![]() |
KonyaSPOR Maçı İçin Toplanıyoruz....
[CENTER][COLOR="Red"]YİĞİDO GENÇLİK KONYASPOR MACINA DOGRU[/COLOR]
[IMG]http://img361.imageshack.us/img361/1247/dfddfal5.jpg[/IMG] [/CENTER] |
--->: KonyaSPOR Maçı İçin Toplanıyoruz....
herkesi bekliyoruz şimdi destek zamanı haydi Yiğidolar maça ama sadece maça gelmeyin gelip destek verin...
|
lütfen maça kimse yorum yapmaya gelmesin herkes takımımıza bu onurlu mücadelesinde 90 dk hiç susmadan destek versin
|
takımımız için yine 90 dk hiç susmadan destek vericez sizden ricamız bu konuda bize biraz yardımcı olun çünkü bu takım hepimizin...
|
arkadaslar son kaftalara geliyoruz takımı yanlız bırakmayalım
|
HEP DESTEK TAM DESTEK SONUNA KADAR
|
takımımızı 90 dk boyunca hiç susmadan desteklerin lutfen.
|
ben sivasta yaşamıyorum ama ölene kadar sivassporluyum
|
İŞTE BU YA İŞTE BU.................
|
KONYA MACINDA STADIN TAMAMININ DOLACAGINDAN EN UFAK ŞÜPHEM YOK AMA İNŞAALLAH ARTIK O KURU KALABALIK KURU OLMAKTAN CIKAR TARAFTAR OLUR VE SIVASSPORUMUZU ATEŞLER
|
-->: KonyaSPOR Maçı İçin Toplanıyoruz....
İNTİKAM ZAMANI
AV ZAMANI YİĞİDO!!! İLK YARIDAKİ MAÇTA YASİR,PETKOVİÇ SEDAT GİBİ EN ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZI SAKATLAYIP BİZİ SIKINTIYA SOKMUŞLARDI... SEN GEL HELE KONYAA!!!! EN AZ 5 ATMAMIZ LAZIM!!!! |
bu maç bizimdir .
|
bende katılıyorum haydı yigidolar haydi yigido gençlik maça susmak yok pazar saat 11 00 da kongre muzesi bahcesi haydi yigidolar haydi gençler görüşmak üzere şimdiden hepinize tşkl şükranlarımızı sunuyoruz
|
Ben orda olacam. Şampiyon yiğidolar
|
ya arkadaslar su KONYAYI yenelim baska bisey istemiyuorum ya lig de en sevmedigim takim
|
[B]Basarılarınızın devamını dılerım ...! Ahmet turan sen ne ayaksın ...! :D Senın kadar ortada gezenını gormedım ...! Çılgınlar Yenıcerıler Sımdıde YiğidoGEnçlik...![/B]
|
Haydi yiğidolar destek zamanı sivasta olsaydım bende giderdim bu arada yiğido genclık yeni grupmu.
|
[QUOTE=S1vasLee;335445]Haydi yiğidolar destek zamanı sivasta olsaydım bende giderdim bu arada yiğido genclık yeni grupmu.[/QUOTE]
evt yeni Trabzon maçı ile başladık her maçta üstüne bir şey koymaya çalışıyoruz Allah utandırmasın |
[B]Allah tum sıvasspor taraftarının yolunu acık etsın hepınızın yuregıne saglık ...![/B]
|
[B][I]allah razı olsun ısmal kardesımm sagoll sennde yolun acık olsun[/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:30. |