![]() |
SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[CENTER][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/5599/konyasporlogoha8.gif[/IMG]
[B]ARKADASLAR SIMDI SIRA KONYASPOR MACI YORUMLARI ALALIM SAYGILARLA[/B][/CENTER] |
--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmın Ve Yorumları
kesinlikle almamız gereken bir maç 1-0 olun bizim olsun.bu maçı alamazsak şampiyonluk umutlarımız söner.
sivasspor 1 konyaspor 0 |
SİVASSPORUMUZ:2
KONYASSPOR:0 ALIRIZ DİYORUM. |
2-0 sivas alır diyorum...
zaten yenmekten başka bir seçenek düşünemiyorum... |
SİVAS:2 KONYA:0 MAÇ KESİN BIZMM BOYLE GİDERSEK BIZI KİMSE TUTAMAZ (ZATEN TUTAMIYOLAR)BAKARIZ DAKİKA 90 OLMUŞŞ MAÇ 0-0 PETKOVİÇ Bİ DEGAJ VURUR GOLLLL OLUR TMM MAÇ BIZIM:)
|
bu maçı kesinlikle kazanmalıyız...bnim tahminim:
SİVASSPOR:2 Konyaspor:1 |
hiç beklemediğim şekilde top oynuyoruz biraz ilerde bastırsak her türlü gol bulucaz ama hep geride kalıyoruz rakip saldırıyor..inşallah buna bi çözüm bulunur..konyayı yenmek zorundayız ki yeneceğimize de eminim ..
|
sivas:3 konya:1 sivasımız alır bu maçı
|
--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Ne olursa olsun bu maçı Allah'ın izni ile alacağız fakat artık taraftarın stadı 15 bin kişi ile doldurması ve takımı ateşlemesi gerekiyor.
Bugünki Manisa maçında kesinlikle Manisa'ya ikinci yarıda oynama aşkını şevkini taraftarları verdi, taraftar tribünde coştu, takım sahada coştu derken bir puanı zor kurtardık. Adamlarla ilk yarısını başabaş oynadığımız bir maçın ikinci yarısını Manisa taraftarının takımlarını ateşlemesi neticesinde bir puanla noktalamak zorunda kaldık. Neyse olanla ölene çare yok demişler, daha evvel bahsettiğim gibi bu bir puan bizi şampiyon yapacak inşallah bakın görün. Yeterki biz destek olalım, takımı ateşleyelim, stadı dolduralım. Gelelim Konya maçına bu maçı zorlanmadan alacağız. Benim tahminim: [COLOR="Red"]Sivas: 3[/COLOR] Konya: 0 |
-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Konya bize zorluk cikartmaz:)
Skor tahmini Sivasspor 3-0 Konya...[/B] |
[B][COLOR="Red"]***SIVASSPOR :2-KONYASPOR:0 .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
ABİ KONYA BİE TER TAKIM NEYEİ TERSLİK ÇIKARMIYO KONYA TERS AMA NECA FELAN OLMADIĞI İÇİNBEN BU MAÇIN 1,0 VEYA 2,0 SİVASIN ALACAĞINI BİLİYORUM
|
sivasspor yensinde kaç kaç olur farketmez...
|
konyaspor fenerbahçeden puan alırsa sivasın bu maçı kesin alacagını düşünüyorum eger puan alamazsa çok zor maç olucak bizim için ama genede yeneriz 1-0 diyorum
|
[B]konya karşısında şansımız tutmuyor
ama bu sefer yeneriz 1-0 sivasspor diyorum [/B] |
konya bize ters gelen bir rakip 1.0 olsun bizim olsun
|
sivasımız bu hafta maçı çok rahat alacak
[COLOR="Red"] sivasspor-3 gonya-1[/COLOR] |
sivas:2konya:0 olmalı :D :) [happy] bu maçı biz almalıyız
|
arkadaşlar sizca kim yenmeli tabiki sivas değil mi
|
tecrübe puanı nasıl artıyo [COLOR="Red"]??[/COLOR] bilen var mı
|
konyayı yenmek zorundayız bu maç 1-0 olsun bizim olsun ama tahminim
sivasspor:4-2konyaspor |
maci almamiz lazim ama...
konyayi daha hic yenemedik, yani bize ters bi takim.. zor olsada aliriz bi maci.. SS 2:0 Konya |
Bülent hoca yine yanlış oyuncuları sahaya sürmezse, kesin maç bizimdir.
Sivas 4 Konya 0 |
-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
konyayı hiç yenemedik acısı kotu olacak
sivasspor:5 konyaspor:0 |
bence konyasporu yeneriz hemde farkli yeneriz
ama ankettede oylari silmis sürürmüsüz |
[B][COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]KONYASPOR 1[/COLOR][/B] BU MACI ALMAMIZ SART |
maç gollü olmaz...
1-0 sivasın olur... |
konyanın gol atacagını hıc sanmıyorum SİVASSPOR bu macta puan kaybettıgımız macların acısını cıkartacaktır arkdaslar rahat olun. SİVASSPOR 4-0 konyaspor
|
KOLAY BİR MAÇ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SİVASSPOR:3 KONYASPOR:1 |
[B][COLOR="red"]sivAsspor 3-1 konyAspor kAzAnir KonyA coK cöKüstee[/COLOR][/B]
|
BIZIMDIR BU MAC SONU ÖLÜM OLSADA
|
[B][I]bence sivassporummmmmmmm:2
konya:1[/I][/B] |
SIVASSPOR : 3
KONYASPOR : 0 Konyaspor disarda 1 mac almis 1 beraberlik 10 yenilgi |
Dış Saha Puan Durumu
No Takım O G B M A Y P Av 1 Galatasaray 14 8 4 2 20 10 28 10 2 Beşiktaş 13 9 1 3 18 13 28 5 3 F.Bahçe 12 6 4 2 22 12 22 10 4 Sivasspor 13 6 3 4 15 11 21 4 5 GB OFTAS 12 4 4 4 14 13 16 1 6 Kayserispor 13 3 6 4 13 13 15 0 7 Denizlispor 13 3 4 6 16 20 13 -4 8 Trabzonspor 12 3 3 6 13 13 12 0 9 Bursaspor 12 3 3 6 14 17 12 -3 10 G.Birligi 14 2 6 6 13 20 12 -7 11 G.Antep 13 3 2 8 13 21 11 -8 12 Ankaragücü 12 2 2 8 10 18 8 -8 13 V.Manisa 13 2 2 9 20 32 8 -12 14 Ankaraspor 13 1 4 8 12 21 7 -9 15 Ç.Rizespor 13 1 4 8 10 26 7 -16 16 Kasımpaşa 13 2 1 10 9 27 7 -18 17 İst. Büyükşehir 12 0 6 6 15 22 6 -7 18 Konyaspor 12 1 1 10 6 32 4 -26 |
öncelikle akşamki fb macına bakalım,bana göre konya yenilirse ünal karamanın işine son verilir.olurda fb'den puan alırsa o zaman bizim maça asılırlar.
sonuca ne olursa olsun konyayı yenmekten baska caremiz yokkkkkk ya yeneriz ya biterizzzzz!!!!!!!!!! |
[B]Konya Bizi zorlucak bunu burda sölüyom...Küme düşme hattındaki takımlara hep puan kaybediyoz.. 1-0 olsun bizim olsun[/B]
|
ben artık bütün maçlardan korkmaya başladım arkadaş takımımız iyi top oynamıyor manisa maçını izlediğim zaman dedim bumu bizim takım...hocam yeni aldığın olivera nerde neden oynatmadın manisa maçında da emre efeyle uğur yıldırımı aldın...eğer konya maçındada oynamazsa gol bulmamız zor olacak hocam bi mehmet yıldızla sezon sonu gelmez...inş alırız ne diyim..
|
[QUOTE=BOUN;333545]Ne olursa olsun bu maçı Allah'ın izni ile alacağız fakat artık taraftarın stadı 15 bin kişi ile doldurması ve takımı ateşlemesi gerekiyor.
Bugünki Manisa maçında kesinlikle Manisa'ya ikinci yarıda oynama aşkını şevkini taraftarları verdi, taraftar tribünde coştu, takım sahada coştu derken bir puanı zor kurtardık. Adamlarla ilk yarısını başabaş oynadığımız bir maçın ikinci yarısını Manisa taraftarının takımlarını ateşlemesi neticesinde bir puanla noktalamak zorunda kaldık. Neyse olanla ölene çare yok demişler, daha evvel bahsettiğim gibi bu bir puan bizi şampiyon yapacak inşallah bakın görün. Yeterki biz destek olalım, takımı ateşleyelim, stadı dolduralım. Gelelim Konya maçına bu maçı zorlanmadan alacağız. Benim tahminim: [COLOR="Red"]Sivas: 3[/COLOR] Konya: 0[/QUOTE] Herkes bu takıma inansın destek versin. Kendi evimizde oynuyoruz artık kırmızı beyazlarla süslenmiş, tezahüratlarla seslenmiş tribünlere herzamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Fener karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Konya biz futbolumuzu oynarsak bizim karşımızda asla duramayacaktır. Konya ve Kasımpaşa maçlarından üçer puanı aldıktan sonra BJK ile 4 Eylül'de şampiyonluk maçına çıkacağız. Haydi bakalım kendinize güvenin bu takıma destek olun. Konya maçıyla yürüyüşümüz devam edecek, hep destek tam destek. Tahminimi tekrar ediyorum: [COLOR="Red"]Sivas: 3[/COLOR] Konya: 0 |
Arkadaşlar öncelikle sivasspora başarılar diliyorum ve Bir konyasporlu olarak kötü gidişata dur demek istiyoruz ve her zaman ki gibi galibiyet bekliyoruz konyasporumuzdan sizde biliyorsunuz ki konya sivas maçları herzaman heycanlı ve güzel geçmiştir inşallah temennimiz o şeklide güzel oynayan kazansın diyorum.
sivasspor 0 Konyaspor 1 diyorum |
Sevgili Yiğidolar zor diyebileceğimiz ve bizi Manisa kadar zorlayacak deplasmanımız kalmadı artık. En zor deplasmanımız Manisa idi ordan da bir puanı çıkarttık ve şampiyonluk yarışında son haftaya kadar var olduğumuzu ispat ettik.
Bundan sonra önümüzde daha kolay maçlar var ve içerde oynayacağımız BJK ve GS maçlarından alacağımız üçer puan bizi şampiyon yapacak. Ya hu BJK ve GS'den üçer puan almak kolay mı demeyin eğer büyük takım olacaksak böylesi maçları kazanmak ve rakipleri safdışı etmek üstümüze farz değil mi? Bir de bu rakiplerle kendi evimizde oynuyorsak artık çıkarı yok yenmeliyiz bunları... Konya maçıyla kervan yoluna devam edecek, yeterki taraftar gerekli desteği versin! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:30. |