![]() |
MAÇIN YILDIZI PETKOVİÇ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsag17.jpg[/IMG]
Sitemizde yapılan anket sonuçlandı. Üyelerimiz, Sivassporumuzun 4 Eylül Stadında Ankaragücü`nü 3-2 mağlup ettiği maçın yıldızı olarak bir gol atıp bir de penaltı kurtaran Petkoviç`i seçti. Yapmış olduğumuz ankete göre Petkoviç kullanılan oyların %37,63 ünü alarak maçın yıldızı seçildi. 3069 üyemizin katılım gösterdiği ankette Michael Petkoviç 1155 kişinin oyunu aldı. Petkoviç`i 726 oy ile Sezer, 380 oy ile Mohammed Ali, 318 oy ile Murat Sözgelmez ve 313 oy il Mehmet Yıldız takip etti. [B][I]Sivasspor.com[/I][/B] |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
tabii ki petkoviç.bu arada sivaslılara kısıtlı imkanlara rağmen büyük onur yaşatan teknik direktörümüz bülent uygun ve futbolcumuz musa aydın a tepki gösteren taraftarı kınıyorum.tribündeki diğer taraftarlarımızın bu şekilde yanlış hareket yapanlara tepki göstermesi lazım
|
PETKOVİC ATTIĞI KURTARDIĞI PENALTIYLA BU MAÇIN KAHRAMANIDIR...
|
bencede petkovicti süperdi adamim benim yapti kurtarislarla atiigi golle mükemmeldi akini aratmadi ilerki haftalarda bülent hoca akini kesebilir diye düsünüorum
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
bnce Mohammed Aliydi cok iyi bir mac cikardi attigi paslarda cok iyidi aslinda 1 tane yildiz yok hepsi yildiz
|
[B][I]Petkovic Adam hem gol atiyor hemde penalti tutuyor :)[/I][/B]
|
mohammed çok guzel oynadı onu kotuluyenlere attığı klas golle cevap verdi ama petkoviç bir başkaydı maçın yıldızı petkoviç sergıo da takıma uyum sağlıyınca çok guzel olacak
|
tAbiKi petKovic ne kAdAr hAzir oLduhnu AnlAdiK hem kurtArdigi pneAlti hemde Attigi golle AciK ArA fARKLA PETKOViC DiORUMMMMM
|
tek kelimeyle maçın yıldızı petkoviç...
|
bir gol atan birde penaltı kurtaran petkoviçti....
|
beyler petkovic golü nasıl attı?? bilgi werirsenizz cok tsk ederim
|
dinlediğime göre petko maçı daha izlemedim
|
[IMG]http://galeri.sabah.com.tr/resimler/832/B48B4153AF2DCB42B0336F50p.jpg[/IMG]
TABİ Kİ PETKOVİÇ |
42. dakikada Sivasspor 2-1 öne geçti. Petkoviç'in uzun kullandığı kaleci atışında top kaleci Serkan'ın da hatası ile doğrudan kaleye gitti ve gol oldu.
Tam anlamıyla Petkoviç maçın yıldızı diyorum. |
Petkoviç..Son penaltıyıda kurtarsaydı sezonun futbolcusu olurdu...
[B][COLOR="Red"]Ş[/COLOR][COLOR="White"]a[/COLOR][COLOR="Red"]m[/COLOR][COLOR="White"]p[/COLOR][COLOR="Red"]i[/COLOR][COLOR="White"]y[/COLOR][COLOR="Red"]o[/COLOR][COLOR="White"]n[/COLOR] [COLOR="Red"]S[/COLOR][COLOR="White"]İ[/COLOR][COLOR="Red"]V[/COLOR][COLOR="White"]A[/COLOR][COLOR="Red"]S[/COLOR][COLOR="White"]S[/COLOR][COLOR="Red"]P[/COLOR][COLOR="White"]O[/COLOR][COLOR="Red"]R[/COLOR][/B] |
>>>>>>>>>> [B][COLOR="Red"]PETKOVIC[/COLOR][/B] >>>>>>>>>>
|
maçın yıldızı bnce PETKOVİÇ'di.Hem gol attı hemde penaltı kurtardı.çok başarılıydı ilk maçında...
|
bence maçın yıldızı murat...................
|
Tabiiki Petkoviç Adam Golcü Futbolcu +Panter panter :]
|
MICHAEL PETKOVİÇ...........................
|
tabiki petkoviç bi yıldır maç yapmadığı halde çok ii goller tuttu o penaltıyı saymıyorum
ankara karşısında devleşti ve maçın yıldızı oldu kendisine çok tşk ediyoruz ;) |
Kesinlikle Petkoviç diyorum hem penaltı kurtardı hem gol attı böyle kaleci zor bulunur :D
|
tabiki en başta petkoviç geliyor..
|
helal petkoviçç hep böyle devam sivasspor
|
maçın yıldız<ı belli. bi penaltı kurtaran birde gol atan petkoviç tabiki. arkadaşlar bi ricam var. maçın gollerini nerden izleyebiliriz. lig tv nin sayfasında yok bu hafta nedense. bildiniz başka bi yer varsa lüffen söylermisiniz
|
[B]Petkoviç....
Uzun Aradan Sonra,Güzel Bir Kalecilikle Dönmesi,Ayrıca Gol Atması Mükemmel OLdu. Bana Göre Herkez İyiydi Ancak Yinede PETKOVİÇ..:D[/B] |
[B]petkoviç tabikide
hem gol atıı hem penaltı kurtardı helal olsun valla [/B] |
[B]Alayının gözlerinden öpmek lazım.. Bu arada hakem efendi hakkında 2 penaltıyı unutmadığımızı ama 3-2 lik galibiyetle kaynadığını belirtmek isterim. İlerde bana sanki bir şeyler yapılmak isteniyor gibime geldi...[/B]
|
bence Petkovic macin yildizi olmayi cok hak etti !
hem bir ilke imza atti hemde bi tane penalti kurtardi |
hepsi süper oynadı ama petkoviç çok iyi idi muratın hakkını yememek lazım ve mohammedin de
|
yav petkovicin golle lige donecegi aklimin uundan gecmezdi ama supert oldu brader
|
maçın en iyisi kalecimiz petkoviçti
ama diğer futbolcularımızda ayakta alkışlanacak bir performans sergilediler |
tabiki petkovic kardeslerim .. bir penalti kurtardi bir de gol atti... yani baska kim olabilirki????????
amaaaaaaaaaaa... takim olarak super oynadik bugun , takim olarak macin yildizi bizis |
Petkoviç ama dialloda kritik çalımlarla göz doldurdu...
|
kupa orada sivas tek yapman onu almak
|
[QUOTE=mnt3;330498]tabii ki petkoviç.bu arada sivaslılara kısıtlı imkanlara rağmen büyük onur yaşatan teknik direktörümüz bülent uygun ve futbolcumuz musa aydın a tepki gösteren taraftarı kınıyorum.tribündeki diğer taraftarlarımızın bu şekilde yanlış hareket yapanlara tepki göstermesi lazım[/QUOTE]
hangi kendini bilmez dengesizler tepki gösteriyo anlamadım bu adamların heykelini dikmeniz lazım sivasa. |
bence petkoviçti hem gol attı hem penaltı çıkardı penaltı çıkarmak çok az görülür ama çıkardı kalecinin attığı çok az görülür ama petkoviç attı içimden petkoviç bi tane daha atar mı acaba die düşündüm:d
|
Petkovic'e verdim oyumu. Gol atti penalti kurtardi ama Mohammed Ali'de hak ediyor, cünkü oda gol atti ve attirdi
|
HEPSİ DE BİRİBİRİNDEN GÜZEL AMA PETKOVİÇ , MUHAMMED ALİ VE MEHMET YILDIZ
--------------------------------------------------------------------- [COLOR="Red"]ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN[/COLOR] |
[B]Sahalara golle donen forvetimiz petkovic aman kalecimiz macin yildiziydi:D[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:49. |