![]() |
Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
İnşallah Bu Macıda Alacagız...Şampiyon Sivasspor...1-0 olsun bizim olsun:rolleyes:
|
--->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Bence En Az 3-0 Diyorum Yani 4-0 Bu Maç Bizim Olacak.![/B]
|
inş bu maçıda alıp Beşiktaş maçına sevinçli bir şekilde çıkarız...
bnim tahminim: SİVASSPOR :5 (SİVASTAKİ MAÇI 4-1 KAZANMIŞTIK...) Kasımpaşa :2 |
sivasspor bu maci alacak insallah
SIVASSPOR:3 KASIMPASA:0 |
bu maç için istanbulda bir organizasyon düzenlenecek mi,buluşup mu gidilecek?yoksa biz ayrı ayrı mı gelelim?istanbul sivasspor derneği cevaplarsa sevinirim
|
sivasspor 2 - kasımpaşa 0
tahminim bu |
-->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
BİRAZ FARK OLSUN BEN YİNE 1-4 AKIRIZ DİYORUM.................
GOLLER:MUSA,CVETKOV,SERGİO,MUHAMMED// SERGİO BASTOS |
Şöyle 5 atsak onlarda hiç atamasa puanlar çok yakın averaja ihtiyacımız olacak
|
Arkadaşlar konya sivas macına 3-1 biter demiştim 3-0 bitti bu maçada 2-1 sivas alır diyorum.
|
ARKADAŞLAR BEN 2- 0 ALACAĞIZ GİBİ GELİYOR İDDAA OYNADIM EMİNİM YENECEĞİZ AMA KASIM PAŞA KÖTÜ BİR TAKIM DEĞİL
|
çok klasik olcak ama ben 1-0 olsun bizim olsun diyorum
|
BU MAC KESIN BIZIM
BENIM TAHMINIM: KASIMPASA: 0 [B][COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ: 3[/COLOR][/B] |
ya 1 kişi yok mu beni duyan,maç için organizasyon ya-pı-la-cak mı??????????????????????
|
ARKADAŞLAR BU BAŞARINA TEKNİK HEYETİN VE TEKNİKTRAKTÖR BÜLENT UYGUNUNDA ÇOK BÜYÜK ÇABASI VAR BENCE HERŞEY ONLARIN SAYESİNDE
|
net bi skor belli olmaz ama iddaaya girerim 2 farkla bizim o maç... inşallah diyelimde...:)
|
iyi bir organize ile tribündeki yerimizi almalıyız maç pazar saat 15:00 da stad belirsiz ama inşallah olimpiyat stadında oynarız veya kadıköy,samiyen olabilir ama rakiplerine böyle bir jest yapmazlar onlar yapsa da kasımpaşa yapar mı o bilinmez hayırlısı inşallah güzel bi stadta ve 3 puanla sonuçlanır bizim için
|
maç olimpiyat stadında veya inönü stadında oynanmalı bence,kasımpaşa stadı 9500 kişilik.bizim bu maçta bence en az 35.000 seyircimiz olur,hem de kasımpaşa çok iyi hasılat alır.büyük ihtimalle düşecekler,gelecek sezon şampiyonluğa oynayabilmek için herhalde hasılatttan gelecek parayı önemserler.skor önemli değil,yenelim yeter
|
1-0 olur Kasımpaşamın olur...beklerız bu maca
|
[B]Bu Yüksek Performansı Devam Ettiriceğiz,
Kasımpaşa Engelininde Biraz Zorluk Çekeriz Ancak Alırız. Çünkü Kasımpaşa Alt Sıralardan Kurtulması İçin Mutlaka Almalı, Ancak Buraya Kadar Geldik Bundan Sonra Kimseye Puan Vermeyiz. Sivasspor-2 Kasımpaşa-0[/B] |
[COLOR="Red"][B]1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun
sivasspor'um kasımpaşa'ya kosun :D[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Red"]6-0 olsun bizim olsun...fazlasında gözümüz yoktur....[/COLOR][/B]
|
ben sivasspor 2 kasımpaşa 0 diyorum....
|
KASIMPAŞAYI SİZLER GÖZÜNÜZDE EPEY BİR KÜÇÜLTMÜŞSÜNÜZ ARKADAŞLAR. KASIMPAŞA SİVASTA 4-0 YENDİĞİMİZ KASIMPAŞA DEĞİL.. İKİNCİ YARININ EN İYİ OYNAYAN EKİPLERİNDEN. UĞUR TÜTÜNEKER TAKIMI ÇOK GÜZEL TOPARLADI. BU MAÇIN BERABERE BİTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
KASIMPAŞA:1 SİVASSPOR:1 |
[B][I]bence 2-0 bizim bu maç inş. süper bir maç olcak son dk. gol sesleri yükselecek[/I][/B]
|
bende 1-0 olsun bizim olsun diyenlerdenim 3 puanı alalım da skor önemli değil. zor maç ama sivassporumuz zoru sever. alacağız inşallah.
|
-->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
LÜTFEN MESAJ ATALIM.TAKIMIMIZ KASIMPAŞAYIDA YENER.BEŞİKTAŞIDA.GS DA.
PARA LAZIM ARKADAŞLAR.ABİLER HEMŞERİLİLER... KARDEŞİM BİR TANESİ 17 YAŞINDA HAFTA SONU ÇALIŞMIŞ.YÖMESİYLE ARKADAŞININ HATTINDAN TÜM YÖMÜYESİ MİKTARI KADAR MESAJ ATTI.BUNU YAPAN ÖRENCİ ARKAŞLAR. ARTIK ŞU TAKIMA WE BAŞKANA DESTEK OLALIM SON 7 HAFTA BİR NEFES OLALIM YA.5058 ELİNİZDEN NE GELİYOR.BİR MSJ DEİL3,5 MSJ ATALIM ... BİR NEFESTE SİZ OLUN BU MAROTONDA.... |
Çok zor bir maç olacak.SİVASSPOR'um haydi bu maçı da alsak.
1-0 olsun bizim olsun. |
--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Arkadaslar bosuna umıtlenmeyın mac semtımızde oynanıcak...
|
s.a mac semtimizde olacaktırr ve sivaslılara sadece deplasman tarafı verilir o da 500 kişi fılandır nese a.e.o inş dostluk içinde geçen bi maç olur a.e.o;)
|
kasımpaşa maçı görünenden zor geçer 3-0 kazanırız
|
[QUOTE=Apaçiler1921;337616]s.a mac semtimizde olacaktırr ve sivaslılara sadece deplasman tarafı verilir o da 500 kişi fılandır nese a.e.o inş dostluk içinde geçen bi maç olur a.e.o;)[/QUOTE]
[B]Önemli olan bize ayrılan kısmın dolması, ki bence dahada fazla olacak. Bir nevi Kasımpaşa'ya çıkarma yapacağız :) Maçın dostluk içinde geçeceğinden şüphem yok, hem takım hemde taraftar olarak gerek deplasman gerekse Sivas'ta oynanan maçlarda bunu en iyi şekilde gösterdik. Üniversite yıllarımın başlarında Kasımpaşa'da 4 ay ikamet ettim. Anadolu kültürünü hala yaşatan ender semtlerden birisi.[/B] |
bu maç ta bizim 4-0 aliriz------------
|
-->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Eeee artık kesin kafaya oynuyoruz. Kasımpaşa'nın esamesi okunmaz gayri değil mi? 1 - 0 olsun bizim olsun da niye 3 olmasın 4 olmasın. Averaj da lazım. Fb 3 çekiyorsa bizde 4 çekelim.
|
[QUOTE=nuri_58;337225]inş bu maçıda alıp Beşiktaş maçına sevinçli bir şekilde çıkarız...
bnim tahminim: SİVASSPOR :5 (SİVASTAKİ MAÇI 4-1 KAZANMIŞTIK...) Kasımpaşa :2[/QUOTE] nuri gardas ufak bir yanlisligi duzelteyim dedim kusura bakma 1ilk mac 4-0 olmustu. INSAALLAH bu mactanda yigidolarimiz alninin akiyla cikacaklardir ve farkli yenmeleri cok guzel olur dogru kasimpasa zor bi takim ama bizde SIVASSPOR'uz ALLAH yardimcilari olsun. [COLOR="Red"][U][I][B]SAMPIYON SIVASSPOR[/B][/I][/U][/COLOR] |
--->: -->: Kasımpaşa-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=sofularlı34;337516]LÜTFEN MESAJ ATALIM.TAKIMIMIZ KASIMPAŞAYIDA YENER.BEŞİKTAŞIDA.GS DA.
PARA LAZIM ARKADAŞLAR.ABİLER HEMŞERİLİLER... KARDEŞİM BİR TANESİ 17 YAŞINDA HAFTA SONU ÇALIŞMIŞ.YÖMESİYLE ARKADAŞININ HATTINDAN TÜM YÖMÜYESİ MİKTARI KADAR MESAJ ATTI.BUNU YAPAN ÖRENCİ ARKAŞLAR. ARTIK ŞU TAKIMA WE BAŞKANA DESTEK OLALIM SON 7 HAFTA BİR NEFES OLALIM YA.5058 ELİNİZDEN NE GELİYOR.BİR MSJ DEİL3,5 MSJ ATALIM ... BİR NEFESTE SİZ OLUN BU MAROTONDA....[/QUOTE] Cok guzel aciklamissin gardasim kesinlikle katiliyorum bu saatten sonra kuru kuruya sevmeyle olmuyor olmazda simdi SIVASSPOR'a destek olunmazsa ne zaman olunacak yigidolar bize hayal edemeyecegimizi yasattilar. [U][I][B][COLOR="Red"]SAMPIYON SIVASSPOR[/COLOR][/B][/I][/U] |
-->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]Kasimpasa 0-0 Sivasspor Mac skor tahminim.
Ama insallah yanilirim:) Kazanirsak Liderligi bile alma sansimiz var... Haydi Yigidommm:)[/B] |
valla fenerle beşiktaş berabere kalır,galatasaray yenilir,sivasta yenerse lideriz sanırsam...
çok istedim herhalde:D:D:D |
[B]Kasimpasanin kaybedecek hic bir seyleri yok Puan almak icin her seyini ortaya koyacaklar tam bizim istedigimiz mac ah ah böyle Deplasman maclarinda Sivassporun cilingiri her kapiyi Süratiyla zorlamadan acacak baliliyi cok ariyorum. Yinede bu maci alacagiz kasimpasa bir yere kadar dayanacak ve istedikleri gol gelmeyince takim icinde huzursuzluk baslayinca skoru biz belirleyecegiz. Cok gollü bir mac olacak [/B]
[B]Kasimpasa. Sivasspor. 1 - 3 [/B] |
insallah en az 2 farkli bir skorla maci sivcassporumuz kazanir.
|
Arkadaşlar Sivasspor Kafaya oynayan bir ekip ama fenerbahçeyle iyi futbol oyanayan ve bjk yi yenen istanbulbeledieyee karşı nasıl oynadıklarını gördük bana göre çok tehlikeli bir maç sivassporun çok dikkat etmesi lazım Sonuncu olmaları kimseyi aldatmısın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |