SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS`TA AVRUPA HAZIRLIĞI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17625)

SivasSpor.Com 26.03.2008 19:33

SİVAS`TA AVRUPA HAZIRLIĞI

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//sivas/erkut-b.jpg[/IMG]

Süper ligde zirve yarışını sezon başından bu yana hiç kopmadan sürdüren Sivasspor gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı.

Yeni sezonda bir Avrupa takımını Sivas’ta ağırlamak isteyen Sivas cephesinde Sivasspor’un başarısı bürokratları da harekete geçirdi.

Yıldız futbolcuların Sivas’ı tercih etmesinde bir engel olarak görülen Tesislerin ve içerisine yapılacak olan Sporcu ve ailelerinin kalacağı Villa’ların yapımı için çalışma başlatıldı.

Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut yaptığı açıklamada,” Sivasspor Sivas’ın dışarıya açılan vitrini oldu. Tesisleşme yönünde mevcut tesisler yanı sıra içerisinde eksikliğini gördüğümüz özellikle yabancı futbolcu ve ailelerinin kalacağı Villa tipi konutların yapımı için çalışma başlatacağız.

Biz bundan dolayı Sivas’a çok büyük yıldız futbolcu getiremiyoruz. Çünkü Sivasspor’un tesislerinin alt yapısı buna müsait değil. Gelen yıldız futbolcu, Sivas’ta günlük yaşamda sıkıntı çekiyor. Kendisi ve ailesi için kalacak ev sıkıntısı yaşıyor. Bulduğu ev ise ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmuyor. Bende Sivasspor Yönetimimize ve Teknik heyetimize Sivasspor Tesisleri içerisine futbolcuların ve Teknik heyetin kalabileceği düzeyde villalar yapılması görüşümü açıkladım. Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyeti de bu projemize çok önem verdi.” dedi.

[B][I]Spor58[/I][/B]

ülküm58 26.03.2008 19:45

--->: SİVAS`TA AVRUPA HAZIRLIĞI

sivastan sivasspordan emeğini hiç esirgemeyen sivaspor umuz için gerçekten çalışan bir büroktat olan il meclis başkanımıza teşekürlerimi sunarım.daha öncede vestel maçındada bayrak dağıtılması için yine bütün özverisiyle girişimlerde bulunan başkanımızdaki duyarlılığın diğer bürokratlarımıza da örnek olmasını diliyorum.lütfen sivasspor u sahipsiz bırakmayın sivasspor tüm sivaslıların.

bu konuda gerçekten önemli.nortin wooter maalesef sivastaki imkanları beğenmediği için gitmişti.insallah bu girişimlerden sonra sivassporumuza yıldızlar gelecektir.teşekkürler başkanım sivas ve sivasspor için yaptıkların için

tanju_58 26.03.2008 19:55

sivasımız ve sivassporumuzun kalkınması için kim uğraş veriyorsa allah hepsinden razı olsun...

yigidomustafa58 26.03.2008 20:42

[B]Avrupa bize yakışır gerçekten...[/B]

EyüphanAydın 26.03.2008 21:42

[B]Sivas'ımızın Kalkınmasında,Sivasspor'umuzun Tanınmasında

Uefa V.s Şampiyonlar Ligi Maçları Çok Önemli.

Hayırlısıyla

Bir Avrupaya Açılsak

Gerisi Gelecektir.Ondan Sonra Ver Elini Kupalar:)

Ver Elini Dünya Markası.

İnşallah Hedeflediğimiz Yerlere Ulaşırız.[/B]

merkez_ismail 26.03.2008 22:02

[B]Ilk oncelıkle gundemde olması gereken en onemlı konu tesıslerımızın bır yan yol ıle dırekt gecıs saglanması ...![/B]

aykut-akay 26.03.2008 22:18

[B]BU HIZ KESILMEDEN BÜYÜME DEVAM EDER ISALLAH [/B]

cenk5821 26.03.2008 22:24

bence zaman kaybedilmeden yapilmali mesela wooter bunun yuzunden gitti sivasin yasamina alisamadi die ole degilmi

RECEP_YÜKSEL 26.03.2008 22:29

Biz bundan dolayı Sivas’a çok büyük yıldız futbolcu getiremiyoruz. Çünkü Sivasspor’un tesislerinin alt yapısı buna müsait değil. Gelen yıldız futbolcu, Sivas’ta günlük yaşamda sıkıntı çekiyor. Kendisi ve ailesi için kalacak ev sıkıntısı yaşıyor. Bulduğu ev ise ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmuyor. Bende Sivasspor Yönetimimize ve Teknik heyetimize Sivasspor Tesisleri içerisine futbolcuların ve Teknik heyetin kalabileceği düzeyde villalar yapılması görüşümü açıkladım. Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyeti de bu projemize çok önem verdi.” dedi.

[COLOR="Red"][B]evet doğru bi proje olacak çünkü yabancı futbolcular yaşantılarına çok dikkat ederler yani profesyonel olarak

İnşallah bu olay gerçek olur [/B][/COLOR]

ofgurleyuk78 26.03.2008 22:47

-->: SİVAS`TA AVRUPA HAZIRLIĞI

Avrupaya hazırlık diyince bende futbolcu arayışı başladı sandım. Bu da iyi bir başlangıç. Hadi kolay gelsin...

XXCakir58 27.03.2008 00:07

Uefa ya gidelim bize yeter. Insallah dedikleriniz olur

şafak58_35 27.03.2008 00:35

allah razı olsun saolun.............

albina58 27.03.2008 02:26

SİVAS için,SİVASSPOR göz nurumuz,tek başına bacasız bir sanayidir.
Milyon ytl verip reklamını yapsak,SİVASSPOR kadar reklamını yapamazdı,görsel-yazınsal medyada SİVASSPOR sayesinde son üç yıldır önemli bir yer teşkil ettik.
Bence;Bugün olduğu gibi geçiçi,bir dönemlik şovsal eylemler yapılmamalıdır.Tamam,il genel meclis üyemiz bu konuda bir adım atmak istiyor ama insanın içine başka şüpheler düşüyor.Belki imara açık olmayan araziyi imara açmak gibi.
Asıl vurgulamak istediğim,mesela trübünümüz onbeşbin kişilik,peki ellibin kişilik bir stadyum yapsak dolarmı,hayır dolmaz.Bu örnekte olduğu gibi önemli olan ellibin kişilik stadyum yapmak değil,orayı dolduracak insan adedini kentte isdihdam etmekdir.
Geçmişte olduğu gibi,kaldırım taşlarına parke döşemek,vebenzeri geçmişte yapılan geçici yatırımlar gibi bu düşünülen projede çözüm getirmemektedir.
Tüm bunların üstüne ne yapmak gerek denirse;Bence il olarak evvela şehrimde yaşayan insanların,eğitimden başlamak üzere,sağlık promlerlerine kalıcı temel çözümler ardından,uzun vadede iş imkanları sağlamaktır.
Benim ilimde hemşerim,çalışanım ya asgeri ücrete talim ediyor yada esnafım siftahsız kepengini kapatıyor.Hemşerilerimizin iş bulmak amacıyla gurbet ellere olan göçünü engelleyelim,iş sahalarının açılışına ön ayak olalım,şehirlerarası veya sınır dışı ticaret ile geniş piyasalar yaratacak ortak komiteler kuralım,Ticaret erbabı tüccarlarımızın ufkunu açalım.
Altyapısı hazırlanmış,uzun vadede yukarıda anlattığım projeler sonrasında,baba evinde kalan hemşerim,yaşam rahatlığına ulaştığı vakit,o zaman arz talep dengesinde zaten geniş imkanlara sahip emlaklarımızdan,ellibin kişilik stadyumlara arz talep dengesinde zamanla geçilir.
Lütfen günü birlik düşün ve projelerden,halkımızın uzun vadede isdihdamına zemin hazırlayacak projeler üzerinde duralım.

ofozturk 27.03.2008 07:04

yimpaş ak evler misali bir proje sivasımıza hem renk getirecektir hem de sivasspor u tercih için artık bir tercih olacaktır. inş gelecek sezona yetişir. emegi geçenlere teşekkürler.

Abdullah DuMaN 27.03.2008 07:51

çok iyi olur bencede..............

OLCAY_58_AKKUS 27.03.2008 08:11

tebrik ederim emeği geçecek olanları.çok çok önemli bir sorun çözülmüş olur.

Rallim58 27.03.2008 08:42

SİVAS`TA AVRUPA HAZIRLIĞI

[B]İl Genel Meclisimizin çalışkan dürüst ve samimi başkanı Sayın Turan EKUT beyi başkan olmadan önce de tanırım. Kişiliği ve kimliği ile herkesin takdirine mazhar olan gerçek Sivas'lı bir işadamıdır.

İl Genel Meclis Başkanı sayın Erkut'un Sivas için projelerinin kamuoyuyla paylaşılan konuların dışında da mevcut olduğunu biliyorum.

Geleceği görerek yön vermeye çalışan sayın Erkut gibilerinin Sivas'ımıza kazanç olduğunun bilinmesinden yola çıkılarak....!

SİVAS'A SİVAS'I SEVEN, SİVAS'LI BÜROKRAT ATANSIN

Bir yerde hata yaptık hala içim acıyor.[/B]

Ensar 27.03.2008 12:18

Böyle bir yapilasmayi düsünmek Gelen futbolcular icin mükemmel olur aslinda bütün teknik yönetim ve yabanci ve bizim türkler icinde hepsini bir yerde toplayacak olmak bence cok iyi olur yapilirsa yapilar yabancilarimizada güzel hizmet vermis oluruz menmun kalirlar iyi düsünce bir an Projeye gecilirse bizler seviniriz.

bozkurt187 27.03.2008 13:54

hazirliklar insallah bosa gitmez

izmirliyigido 27.03.2008 14:53

Yabancıların istihdam edilecek yerinden başka onların rahatça gezip, dolaşabileceği, alış-veriş yapabileceği büyük AVM'ler, çocuklarının okul sorununu halledebileceği yabancı dilde eğitim yapan Temel Eğitim Okulları (İlköğretim ve Lise, Kolej) Akşamları eşleriyle rahatça gidebilecekleri restaurant ve eğlence yerleri olması lazım ki Sivas cazibe merkezi olsun. Yoksa şimdi ki yabancı futbolcuların dışında Avrupa veya büyük şehir görmüş olan yabancı futbolcuyu getirmek, getirince mutlu etmek ve verim almak çok zor olacaktır. Bir an önce altyapı çalışmalarına başlamak lazım. Sonuçta Sivas ve Sivas'lı kazanır, bunu unutmayalım.

Ama bu projede ilk adım için iyi bir başlangıç. Umarım yukarıda saydıklarım ve aklıma gelmeyenlerde gerçekleşir. Bu konuda Sayın Turan Erkut beyi ve Sivasspor yönetimini kutluyorum.

.

sivas_kangallı 27.03.2008 20:01

sivassporumuz için elinden geleni yapan herkese teşekkürler bu takım hepimizin hepimiz destek vermeliyiz...

35fulya58 27.03.2008 21:48

Sivasspor, Sivas'ın yeni ve aydınlık yüzü olacak, Sivas'a yatırımlar yapılması için sebep olacaktır inşallah. Şimdi görev Sivas'lı olupta, holdinglerin, büyük şirketlerin sahipleri olan büyüklerimize düşüyor. Sivas'a her konuda yatırıma bekliyoruz onları.

merkez_ismail 27.03.2008 22:00

[B]avrupadada takımımız ıns guzel maclar cıkarır ![/B]

yerliturkuaz 27.03.2008 22:22

BAZİ ŞEYLERİN YAPILMASI İÇİN İLLA BİRŞEYULERİN OLMASI MI GEREKİYOR NEDE OLSA TÜRK MİLLETİYİZ DOĞRUDUR YANİ OLABİLECEK BİŞEY BU....

izmirliyiğido35 27.03.2008 22:30

inşallah avrupa da bu başarımız devam eder

58svs58 28.03.2008 09:14

YA NASİP HADİ HAYIRLISI OLACAK İNŞALLAH

yigido_sampiyon 28.03.2008 09:16

HAYDİ BAKALIM İNŞALLAH BUNLAR SÖZDE KALMAZ UMARIM...

altuntas58 28.03.2008 09:27

[B]Böyle bir projeyi sivassporumuza kazandırmak Sivassporumuz acısından çok yararlı olacağını düşünüyorum bu iş için emeği gecen herkesi şimdiden tebrik ederim kazanan sivas ve Sivasspor olacak [/B]

Abdullah DuMaN 28.03.2008 09:31

AVRUPADA MAÇLARIMIZ OLSA YURT DIŞINDAKİ YİĞİDOLARIMIZ AKIN EDERLER KESİN

BROTHERS58 28.03.2008 14:44

DOGRU BIR KARAR YABANCILARIN DEGIL YERLILERIN BILE SIVASI TERCIH ETMEYISININ SEBELERINDEN BIRIDE KONUT SORUNU.DAHA ONCE BU YUZDEN GIDENLER OLMUSTU.NEYSEKI SENEYE BU SORUN COZULECEK.HADI HAYIRLISI.

akifeker 28.03.2008 18:32

yakışır siwasımaaaa aa aa aa en buyk sivassporrr

ülküm58 28.03.2008 19:15

sivaspor başarılara koşarken bürokratlarımızın biraz daha sivasspora sahip
çıkmasını istiyorum.bu takım hepimizin.il meclis başkanımız turan beye teşekkürlerimi sunuyorum.örnek olur insallah

ülküm58 30.03.2008 10:44

belediye başkanından da biraz özveri bekliyorum.sivassporla yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum.

belalı_yiğido58 30.03.2008 10:49

[COLOR="DarkRed"][B]güzel projelere imza atmaya başladık allah sonunu hayır etsin.[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15.