![]() |
HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
[B]ABILERIM KARDESLERIM VE SEVGILI ARKADASLAR ;
BU SEZON BASLADIGINDA EVIMIZDE 10 DA 10 YAPTIGIMIZDA TUM KAMAOYU MEDYA SIVASSPORUMUZU KONUSMAYA BASLAMISTI AMA HERKESIN GOZUNDE VESTEL MANISA GIBI OLACAK YORUMLARI VARDI SIMDI SON 7 HAFTAYA GIRERKEN SIVASSPORUMUZUN LIDERLIGI INATLA TAKIP ETMESI GERCEKTEN HEPIMIZI COK SEVINDIRDI GURURLANDIRDI AMA BUGUN KONYA MACINDA ARAMIZDA OLANLAR COK DAHA IYI BILIYOR KI 8 DAKIKA GELEN 3 GOL VE STADIN TAMAMIMININ OLEY OLEY OLEY OLEY SAMPIYON SIVAS DIEE TEZEHURAT YAPMASI GERCEKTEN BENI COK DUYDULANDIRDI VE ARDINDAN GELEN SEVIN GOZ YASLARI...! ARTIK ISIN SONUNA DORU YAKLASIRKEN TUM ANADOLUDAN GELEN SAMPIYON SIVASSPOR OLSUN SLOGANLARI TUM TARAFTAR FORMLARINDA SIVASSPOR INSAALLAH SAMPIYON OLUR KONULARI BIR SIVASLI VE SIVASSPORLU OLARAK BENI COK MUTLU ETTI KALAN 7 MACTADA SIMDIYE KADAR EMEGI ESIRGEMEYEN TUM TAKIMIMIZLA BERABER TEKNIK HEYETI BASKANI BASIN SOZCUSU FUTBOLCUSU OLARAK HERKES ELINDEN GELENIN EN IYISI YAPACAK VE ARTIK BIZDE TARAFTAR OLARAK USTUMUZE DUSENI YAPACAGIZ BU SENE BI TRABZON DEPLASMANIMIZ VARDIKI SEZONUN ILK MACI OLUMDEN DONDUK OLE DEPLASMANLARIMIZ OLDUKI AC KALDIK SUSUZ KALDIK AMA SIVASSPORUMUZUN HEP YANINDA OLDUK SON HAFTALARDA DAGILAN VE SAGLAM OLAMAYAN GRUPLARA SESLENIYORUM ARTIK BU KINI NEFRETI BIR KENARA BIRAKIP BIRLESME ZAMANIDIR BIZ BURAYA HAK EDEREK GELDIK ALLAH IZIN VERIRSE HAK EDEREK SAMPIYON OLACAGIZ TAKIMIMIZI BU ZORLU 2 AYDA YALNIZ BIRAKMAYALIM HAYDI YIGIDOLAR EL ELE HEP BERABER LIG SAMPIYONLUGUNA SIMDI DESTEK ZAMANI SIMDI SAMPIYON OLMA ZAMANI ...![/B] |
--->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
Ismail gardas ellerine ve yuregine saglik cok guzel yorumlamissin sana katiliyorum kesinlikle artik eger SIVAS icin birsey yapmak gerekiyorsa o da tamamiyle ve hep beraber sonunaa kadar birleserek destek olma zamanidir ve bunun is isten gecmeden hemen bundan sonraki ilk mac itibariyle yapilmasi elzemdir. [COLOR="Red"][B][I][U]SAMPIYON SIVASSPOR[/U][/I][/B][/COLOR]
|
artık birlik olma vakti; butun sivas ve tum turkiyedeki sivasspor u destekleyen dostlarımız; inancımızla azmimizle yureğimizle şampiyonlugu hakettiiğimizi ispatladık
şimpi şampiyonluğa oynayan kulup taraftarına yakışacak şekilde takımı hakettiği şekilde destekleme zamanı.. HEP DESTEK TAM DESTEK!! |
-->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
[B]BesikTAs macinda TEK YUREK....!!!!![/B]
|
[B]Eline sağlık güzel bir konuya değinmişsin.
Artık isimleri bir kenara bırakıp sadece SİVASSPOR TARAFTARI olarak son 7 haftayı geçirmemiz kimseye birşey kaybettirmez. Ancak bu durumu Sivasta bulunan arkadaşlar daha iyi bildiğinden, daha ilerisi için birşey söyleyemiyorum.[/B] |
Sivassporumuzu bundan sonra daha çok desteklemeliyiz cünkü bundan sonra oynanan kayıp edilen puanların ve macların telafisi yok
|
sivaslı kardeşlerim merkez_ismail kardeşime katılıyorum sivassporumuzu yalnız bırakmamalıyız kasımpaşa maçına bende gidecem ve tüm istambuldaki sivaslı hemşehrilerimizi maça davet ediyorum şampiyon sivasspor
|
[B][I]desteğimi hiç esirgemiyorum sivasspor için herkesin tek yürek olmasını bende isterim tabiki tek yürek olup sahayada futbolcular çıktıktan sonra önümüzde hiç kimse duramaz[/I][/B]
|
[B]KASIMPASA MACINA EGER BIR MANI OLMASSA 100 90 IHTIMAL 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGI OLARAK GELECEGIZ INSALLAH ORDA TAKIMIMIZA COK BUYUK DESTEK VEREREK HEP BERABER GALIBIYETI KUTLARIZ ...![/B]
|
--->: -->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
[QUOTE=myway;337776][B]BesikTAs macinda TEK YUREK....!!!!![/B][/QUOTE]
[B]besıktas macında eger maraton trıbunu bu sekıl olursa gercekten carsıyaburda guzel bır ders verırız ....![/B] |
--->: -->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
ismail kardeş maraton ne yaptı allahını seversen bana bir anlat ya,her kes seyirciyi övüyor ama benim gördüğüm kadarıyla liğlerin en pasif seyircisiyiz,dünkü konya maçını ele alalım mesela,bu seyirci takımı ateşleyecek ne yaptı,gol olana kadar çıt çıkmadı,gollerden sonra laylaylom,oh be ne güzel değil mi? sözün özü şu;bu seyirciden ne köy olur ne kasaba,yazık bu takıma.
|
maraton tirübününü harekete geçiren arkadaşa [Yahya diye biri imiş] çok teşekkür etmeliyiz.Diğer maçlarda da bekliyoruz.Ayrıca yönetim veya yardımseverlere bir önerim olacak.Her eve bir Sivasspor bayrağı asarak kampanya başlatmalıyız. saygılar.Mücahit KORKUT
|
-->: --->: HER ŞEY İCİN TEŞEKKÜRLER...!
[B][QUOTE=MMK;338030]maraton tirübününü harekete geçiren arkadaşa [Yahya diye biri imiş] çok teşekkür etmeliyiz.Diğer maçlarda da bekliyoruz.Ayrıca yönetim veya yardımseverlere bir önerim olacak.Her eve bir Sivasspor bayrağı asarak kampanya başlatmalıyız. saygılar.Mücahit KORKUT[/QUOTE]
Evet abimizin dedigi gibi bence de sehri Sivasspor bayraklariyla suslemeliyiz.. En son fenerbahce macinda sivastaydim ama maalesef boyle bi sey goremedim.. Sehri suslersek futbolcularimizda sampiyonluk havasina daha bir girerler ve islerine daha iyi konsantre olurlar;)[/B] |
ben en başından beri düşünüyorum neden bölünme olsunki diye bir türlü anlam veremiyorum çılgınlar ve dier taraftar grupları birleşşe ve konya maçındaki gibi bir çoşku maratondan gelirse eminim maçı cok rahat alıcaz
|
geçen sezon bejk maçında çaarşı bizim sesimizi bastırdı inşllah bu maçta maratonunda destağiyle çarşıyı çarşıya götürürüz:)
|
[QUOTE=akifeker;338033]geçen sezon bejk maçında çaarşı bizim sesimizi bastırdı inşllah bu maçta maratonunda destağiyle çarşıyı çarşıya götürürüz:)[/QUOTE]
[B]bu sene bız onların sesını bastıracagız ...![/B] |
EN BAŞINDAN BERİ ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNİANMAYAN SENDİN BIRAK BU İŞLERİ BUNLARI YAZANA KADAR ÖZÜRDİLE
|
bunca senedir takip ederim maçada giderim gidebildiğim kadar deplasmanada giderim ama biri derseki siwas taraftarı birleşip tek yürek olacakmış die rüya bile olsa sanmıyorumki inanayım ????????
|
son macta bncede maraton okadar etkili degildi bir ilk yarinin son 10. dksi ve gollerden sonra bunu 90 dkya yaymaliyiz. ayrica artik son 3 macimiz kendi sahamizda lutfen birlesin bu takim cok iyi bir taraftari hak edio eger bjk macinda birlesme olmassa bjk yine bastiracak bizleri
|
[B]Arkadasım genelde ıyı degıl maraton ama bu macta ılk yarı muthıs desteklerı oldu ınkar edemeyız ...![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |