![]() |
Üniversiteliler
Merhaba Arkadaşlar Ben Kocaeli De Karamürsel üniversitesini Kazandim.belki Ayni Okulu Kazanmiş Arkadaşlar Vardir.onlarla Ayni Ev Tutma Imkani Veya Orda Yabancilik çekmeyiz.sizde Hangi üniyi Kazazdiğinizi Veya Hangi Okulda Okuduğunuzu Yazarsaniz Belki Tanişiriz....
|
[QUOTE=KEREM_58_34]Merhaba Arkadaşlar Ben Kocaeli De Karamürsel üniversitesini Kazandim.belki Ayni Okulu Kazanmiş Arkadaşlar Vardir.onlarla Ayni Ev Tutma Imkani Veya Orda Yabancilik çekmeyiz.sizde Hangi üniyi Kazazdiğinizi Veya Hangi Okulda Okuduğunuzu Yazarsaniz Belki Tanişiriz....
[/QUOTE] kerem gardas... ben kocaelinde oturuyorum...elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. kocaeline geldiğinde mutlaka yanıma gel..beklerim |
[color=blue][b]CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ 2.SINIF[/color][/b] |
[b][color=mavi]YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
İNŞAAT FAKÜLTESİ JEODEZİ VE FOTOGRAMETRİ MÜH. ( HARİTA MÜH.) 4. SINIF[/b][/color] |
Helal Olsun Hemsoma
[QUOTE=hemso58][color=blue][b]CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ 2.SINIF[/color][/b][/QUOTE] LİSE BİRDE KOVDULAR SONRASINI BİLİYORSUNUZ |
hayırlı olsun gardas
gardas bende hayat unıversıtesı bıkkınlık sınıfı nı kazandım tebrık eden yokmu
hemso gardas hayırlı ugurlu olsun gardas ınsallah buyuk basarılar elde edersın |
cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi 3. sınıf
forumdaki arkadaslar nerede okuduklarını yazarlarsa tanışma imkanımız olur. |
üniversiteli yiğidolarrrr
ben de uludağ üniversiteis tıp fakültesi üçüncü sınıf öğrencisiyimmmm....
bursada okuyan yada yaşayan varsa tanışmak ve yardımlaşmak isterimmmmm.... ne olsa bir sivaslı tüm cihana bedeldir..... |
merhaba sivaslılarım
merhaba arkadaşlar bende sivas zara ahmet çuhadar oğlu üniversitesini kazandım baska varsa kazanan hep beraber birlik olalım yabancılık çekmeyelim adresimi veriyorum irtibata girelim birbirlerimizle [email]pele_58@hotmail.com[/email]
|
cumhuriyet üniversitesi, eğitim fakültesi, sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim.
|
[QUOTE=gakgo58]kerem gardas...
ben kocaelinde oturuyorum...elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. kocaeline geldiğinde mutlaka yanıma gel..beklerim[/QUOTE] tamam abi ama bi liseden kalan derslerimi veriyim gerisi kolay.Yoksa gidemiyom üniye sonra amelelik yap... yanarım valla |
Diwrigide Yokmu Kimse
Sivas Cumhuriyet üniversitesi Diwrigi Meslek Yüksek Okulu Warsa Bulsunlar Beni Ew Tutalim :=)))
Ama Yok Ben Waz Caydim Hayat üniwersitesinne Dewam Edecem Böyle Iyi Oluyo :=))) |
Cumuriyet üniversitesi Gencleri
Ben Murat üniyiğidolarin Başkani Bizimle Temasa Gecme Için Lütfen 2211967 Nolu Numaradan Ulaşirsiniz Burasi 1967 Genc Taraftarlar Derneği üyelimiz Dvm Etmekte Beyler Bayanlar Hadi üniversiteli Yiğidolar şimdii Destek Zamani
|
Akademik 58
Biz Cumhuriyet Üniversiteli akademisyenler Akademik 58 olarak maçlara gidiyoruz. Tüm Cumhuriyet Üniversiteliler Maçlara birlikte gidelim. kombineleri Maratondan aldık.
Sivasspora Başarılar. ŞAMPİYON SİVASSPORA ŞAMPİYON TARAFTAR YAKIŞIR.. hERKESE SELAM.... |
Yeni Kazanan Arkadaslara Eğitim Dönemlerinde Basarilar Diliyorum..
Bende öğrenciyim Firat üniversitesi Tek.eğitim Fakültesi Makina öğretmenliği 4.sinif öğrencisiyim Bütün Sivasli öğrenci Kardeslerime Basarilar Diliyorum... |
[B]Ben Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı Tasarımı 2. Sınıf Öğrencisiyim[/B]
|
Böyle Bir Site Kuran Dostlara Binlerce Teşekkür.
Sivas'li Hemşehrilerimin Bu Kadar Tutkun Olmasi Beni çok Mutlu Etti. Yiğidolar, Gelecek Neslede Sivas'in Ve Sivas'liliğin önemini Anlatalim. Eğer Sivas'li Olmak Için Bir Sinav Açilsa Sorular öss Sorularindan Daha Zor Olurdu. Ve öss'ye Giren öğrenci Sayisindan Daha Fazla Katilim Olurdu Ve Ancak 1-2 Kişi Ya Kazanirdi Ya Da ..... Sivasdporumuzu Ankara'da Konuk Edeceğimiz Günü Bekliyoruz. özellikle Ankaragücü Maçini....... Bu Arada Ankara'da Ikamet Eden Yiğidolarla Irtibata Geçelim Ve Maça Grup Olarak Gidelim... |
bende lise ücten kovdular ama azimle s... tasi deler misali simdi lise 3 tekrar seneye bi üniye kafa atariz besbelliki ama hayat ünisinin ilk sinifini bitrdim
|
Ege ünniversitesi Bilgisayar teknolojileri ve programlama bölümü 2. sınıf varsa sivaslı gardaşlarım beklerim
|
üniverstelerde çogalın topraklar
arkadaşlar istanbul anadoluifarketmez..ünverstade okuyan hemşolarla tanışalıom...ve ne kadar cok sivaslı olursa okadar faydalıiiüniverstelilerin bize ihtiyacı var ...daha madımak yememiş fukaralar var yaaaa selcuk ünv..4 mc 58
|
[QUOTE=berlinli1967]Ben Murat üniyiğidolarin Başkani Bizimle Temasa Gecme Için Lütfen 2211967 Nolu Numaradan Ulaşirsiniz Burasi 1967 Genc Taraftarlar Derneği üyelimiz Dvm Etmekte Beyler Bayanlar Hadi üniversiteli Yiğidolar şimdii Destek Zamani[/QUOTE]
İŞALLAH GARDAŞ GELİRSEK GÖRÜŞRÜZZZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ-ÜNİ |
arkadaşlar bende gazi üniversitesi türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım
|
ben deeeeeeeee
ben de sakarya üniversitesini bitirdim 2 yıllığı ama açıköğretimden devam ediyorum Allah'ın izniyle. açıköğretim fakültesi işletme bölümü 4. sınıf.
|
üniversiteli Olmak Ayricaliktir...
|
[QUOTE=se&en]arkadaşlar bende gazi üniversitesi türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım[/QUOTE]
kardes ne ogretmenligi ? benim ark orada arapca ogretmenlik de ... |
[QUOTE=sinan58_34]gardas bende hayat unıversıtesı bıkkınlık sınıfı nı kazandım tebrık eden yokmu
hemso gardas hayırlı ugurlu olsun gardas ınsallah buyuk basarılar elde edersın[/QUOTE] [color=blue][b]EYW SİNAN GARDAŞIM.AMA ŞU ANKİ DURUMUMLA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMEK ZOR.İNŞALLAH DERSLERİ DÜZELTİRİM...[/b][/color] |
[QUOTE=larinks20]cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi 3. sınıf
forumdaki arkadaslar nerede okuduklarını yazarlarsa tanışma imkanımız olur.[/QUOTE] [b][color=blue]BEN SÜREKLİ BURALARDAYIM RASTLARSAM TANIŞIRIZ...[/b][/color] |
sinop...
YİĞİDOLAR BEN TURGUT ERTÜMEN
OMÜ SİNOP SU ÜRÜNLERİ FAK. 4. SINIFTAYIM... SİNOP A YOLUNUZ DÜŞERSE VEYA SİNOP U KAZANAN KARDEŞLERİMİZ OLURSA HABERLEŞEKİM... [email]turgutertumen58@mynet.com[/email]... TEK GHERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***... |
aramıza yeni katılan üniversiteli arkadaslara eğitim öğretim döneminde basarılar diliyorum üniversitede sivası temsil ettiklerini asla unutmasınlar ...
|
[b]Herkese bu eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum...[/b]
|
lütfen mezun olanlar yazmasın buraya gelmiş gecmiş daha ne anlamı varki
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]aramıza yeni katılan üniversiteli arkadaslara eğitim öğretim döneminde basarılar diliyorum üniversitede sivası temsil ettiklerini asla unutmasınlar ...[/QUOTE]
[b]bu dileklere bende katılıyorum... hayırlı ugurlu olsun.... :)[/b] |
İZMİR...
[B]İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ[/B]
YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ 2. SINIF |
[QUOTE=KEREM_58_34]Merhaba Arkadaşlar Ben Kocaeli De Karamürsel üniversitesini Kazandim.belki Ayni Okulu Kazanmiş Arkadaşlar Vardir.onlarla Ayni Ev Tutma Imkani Veya Orda Yabancilik çekmeyiz.sizde Hangi üniyi Kazazdiğinizi Veya Hangi Okulda Okuduğunuzu Yazarsaniz Belki Tanişiriz....[/QUOTE]
BENDE KOCAELIN OTURUYORUM .ELIMIZDEN GELEN YARDIMI YAPARIZ .BEKLERİM |
emek gösterip taban tepip o okulda okumaya çalışan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.
hele maddi durumu iyi olmayaıpta başarıyla okullarına devam eden tüm çocuklara başarılar. allah yardımcunız olsun.. |
Marmara Üniversitesi
Atatürk Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencisiyim... İstanbuldaki yiğidolara selamlar... |
merhaba
süleyman demirel üniv.
yapı öğretmenliği 4 |
selam kardeş
kardeş sende bizim fakültedensin,birgün görüşelim benim mail adresim [email]emirunalan@hotmail.com[/email]
|
Selam
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MAKİNE İSTANBUL msn [email]ysnsimsek@hotmail.com[/email]
|
cumhuriyet üniversitesi
2. sınıf |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39. |