SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17260)

SivasSpor.Com 05.03.2008 21:07

SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/svs_brstrftr.jpg[/IMG]

Sitemizde uzun zamandan beri rakip taraftarlarla olan ilişkileri geliştirmeyi bir prensip olarak benimsedik. Sitemizin kurulduğu ilk günden bu zamana kadar bu yönde yaptığımız çalışmalar bazen eleştirilse de bu kararımızın sonuna kadar arkasında durduk.

Son Bursaspor deplasmanındaki güzel görüntüler ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu. Türk futbolunda görmeye pek alışkın olmadığımız bu manzaralar bizleri daha da cesaretlendirdi.

Biz Anadolu futbolunun yapacağı devrimin kulüplerin, camiaların , şehirlerin, taraftarların birliği sayesinde gerçekleşeceğine inanıyoruz. Diğer kulüp taraftarlarıyla kurulacak olan dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin hem camialar arasında bir yakınlık doğuracağına hem de Sivasspor'u ve Sivas'ı daha iyi tanıtmamız için bir vesile teşkil edeceğine inanıyoruz.

Yukarıdaki düşüncelerden hareketle şu ana kadar başta sitemize gelerek dostluk mesajları veren ve misafirimiz olan diğer takım taraftarlarına ve diğer takım taraftarlarıyla iyi ilişkiler kuran, sitemizde ve diğer platformlarda onlara en iyi misafirperverliği göstererek Sivaslıya yakışan davranışları sergileyen Sivasspor taraftarlarına şükranlarımızı sunarız.

Rallim58 05.03.2008 21:23

SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

[B]Sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunun bilincinde olan tüm TİMSAHLARI ve YİĞİDOLARI hatta ANKARAGÜCÜLÜ taraftarları tebrik ediyorum. Sporun belli zaman içerisinde yapılan bir nevi yarış olduğunu bunda kazanan olacağı gibi kaybedenin de olacağı bilinci ile hareket edip herşeyin o tatlı mücadele zaman zarfında geçen süre ile sabit kalındığını; ancak kurulan dostlukların ilelebet devam edeceğinin bilincine varmak kadar medeni bir davranış olamaz.

Bu davranışların bir temel niteliği taşıyarak tüm takım taraftarlarına örnek teşkil etmesi temennimizdir.

TEBRİKLER ANKARAGÜCÜLÜLER

TEBRİKLER TİMSAHLAR

TEBRİKLER YİĞİDOLAR[/B]

yeniarslan 05.03.2008 21:38

--->: SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

[B]Ülkemizin bu görüntülere çok ihtiyacı var. Daha dün Fenerbahçe çeyrek finale çıktı, bugün Galatasaraylılarla kavga edecekler nerdeyse. Futbolumuz fanatiklikten holiganlığa gidiyor, bunu da Allahın izniyle Sivasımız engeleyecek :)[/B]

yerliturkuaz 05.03.2008 22:24

BİZ SİVASSPOR OLARAK HER ZAMAN İLKLERİN PEŞİNDEYİZ. YENİ BİR ORTAM YARATARAK TARAFTARLAR ARASINDAKİ DOSTLUĞU GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ. BUNDADA BAŞARILI OLACAĞIZ...

58 memo 05.03.2008 22:43

Dostluk resimlere yansımış
keşke her takımın taraftarları böyle dostça görüntüler sergileseler
spor;dostluk ve kardeşliktir..

XXCakir58 05.03.2008 22:46

-->: SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

spor kardesliktir,hepimiz kardesiz. Dilerim bu örnekli resimler diger takimlarda görür ve aynisini uygularlar.

yiğidobaytar58 06.03.2008 01:43

çok güzel bi görüntü sivasımız artık böyle tanınmalı.............

Engin58 06.03.2008 07:42

Gercektende birlik beraberlik bir arada kaynasmak paylasmak cok guzel sporun en guzel tarafida böyle guzel manzaralar ile olmak insana hosnutluk cok guzel haz veriyor.Sporun kardeslik hos görü baris olmasini yansitan görüntüler cok guzel.Saygilarimla....

Abdullah DuMaN 06.03.2008 08:51

tek kelimeyle harika.............................

puar 06.03.2008 08:52

Sporun sevgi,dostluk,barış,kardeşlik olduğunu bu fotoğraf karesi göstermiş oldu.

izmirliyiğido35 06.03.2008 12:43

--------------------------------------------------------------------------------

ne güzel görüntüler bu dostluk diğer takımlara da bulaşır inşallah

abircan 06.03.2008 12:47

en centilmen taraftarlar olma yolunda adım adım ilerliyoruz, helal olsun yiğidolarımıza, devam,

casus84 06.03.2008 13:03

[B][COLOR="Red"]o ortamın içinde bulunmak çok hoştu....bursalı ve akaragücülü kardeşlerimize teşekkür ederiz bizlere sıcak bir karşılamada bulundukları için.....[/COLOR][/B]

tekniker58 06.03.2008 13:25

Çok güzel bir tablo her zaman ve heryerde böyle olması dileğiyle

bozkurt187 06.03.2008 16:24

bu kardeslerin en büyügü de sivasspordur

Nihat71 06.03.2008 16:27

Ne güzel, anadolu elele, teşekkürler bursa...

Buraq58 06.03.2008 18:09

[B]Sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğunun bilincinde olan tüm TİMSAHLARI ve YİĞİDOLARI hatta ANKARAGÜCÜLÜ taraftarları tebrik ediyorum. Sporun belli zaman içerisinde yapılan bir nevi yarış olduğunu bunda kazanan olacağı gibi kaybedenin de olacağı bilinci ile hareket edip herşeyin o tatlı mücadele zaman zarfında geçen süre ile sabit kalındığını; ancak kurulan dostlukların ilelebet devam edeceğinin bilincine varmak kadar medeni bir davranış olamaz.

Bu davranışların bir temel niteliği taşıyarak tüm takım taraftarlarına örnek teşkil etmesi temennimizdir.

TEBRİKLER ANKARAGÜCÜLÜLER

TEBRİKLER TİMSAHLAR

TEBRİKLER YİĞİDOLAR

Aynen Katılıyorum.[/B]

altuntas58 06.03.2008 20:27

Bu resimde bende bulunmaktan gurur duydum bu tür dostluklar hızla devam edecektir biz İSTANBUL TARAFTAR DERNEĞİ olarak iyi niyetli tutumumuzu devam ettireceğiz

yigido24 07.03.2008 14:22

Çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum,severek bu güzel çalışmaları izliyorum.Türkiyede bir ilki gerçeklerdiniz,bunuda bir sivasın yapması ise ayrı bir güzellik.

SenSetik 07.03.2008 15:17

inşallah bütün kulüp takımları taraftaları arasında bu sağlanır...

bazen avrupa maçlarını gıptayla seyrediyorum...

Sivasspor birçok konuda olduğu gibi bu konudada örnek olmuştur...

tabi Bursa ve Ankara taraftarları da...hepsine teşekkürler

koz58 07.03.2008 18:52

Diğer taraftar sitelerinde ben böylesine rakip taraftarların davet edildiğini onlarla hoş sohbetler yapıldığını ve organizeler yapıldığına hiç rastlamadım ve duymadım.Bu açıdan site yönetimini ve taraftarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyorum.Türkiye' de bir ilki gerçekleştirdikleri için,bu çalışmaların devam etmesini umut ediyorum.

sofularlı34 08.03.2008 12:56

<<<<<6-7 MİLYON ÇOKUZ
ASLINDA HİÇ YOKUZ?
ÇOKLUKLA ÖVÜNÜLMEZ
ÇALIŞMAK BAŞARMAK İÇİN?
MİLYONLAR VERİN DEMİYORUZ.MSJ AT DİYORUZ YOKSA RİCA ET TANIDIKLAR AT, YUR DIŞIN DAYSAN 5 EVRO DOLAR PAUND AT DİYORUZ.... ODA OLMAZSA ANKENTLERDE SİVASLI OLDUĞUNU HATIRLA DESTEKLE DİYORUZ.. FENERİN AMİGOLARI,GALATASARAYIN ULTRA ARSLANLARI,BEŞİKTAŞIN ÇARŞISI HEPSİNİN ÇOĞUNLUĞU SİVASLI !!!! SİVASLI OLUNMAZ DOĞULUR ŞU TAKIMIN ŞU BAŞKANIN ŞU VALİNİN SAMİMİYETİNİ ÇALIŞKANLIĞINA BAK KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ NE OLDUĞUNU NERELİ OLDUĞUNU BİLSİN HATIRLASIN DİYORUZ..

yigido_sampiyon 08.03.2008 14:08

sivasın olduğu her yerde dostluk ve kardeşlik vardır.
bu böyle biline...

EyüphanAydın 08.03.2008 23:27

[B]Spor'un Gerçek Yüzü.

Spor'un Gülen Yüzü.

Sporda Kavga,Dövüş,Küfür V.S

Olaylar Olmasa Yenilen Takım Yenen

Takımı Tebrik Etse.

Ezeli Rekabetlerde Derbi Maçlarını Herkez

Aynı Yerde İzlese.

İşte Bizde Bu Yolda Bunun İlk Adımını.

Büyük Bir Adımı Gerçekleştirdik.[/B]

ofgurleyuk78 09.03.2008 00:14

Sporun sevgi,dostluk ve kardeşlik olduğunu bu resme bakınca mı anladınız? Epeyce geç kalmışsınız. Sporu spor yapan, İnsdanı insan yapan erdemlerin başındadır, Sevgi, dostluk ve kardeşlik.

çılgın-sedat 09.03.2008 01:56

gerçekden tek kelimeyle muhteşem goruntuler inşallah bu göruntuler diğer taraftra gurublarında goruruz spor sevgi barış ve kardeşildır

RüStü ElmaS 09.03.2008 16:35

Sivasspor.Com ailesine yakışan bir tablo ile yine karşı karşıyayız. Sitemizin temel prensipi olan ''Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir'' ilkesini özümseyen üyelerimizin rakip taraftarlarla olan bu güzel dialoğu site yönetimi olarak bizleri çok sevindirdi.
7 yıldır Sivaslı ve Sivassporlu olmanın dostluktan, sevgiden ve hoşgörüden geçtiğini, bu kutsal duyguların en çok hemşerilerimize yakışacağını ve futbolda yaşanan şiddet olaylarının ancak taraftarlar arasında dialog kurularak duracağını biliyorduk. Çok şükür 7 yıl önce ektiğimiz fidan büyüdü,serpildi ve meyvelerini vermeye başladı. Bu yolda çok eleştirilere maruz kaldık, rakip taraftarların burda ne işi var diyenler çıktı, ama onlar kendi sitelerinde bize yer vermiyorlar diye serzenişte bulunanlar oldu. Ancak biz duyarlı üyelerimizle beraber örnek bir taraftar sitesi olmayı,farkımızı ortaya koymayı bildik. Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Sivas'a ve Sivasspor'a gönül veren değerli üyelerimizle, ilklerimizden taviz vermeden bildiğimiz yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.
Hep beraber daha güçlü bir Sivasspor ve başarılarını arttırarak sürdüren Sivasspor.Com dileği ile ...

Group Yg 15.05.2008 23:43

[COLOR="Purple"]ATAMIZIN BU SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMELİYİZ.
GETİRMEYENLERİ İSE UYARMALIYIZ.[/COLOR]

[B]SPOR; SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR.[/B]

murteza 16.05.2008 01:03

Hakkımızın birileri tarafından yenildiği bir ortamda sizler nasıl olurda sporun sevgi, kardeşlik ve barış olduğunu iddia edebilirsiniz. Bu slogan ile Irakta Abd'nin demokrasi sloganı arasında fark yok. Az uyanık olsak çok şeyi halledeceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38.