![]() |
MAÇIN ARDINDAN
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı, 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi. Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugünkü maçtan galip ayrılarak Sivas'ın plaka işareti olan 58 puana ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Golü bulduktan sonra, kendilerine 50 milyon insanın destek olduğu bir ortamda, neler yapması gerektiğini düşünen ve o yola baş koymuş futbolcularının sahneye çıktığını ifade eden Uygun, ''İşte benim oyuncularıma yakışan buydu. Oyun mantalitesi, düşünce tarzı... Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı kendi evimizde 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu. Çok kısıtlı imkanlara sahip olduklarını, birçok sakata rağmen yollarına devam ettiklerini kaydeden Uygun, ''Edirne'den Ardahan'a kadar herkesin destek olduğu bu Sivasspor, var gücüyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maçını kazanmaya çalışıyor. Bize dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. |
--->: MAÇIN ARDINDAN
[B]tebrik ederim hocam sizi bizi Sivasımızın Plakasına ulaştırdığın için..[/B]
|
BÜLET UYGUNA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZİ BÖYLE SEWİNDİRDİĞİ İÇİN ..
|
Senin allahına kuraban hocam.Yiğidolar geliyooooooooo.
|
bülent hocam tebrik ederim...Allah yar ve yardımcımız olsun...
|
UYGUN: GALİBİYETİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı, 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi. Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugünkü maçtan galip ayrılarak Sivas'ın plaka işareti olan 58 puana ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Golü bulduktan sonra, kendilerine 50 milyon insanın destek olduğu bir ortamda, neler yapması gerektiğini düşünen ve o yola baş koymuş futbolcularının sahneye çıktığını ifade eden Uygun, ''İşte benim oyuncularıma yakışan buydu. Oyun mantalitesi, düşünce tarzı... Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı kendi evimizde 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu. Çok kısıtlı imkanlara sahip olduklarını, birçok sakata rağmen yollarına devam ettiklerini kaydeden Uygun, ''Edirne'den Ardahan'a kadar herkesin destek olduğu bu Sivasspor, var gücüyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maçını kazanmaya çalışıyor. Bize dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. |
--->: UYGUN: GALİBİYETİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
MUTLU OLMAK SENİN HAKKIN HOCAM... TABİKİ YAŞAYACAKSIN...
|
kral hoca bizi bu hafta trabzona (61) götür
|
[QUOTE=sivas_5201;337363]kral hoca bizi bu hafta trabzona (61) götür[/QUOTE]
toprağıma katılıyorum............... |
allahın izniyle şampiyonluk sevincinide yaşıyacaksın hocam.
|
bulent hocaya hll olsun millet maçta bulent hoca diye bağırırken bulent hoca hiç maçı birakmadı hll olsun sana bulent hoca sen takımın başında olduktan sonra bizim sırtımız yere gelmez
|
[QUOTE=tanju_58;337370]allahın izniyle şampiyonluk sevincinide yaşıyacaksın hocam.[/QUOTE]
INSALLAH RABBIM NASIP EDERSE............... |
-->: UYGUN: GALİBİYETİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
[QUOTE=cywasli;337357]Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı, 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi. Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugünkü maçtan galip ayrılarak Sivas'ın plaka işareti olan 58 puana ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Golü bulduktan sonra, kendilerine 50 milyon insanın destek olduğu bir ortamda, neler yapması gerektiğini düşünen ve o yola baş koymuş futbolcularının sahneye çıktığını ifade eden Uygun, ''İşte benim oyuncularıma yakışan buydu. Oyun mantalitesi, düşünce tarzı... Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı kendi evimizde 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu. Çok kısıtlı imkanlara sahip olduklarını, birçok sakata rağmen yollarına devam ettiklerini kaydeden Uygun, ''Edirne'den Ardahan'a kadar herkesin destek olduğu bu Sivasspor, var gücüyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maçını kazanmaya çalışıyor. Bize dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.[/QUOTE] Yasa bulent kardesim Bu senin en tabii hakkin insaallah ipi gogusleriz de butun anadoluya da bu sevinci yasatirsin Yolun acik olsun BULENT UYGUN seni seviyor ve bagrimiza basiyoruz. Tabiiki butun futbolcularida tebrik eder gozlerinden operim |
tabiki yasiyacagiz insallah bu son galibiyetimiz olmaz
|
hocam önümüzde topu topu 7 mac kaldi onlarinda 4 dünü kazanirsak sampiyonuz
|
Sivas'ta "58" mutluluğu!
Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ''Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı, 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.
23 Mart 2008 , 16:05 Yorumlar (2)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR Sivasspor Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugünkü maçtan galip ayrılarak Sivas'ın plaka işareti olan 58 puana ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Golü bulduktan sonra, kendilerine 50 milyon insanın destek olduğu bir ortamda, neler yapması gerektiğini düşünen ve o yola baş koymuş futbolcularının sahneye çıktığını ifade eden Uygun, ''İşte benim oyuncularıma yakışan buydu. Oyun mantalitesi, düşünce tarzı... Konyaspor gibi çok güzide ve güçlü bir takımı kendi evimizde 3-0 yenerek 58 puana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu. Çok kısıtlı imkanlara sahip olduklarını, birçok sakata rağmen yollarına devam ettiklerini kaydeden Uygun, ''Edirne'den Ardahan'a kadar herkesin destek olduğu bu Sivasspor, var gücüyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maçını kazanmaya çalışıyor. Bize dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. Bizde size Tşk ediyoruz sn hocam sn başkanım ama bu Mücize diyebileceğim güzellikleri bizlere tanıma fırsatı verdiğiniz için;Ama kaçımız LAİK Orasını bilemiyorum işde ;Yada kaç kişiye değer bu yapılanlar Değerler.. |
[QUOTE=bozkurt187;337392]hocam önümüzde topu topu 7 mac kaldi onlarinda 4 dünü kazanirsak sampiyonuz[/QUOTE]
Geri kalan maçların en az 5 kazanıp bir maçtanda berabere ayrılmazsak zor şampiyon oluruz. Yanarımda sahamızda kaybettiğimiz Fener ve Çaykur rize maçlarına yanarım. Eğer onları kazansaydık şimdi en yakın rakibimize 3 puan 5 puan fark atmış olurduk.. |
Olsun yine de dar bütçe ile, onca sıkıntıya rağmen buralarda olmak inanılmaz bir başarı..Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler..
|
çok güzel bi galibiyet oldu 7 dk. 3 qoL süpErr.r.r.
|
tesekkurler sivasim geliyoruz avrupa
|
İNŞALLAH GARDAŞLAR. AVRUPA YOLUMUZ KESİN GÖZÜYLE BAKIYOZ.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. AMİN. |
BÜLENT BABA SAGOL VAROL NEDİYİM BÜYÜKSÜN.58 İDE GÖRDÜK SAYENDE FUTBOLCULARIMIZIDA SONSUZ TESEKKÜRLER ALDINIGINIZ PARALAR ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL SİZE.ARTIK MODA SİVASSPOR BURDAN BİR İSTEGİM ARABALARINIZA EVLERİNİZE SİVASSPOR BAYRAGI ASALIM BİR KAMPANYA BASLATALIM SAHSEN BEN KOCAELİNDE YASIYORUM VE ARABAMIN ARKASINA SİVASSPOR BAYRAGI ZATEN YILLARDIR ASILI SİMDİ YANINA ATKIMIZIDA KOYDUM EVİMİN CAMINDADA SİVASSPOR BAYRAGIM ZATEN ASILI İDİ.
|
[B]Artık Sevinme Zamanı Liderin Puan Kaybettiği Haftada
Kazanmamız Mükemmel Oldu Puanlı Plakamız Hayırlı Olsun..:)[/B] |
[B]Bu Mutluluğu Gerçekten Bize Yaşattığınız İçin Başta;
-Bülent Hocamız -Futbolcularımız -Teknik Yönetim -Yönetim Kurulu -Başkanımız -Taraftarlarımız Hepsine Gerçekten Çok Teşekkürlerimi Sunuyorum.:)[/B] |
biz 3 puan sonuna kadar hak etik maçın 90 dk boyunca en çok ayağında topu tutan taraf bizdik bunun sonucunuda skora yansıttık bülent hocaya takıma ve taraftarlara teşekkürler..
|
bülent hocamıza takımıma ve tarflarıma teşekkür ederiz..
|
bu takım herseye layık:) sıvas spor gonlumuzde sampıyon degılmı sankı o bızede yeter:)
|
[B]Çok kısıtlı imkanlara sahip olduklarını, birçok sakata rağmen yollarına devam ettiklerini kaydeden Uygun, "Edirne'den Ardahan'a kadar herkesin destek olduğu bu Sivasspor, var gücüyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maçını kazanmaya çalışıyor. Bize dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederim.Puan kaybetme lüksünün artık olmadığı bu süreç içerisinde istenilirse ve inanılırsa her şeyi başarabilmenin mümkün olduğu mevcuttur.[COLOR="Red"]Zoru başarırız imkansız sadece zaman alır.[/COLOR] [/B] |
BÜLENT BABA SAGOL VAROL NEDİYİM BÜYÜKSÜN.58 İDE GÖRDÜK SAYENDE FUTBOLCULARIMIZIDA SONSUZ TESEKKÜRLER ALDINIGINIZ PARALAR ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL SİZE.ARTIK MODA SİVASSPOR BURDAN BİR İSTEGİM ARABALARINIZA EVLERİNİZE SİVASSPOR BAYRAGI ASALIM BİR KAMPANYA BASLATALIM SAHSEN BEN KOCAELİNDE YASIYORUM VE ARABAMIN ARKASINA SİVASSPOR BAYRAGI ZATEN YILLARDIR ASILI SİMDİ YANINA ATKIMIZIDA KOYDUM EVİMİN CAMINDADA SİVASSPOR BAYRAGIM ZATEN ASILI İDİ.[/QUOTE]
|
[B]''Edirne'den Ardahan'a kadar herkesin destek olduğu bu Sivasspor, var gücüyle en iyisini yapmaya çalışıyor. Her maçını kazanmaya çalışıyor. Bize dualarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
EVET BİZİ HERKES DESTEKLİYOR. BU SENE ŞAMPİYON OLAMAZSAK ÇOK YAZIK OLUR...[/B] |
[B][I]allahın izniyle şampiyon olduğumuzada sevinecez hocam inş.[/I][/B]
|
Helal olsun be hocam, sampiyon olmasanizda bu mucadeleden dolayi hem sizi hem futbolculari tebrik ediyorum...
Insallah gelecek senede takimin basinda kalip daha iyi islere imza atariz... |
[B][I]sivasspor sivasın plakasını tutturdu 7 maç sonra sivasın şampiyonluğunada böyle sevinecez[/I][/B]
|
-->: UYGUN: GALİBİYETİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
<<<<<LÜTFEN FORM ÜYÜSİ SEWGİLİ HEMŞİRİLERİMİZ 5058 MESAJ DESTEK OLALIM.
TAKIM ELİNDEN GELENİ YAPIYOR BİR DESTEKTE BİR NEFES BİZ OLALLIM.5058 MESAJ ATALIM. BİR MESAJ YETMEZ ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPALIM.ŞU ANDA 100 BIN YTL YANI 100 MILYAR CİVARINDA MESAJLARDA BİRİKEN PARA. BUYUK ANADOLUNUN SAMIMI İNSANLARI.BUYUK SİVASIN BUYUK BAŞKANINA BULENT HOCAYA INANLARA LÜTFEN DESTEK OLALIM. TUM SAMIMIYETİMİZLE MESAJ ATALIM ATTIRALIM.BU ŞEHİR BİZİM BU TAKIM BİZİM. 6 MİYON SİVASLIYA BU MİKTAR YAKIŞMAZ.LÜTFEN HABER WERELİM HABERDAR OLALIM . 5058 MESAJ ATALIM.ONLAR KOŞUYOR TERLİYOR YORULUYORLAR.YA BİZ.. ŞEHRİMİZ İÇİN TAKIMIMIZ İÇİN 5058 LÜTFEN.... |
-->: MAÇIN ARDINDAN
OLAY ARTIK BİZDE BİTER.
SU AKAR BİZ BAKAR OLMAYALIM. 5058 MESAJ ATALIM. BİRLİKTE KOŞMAYI.SEWİNMEYİ PAYLAŞALIM. LÜTFEN ETRAFIMIZA HABER WERELİM. LÜTFEN ONLAR KOŞARKEN BU UĞURDA NEFES NEFESE BİR NEFESTE BİZ OLALLIM. ONLAR SATMIYORLAR SATILMIYORLAR. ELİNDE ÇOK MÜTÜWAZİ BİR PARA İLE BZİRWEYE OYNUYORLAR. YA BİZ LÜTFEN...ARKADAŞLAR..ABİLER HEMŞERİLİLER.. 5058 BİR MESAJ YETMEZ ONLAR ŞAVAŞIYOR ÇARPIŞIYORLAR YA SEN (BİZ) |
-->: MAÇIN ARDINDAN
ONLAR SATMIYOR
SATIN ALMIYORLAR. TAKIM SAVAŞIYOR TAKIM İNANIYOR. CUMHURİYETİN TEMELINI ATAN ŞEHRİN YİĞİDOLARI ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR.. SIRA BIZDE.. İNANLARDANSAN 5058 MESAJ AT.HABER WER ETRAFINA BİR ATEŞİ BİR DAMLA SU SÖNDÜRMEZ BİN DAMLALAR GEREKİR. MADDİYAT LAZIM LÜTFEN... |
hocaların hacası olacaksın bülent hocam ilerde herkes senden sözedecek 2. fatih terimsin sen tüm sivaslılar seni çoooooooooook seviyor bunu bilmelisin fb ve gs de görsün 80 yaşındaki gavur oğlu gavura medet umuyolar halbuki bu ülkenin bülent uygun tolunay kafkas abdullah avcı gibi yürekli ve teknik kapasiteleri yüksek cengaverleri var allah size ve sivassporumuza yardım etsin amin
|
ha birde unuttum ertuğrul sağlam onuda çok seviyoruz
|
cok gozelbir karsilasmaydi emegi gecen tüm
yigidolara tesekür ederim |
75. dakikaya kadar babamla radyoda dinlerken öldük bittik, ama goller peşpeşe gelince bayram yaptık. Teşekkürler Bülent amca.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:08. |