 15:24

ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[B][COLOR="Blue"]Onceki hafta Ankarada Oftas-Sivas macinda tribundeydim...

Sivastan gelenler cevre illerden gelenler ve Ankaradaki yigidolar vardi...

Bir de misafirlerimiz vardi Ankaragucluler:)O derece ki Sivas televizyonlarina bizle birlikte roportaj bile verdiler..

Ankaraguclu 20-25 kardesimiz de Sivassporu desteklediler..

Hatta sunu soylemeliyim ki marslariyla tribunu bizleri hareketlendiren de onlardi:)

Eksik olmasinlar.. Onlar da en az bizim kadar Anadoludan bir sampiyon cikmasini istiyorlar...

Biraz gec de olsa bundan bahsetmem onlara kendimi borclu hissettim ve bu konuyu actim..

Destekleri icin Ankaragucu taraftarina tesekkur ediyorum burdan...

Belki de Turkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip Ankaragucune de ligdeki mucadelelerinde basarilar..[/COLOR][/B]

serkankustarci 28.02.2008 15:26

--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

Sağ olsunlar.Bizde 25. haftada onları en iyi şekilde misafir edelim...

nazimgulturk 28.02.2008 15:41

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM İNSANLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Abdullah DuMaN 28.02.2008 16:04

-->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

ANKARALILAR OFTAŞ ALEYHİNE TEZAHÜRAT HA VALLA HELAL OLSUN

TracyMcGrady58 28.02.2008 17:22

Insallah bizde onlari Sivasta en iyi sekilde karsilariz. Bunu onlara borcluyuz

etzel1967 28.02.2008 17:32

ankaragücü taraftarına teşekkür ederiz...ankaragücü taraftarı da şampiyonluğu hak ediyor...

yigidomustafa58 28.02.2008 17:52

[B]tebrikler taraftara bak be bravo...[/B]

svs_çapkın_58 28.02.2008 19:43

ewet bende tribündeydim hatta myway kardeşide gördüm ankaragüçlü taraftarlara teşekkürler.

cem 28.02.2008 19:44

ankaragücü taraftarı ankaraspor macındada sivasspora destek vermıstı....

alem_halil 06.03.2008 22:39

bizi destekleyen tüm taraftarlara çok tşk ederiz..ankaragücü taraftarlarına ayrı tşk..pazar günü oynanacak olan maça bekleriz buyursunlar gelsinler sivasımıza bizi sayanı bizde sayarız...

jakobieen 06.03.2008 22:56

Türkiyenin her yerinde sivassporumuza karşı müthiş sempati ve sevgi var şu anda ülkenin %80 i sivasımın gerçekten şampiyon olmasını istiyor, inşallah bu hayali -Rabbimin yardımıyla- başaracağız.. eğer bu sene sivasım ipi önde göğüsleyemezse bence artık anadoludan şampiyon çıkması mümkün olmayacaktır..

Bahattin 06.03.2008 23:20

0’dan onunla başlarsın hayata
1 bakmışsın girivermiş hayatına
2’de bir düşüverir aklına
3günlük dünyada tek zevkindir aslında
4 dörtlük geçer zamanın onla
5 vakit namaza yoktur bu bağlılık
6 üstü bir insan aslında
7 cihanda yoktur olan onda
8 köşe olursun konuşurken onunla
9 doğurursun göremeyip konuşamayınca
10’u seversin çok SEVERSİN... AMA !!!!

gardasin.58 06.03.2008 23:23

iste sportmenlik iste kardeslik budur bizlerde sivasli ve sivassporlu olarak sivasa gelen butun takimlarin taraftarlari bizim misafirimiz onlara bir misafirgibi saygi gosterelim bizlerde gittigimiz yerde saygi gorelim.
saygi ve selamlar

Engin58 06.03.2008 23:43

Ankaragücü kardeslerimize cok tesekkür ederiz .Saygilarimla...

serhatcan 06.03.2008 23:56

YA ARKADAŞALR. YİĞİDO GENÇLİK TEN Bİ ARKADAŞ. SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOTUR DEYİP OLUMSUZ Bİ YAZI YAZMIŞTI. BU FORMU O ARKADAŞ OKUDUMU ACABA..?

myway 07.03.2008 00:33

-->: --->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[QUOTE=serhatcan;329559]YA ARKADAŞALR. YİĞİDO GENÇLİK TEN Bİ ARKADAŞ. SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOTUR DEYİP OLUMSUZ Bİ YAZI YAZMIŞTI. BU FORMU O ARKADAŞ OKUDUMU ACABA..?[/QUOTE]

[B]ben ona orda da izah etmistim de her mesaj anlayana tabi...[/B]

chucky1910 07.03.2008 10:50

allahın izniyle oradayız bilet fiyatı konusunda her hangi bir açıklama varmı

şafak58_35 07.03.2008 12:00

ankaragücü takımına başarılar dilerim bence ankara gücü zorlanmadan ligde kalır die düşünüyorum ondan bu maç bizim için daha önemli şampiyon olmak için ben sivasımıza güveniyorum başarılar dilerim takımıma ankçgücü kardeşler dostluk içinde bir maç olsun inşallah

sinan-58 07.03.2008 12:32

[QUOTE=chucky1910;329601]allahın izniyle oradayız bilet fiyatı konusunda her hangi bir açıklama varmı[/QUOTE]

kardeş sizin trubun 5 ytl olacak

myway 08.03.2008 20:01

[B]Insallah dostluk ve kardesligin on plana ciktigi bir karsilasma

olacak..Ankaragucu de ligde kalir insallah:)[/B]

şafak58_35 08.03.2008 20:27

eksik olmasınlar yaw ankaragüçlüler.......

KEMAL_KENAN 11.03.2008 14:09

YA WALLA ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ YAPMIŞLAR DEMEKKI HERKESİN İÇİNDE ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN YETERDİE BİR HAYKIRIŞ VAR BURDAN ONLARA AYRI AYRI YEŞEKKÜR EDİYORUM....

atababa111 13.03.2008 08:56

TEŞEKKÜRLER GECEKONDU GRUBU......

balici 18.06.2008 22:50

anadolu sivas bu sene koparamadı şampiyonbluğu seneye ankaragücü şampiyon ama gerıden:D

Tuncay 19.06.2008 00:47

Bu anlattiginiz ne hos bir duygu bizler icin, bu sayede tum dunyadaki sivasspora sevgi duyanlara sivasli olarak tesekkur ediyorum.Sivassporu hergecen gun daha delicesine seviyorum.Tum guzel duygulari bize yasattigi ve devamli yasatacagi icin.

badboysefaa 19.06.2008 01:03

destek için teşekkürler ama günlerdir sitede yayınlanacakmı diye merakla takip ettigim bir konu var ankaragücü taraftarları bizim yenişehir duraklarının camlarına ankaragücü v.s gibi yazıları sprey boyayla yazmışlardı belediyemiz silmiş yapanları kınıyorum

MustafaParlak 19.06.2008 08:21

[B]TEŞEKKÜRLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARI.

OFTAŞA NASIL KARŞI OLMUŞLAR ONU ANLAMADIM:D

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON LİGDE BAŞARILAR.[/B]

EsintiMedya 28.06.2008 01:33

[QUOTE=lise!mustafa;380138][B]TEŞEKKÜRLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARI.

OFTAŞA NASIL KARŞI OLMUŞLAR ONU ANLAMADIM:D

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON LİGDE BAŞARILAR.[/B][/QUOTE]

[I][FONT="Comic Sans MS"]Kardeş AnkaraGücü 'nün HerMaçta söylediği Tezaraatlardan biride

AnkaraDa En Büyük AnkaraGücü ' Dür....

Ve AnkaraSporu Sevmezler Neden mi?
İ. Melih GÖKÇEK Kulüp başkanı olduqu ve tam destek verdiği içindir...

Gençlerbirliği Ve Gençlerbirliği Oftaşspor'u sevmezler Neden mi?

İlhah CAVCAV'la taa ezelden gelmiş bir gıcıklıkları var...
Ve taraftarını ( Gerçi Kayde değer bir Taraftar Kitilesi olmasada Genede Ankaragücü TAraftarı için önemlidir. )
Hiç sevmezler.....

SagılaR...

SomaliSpor[/FONT][/I]

emrekocturk58 05.09.2008 09:20

ankarada tek kral ankaragüce gecekondu
[COLOR="Red"][B]YİĞİDO GENÇLİK İSTANBUL[/B][/COLOR]

EsintiMedya 18.10.2008 16:30

Bu Gece yola Çıkıyoruz... Yarın En güzel bir sekilde ANkaragücümüzü destekliyeceğiz.....

Tabii Burdan Bazı arkadaslarıma Hediyem olcaktır....

UNUTMADIK-UNUTMAYACAGIZ- HESAP GUNU GELMIŞTIR....

sivasli215 18.10.2008 17:46

[B]ankaragücü tribünlerini en iyi bilen insanlardanım,
15 senedir özellikle gecekondu tribününde mekan tutmuştuk,kar kış soğuk demeden onlarca maçına gitmişizdir ankaragücümün.19 mayısta ne kadar çok anımız vardır...
ankaragücüm ve sivassporum benim için vazgeçilmezdir
gönül isterki hiç rakip olmasınlar ama olmuyor işte yine karşı karşıya geliyor sivasspor ve ankaragücü![/B]
yarınki maçta hakeden kazanır umarım...

Rallim58 19.10.2008 16:13

[B]Böyle bir başlık bulunduğu için buraya yazmak zorunda olup ayrı bir konu ile sitemizi konu başlıklarına boğmak istemedim. Aslında benim konu başlığım

ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER olacaktı

Sebebine bir yönü ile değil birkaç yönü ile bakmak lazım.

Artık Anadolu taraftarları kenetlenmenin mayasını atıyor gibi...

Taraftar bilincine vararak taraftarlıkta tezahüratlarla takım desteği ve müsabaka sonucu ne olursa olsun taraftarlar arasında destekli tezahürat ile [COLOR="Red"]Dünya'ya bugün Sivas'tan mesaj[/COLOR] gittiğine inanıyorum...

Takım taraftarları karışık şekilde ve karşılıklı jestlerle takım renklerine tezahüratlarla bunun örneğini ben yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu da tabii ki Ankaragücü taraftarlarının temel atması ile başlamış oldu. İşte onun içinde başlığa ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER olarak açmayı istemiştim...

Meksika şovunu başlatan yine Ankaragücü taraftraları oldu. Kısaca bugün 4 Eylülde her yönüyle şenlik vardı. Herşeyin sahada kalıp, müsabakanın bitmesiyle ise sporun; dostluk, kardeşlik olduğunu tüm dünyay'ya ileterek mesaj veren tüm katılımcılara yürekten tebrik ediyor, yaygınlaşmasını can-ı gönülden arzu ediyorum...

TEBRİKLER SİVASSPORUM

TEBRİKLER YİĞİDOM

TEBRİKLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARI (Her ne kadar Çoğunluğu Üniversitemiz öğrencisi de olsa)

NOT. Şov yaparak golünü atan Mehmet Yıldız'ın bu golünden sonra Terim'e gönderme yapan taraftarın tezahüratları da manidardı.[/B]

Yiğiter 19.10.2008 16:19

[B]Ankaragücü taraftarına sonsuz teşekkürler![/B]

myway 19.10.2008 16:20

[B]Ankaragucu taraftari yine babaligini yapti bugun.. Ankaragucu taraftari tribunlerde bir efsanedir...[/B]

ready 19.10.2008 16:23

[B]hani abiler kardeşler sivasda trübün olayı yok diyorlar maça gelenler gördü neyin ne oldugunu adamlar sivası alkışlıyor halen bir kısım insan başkent ekibine küfür ediyor taraftar demek rakibe sövmek degildir taraftar iyi gününde kötü gününde takımının yanında olan demektir.. görüyoruzki halen o insanlar taraftarlık ruhuna kavuşamamışlar bütün stad kınadı bu insanları [/B]

emrekocturk58 19.10.2008 16:46

ankaragücü-sivas-sakarya gerisi yalan
ankara gücü gecen sene ankardaki maçtada çok iyi di helal olsun ankaragüçlülere

üçyıldız58 19.10.2008 16:57

büyüksünüzz başkent büyüksünüzz gecekonduuu sizz sivasa sahip çıkın anadoluyaa sahipp çıkın gelinn bizim sözde gruplara taraftarlıkk nasıll olurr gösterinnn takımını 3_0 yenen bir takımı soyunmaa odasından seslenn onuree edinn kırmızı beyaz şampiyonn sivass deyinn.

ready 19.10.2008 16:57

[B]yalakalık ne kadar çirkin bir kelime adamlar trübünün hasını yaptılar kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş hesabı herkes kınadı da sizi ne hikmetse bir siz anlayamadınız önce işini adam gibi yapanlara saygı duyun sonra tribüncülüge öyle soyunun[/B]

Eko58fb 19.10.2008 17:02

şunu söylemeliyimki her şeyden önce insanlık gelir kale arkası gar a blok ta daha taraftarlığın alfabesini bilmeyen (çoluk-çocuk) hep aynı şeyleri her maçta tekrarlayan bir şey üretemeyen kendilerini taraftar sanan kişilere ancak şunu söyleyebilirim bırakın bu işleri kimse sizden milleti kafasını boş yere ütüleyin diye istekte bulunmuyor.

[COLOR="Red"]Bari stadta olan güzelliklere gözlerinizi kapamayın ve bu işi bırakın[/COLOR]

YİĞİDOSİNAN 19.10.2008 17:21

[QUOTE=Eko58fb;428134]şunu söylemeliyimki her şeyden önce insanlık gelir kale arkası gar a blok ta daha taraftarlığın alfabesini bilmeyen (çoluk-çocuk) hep aynı şeyleri her maçta tekrarlayan bir şey üretemeyen kendilerini taraftar sanan kişilere ancak şunu söyleyebilirim bırakın bu işleri kimse sizden milleti kafasını boş yere ütüleyin diye istekte bulunmuyor.

[COLOR="Red"]Bari stadta olan güzelliklere gözlerinizi kapamayın ve bu işi bırakın[/COLOR][/QUOTE]

sen fenerbahçeyi bırak ondan sonra konuş

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:59.