![]() |
YİNE SINIFTA KALDIK...
Ya arkadaşlar bu olanlara inanmak istemiyorum takımımız dolu dizgin şampiyonluğa koşuyor taraftarımız 90 dk boyunca maç izliyor üstelik şu olay çok ağırıma gitti takım yeniyor zirvede yer alıyor ve taraftarı maç bitmeden stadı terk etmeye başlıyor ve kalanlarda takımı trübünlere çağırmaktan aciz benim dün bütün ümitlerim kırıldı bizim seyircilerimiz asla va asla taraftar olamaz...
|
--->: layık deiliz
kesinlikle anlamak mümkün deil bizim bu seyircileri ben akıl sıra erdiremiyorum ne yapmak istediklerine. maç bitti bi galib gelmiş şampiyonluğa giden takımı bile trubünlere sesleyemedik. bu seyirciye hiçbirsey layık deil...
|
--->: YİNE SINIFTA KALDIK...
ben fransada oldugum icin bu sezon stadda ma izemek nasip olmadi ama lg tv verdigi butun maclari izledim gordumki bizim taraftarimiz tezahhurat yapmayi bilmiyo kardesim sadece izleyip gidiyolar lutfen maca giden arkadaslar takimi atesleyecek seyler yapinki takim daha atesli oynasin baska svasspor yokkkkkkkkkkkkkkkk
|
valla ben dün maçtaydım tezahürat yapalım diye ayağa kalktık arkadan iki yaşlı amca ya oturunda maç izleyelim dedi tüm şevkimiz kırıldı yine gördükki gerçekten sivasta taraftar yok ne yazıkki
|
acele ediyoruz arkadalşlar bizim seyircimiz henüz süperlige alışkın değil biraz zamana ihtiyaç var.Ayrıca bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu 20-30 kişilik küçük gruplar stadın dört bir tarafına dağılıyor gayretle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama kimse duymuyor arkadaşları çünkü sayıları yetersiz geliyor.Bunun yerine bu küçük gruplar bir araya gelseler tek bir tiribünden tezahürat yapsalar bence daha iyi olur.Sonuçta amaç aynı olduktan sonra anlaşamayacak bir durum yok sanırım.bu işi gençler yapacak öbürlerinden ses çıkmaz buna dikkat edin gençler stadı inletince diğerleri de zaten çoşar ama siz kendi çıkardığınız sesi ancak kendiniz duyabiliyorsunuz inanın ben maratondayım kale arkasındaki grup ne diye bağrıyor anlamıyorum.
|
öncelikle özür dilerim dün maçta yeterince tezhürat yapamdım başımın ağrısından ancak maça gelebildim.
AMA ŞUNU GÖRDÜM Kİ MAÇ SONUNDA SANKİ BİZ MAĞLUP OLMUŞUZ SANKİ BİZE FARK ATMIŞLAR GİBİ SANKİ BİR CENAZE HÜZNÜ VARMIŞ GİBİ HERKES SUS PUS GİDİYOR. NE ARAÇLARDA KORNA ŞENLİĞİ NE TARAFTARDA TEZAHÜRAT. OLMAZ YA VALLA. ARKAMDA BİR YAŞLI ADAM '' YAHU BAŞIM AĞRIYOR OTURUN DİYOR'' BÖYLE MANTIK MI VAR . ABİ MAÇA GELİRKEN HERKES KENDİNİ BELLİ EDİYOR ADAMLAR ELİNDE BATTANİYE MİNDER MAÇA GELİYOR BİR POŞETTE ÇEKİRDEK. BELLİ ADAMIN MAÇI SADECE İZLEMEYE GELDİĞİ. BİZ YİĞİDOYUZ MAÇI SADECE İZLEMEYECEĞİZ MAÇI YAŞAYACAĞIZ. SANKİ BİZ OYNUYORCASINA. MAALESEF |
arkadaslar takım sampiyonluga gidiyor bizimkiler evlerinden cıkmıyolar
|
artık çok sinirimize gidiyor
bari bu donemde destekleyelim |
malesef kimse kusura bakmasın ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARA sahibiz.tabi 90 dk destek veren gruplar var ama diğer tarafta kapalı sanki hiç yok
|
arkadaşlar. önce sizler trübünlerde görsel güzellikleri ortaya koyun onlar ister istemez katılacaklardır. evet henüz sivasta taraftar profili oluşmadı. bunu hemende beklemek yanlış olur. zamanla o da olacaktır.ama önce kendilerini grup diye lanse edenler maça gelenlere güven vermeli,görsel şenliklerle onları bile hayretler içinde bırakmalı ki onlarda zincirleri kırsınlar. EĞİTİM ŞART.
|
ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARLAR SİZE SESLENİYORUM.GENÇLERİN ŞEVKİNİ İSTEĞİNİ KIRMAYIN VE GİDİN EVİNİZDE ÇEKİRDEK YİYİN.SİVASLI GENÇLER SİZLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR.COŞKUYU ARTIRALIM DESTEĞİ ÇOĞALTALIM.YAŞLI AMCALAR SEN GELECEĞİNE OĞLUNU TORUNUNU MAÇA GÖNDERSENE KARDEŞİM.ŞU LİG TABLOSUNA HERKES BİR DAHA BAKSIN.YA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ YA.ARTIK ANLAYALIM ARKADAŞLAR 9 MAÇ KALDI 6 SINI ALIRSAK ŞAMPİYONUZ İNŞ.
|
BİZ İSTANBULDA ÇILDIRIYORUZ ARKADAŞLAR.4 EYLÜL HINCA HINÇ DOLMALI ATEŞLİ OLMALIYIZ.NEREDE MEŞALELER MAYTAPLAR TORPİLLER.SATILMAZMI SİVASTA YA ŞERİTLER?ATKI ŞOV YAPIN VE DAKİKALARCA BAĞIRIN KORKMAYIN BİRŞEY OLMAZ SESLERE.LÜTFEN ARKADAŞLAR HERKES EN AZ 2 KİŞİYİ MAÇA GÖTÜRSÜN ÇAĞIRSIN ARASIN DAVET ETSİN.BU SON 9 HAFTA SİVASLA YATIP SİVASLA KALKALIM .KASIMPAŞA SİVAS MAÇINI İPLE ÇEKİYORUZ.İSTANBUL SİVASLILARI.ORDADA BÜYÜK ŞOV YAPICAZ İNŞAALLAH.
|
-->: --->: YİNE SINIFTA KALDIK...
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;330880]acele ediyoruz arkadalşlar bizim seyircimiz henüz süperlige alışkın değil biraz zamana ihtiyaç var.Ayrıca bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu 20-30 kişilik küçük gruplar stadın dört bir tarafına dağılıyor gayretle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama kimse duymuyor arkadaşları çünkü sayıları yetersiz geliyor.Bunun yerine bu küçük gruplar bir araya gelseler tek bir tiribünden tezahürat yapsalar bence daha iyi olur.Sonuçta amaç aynı olduktan sonra anlaşamayacak bir durum yok sanırım.bu işi gençler yapacak öbürlerinden ses çıkmaz buna dikkat edin gençler stadı inletince diğerleri de zaten çoşar ama siz kendi çıkardığınız sesi ancak kendiniz duyabiliyorsunuz inanın ben maratondayım kale arkasındaki grup ne diye bağrıyor anlamıyorum.[/QUOTE]
Doğru söze ne denirki bizler bunu bir ağbeyi olarak her zaman tekrarlıyoruz ama bazı genc kardeşlerimiz yanlış anlayarak bizlere karşı tavır koyuyorlar birleşin,birleşin, birleşin |
boyle tarftar olmaz.bursa macında tezahurat yapalım diyoruz 15 20 kisi tezahurat yapıyor geri kalan cekirdek yiyor oturuyo...cok birsey degil 90 dk bagıracak tezahurat yapacaksın.takım bu sekilde giderken desteklemek her sivaslının borcudur.diger takım taraftarları SİVASSPORA imreniyor.Bizim taraftar cekirdek yiyor.Anlamak cok zor.
|
ben konyaspor macinda stadtayim allahin iziniyle ben almanyada yasiorum ama okularimizi 2 hafta tatlie gircek haftaya sivastayim ve konya macini stadta izlicem ve bir taraftar olarak elimden geleni yapcam yaptircam bundan emin olun
|
-->: YİNE SINIFTA KALDIK...
bnce son macta bu seneki en cok destek olunan macti kim ne derse desin fb rize maclarini gordukten sonra bi duzelme var birden olacak is degil bunlar stadda maca gelenlerin cogu 45 yas ustu ama en azindan stad ful dolmaliydi
|
--->: layık deiliz
[QUOTE=handsome5867;330863]kesinlikle anlamak mümkün deil bizim bu seyircileri ben akıl sıra erdiremiyorum ne yapmak istediklerine. maç bitti bi galib gelmiş şampiyonluğa giden takımı bile trubünlere sesleyemedik. bu seyirciye hiçbirsey layık deil...[/QUOTE]
ewt ya ben ibb-sivas maçna gittim istanbul güçlü bi takım onun karşısında biz olmasak ne yaparlar |
[QUOTE=serhatcan;330902]arkadaşlar. önce sizler trübünlerde görsel güzellikleri ortaya koyun onlar ister istemez katılacaklardır. evet henüz sivasta taraftar profili oluşmadı. bunu hemende beklemek yanlış olur. zamanla o da olacaktır.ama önce kendilerini grup diye lanse edenler maça gelenlere güven vermeli,görsel şenliklerle onları bile hayretler içinde bırakmalı ki onlarda zincirleri kırsınlar. EĞİTİM ŞART.[/QUOTE]
bu taraftar yıllardır bağırmıyor.Hep yük taraftar grupları olarak bize biniyor ve bütün suç bizde değil mi haklsınız arkadaşlar sağolun ben eve gittim ve baygın düştüm şu an sesim kısık sabah 10 dan maç bitimine kadar vakit ayırmışım bide adamın söylediği lafa bak senin o beğenmediğin taraftar grubu diğer stadlardaki taraftar grupları gibi bedava biletle maça girmiyor bu kadar destekle ancak by oluyor yüreği olan varsa gelip bize destek verisn görsünler o zaman taraftar grubu nası olurmuş ama biz yine de pes etmeden yolumuza devam edecez HERŞEY SİVASSPORUMUZ İÇİN... |
Her zamanki gibi Sivas taraftarının üzerine ölü toprağı serpilmiş anlaşılan!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:53. |